Main Menu

Clannad /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-10-05, 15:24:55

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

nb23

Sziasztok valaki nem tudja lesz most új rész vagy szünet van vagy micsoda? :D

nb23

Dreamcleaver

Én meg ep11-t akaroook!  :bruhuhu:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

minuszmiki

Kár, hogy ezzel vége is a Kotomi-arcnak, mindenesetre jó volt.

Darkstar

Quote from: minuszmiki on 2008-01-19, 01:51:51
Kár, hogy ezzel vége is a Kotomi-arcnak, mindenesetre jó volt.
52 részes Clannad, DO WANT  :frown:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Hmm ez aranyos rész volt :) Azért remélem nem teszik félre Kotomi-chant, mert ő az egyik kedvencem :D A másik Tomoyo, szal az ő sztoriját várom most :D

Alkyra

Szép rész volt. Igazi ritkaság ez az anime. Képes megnevetetni s megsíratni egyszere.(képletesen persze.)
Én a kyou arcot várom, de az vszeg nem lesz.:( Nem férne bele elvileg, de én örülnék neki a legjobban.
Tomoyo Arc ot érdekes lesz belevágni, mivel az az iskolás idők után ér véget elvileg.
Remélem, hogy tényleg 52es részes lesz, de legalább 26 legyen!!!
Eddig tökéletes az anime, remélem tartja is a szívonalat.

minuszmiki

AniDB szerint 26 részes lesz, de én is bírnám nézni jóval tovább szerintem.

Alkyra

Quote from: minuszmiki on 2008-01-19, 21:13:04
AniDB szerint 26 részes lesz, de én is bírnám nézni jóval tovább szerintem.

animbd sajnos ritkán téved.:( reméljük akkor lesz second season.:P

Rage

24 részes lesz iirc, szóval még legfeljebb két "arc" fér bele: ugye most következik Nagisa (ami egyébként egy nálam okosabb ember szerint jó jel), utána pedig talán Tomoyo, bár Kyou valószínűbb.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Dreamcleaver

Tomoyo és Kyou közül sztem inkább Kyou-t fogják berakni, legalábbis remélem.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

15. rész is jó volt :D Let's play basketball!  :rotfl:

Alkyra

Érdekes, belekezdtek a Sunohara Arcba s a Tomoyo Arcba egyszerre.Oo Ebből mi lesz...

Darkstar

A Sunohara arc-ra melyik rész utalt, mert a Nagisa-féle "Embrace Her" és a Tomoyo-féle "Help Tomoyo" ott volt (és rémlik még 2 ilyen "választás", ami valamelyikükhöz vezet, de most valamiért nem tudom lejátszami a 15. ep.et), melyik volt a Sunoharás rész?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-01-28, 02:25:38
A Sunohara arc-ra melyik rész utalt, mert a Nagisa-féle "Embrace Her" és a Tomoyo-féle "Help Tomoyo" ott volt (és rémlik még 2 ilyen "választás", ami valamelyikükhöz vezet, de most valamiért nem tudom lejátszami a 15. ep.et), melyik volt a Sunoharás rész?

Felvette a telefont Sunohara helyett s beszélt a húgával. Elvileg ez a trigger.

Darkstar

Az a Nagisa route-ban is ott van elvileg.  :smile:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

a két titán összecsap.XD imádtam ezt az epizódot. Érdekes megoldása volt a dolgoknak...Keverik a játék szálait, de szépen illesztik őket össze.
[spoiler] Kyou s Tomoyo "csatája" a főhősért.:P A két kedvenc karim a játékból, de Kyout mondjuk jobban kedvelem.(istenem, tsundere fan vok. :szemuveges:) Ebben az episodban megindult a Kyou Arc is, továbbá a Tomoyo Arc is beindult...ebből mi lesz..Én Kyounak örülnék a legjobban.:)
Ám viszont, ha elrontják az anime-et azzal, hogy egyiket se kapja meg akkor nagyon dühös leszek...
[/spoiler]

chilip

ez a sorozat eddig eléggé EPIC WIN. összes részét élveztem eddig, mind a szomorúbbakat, mind a poénosakat  :jee: eddig a legjobb animu 2007/2008-ra.

Darkstar

Quote from: chilip on 2008-02-01, 19:01:36
eddig a legjobb animu 2007/2008-ra.
:tezsvir:
Engem csak ez a random Fuko-zás irritál. Szerencsére ritkán van... Meglátjuk a végére mit hoznak ki belőle, de eddig 10/10 (a játék a legjobb VN, amivel eddig játszottam.)
Kevés ez a 24/26 rész, egy csomó minden kimarad belőle. Meg akor is, ha az afterstoryból majd csinálnak valamikor OVA-t (vagy second seasont)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Ya, kevés...:( Mind1. Megyek mégegyszer végigviszem Kyou Arcját... :hehe: :hehe:

minuszmiki

Most néztem meg, tényleg nagyjó volt, egyet is értek nagyjából a korábbi pár posttal. Remélem össze tudják úgy illeszteni a két arcot, hogy jó legyen. És igen, most már én is úgy vagyok vele, hogy el tudnám nézni ítéletnapig és nem unnám meg. Szerencsére a játékkal nem sokat játszottam még, a spoilerek miatt nem akarom folytatni, ráadásul teljesen addiktív, nem tudnék mást csinálni mellette. Majd ha vége az animunak.

Alkyra

srácok, nem tom h nektek feltűnt-e, de észrevettem vlm érdekes dolgot. Épp másodjára viszem végig Kyou Arcját s "Do you like long or short hair?" kérdésnél feltűnt valami...

A két ikerpár tökéletes hasonlóságot mutat a Lucky Starban levő ikerpár lányhoz, azaz Kagami s Tsukasahoz.
Karakterben, hajtípusban, rajzolásban s viselkedésben is teljesen megegyeznek. (jó tom, hülye vok h csak most vettem észre de én külön szeretem kagamit s kyout s soha nem gondoltam arra h összehasonlítsam a kettőt.:P)

Kagami s Kyou között annyi különbség van, hogy Kyou nagyobb tsundere kari.(ezé is szeretem jobban egy kicsivel mint Kagamit.:)), s Ryou s Tsukasa között annyi, hogy Tsukasa egy kicsit dojinko kari.

Darkstar

Más: túl hosszú ez az egy hét két rész között.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-06, 21:00:36

shaddap faggotXD im slowpoke so what?XD

más: hja...én a gamel szórakozgatok amikor van szabadidőm.:)

Darkstar

http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-05/new-clannad-da-capo-jinno-manga-to-launch-in-japan

QuoteYukiko Sumiyoshi will draw Clannad ~tomoyo dearest~, the latest manga based on the visual novels from the veteran studio Key. In the same Dragon Edge Pure magazine, Sumiyoshi also drew Tomoyo After ~Dear Shining Memories~, another game-based manga that centers on Clannad's Tomoyo character. The Clannad television anime version happens to be airing in Japan right now.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん