Main Menu

Soul Eater-SPOILER-

Started by Bishop, 2008-03-13, 23:40:08

Previous topic - Next topic

Bishop

Azért, Chronat alázta Stein anno soul wavelenght támadásokkal, ami mint tudjuk BS specialitása. Szal nem olyan egyoldalú nem beszélve hogy BS is csak jobb lett azóta.

chilip

hát elég egyoldalú lett......       black star javára  :lol:  :lul: :rotfl: kezd egyre jobban tetszeni ez az arc, végén lesz olyan jó mint az első bohócos hangulatra. Elején is volt poén az idióta gopher-er (aki noah brokijára pályázik :D )

<< új chapi >>

[spoiler=kiváncsi leszek ebből medusa hogy mászik ki]Justine - Insanity Clown fusion

[/spoiler]

Member

Hmmm... Crona nem lett akkora gyilkológép, mint hittem (bár a legjobb pofákat még mindig ő vágja :D).

Chronus

Nekem olyan semmilyennek tűnt ez a fejezet..

chilip

Quote from: Chronus on 2009-12-13, 11:26:44
Nekem olyan semmilyennek tűnt ez a fejezet...

mert telhetetlen vagy :D  :ejnye:

Chronus

Quote from: chilip on 2009-12-13, 11:27:24
mert telhetetlen vagy :D  :ejnye:

Lehet. :D De Clown és Justice Law valahogy nagyon nem tud érdekelni. Medusa és Crona se. És kifejezetten BlackStar-t se kedvelem.

Több Steim+Maka+Soul kéne. Meg Shinigami-sama.
Ráadásul Kid-et is kivonták egy időre a forgalomból. Minden cool karakter hanyagolva van.
Kicsit kiveszett most a régi poénossága az egésznek, és az is elég zavaros, hogy akkor most ki mit is akar pontosan elérni (Medusa, Noah, Law, Clown, etc). Van egy rakás új ellenség és megy az evil circlejerk, de a főhősökből közbe meg egyre kevesebbet látunk, és az kevés se kifejezetten tartalmi.

chilip

Noah => Eibonná válni

Shinigami => rendet végre

Medusa => mesterségesen irányítani az őrületet hogy ő legyen a góré, a bohóc csak az őrület fizikai megtestesülése így annak a reprodukciójával kezdte a kísérletet

Chronus

Quote from: chilip on 2009-12-13, 11:34:04
Noah => Eibonná válni

Shinigami => rendet végre

Medusa => mesterségesen irányítani az őrületet hogy ő legyen a góré, a bohóc csak az őrület fizikai megtestesülése így annak a reprodukciójával kezdte a kísérletet

Így egy kicsit érthetőbb. Annyi szart olvasok egyszerre, hogy már én se vagyok mindig képben.

Member

Quote from: Chronus on 2009-12-13, 11:36:56
Annyi szart olvasok egyszerre,
Ja, a Bleach kitesz vagy 5-öt. :haha:
Kid-dért tényleg kár, a poénok 60%-át ő nyomta el, Shinigami-sama, Stein szintén. Arachne halála óta nekem sem a régi.

chilip

Quote from: Chronus on 2009-12-13, 11:26:44
Nekem olyan semmilyennek tűnt ez a fejezet..

Quote from: Member on 2009-12-13, 11:44:03
Arachne halála óta nekem sem a régi.

[ img]telhetetlenbanda.png[/img]

etc.  :ejnye:

LuckyDingo

Én gyűlölöm Black*Start, de most egész jó kis badass fightot nyomott. Medusa meg csak nem hó bele JL-ba XD Amúgy nem volt ez rossz, csak rövid :D

edit: Kijött egy új fejezet... yaaaaay...

