Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: Bishop on 2008-05-24, 21:03:45
[spoiler]Hát mangaba mostk icsit más a helyzet. Mondjuk Demon swordos résznél télleg megmutatta jobbik oldalát[/spoiler]
[spoiler]Jó most igen, egy kicsit elszállt az agya, de majd Tsubaki helyrehozza, ha nem mostanában, akkor majd vmikor az utolsó pillanatban :smile: [/spoiler]

NLZ

Quote from: motifator on 2008-05-24, 18:22:18
Nekem nincs bajom Black*Starral, de azért Kaminához nem kéne hasonlítgatni  :eek:
Pontosan. :F
Kaminának van tartása és kiállása. Kamina attól még, hogy mindig pózolt, nem volt elszállva önmagától. Amit mondott, azt tényleg komolyan gondolta és sose hátrált meg. Mondta, hogy Shimonra úgy tekint, mint az öccsére és tényleg úgy is bánt vele. Mikor Shimon felajánlotta neki a Core Drill-t, akkor elutasította, pedig látta, hogy az egy fasza kis cucc. Black Star ellenben csak saját magát ajnározta, mint ha csak valami árucikk lenne, amit el akarna adni, és a célja egyedül az, hogy ő legyen mindig a középpontban. Ez minden másnál előrébb van, egy Kishin tojást nem bír összeszedni Tsubakinak (legalábbis az anime ez az állapot), de Angelát se volt szíve megölni, csak még egy ügyetlen gyerekboszorkány. Csak azért, mert nem tudott varázsolni? Attól még később megtanulhat boszorkánykodni, és lehet később egy másik kezdő Technician hagyja ott nála a fogát. Vagy mert gyerek kinézete volt? Lehet gyerek volt, de mi van, ha csak egy varázslat segítségével adta ki magát gyereknek, mert érezte, hogy Black Star beszari. Egyébként meg, még ha egy kis béna gyerek is volt, attól még nem lesz az örökké. A kommunisták gyerekei is aranyosak és kedvesek voltak, de nagykorukra azok is ugyan akkora rohadékok lettek, mint a szüleik.

És Black Star se csodagyerek attól még, hogy képes a lelkének a hullámhosszait fegyver nélkül kilőni. Ennyi erővel Makáék is csodagyerekek, mert egész jól tudják a Witch Huntingot használni. De a szuperhősök is addig izgik, míg egy van belőlük, utána már átlagosak lesznek. Főleg így, hogy (az animéban eddig) egy átlagos-béna párost sem mutattak be, csak a két duót és a triót.
[reserved]

Bishop

Pff akkor ezzel azt mondod hogy ölje meg Angelat, sztem többeknek meg attol ment volna el a kedve. Te ki használnád valakinek a végtelenségét csak hogy magadnak elönyt kovácsolj? Az elöbb ép itt mondod hogy Kamina nem vette el a Core Drill-t De te megölnéd Angelat ha ezzel erősebb lehetnél. Black*Starnak miért nicns tartása? Mert te úgy itéled meg?  Szted nem gondolta komolyan amit mondott szted ő nem lehet képes valamire amit elszántant hajt? Amugyis ez az egész sorozatban fel vannak erősítve a rosz szokások. Black*Star beképzeltsége Kid szimetriamániája, Maka strébersége, Spirit Maka iránt érzett szeretete.
Az meg hogy nem szerzett egy gonosz lelket sem? Maka szerzett? Kid szerzertt? Kid a legjobb mégis egy puszta szimetrián kiakadva cserbe hagya barátait is.
A többire nem reagálok mert azok már itt spoiler lenne de elhiheted hogy Tsubakit annyira becsüli mint Kamina Simont.

Máskor meg legalább magadat ne cáfold meg azzal hogy Kamina-ban becsülöd hogy nem törkedetett a jobbra másokon keresztül, de Angelat megölnéd. Mi van ha Kamina megkapja a core drillt lehet hogy Spirit Kingestől A "kockákon" át mindenkit lerendez  kétszer olyan gyorsan.

NLZ

Én most az anime jelenlegi állapotáról beszélek, később lehet más.
Persze, ez egy gyereksorozat, látszik rajta, szal egyértelmű, hogy ez lett, de a karakterek jellemeit is az írók írják, ahogy mindent az animében. :)  Valaki végtelenségét nemtom hogy lehet kihasználni, de hogy eltekintsünk ettől az apróságtól, te nem ölöd le a bogarakat, csak mert védtelenek ellened? Vagy pl nem ölnéd meg Sztálint kiskorában, miközben tudod, hogy mi lesz a jövő? Mert tudjuk, hogy mi lesz Angelából, egy boszorkány. A boszorkányokat meg leölik, mert a lelkük értékes. Attól még, hogy most gyerek, később ráncos vasorrú banya lesz belőle. Mifune is azt hitte, hogy egy kis hülyegyerek jött Angela lelkéért (és tényleg), ezért se vette komolyan, ami a vesztét okozta. Ha Angela nem lép közbe, Black Star meg is ölte volna. Pedig simán lecsaphatta volna már az elején, mint a taxiórát.
Ha Angela megölése másokon keresztüli jobbra törekedés, akkor mindenki egy gonosz galád, aki leölt egy banyát? Kamina is leverte Ganmenestül a Beastmaneket, szal akkor ő is a te logikád szerint, szal te cáfolod magadat. :)
Makáék meg összeszedték a 99 Kishin tojást, csak épp Blairrel megszívták. Kid tényleg egy idióta, de ő róla most szó sincs. Egyébként meg ő is összegyüjtött jópárat (hisz csinálta sorra a küldetéseket sikerrel), csak Sinigami lenullázta őket büntetésül, amiért a piramist majdnem a egyenlővé tette a földdel.
[reserved]

motifator

SRSLY  :wtf:
Bocs NLZ, de most egyáltalán nincs igazad. Már az előző hozzászólásod is  :wtf: volt, csak akkor nem volt energiám válaszolni. Az előző postod első 3-4 mondatával még egyet is értek, de ezt az Angela témát szerintem gondold végig újra, mielőtt tovább fejtegeted.
Mégis milyen anime ez szerinted? Milyen korosztálynak szól? Meg egyálgalán hogy nézne ki, ha Black*Star gyerekboszorkányokat gyilkolna? Mit tenne ez a karakterével? Teljesen egyetértek veled abban, hogy BS eddig nem tűnt a legkompetensebb techniciannek, de hogy azért lenne az, mert nem ölt meg egy gyereket(akkor is, ha boszorkány)?
Meg hogy a kommunistákat is le kellett volna gyilkolni gyerekkorukban, meg Sztálint is? SRSLY WTF?
Te most vagy trollkodsz(ha igen, akkor minden elismerésem, profi vagy), vagy korodhoz képest még mindig elég fejletlenül gondolkodsz a világ dolgairól.

@Bishop:
:tezsvir: Neked van igazad, kitartás  :jee:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bishop

Ami a kommunista ellenességedet illeti nem tudom és nem is érdekel. De nem kéne belevinni egy egyszerű animevel foglalkozó topic-ba télleg nem ide tartozik.

A boszorkányok meg nem születésüktől fogva gonoszak, de ezt majd meglátod később anime-be. Nem ők választják hogy boszorkányok legyenek. És már bocs dea bogarak rosz példa mert én olyan védtelenről beszéltem akinek megölésével erőhöz, vagy más féle hatalomhoz jutok. Bogarak megölése nem hiszem hogy ez a kategória.
És végül Kamina sok mindenkit legyőzött de ha nála van a Core Drill talán 5 rész alat vége az egésznek :angyali:

Mind1 én nem vitatkozom, de utálom ha valaki belép egy topicba és abba bármit is elkezd fikázni. Nem kell szeretni Black Start de akkor sem kell ide ebben a hangnemben írni, én Narutoból legszivesebben Sakurat látnám máglyán égve de nem irkálom a topicba mert lehet mást ez zavar. Nem azért lépek be egy topicba amit szeretek hogy csak a negatívat olvassam.

