Main Menu

Clannad /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-10-05, 15:24:55

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-07, 03:05:03
http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-05/new-clannad-da-capo-jinno-manga-to-launch-in-japan

QuoteYukiko Sumiyoshi will draw Clannad ~tomoyo dearest~, the latest manga based on the visual novels from the veteran studio Key. In the same Dragon Edge Pure magazine, Sumiyoshi also drew Tomoyo After ~Dear Shining Memories~, another game-based manga that centers on Clannad's Tomoyo character. The Clannad television anime version happens to be airing in Japan right now.

:whoah: :whoah:

Darkstar

Oh my gawd.

(Ha törlődik, le van mentve, majd feltöltöm a legaktuálisabbat)

http://zip.4chan.org/a/res/9400265.html
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

:eek: I want my subs, right fukken nao!

LuckyDingo

Érdekes képek :D De szerintem csak a legjobbakat szedték össze ^^" Azért én is várom már, hogy kiadják subbal :3

minuszmiki

Quote from: LuckyDingo on 2008-02-07, 21:31:31
Érdekes képek :D De szerintem csak a legjobbakat szedték össze ^^" Azért én is várom már, hogy kiadják subbal :3
* LuckyDingo gb2 to fapping
Fix't. :D

Alkyra

4chanról ne linkeljetek má'...mire oda jutok h elolvassam máris eltűnt a link-.-.

Manitu

Viszont legalább Yotsuba aranyos :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Gregory

A biztonság kedvéért spoilerbe.
[spoiler]Azért érdekes, h a Fujibayashi család tagjai milyen könnyedén belemennek bizonyos dolgokba(anno a Nagisa x Ryou).
És itt Kyou se nagyon ellenkezett egy kis idő után  :D[/spoiler]

Also(bár nem ez volt az első ep, h rajtuk volt): ez az új egyenruha még jobban tetszik, mint az előző

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-08, 17:05:29
Quote from: Gregory on 2008-02-08, 16:31:01
This was a way too good  :cool:
:tezsvir:
Kyou is HAWT.

még nem láttam ezt a részt, de vlm Kyous lesz ezekszerint... :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: (<=rabid Kyou fan.)

Darkstar

Szerintem ez még nem túl nagy spoiler. :)

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

I think I'll start watching this again. :D

Alkyra

pure awesomeness. :whoah: :whoah: :whoah: :whoah:

Már megérte ez a sorozat Nekem.XD(ez sajnos nincs benne a game-ben azt hiszem..vagy benne van?:)) Kyou hogy beindult a végére. :appl: :appl:

Darkstar

Kyouval nem tudom, de Tomoyoval benne van. Sőt, a játékban kicsit még meredekebb :)

Ed.:
http://kepfeltoltes.hu/080208/1199388000448_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-08, 22:58:09
Kyouval nem tudom, de Tomoyoval benne van. Sőt, a játékban kicsit még meredekebb :)

Ed.:
http://kepfeltoltes.hu/080208/1199388000448_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azt tom.(Tomoyo a másik nagy kedvenc.)

Xzone

Most járok a 15. résznél. Nem hallgattam Darkstarra és az animével kezdtem :)

Az első kb. 10 rész után már kezdtem magamban temetni a sorozatot, mert semmi mást nem csináltak, csak Fukoval osztogatták a tengeri csillagokat. De tényleg... egyszerűen nem tudott érdekelni az egész. [spoiler]És még a szereplők is elfelejtették az egészet :__devil:[/spoiler].

De aztán jött ez a Kotomis sztori, ami teljesen kedves/aranyos/moe, és egész jól emészthető volt számomra is.

A realitást szinte teljesen nélkülöző sztorival és karakterekkel még mindig nem sikerült teljesen megbarátkoznom, de azért végig fogom nézni. A játékra is kíváncsi vagyok még mindig, meglátjuk annak mennyivel másabb a hangulata.

