Main Menu

Soul Eater-SPOILER-

Started by Bishop, 2008-03-13, 23:40:08

Previous topic - Next topic

KeLa

:lul:

Én utálom olvasni... szal csak átfutok rajta meg megnézem a képeket xD

Bishop

Végre midnenki eléri a DeathScyte rangot, Epic fightok lesznek, remélem a story is jó lesz. Már alig várom :hopp:

KeLa

Na, már van raw... am bármennyire is sajnálják egész jól megvannak Kid nélkül :D

Chronus

Quote from: KeLa on 2009-06-12, 20:29:54
Na, már van raw... am bármennyire is sajnálják egész jól megvannak Kid nélkül :D

KeLa

És csak most látom h a rosszfiúknál ott van egy gayface karakter is <.<

http://mangahelpers.com/s/anonymouse/readonline/34461/1

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-06-12, 21:12:16
És csak most látom h a rosszfiúknál ott van egy gayface karakter is <.<

http://mangahelpers.com/s/anonymouse/readonline/34461/1

Jah van egy és valszeg az lesz a Maka következő ellenfele. Apropó Maka... degáz az új ruhája XD
Black Star meg hogyhogy ilyen fasza csávó lett a nők körében? :D

Member

Nekem csak annyi jutott eszembe, hogy "Még egy csapat, akit halomra kell verni". Bírom, hogy csak úgy feltűnnek random enemy team-ek, akik eddig vígan elmalmoztak valamerre. :)
Gondolom Soul először talán még gyengébb is lesz, amíg szoknia kell a "demon scythe"-ságot.

Biztosan a vágásheg gondoskodási vágyat és anyaösztönt ébreszt a csajokban.

LuckyDingo

Kezd valami alakulni,[spoiler] azért kicsit kár, hogy még mindig a tréninggel ment el a fele :S[/spoiler]

Member

63: Nem volt túl érdekes, edzenek és edzenek, az enemy meg hűdegonosz. :)
Ez a kép viszont nagy pirospont, pont imádom az ilyeneket. :)

Alkyra

Quote from: Member on 2009-07-10, 10:17:51
63: Nem volt túl érdekes, edzenek és edzenek, az enemy meg hűdegonosz. :)
Ez a kép viszont nagy pirospont, pont imádom az ilyeneket. :)

:kocc:

Bishop

Új chapter elég rövidnek tünt, kicsit többet vártam volna ha már havonta jön, következő chapter legalább akció dúsabb lesz

Member

Bishop

Az elején jah, de aztán Maka is leszarta és átmentek kicsit coolosabb verzióba, bár még mindig az első verzió volt a legjobb, engem egy dolog idegesített.

A srácnak a tartása és a feje a felső képen valami iszonyatosan irritáló.
http://www.onemanga.com/Soul_Eater/64/18/

Member

Ott nem is értettem, szétnyílik és van benne egy újabb arc?

LuckyDingo

hmm.. AZ egész chapterben csak Maka utolsó duplaoldalas beállása volt érdekes XD

Chronus

Quote from: Member on 2009-08-15, 18:57:05
Ott nem is értettem, szétnyílik és van benne egy újabb arc?

Szétnyílik a mellkasa és suddenly lol noah lazer cannon.

By the magic of... uh.. just magic.

Amúgy egyetértek, hogy kb felvezető/átvezető színvonalas volt az egész chap. Reméljük a következő jobb lesz.

Alkyra

Hamár Soul Eater akkor bepostolom mostani munkásságomat :

[spoiler]

[/spoiler]
[spoiler]

[/spoiler]

Eme képet ismételten a Balatoni időjárásnak köszönhetem.:)

Member

A fekete-fehér nekem jobban tetszik. :haha:

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-08-15, 21:02:25
Hamár Soul Eater akkor bepostolom mostani munkásságomat :

[spoiler]

[/spoiler]
[spoiler]

[/spoiler]

Eme képet ismételten a Balatoni időjárásnak köszönhetem.:)
Kedvem támadt nekem is megint ehhez a kedves időtöltéshez.. /pazarláshoz XD/ Szal lehet hogy vagy ezt, vagy a mostani utsó oldalt kipingálom. :D Amúgy oké hogy átvezető.. de az elmúlt 3 chapter az volt és ez egy havi mangánál kicsit idegesítő tud lenni. XD

Alkyra

Quote from: Member on 2009-08-15, 21:05:32
A fekete-fehér nekem jobban tetszik. :haha:

Pedig 'eredeti' színeket használtam. Lásd 62. chapter nyitó színes képe.:) (nahjó, Maka felsője elvileg fehér, de abban semmi nincs, ha csak úgy ott hagyom az egészet mindenféle szín nélkül:))

Member

Nem a munkádat kívántam becsmérelni, csak megjegyeztem, hogy ez black'n'white cool. :)

chilip

Member

Kicsit olyan semmilyen volt. Adott egy enemy, aki nagyon irigy és aki engem nagyon nem érdekel. Talán Chrona és Medusa érdekesebb lesz.

LuckyDingo

Hmm..  most nem tom hogy az új chapter jó volt-e. Kilik sosem tartozott a kedvenceim közé. :S

Bishop

Nekem ép hogy Kilik az egyik kedvencem, jó volt ez a chapter, de történhetett volna több is, mind1 kövi chapter már látom hogy jó lesz  :D

Chronus

Member

Ebben nem történt szinte semmi.

LuckyDingo

Quote from: Member on 2009-10-11, 12:43:29
Ebben nem történt szinte semmi.
Hát jah... semmi lényeges.. pár papírt összeszedtek, meg elmenekültek és a végén jött egy cliffhanger szerű ellenfél megjelenés.. :S

Bishop

Kilik(Kirikou  :D ) FTW még mindig  :whoah: Tartalom 0 még mindig  ::) és ez havi manga  :zomg: ennyi eseményt pár oldallal kevesebbe de ki lehet hozni 1 hét alatt is  ::)

Member

Bunyó befejezezve, bunyó jön (bleach?). Mondjuk nemtom, mit tudnak majd Chroná-val csinálni, eddig is egy immortal állat volt.