LuckyDingo

:_off: PLZ húzzatok a TTGL topicba, vagy Offba ezzel a sok marhasággal  :falba: Ez a Soul Eater anime topic és nem az utáljuk Black Start és indokoljuk meg baromságokkal topic :D Bishop: lassan kell számolni 10ig, ha ilyen hozzászólásokat látsz.. vagy ignore  ::)
NLZ: Most hogy megint megjelentél, szinte jót nem írtál semmiről, ne tessék belekötni mindenbe, olyan indokokkal, ami felér egy "mert csak"-al. Tessék pozitívabban látni a világot :pont: :angyali: :_off:

NLZ

De ovónéni, nem én vagyok a hibás, csak elmondtam a véleményemet, erre belemékötött.  :bruhuhu: :D
Na de viccet félretéve, nem ölnéd meg Hitlert gyerekkorában, ha tehetnéd? :D Igaz, most arról beszéltünk, hogy etikus-e megölni egy kis banyát, vagy meg kell várni, míg megnő. Azt nemtom, hogy mennyire igaz, hogy a banyaság választható-e, de nem hinném, hogy nem tudja kiadni magát mondjuk szobalánynak, vagy valami. Blair is ki tudta magát adni banyának, szal fordítva is működhet a dolog.
A bogarak megölésével meg igenis előnyt kovácsolsz magadnak. Hasonlítsd össze a jelenlegi kényelmes, steril helyzetedet azzal, hogy mondjuk legyek zümmögnek a füled mellett, szúnyogok csipkednek, lepke száll a monitorodra és hangyák mászkálnak a lábadon.
És de vitatkozol, legyen bármi is az indoka. ;) 
Sakurát meg mágjára! Égessük meg a boszorkányt! >_< Látod, nem vagy te olyan rossz fej. :D
Betartás!
[reserved]

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2008-05-25, 12:58:21
De ovónéni, nem én vagyok a hibás, csak elmondtam a véleményemet, erre belemékötött.  :bruhuhu: :D
Na de viccet félretéve, nem ölnéd meg Hitlert gyerekkorában, ha tehetnéd? :D Igaz, most arról beszéltünk, hogy etikus-e megölni egy kis banyát, vagy meg kell várni, míg megnő. Azt nemtom, hogy mennyire igaz, hogy a banyaság választható-e, de nem hinném, hogy nem tudja kiadni magát mondjuk szobalánynak, vagy valami. Blair is ki tudta magát adni banyának, szal fordítva is működhet a dolog.
A bogarak megölésével meg igenis előnyt kovácsolsz magadnak. Hasonlítsd össze a jelenlegi kényelmes, steril helyzetedet azzal, hogy mondjuk legyek zümmögnek a füled mellett, szúnyogok csipkednek, lepke száll a monitorodra és hangyák mászkálnak a lábadon.
És de vitatkozol, legyen bármi is az indoka. ;) 
Sakurát meg mágjára! Égessük meg a boszorkányt! >_< Látod, nem vagy te olyan rossz fej. :D
Betartás!

Na most hagyd abba. Elég szemetet kapott ez a topic az utóbbi 2 napban. Kész. Vége.

Más: Megnéztem a hatodik részt :) Ez IS nagyon jó volt. A harci animációk nagyon jól vannak megcsinálva + Kidd Soul Resonance rulez :D Olyan rég láttam ilyen anime-t amikor komoly harcok is vannak benne de tele van nyomva poénnal mint amikor Stein és Maka beszélget nagy komolyan megáll a kép, kis indexben ottvan, hogy azok akik látják a lelkeket, erre bevágják Soul + BlackStar vmi iszonyatosan hülye fejét amikor pont nagyképűek, és odaírják aztán, hogy azok akik nem látják a lelkeket xD Hát ezen olyat szakadtam :D Imádom ezt az anime-t csak én úgy érzem, hogy kicsit lassú a sub... (Rumbel verzsönt nézek)

KeLa

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-25, 13:24:07
csak én úgy érzem, hogy kicsit lassú a sub... (Rumbel verzsönt nézek)
Sztem nyugodtan nézd a Tadashi-t, az már szerdán kint szokott lenni...

Liquid Snake

Quote from: KeLa on 2008-05-25, 13:43:50
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-25, 13:24:07
csak én úgy érzem, hogy kicsit lassú a sub... (Rumbel verzsönt nézek)
Sztem nyugodtan nézd a Tadashi-t, az már szerdán kint szokott lenni...

HD?

motifator

Igen, a Tadashi csak 720p-t ad ki, pont ezért nézek én is Rumbelt. Kéne már egy újabb gép  :bruhuhu:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Liquid Snake

Quote from: motifator on 2008-05-25, 13:46:50
Igen, a Tadashi csak 720p-t ad ki, pont ezért nézek én is Rumbelt. Kéne már egy újabb gép  :bruhuhu:

Akkor mostmár Tadashi-t nézek :) Azért kérdeztem mert ha nem HD akkor ötlet elvetve :D

edit.: Nekem meg a netem nem elég a HD-hoz xD 350 mb 1 rész... Mind1, megéri meg amúgyis ráérek töltögetni.

chilip

Quote from: NLZ on 2008-05-25, 12:58:21
...
most arról beszéltünk, hogy etikus-e megölni egy kis banyát, vagy meg kell várni, míg megnő. Azt nemtom, hogy mennyire igaz, hogy a banyaság választható-e, de nem hinném, hogy nem tudja kiadni magát mondjuk szobalánynak, vagy valami. Blair is ki tudta magát adni banyának, szal fordítva is működhet a dolog.
...

nem nagyon akartam belekötni, de akik a mangát olvassák tudják, hogy [spoiler=kicsi spoiler]nem minden boszorkány gonosz, sőt! [/spoiler][spoiler=ez már komolyabb spoiler]shibusenben is élnek boszorkányok és segítették shinigamit is titokban, más kérdés hogy hogy sült el, mikor shinigami rájött, de az már shibusen részéről volt hiba (szegény kim, de most kimentik :D )[/spoiler] így a vita értelmét vesztette sztem...

smash++

Tegnap néztem meg a 6. részt.
Bishopnál olvastam valami olyasmit, hogy a karik negatív szokásai felvannak erősítve az animeben. Összehasonlítani nem tudom a mangaval, de nekem ezzel a sorozattal ez az egyedüli igazi problémám.
Mert Black Star néha tényleg vicces a sok stand out-al, de már van amikor kezd unalmas lenni és ez vonatkozik Death Kid-re is, picit már néha sok ez a szimetria baromság, mert az, hogy letört a sulinál az egyik kiálló oszlop vég és bepipult ok, de, hogy a hajából levágtak egy kicsit és kipurcan  :gyagya:. Mi lesz igazán komoly ellenfél ellen (ha lesz egyáltalán), kap egy pici sérülést vagy mit tom én mi és vége? elkezd vért köpni és elájul?
Szóval ezt egy picit túlzásba viszik.
Bishop aláírásában lévő Soul Eater kép szerintem nem illeszkedik az anime hangulatához (még) :(

A 6-os jó kis ismerkedős harc volt és  azene is tetszett. A prof nagyon kemény... "jaj ,de szeretnék raja kisérletezni" :)
A kedvenc része a 6-os ból, amikor Death Kid komolyra veszi a figurát és Black Starék magyaráznak neki, hogy gyere,gyere és csak Maka-ék látják a lelkét :D, azok a képek a legjobbak...