Darkstar

A Fuko arcot túl kell élni, én sem szerettem. Sőt... És nem tudom miért kell néha random előrántani, mint a legutóbb is. Élvezem az egész részt, de az a 20 sec tisztára fel tud húzni...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-08, 23:24:19
A Fuko arcot túl kell élni, én sem szerettem. Sőt... És nem tudom miért kell néha random előrántani, mint a legutóbb is. Élvezem az egész részt, de az a 20 sec tisztára fel tud húzni...

teljesen egyetértek...fuuko része abszolút nem is illik a történetbe s már vége...ne jelenjen már meg ilyen fölöslegesen..hamár megjelenik akkor már vlm hasznosat csináljon...inkább akkor már
MOAR KYOU!! :whoah: :jee:

aranyos volt amikor volt, de legyen már elég...

minuszmiki

Quote from: Gregory on 2008-02-08, 16:31:01
This was a way too good  :cool:
Quote from: Gregory on 2008-02-08, 17:10:00
Also(bár nem ez volt az első ep, h rajtuk volt): ez az új egyenruha még jobban tetszik, mint az előző
Quote from: Alkyra on 2008-02-08, 22:52:31
pure awesomeness. :whoah: :whoah: :whoah: :whoah:
:tezsvir: Best ep so far, buckets, moar Kyou, ect. És ha hozzák az eddig emelkedő színvonalat, még a végén én is rámondom, hogy a legjobb az őszi szezonból. Fukot viszont tényleg el kéne felejteni, a szereplők is megtették.

Darkstar

QuoteTBS will broadcast episode 18 the 14th february, just like usual. However, there will be a break of a week, hence episode 19 will be postponed.
Episode 19 will be broadcasted this 28th february 2008, instead of the 21st.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Groven

Nehéz megmondani mi a fene fogott meg ebben az anime-ben, h rögtön már kétszer végignéztem a kijött részeket. Talán pont jó arányban elegyíti a hasonló stílusú és méltán közkedvelt sorozatok elemeit, karakterjellemeit.
Azért 1 vm nem tetszett a legutóbbi Kyou eseményben. Miért van az, h a lány aki titokban kedvel 1 srácot, igen határozott, és odavág hozzá 1 könyvet, vagy 1 forgórugással elintézi, h fogja be a száját, amint úgy alakul h bezárják őket a sportszertárba, rögtön úgy kezd viselkedni mint egy ártatlan kis K.....? Ráadásul a srác izmos felsőtestét ekkor meg is csodálhatjuk - ettől majdnem leestem a székről, h ez most mire volt jó.
Fuko beugrásait egészen a 17. részig nem éreztem soknak, de a 17. részben teljesen értelmetlennek tartottam. Nálam a folyamatban lévő cselekményt meg is szakította. Lehet pont ez volt az alkotók célja, h a rész vége nagyobbat üssön, de nálam nem így sült el.
Ettől függetlenül várom a folytatást.

minuszmiki

Quote from: Darkstar on 2008-02-09, 19:47:56
QuoteTBS will broadcast episode 18 the 14th february, just like usual. However, there will be a break of a week, hence episode 19 will be postponed.
Episode 19 will be broadcasted this 28th february 2008, instead of the 21st.
Monnyonle!

Manitu

Quote from: Groven on 2008-02-09, 19:52:55
Azért 1 vm nem tetszett a legutóbbi Kyou eseményben. Miért van az, h a lány aki titokban kedvel 1 srácot, igen határozott, és odavág hozzá 1 könyvet, vagy 1 forgórugással elintézi, h fogja be a száját, amint úgy alakul h bezárják őket a sportszertárba, rögtön úgy kezd viselkedni mint egy ártatlan kis K.....?
That's called tsundere ;)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Groven

Quote from: Darkstar on 2008-02-09, 20:05:55
Quote from: Manitu on 2008-02-09, 20:01:39
Megelőztek.

Aha. Hát ahogy titeket a Fuko folyamatos megjelenése, úgy engem ez tud bosszantani. :smile:

Xzone

Megelőztek.

Ha már erre a Kyous tsundere jelenetetre is így rácsodálkoztál, kíváncsi vagyok milyen arcot vágnál/vágtál a Zero no Tsukaima csónakos jeleneténél. Eddig nálam az a "legtsunderébb"  :muhahah:

Manitu

Atya ég, ez a Fukos jelenet totálisan lerombolta az egész rész hangulatát :grrr:
Yeah, yeah, slowpoke...

Groven

Quote from: Xzone on 2008-02-09, 23:51:48
Megelőztek.

Ha már erre a Kyous tsundere jelenetetre is így rácsodálkoztál, kíváncsi vagyok milyen arcot vágnál/vágtál a Zero no Tsukaima csónakos jeleneténél. Eddig nálam az a "legtsunderébb"  :muhahah:

Ott elment.
Itt, Kyou karakteréhez nem illőnek tartom ezt a tsundere dolgot. Ezért emeltem ki az előbb.