Main Menu

Clannad /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-10-05, 15:24:55

Previous topic - Next topic

motifator

Úgy látszik nem vagyunk egy hullámhosszon, én a Makoto arcot tudtam a legnehezebben elviselni az összes közül a KANONban.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

minuszmiki

Én is, ugyanúgy túl hosszú volt, mint itt a Fuko-arc. Egyébként nálam is rendületlenül tör a Clannad a Clannad-Kanon-Air hármas első helyére. :)

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Darkstar

Ep 21.
Most ért le, az OPnál járok, DE az első 30 secbe majdnem beledöglöttem. Ez még rosszabb, mint ami magyarban szokott lenni  :eek:  :zomg:

Ed1.: Bewbs
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Habbal elment, ment a történet, a végén obligatory BAAAAAW (ahova mellesleg berakhattak volna valami hatásosabb zenét), de egyébként nem volt egy különösen jó rész.
ED: fel és le: szerintem az nem volt enyire kemény :D

minuszmiki

Quote from: Darkstar on 2008-03-14, 18:04:26
az első 30 secbe majdnem beledöglöttem. Ez még rosszabb, mint ami magyarban szokott lenni  :eek:  :zomg:
Hubasszameg, most vagyok túl rajta. Ez nem hiányzott az életemből.  :zomg:

Darkstar

Quote from: minuszmiki on 2008-03-15, 00:42:36
Hubasszameg, most vagyok túl rajta. Ez nem hiányzott az életemből.  :zomg:
De az OP után volt némi "kárpótlás" :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Igen, maximálisan kárpótolva érzem magam. :D Egyébként meg jó volt ez a rész is, Nagisa a végén nagyon jól nézett ki.

LuckyDingo

Érdekes volt. Mondjuk lehetett érezni, hogy előadás előtt egy nappal kap sokkot Nagisa  ::)
Viszont azt nem értem, hogy miért Final Episode a 22es, ha 24 részes? :S

motifator

Quote from: wikipediaOf the twenty-four episodes, there are twenty-two regular episodes, followed by an additional extra episode, and the last episode will be released as an original video animation on the eighth DVD on July 16, 2008.
Amúgy most csorog lefelé a 21-es.

minuszmiki

Quote from: motifator on 2008-03-15, 23:31:09
Quote from: wikipediaOf the twenty-four episodes, there are twenty-two regular episodes, followed by an additional extra episode, and the last episode will be released as an original video animation on the eighth DVD on July 16, 2008.
Na vesszenek meg! Azonnal!

Darkstar

Majd csak akkor amikor kiderül, hogy mennyiért lehet megvenni a teljes DVD sorozatot. Elölre félek.
Egyébként az OVA az az afterstory lesz vagy csak egyszerűen így adják ki és az AS később jön ki?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

motifator

Szerintem rendesen befejezik a sztorit a jövő héten. Az AIRnél is 12 rész + 1 recap volt a sorozat, aztán jött a 2 részes OVA a summer arc-kal. Valami hasonlóra számtok most is, bár a recap rész egyáltalán nem hiányozna...

Én

Legyen igazad, bár kicsit hirtelennek érzem így

Manitu

Ez a nyelvtörő marha jó volt :lol: :muhahah:

Quote from: Darkstar on 2008-03-16, 01:20:15
Egyébként az OVA az az afterstory lesz vagy csak egyszerűen így adják ki és az AS később jön ki?
Ha tippelni kéne, szvsz valami random fanservice epizód lesz.

LuckyDingo

Nah 22 es azaz final epizód letudva :S nem volt annyira jó, mint amilyenek képzeltem, de elment :D Viszont a végén mikor Tomoya [spoiler=aki nem számított rá, annak spoiler]szerelmet vallott Nagisának[/spoiler], akkor Nagisa animációja /reakciója/ megindító volt :) Várom a maradékot.. ha lesz :S

Darkstar

Jó volt az extra epizód, a játéknak is szerettem ezt a részét.

Viszont a 24. részben lesz [spoiler]Ushio?[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Lol vertem az asztalt ennél a résznél. :D :D Jó volt. De gondolom most vesz egy 180-as fordulatot majd hangulatban.

minuszmiki

Quote from: Darkstar on 2008-03-28, 12:11:46
Jó volt az extra epizód,
Az, csinálhatnának minden héten. :) Viszont végre folytathatom a VN-t.