Member

Ez sem a régi. Meglepően kaotikus lett az új chapter, pl. a Justin elleni csatát alig tudtam értelmezni. Az új csaj meg minek...? :/

Bishop

Hát ha mér Noah oldalán van egy idegesítő seggnyaló, legyen Soulék oldalán is  :D A harcot én se tudtam értelmezni igazán  :confused: Viszont a végén Kid  :lol:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2010-01-17, 12:59:51
Hát ha mér Noah oldalán van egy idegesítő seggnyaló, legyen Soulék oldalán is  :D A harcot én se tudtam értelmezni igazán  :confused: Viszont a végén Kid  :lol:
Jah Kidet lehet használni ilyen esetben pölö erre:
[spoiler][/spoiler]

Amúgy jah.. egyetlen jó pont Kid volt benne :)

Bishop

Nekem a harc is tetszett amig lehetett értelmezni hogy mi folyik  :D

chilip

mit nem tudtatok értelmezni?

Bishop

Ki a harmadik személy? Spirit mit dumált Justinnal az egész olyan volt mint ha megőrült volna teljesen Justin.

Member

Justin en bloc zenét hallgat, a medvének meg nem mozog a szája, így b*szhatja. A harmadik meg a medve majma, nem?

Bishop

Nem a harmadik Medusa, valaki megjelent, majd hirtelen Spirit volt a medvefejjel, a majom már megjelent korábban is de most nem ugrik be kicsoda micsoda

KeLa

Quote from: Bishop on 2010-01-17, 14:59:20
Nem a harmadik Medusa, valaki megjelent, majd hirtelen Spirit volt a medvefejjel, a majom már megjelent korábban is de most nem ugrik be kicsoda micsoda
LOL, vmit nagyon elnézel, az nem Spirit, a "medve és a majom" a Dél-Amerikai DS-meister páros...

chilip

jaja, mondta is ebbe a chapterben, tükrözni tudja magán külsőleg mi van a másik lelkében és utána meg nyomon tudja követni.

Bishop

Aha akkor ezt tényleg benéztem, így minden világos, nem tudom miért élt úgy az emlékemben hogy Spirit szokása felvenni azt a maszkot, ez van ha havonta jön a manga néha elvesznek részletek  ^^"

LuckyDingo

Nos.. új chapter mangastreamen.. Mi értelme van a 7 fő bűnnek, ha simán tovább lehet menni anélkül, hogy legyőzzék a csábítást? /kivéve az elsőt, mert ott végül is sikerült Blairnek/

chilip

azért páran ottmaradtak volna gluttonyban és az index mondta hogy a bűnök halmozódnak, gondolom minnél inkább eltereli a figyelmüket a könyv a céltól annál nagyobb büntit kapnak majd a legvégén.

Member

Nekem ez kicsit idétlenül fest most.

Chronus

+1

Okosabb húzás lett volna, ha minden szinten le kell gyűrniük az adott bűnt valamilyen formában.
Habár ez Eibon könyve, nem a purgatórium vagy mi, szóval mindegy, de akkor is, miért nem lapoztatják egyből az utolsóhoz az indexel, vagy csak szimplán pödörnek végig az egészen, ha egyszer már lehet?

Ez így elég retardált.
Deus Ex "we stay here because of... just because".

Member

75:
Hááát. Bah. Annyira felesleges ez a lelkizés.

Member

76:
Lehet, hogy már csak én olvasom. Lehet azért, mert ez egyre gyengébb?

LuckyDingo

Quote from: Member on 2010-07-28, 23:40:20
76:
Lehet, hogy már csak én olvasom. Lehet azért, mert ez egyre gyengébb?
Lehet... átlag alatti volt. EZ a fűrészes lépés baromság, időhúzás. A Kidd meg BlackStar meg már múltkor is, mintha egymással szemezett volna, de azért most is meg kellett találniuk egymást.. valamiért iszonyat húzódik a dolog és így tök unalom..

LuckyDingo

80 vééégre kikerültek abból a hülye könyvből és jön a suuuupppeeeeer fightoooo :D