LuckyDingo

Smash :D a kép illeszkedik az animéhez :D Ugyanezeket csinálták a mangában is.. nem tudom mit kell kiakadni ezen :D Most ha Kidnek nem lenne ez a szimmetria őrülete, akkor nem lenne poén kari :D Sajnálom szegényt... Patty és Liz ménem egyformák? :XD
Black Star meg a mangában is ennyire hülye :D szvsz ezeket nem baszták el benne. Viszont a gore hiányzik, bár mostanában azért már több a vér :) cseppet :D

Liquid Snake

Quote from: smash++ on 2008-05-27, 10:51:05
Mi lesz igazán komoly ellenfél ellen (ha lesz egyáltalán), kap egy pici sérülést vagy mit tom én mi és

Épp ez a lényeg, hogy az ilyen "poén harcok"- nál van csak ez a szimmetria hülyesége, ha komoly harc van szó sincs ilyenről, én olvasom a mangát és biztosítalak affelől, hogy lesznek itt komoly harcok amit szinte OP szintre lehet emelni :)

Bishop

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-27, 15:25:28
Mi lesz igazán komoly ellenfél ellen (ha lesz egyáltalán), kap egy pici sérülést vagy mit tom én mi és

Épp ez a lényeg, hogy az ilyen "poén harcok"- nál van csak ez a szimmetria hülyesége, ha komoly harc van szó sincs ilyenről, én olvasom a mangát és biztosítalak affelől, hogy lesznek itt komoly harcok amit szinte OP szintre lehet emelni :)
Azért ez így nemigaz :ejnye:
[spoiler]Amikor az örület megtestesülése ellen ahrcolt Maka Kidnek segítenie kellet volna de nem bírt, még szerencse hogy Maka előjött a Demon hunterrel külömben ott halnak meg[/spoiler]

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-05-27, 15:27:40

[spoiler]Amikor az örület megtestesülése ellen ahrcolt Maka Kidnek segítenie kellet volna de nem bírt, még szerencse hogy Maka előjött a Demon hunterrel külömben ott halnak meg[/spoiler]

[spoiler]Kidd nem tudta, hogy bent harc folyik, ő be se ment, ha tudja mivan akkor segített volna...[/spoiler]
Szóval igaz :)

Bishop

Ezt nem lehet bizonyítani, és  :_off:

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-27, 12:38:25
Smash :D a kép illeszkedik az animéhez :D
nem tudom mit kell kiakadni ezen :D
Black Star meg a mangában is ennyire hülye :D szvsz ezeket nem baszták el benne.

Nekem egyenlőre nem illeszkedik a kép feelingje az anime feelinghez.
Nem vagyok rajta kiakadva, csak nekem nem ez tetszik ;)
Szerintem marhára nem volt poénos, amikor Al Capone és társait próbálta elkapni, nyomta a ninja-assasin szöveget erre csinál egy olyan belépőt ami se nem cool se nem vicces, inkább lehangoló és szánalmas volt. Vagy a guard ellen amit lenyomott az elején. Csak saját vélemény,de nekem nem bejövős. Magyarul nem adja vissza azt amit elvárnok tőle az op és a "karija" alapján.
Itt lehet vitatkozni, hogy ha nem ilyen lenne uncsi lenne meg hasonlók, meg nekem az jön be neki meg az. Én csak annyit mondok, hogy nálam túlzásba vitték ezt. A nagy pofájáról nem is beszélve...
Ez alól Kid sem kivétel, mert pont ő az aki most a legerősebb és bazz ha lát egy szimetrikus ellenfelet inkább megöleti magát. Szóval legalább a harc közben ne jöjjön elő majd ez a komplexusa. Pl a WC papír kurva nagy poén :D és amikor a földet veri az is.

Makaéknál én még semmi kivetni valót nem találtam és Maka hangja is tetszik.

motifator

Quote from: smash++ on 2008-05-27, 16:35:54
:tezsvir:

LuckyDingo

:_off: [spoiler]Öh.. szerintem éppen az volt akkor a szimmetria-imádat szerepe, hogy makáék ne rá támaszkodjanak, hanem powerupoljanak.. ha Kid segít, nincs Demonhunter erről ennyit :P[/spoiler]

Chronus

08: RAW:

Stein pwnzorz everyone. Witch Hunter nagyopn GAR volt.

Bishop

[spoiler]
Quote from: LuckyDingo on 2008-05-27, 18:02:22

:_off: [spoiler]Öh.. szerintem éppen az volt akkor a szimmetria-imádat szerepe, hogy makáék ne rá támaszkodjanak, hanem powerupoljanak.. ha Kid segít, nincs Demonhunter erről ennyit :P[/spoiler]
[/spoiler]
:_off:
[spoiler]De ettől még ha nem nézzük hoyg ezt valaki így tervezi, akkor igenis hibás Kid  :hehe:[/spoiler]
mostmár eza téma BANNED

Liquid Snake

Quotesok spoiler...

Why not go to the manga topic,  ;)

NLZ

Quote from: smash++ on 2008-05-27, 16:35:54
Quote from: LuckyDingo on 2008-05-27, 12:38:25
Smash :D a kép illeszkedik az animéhez :D
nem tudom mit kell kiakadni ezen :D
Black Star meg a mangában is ennyire hülye :D szvsz ezeket nem baszták el benne.

Nekem egyenlőre nem illeszkedik a kép feelingje az anime feelinghez.
Nem vagyok rajta kiakadva, csak nekem nem ez tetszik ;)
Szerintem marhára nem volt poénos, amikor Al Capone és társait próbálta elkapni, nyomta a ninja-assasin szöveget erre csinál egy olyan belépőt ami se nem cool se nem vicces, inkább lehangoló és szánalmas volt. Vagy a guard ellen amit lenyomott az elején. Csak saját vélemény,de nekem nem bejövős. Magyarul nem adja vissza azt amit elvárnok tőle az op és a "karija" alapján.
Itt lehet vitatkozni, hogy ha nem ilyen lenne uncsi lenne meg hasonlók, meg nekem az jön be neki meg az. Én csak annyit mondok, hogy nálam túlzásba vitték ezt. A nagy pofájáról nem is beszélve...
Ez alól Kid sem kivétel, mert pont ő az aki most a legerősebb és bazz ha lát egy szimetrikus ellenfelet inkább megöleti magát. Szóval legalább a harc közben ne jöjjön elő majd ez a komplexusa. Pl a WC papír kurva nagy poén :D és amikor a földet veri az is.

:tezsvir: ^^
[reserved]

NLZ

Egész tűrhető volt ez a 08. epizód, bár Stein remekelhetett volna picit többet.
[spoiler]Feltűnt valakinek, hogy az intro vége fele (pl Tadashi 08 - 02:50), mikor épp meztelen felőtesttel nyúl előre, akkor látszik a hatalmas varrat a hasán? Eddig fel sem figyeltem erre. :)[/spoiler]
[reserved]

Venom

Nagyon jó kis rész volt ez a nyolcadik, egy kicsivel látványosabb lett volna Dr. Stein és automatikusan bekerült volna a klasszikusok mappámba. :) A végén pedig a csattanó elég komoly, engem meglepett.  :jee:

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Liquid Snake

Hát jah nem volt rossz de ezek a támadások Steintől sztem sokkal jobban néztek ki a mangában :S

http://www.onemanga.com/Soul_Eater/5/16/
http://www.onemanga.com/Soul_Eater/5/20/
http://www.onemanga.com/Soul_Eater/5/25/