LuckyDingo

Hmm.. szép volt a 23-as rész. Viszont valamire felfigyeltem, a végén a breaking newsra O.o A végén már azt mutatták, hogy Clannad After Story Production in Progress Akkor most ez a 24es lesz? :O

Lokids

Na nekem csak most tűnt fel, hogy előző héten véget ért a Clannad. :P
Érdekes viszont, hogy 22 részesnek van írva, de mintha 23 része lenne. :P

smash++

Nagyon jó volt az egész sorozat. Volt egy-két rész az aelején ami annyira nemjött be. De összeségében marha jó.
Nagisa példát vehetne Sanae-rl és megnöveszthetné a haját :)
Nekem csak Tomoya és az apja közötti picit lezáratlan szál szúrja a szemem. Annyival elintézni, hogy [spoiler] ne igyálll sokat..[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2008-04-17, 12:33:53
Nekem csak Tomoya és az apja közötti picit lezáratlan szál szúrja a szemem. Annyival elintézni, hogy [spoiler] ne igyálll sokat..[/spoiler]
Ha ugyanaz lesz a vége, mint a movienek, akkor még lehet Tomoya apjának szerepe a későbbiekben. MOndju kíváncsi vagyok a 24.részre, csak arra még lehet várni :(

Manitu

Megnéztem a Clannad filmet. A grafika fail, és ennél gyengébb japán szinkront is régen hallottam már. Nakahara Mai azért itt is jó volt :redface:
Viszont ami a színarab után történt, az alaposan földhözvágott. 4chanon már belefutottam a spoilerbe, de valahogy nem tudtam elhinni, és teljesen váratlanul ért. Do want after story nao! (meg a játékot is végig kéne már tolni ::))

Az amúgy jó ötlet volt, hogy csak egy szálra mennek rá, és a többi csajt nem erőltetik, de szvsz akkor Kotomi meg Kyou sem kellett volna bele, és úgy a sztori oldala teljesen rendben lett volna a filmnek.

Soldier

Quote from: Manitu on 2008-05-02, 16:21:28
A grafika fail,

Viszont ami a színarab után történt, az alaposan földhözvágott. 4chanon már belefutottam a spoilerbe
(meg a játékot is végig kéne már tolni ::))
Az amúgy jó ötlet volt, hogy csak egy szálra mennek rá, és a többi csajt nem erőltetik, de szvsz akkor Kotomi meg Kyou sem kellett volna bele, és úgy a sztori oldala teljesen rendben lett volna a filmnek.

jahjah, egyetértek az ölet jo volt,viszont a graf. eléggé idegelt végig ,fura volt igy nezni =\

kelvor

Quote from: Soldier on 2008-05-02, 23:14:35
fura volt igy nezni =\

Én nem is tudtam magam rávenni, hogy végignézzem. A sorozat után nagyon idegennek tűnik az egész film, így csak átpörgettem. Ezzel csak azt értem el, hogy még jobban várom a 24. részt.  ::)

Én

Quote from: kelvor on 2008-05-03, 15:47:35
Quote from: Soldier on 2008-05-02, 23:14:35
fura volt igy nezni =\

Én nem is tudtam magam rávenni, hogy végignézzem. A sorozat után nagyon idegennek tűnik az egész film, így csak átpörgettem. Ezzel csak azt értem el, hogy még jobban várom a 24. részt.  ::)
:tezsvir:

Soldier

Quote from: kelvor on 2008-05-03, 15:47:35

hmhm, hát jah ezt is meglett valahol érteni, lehet nem tul sok mindent veszit az ember hogyha nem nezi meg. de az átpörgetést sosem értettem x )

Liquid Snake

Nah végignéztem énis a movie-t de nagyon nem tetszett, az egy dolog h a grafika+szinkron számomra is minőség aluli de mi ez a story, hogy meghal Nagisa? Elég hülyeség, nyugtassatok meg, hogy a mangában nem történik semmi hasonló dolog   :frown:

Manitu

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-12, 22:47:31
Nah végignéztem énis a movie-t de nagyon nem tetszett, az egy dolog h a grafika+szinkron számomra is minőség aluli de mi ez a story, hogy meghal Nagisa? Elég hülyeség, nyugtassatok meg, hogy a mangában nem történik semmi hasonló dolog   :frown:
What manga? És nem a kisújából szopta a forgatókönyvíró ::)