Japán találkozó Debrecenben

Started by motifator, 2007-12-04, 13:40:33

Previous topic - Next topic

motifator

Most pénteken (2007. december 7.) 17:30-tól megrendezésre kerül az első debreceni Japán Szalon.
Az esemény lényege, hogy a Debrecenben tanuló vagy dolgozó japánok és a japánul tanuló egyetemisták találkozzanak, megismerkedjenek, bulizzanak egy jót. A belépés elvileg ingyenes, viszont a rendezvénynek lesz összesen kb. 10 000 Ft költsége(terembérlet, egyebek), ezt szeretnénk majd a résztvevőkkel összedobni (ez 20 embernél már csak fejenként 500 pénz, de simán lehet, hogy többen is leszünk).
Hogy mi lesz ott? Beszélgetés, kaja, pia (mindenki hozhat(hozzon) magával valamit, azt majd jól megesszük/-isszuk, alkoholos italoktól se vagyunk elzárkózva :)), néhány idióta játék, hogy oldjuk a hangulatot, és az este végére talán még a Mikulás is benéz.
A termet 9-ig béreltük ki, de ha utána is van még kedv, akkor a bulit lehet folytatni megegyezés szerint valami vendéglátóipari egységben(értsd kocsma).
Az egészet amúgy Kiyo sensei, a japán tanárnőnk találta ki, és néhány japánul tanuló diák és itt tanuló japán szervezi.  Hogy hány japán lesz itt, azt pontosan nem tudom, de hárommal már én is találkoztam, akik a szervezésben is résztvesznek, de biztos lesznek még többen is.
Hogy miért érdemes eljönni? Magunkfajta weeaboo-k biztosan szívesen találkoznak japánokkal, ezenfelül aki tud japánul, annak jó lehetőség beszélgetni egy kicsit. Aki nem tud, az se bánkódjon, mi se igazán tudunk :) No meg Kiyo sensei biztosan csinál finom japán kajákat, amiket meg lehet kóstolni :)

Tehát röviden:

Időpont: 2007. december 7. (péntek) 17:30
Helyszín: Debrecen, Kossuth koli (újkoli) klubterme

Mindenkit várunk szeretettel, ha valami kérdésetek van még, azt tegyétek fel itt, vagy pm-ben.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

RedPriest

Engem mondjuk érdekelne, de ez időpont alatt éppen zh-t fogok írni. :haha: Ilyen az én formám. Amúgyse tudok japánul, még annyira sem, mint Ti. :haha: Pillanatnyilag jövő évben tervezem csak felvenni a nyelvet, mint szabadon választható tárgy (remélem, lehet), s csak bízni tudok benne, hogy ez a rendezvény nem csak kivételesen most kerül megrendezésre, hanem visszatérő dolog lesz. :smile: Az ötlet nagyon jó, ha most szerény személyemmel nem is, de támogatom az elképzelést!
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

motifator

Lesz még ilyen, nem kell félni. De mint írtam ott leszünk 5-9-ig, szal zh után azért benézhetsz.
Ha gondolod, írj pm-et, és megadom a számom, hogy felhívhass, ha esetleg mégis beugranál.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

RedPriest

#3
Köszi, de nem hiszem, hogy lenne erőm bármit is csinálni még este. Már most is muszáj volt ledőlnöm aludni. Örülök, ha még élni fogok. De jövőre akkor ott leszek. :smile:

szerk.: Bár végülis ki tudja... Ha kérhetem, akkor elküldöd a számod? De nem ígérek semmi biztosat.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」