Main Menu

Clannad /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-10-05, 15:24:55

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Quote from: Solid Snake on 2008-08-28, 12:12:39
Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-28, 05:00:46
Nem tudjátok, hogy a 2006-os Kanon-hoz honnan lehetne beszerezni az OST-ket?

There you go.

Hmmm....ezt leszedtem boxtorrentsről, de erre azt írták, hogy ez a 2002-esé. Mondjuk azóta észrevettme, hogy bennevannak a keresett számok. Lehet, hogy a 2006-os sorozat zenéjét a játék OST-jéből és a másik sorozatból rakták össze...Kösz.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

motifator

Kijött az after story első része a Sprocket által feliratozva.
Én mindig Eclipse-et néztem. Valaki nézte itt a Sprocket-féle verziót? Milyen? Érdemes inkább várni az Eclipse-re? Egyáltalán fogják csinálni (gondolom)?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

kelvor

:borul:

Adok egy esélyt ennek a verziónak, thx a linket.

Darkstar

Nekem tetszett az első rész. Már most érzem, hogy a végén RAGEEEEE lesz, mégis nézni fogom...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Az after stroy mit dolgoz fel? Spoilerben vagy pm-ben válaszoljatok.

Solid Snake

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Solid Snake

Quote from: motifator on 2008-10-04, 11:36:31
Amint hazaérek munkából, nekiesek :)

Ne siess vele... 4:3-as képarányú.  :Eztneked:
[spoiler]btw: ED sucks. Everybody does the fuckin' moonwalking.[/spoiler]

Ezt is csak hetek múlva kezdik el widescreenben leadni, mint az előző évadnál?

LuckyDingo

Hmm :D Jól kezdődik. Mint Kotomi-fan, nekem egyértelműen az ő Baseball játéka tetszett a legjobban XD

motifator

[SS-Eclipse] Clannad After Story - 02 (XviD) [16B3FEA5].avi
[SS-Eclipse] Clannad After Story - 02 (h264) [2A94748E].mkv

Edit:
Na, még csak most néztem meg az első részt. Man, it surely brings back memories...
És ami csak most esett le: Misae-san amilyen keveset szerepelt, annyira szimpatikus volt már a kezdetektől. Na vajon miért? Hát persze, hiszen a hangja Chidori Kaname. Elsőre leesett, amikor még az első évadban lenyomta Sunoharát a koli folyosóján.
És a vicc az egészben, hogy vajon Misae-sannak mi a vezetékneve?
[spoiler]Misae Sagara[/spoiler]
Persze 100%, hogy csak véletlen, de ezen most akkor is nagyot néztem.

Na jöhet a második rész.

Darkstar

Őőőőőőő

Mei ismeri Sanae-t, nem?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

noriko

Quote from: Darkstar on 2008-10-11, 12:52:23
Őőőőőőő

Mei ismeri Sanae-t, nem?
ha Sanae a fiatalos anyuka, és Mei a szőkegyerek húga, akkor ja. Náluk lakott, amikor látogatóba jött, mert nem aludhatott a fiúkoliban. (sorry, i'm really bad with names, pedig ez volt a legutolsó anime amit láttam  ^^")

ps: although you all probably must know this by heart, és költői kérdés volt meg minden :D oh well, had to answer for postcount :P
"I wish I could, but I don't want to."

LuckyDingo

De Sanae annyira megváltozott, hogy Meinek fel se tűnt, hogy ismerheti :D Egyébként szerintem túl fiatalos anyuka XD Mondjuk ez nem baj :)

Liquid Snake

Jó volt ez a harmadik rész mindenkiben ott egy kis lolicon, ebben az esetben nem is olyan kicsi :D

Mellesleg csalódtam Sunohara-ban, az egy dolog h hülye meg ő a vicces karakter de az ilyen komoly dolgokat szó nélkül hagyni...

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Nagy a csend pedig már a 17. rész is elérhető  :smile:.Az afterstory eleje jó volt bár annyira nem fogott meg, ott kezdett igazán ujra tetszeni mikor rááltak a Nagisa szál folytatására.[spoiler]Nehéz helyzetben vagyok mindíg, mert az összes Clannad lány szimpatikus, de talán Nagisa majd Kotomi szerint alakul a lista nállam.Így eléggé rosszul esett újra látni ahogy Nagisa meghal, mivel a múviban már egyszer láttam anno, és az előző pár rész alatt abban reménykedtem hogy a sorozatban hátha másképp történik, bár a white darkness cím eléggé árulkodó volt de még reménykedtem.Még a rész alatt is reménykedtem, akkor is amikor egyszer elájul Nagisa, szinte ordítottam belül "nyisd ki a szemed nyisd ki a szemed!", ki is nyitotta, mondom húúú, de mégis megtörtént.Kicsit szomorúan kezdtem neki a 17esnek, hogy vajon hogyis folytatódik, és nagyon kellemes meglepetés ért.Felvidított a rész, ott van még a levegőben Nagisa halála mégis mintha nem is történt volna meg, az 5 év időbeli ugrás, Ushio viselkedése apjával, elfelejtette velem az előző rész szomorú eseményeit.Kiváncsi is vagyok mi lesz a foyltatásban, ugyanis Tomoya-nak kellene nevelnie Ushiot, de jelenleg valóban az a legjobb megoldás ha Nagisa szülei nevelik, de viszont ha nem lesz változás Ushio elhidegülve fog bánni az apjával amiből megint csak szomorú dolgok következhetnek.
Aki fullon kijátszotta a játékot nehogy spoilerezzen, vagy rakja spoilerbe  :smile:.[/spoiler]
Nagyon jó a Clannad, és akármien vége is lesz, ezen nem változtathat már.

LuckyDingo

Az afterstory-t 4 rész után abbahagytam, mert valamiért ez nem kötött le. Talán ha kijön végig leszedem :D A sima Clannad jó volt, remélem ez is lesz olyan :D

Dreamcleaver

Valaki nem tudja, hogy a HD WS SS-Eclipse releasekkel mi van? ep 10-nél leálltak. Ezt a 640x480-as ocsmányságot nem akaródzik néznem.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Soul

Nem ocsmány az, csak túl nagy a felbontásod  :smile: (vedd le  800x600 és fullscreen  :D).Amúgy sima Clannadnál is ez volt (jóval később lett full widescreenbe), de szép a képe csak nem widescreen.

Soldier

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-09, 23:39:53
Valaki nem tudja, hogy a HD WS SS-Eclipse releasekkel mi van? ep 10-nél leálltak. Ezt a 640x480-as ocsmányságot nem akaródzik néznem.
lassuak csak, ennyi sajnos

Quote from: Soul on 2009-02-09, 23:46:55
Nem ocsmány az, csak túl nagy a felbontásod  :smile:
:falba:

Dreamcleaver

Quote from: Soul on 2009-02-09, 23:46:55
Nem ocsmány az, csak túl nagy a felbontásod  :smile: (vedd le  800x600 és fullscreen  :D).Amúgy sima Clannadnál is ez volt (jóval később lett full widescreenbe), de szép a képe csak nem widescreen.

Sima Clannad-ot is HD WS-ben néztem. KyoAni cuccot bűn ilyen sz@r crop-polt izében nézni.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Soldier

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-10, 00:19:10
Sima Clannad-ot is HD WS-ben néztem. KyoAni cuccot bűn ilyen sz@r crop-polt izében nézni.  :smile:
:tezsvir:

Liquid Snake

Na behoztam a lemaradásomat. Sírtam a 16ik és a 18ik részen is akár szégyen akár nem. Nagyszerű anime és ahogy Soul mondta, akármi lesz a vége ez már nem fog változni.

Darkstar

Quote from: Liquid Snake on 2009-02-16, 01:08:23
Sírtam a 16ik és a 18ik részen is akár szégyen akár nem.
You're not alone.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Liquid Snake

Soul

Quote from: Liquid Snake on 2009-02-16, 01:08:23
Sírtam
Nem szégyen sztem, akit nem hat meg se így se úgy a Clannad nincs lelke  :smile:.Én ált a szomorúbb jeleneteken szorongok, a boldogabbaknál jönnek a könnyek  :smile:.

19.ep előzetes Tomoya meglátogatja apját Ushioval, hmm vajon mi lesz, várom.

Liquid Snake

Ajjjj de jó rész volt. Az elején kicsit vidámabb aztán a második részben megint egy megható jelenet. Nagyon örülök neki hogy Tomoya végre kibékült az apjával, és minden jól alakult így utólag :)

Soul

Csak most mertem betekinteni ide spoilertől félve és jó volt a megérzésem  :D.A rész valahogy most annyira nem hatott meg, jah jó dolog hogy kibékült az apjával, és így a legjobb hogy jó messze kerül tőle.Fuko felépülése nagyon meglepett (jó értelemben), már szinte el is felejtettem hogy ki is volt, aztánn bááám hát a csillag faragó  :smile:.Az első sorozatban talán csak az ő szála idegesített már (nem kellett volna annyi részen keresztül húzni), viszont a részben most neki örültem legjobban.
És ahogy Tomoya "kiosztotta" az ovodában a háta mögött Tomoya-t kibeszélő anyákat, az epik volt.

Liquid Snake

Miért ennyire inaktív ez a topic? Mindenki végigtolta a játékot az anime meg nem izgatja annyira? Én halálra fosom magam most is, látom h az uccsó rész jön :S Remélem nem lesz baj. (nagyobb -_-)

Darkstar

Én előbb kivárom, hogy milyen befejezést választanak az animéhez, aztán attól függően döntök, hogy megnézem-e a végét.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん