Main Menu

Air Gear!!!

Started by Eorin, 2007-09-23, 09:22:19

Previous topic - Next topic

Eorin

Yo minna-san^^

Mivel úgy vettem észre hogy nincs még eme remek animének topicja, bátorkodtam csinázni egyet^^

Az Air Gear egy sportanime... de ez senkit ne riasszon el, mert mellette van egy rakat poén és elgondolkodtató rész is benne.
Főszereplő kissrácot Minami Itsuki-nak hívják, de az anime alatt Ikki-nek szólítja mindenki. Állítólag 13 éves a gyerek, de kinéz vagy 16-17-nek simán. Nah, kedves barátunk eléggé bunyós és balhés, a és a történet is úgy kezdődik, hogy összetűzésbe keveredik egy Skull Saders nevű görkoris bandával, akik j alaposan helyben hagyják a szentemet. Mizán hazatámolyog és a négy csajszi akikkel együtt lakik, ellátják a sebeit is meg a baját is, véletlenül megtalálja az egyik testvér hiper-szuper Ait Trek-es görkoriját, amit azonmód el is csór, kipróbálás gyanánt. És innen indulnak Ikkukun kalandjai egy csomó verseny és egyében keresztül.

Öööö, amúgy ki látta?   :D

chilip

én, tetszett, és a mangáját is követem. az OP nagyon bejött, az ED-re meg nem emlékszem, nem hagyott maradandó nyomot. Jó kis shounen volt, és talán egyszer meg is nézem újra, de a közeljövőben biztos nem.

Lokids

Nemtom, én a felénél abbahagytam...
Persze azóta be akartam már egyszer fejezni, de mivel licensed lett az állapota megnehezült a eszerzése. :P

Rage

Quote from: Eorin on 2007-09-23, 09:22:19
Az Air Gear egy sportanime...
Köze sincs hozzá. Egy szokásos Oh! Great-féle shounen "badass" férfi karakterekkel és nagymellű, a fanservice minden lehetőségét kihasználó, általában szupererős nőkkel. Pusztán az AT-k miatt én nem tekinteném sportanimének. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

smash++

Quote from: Rage on 2007-09-23, 14:37:25
nagymellű, a fanservice minden lehetőségét kihasználó, általában szupererős nőkkel.
Remélem ez nem minusz pont az animenek ;)
Én is láttam és nekem tetszett is.Az Op nagyon ott van (zene), a csajok is  :jee: .Jó a feelingje és tényleg nme lenne rossz ha ilyenekkel lehetne száguldozni. Sajnos nekem kevés ez a 24 valahány rész.Mangat nem olvasom és nem is fogom.Tehát nekem gyenge befejezés.Kicsit fektethettek volna bele több romantikát ha már két csaj is "küzd" a főhősért... A főhős karija nagyon jól eltalálta. Vannak bene nagyon szép művészi ugrások -ami számszakilag kicsit kevés volt lehettet volna több is,főleg az utolsó ügrást kellett volna über királyra csinálni,de nem sokat láttunk belőle.

new

egész jó a story de valami beteges tempóban fejlődnek a karakterek (végülis mennyi, 2 hónap után A class embereket leiskoláznak XD lol) lehetne folyatás mivel a tápabb részek sokkal később történnek

de pl  ezeket a road king-eket nem egészen értem , az a king akinél van az adott regalia ami egy tárgy AT/páncél amit a toronybol hoztak el vagyhogy. Szóval ezek mindig is léteztek ? Mivel ilyen "urban legend" ként beszélnek róluk mintha nem ember találta volna fel XD (úgy alapból hiányolom a többi High tech cuccot az AT-n kívül, tök poén hogy VHS kazikra filmeztek (ep 1) , retro konzol egyéb lol)

Alkyra

#6
vlk tudna adn iegy torrentet ehhez? dvd vagy sima version mind1. mindenhol már halottak a linkek usen meg nincs fenn.Oo


elkezdtem olvasni a mangát. nekem jobban tettszik mint az anime. jobban fel van építve legalábbis.

new


Alkyra

Quote from: new on 2007-10-04, 21:09:25
http://www.isohunt.com/download/16229654/Air+gear

viszonlag hamar lejött

megnéztem az első részt s inkább maradok a mangánál. sokkal jobban ki van dolgozva mint az anime.(a történetet egy sima shounen/ecchi-re egyszerűsítették)
Egyb. tényleg nagyon jó a sztori.^^ Nekem tettszik. Simca(shimuka) jönn be a legjobban.(még egy ilyen perverz csajt nem találsz máshol a világon.XD legalábbis a mangában piszkosul az :lul:)

new

a "mjuzikelt" látta valaki ? lol (elvileg nincs sok köze a mangához)

Kassh

*threadnecrophilia*
nincs sok esélye hogy folytatják az animut mi?  :frown:

NLZ

Mivel a manga hatalmas ökörség, úgyhogy jah. :)
[reserved]

chilip

YES WE CAN! már csak az hiányzik hogy Obama is görkorit ragadjon :D