Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2008-04-29, 00:44:13
Quote from: KeLa on 2008-04-28, 23:36:37
Végül is benne van a nevében... egy éjszakai ismétlés :P
Hol van az ismétlés benne? :P
Az nincs, de végül is annak lehet venni... gondolom elég feltűnő :smile:

Mi magyarok is állandóan nyomatunk szinte mindenből egy éjszakai ismétlést, csak nem irjuk mellé h éjszakai.
Valszeg ugyanez a helyzet ennél is... a hétfő részt ismétlik meg csütörtök éjjel apróságokkal kiegészítve... bár ha jól vettem észre a 3. résznél a hétfői prew volt a hosszabb :rotfl:

Quote from: Lythis on 2008-04-29, 03:31:23
enjoy your "korhatárnélkülmegtekinthető" animu. Kétlem, hogy benne lenne. Az egész late night-ozás meg csak arra jó, hogy többen kattanjanak rá. imho legalábbis.

Az a gáz h itt nem is volt semmi korhatáros dolog, végül is az első részben is megmutatták Blair melleinek kb a felét, itt meg kihagyták csak mert látnánk egy bugyit? (Na jó kettőt :) ) :confused:

Lythis

ok, a japók köztudottan hülyék :D Egyébként ajánlom, hogy tekintsd meg mégegyszer azt a képet... szerintem az animu változatnál kicsit..erőteljesebben utal dolgokra. Ez animálva valszeg még olyanabb lett volna.
Egyébként meg nem a fanservice miatt kezdtem el nézni, szóval csak az zavar, hogy az amúgy sem vérbrutál mangát visszalightosítják egy fokkal.

Liquid Snake

Leadják tegyük fel 6kor a sima verzsönt. Aztán a Late Night Version-t úúúúúú meg leadják 11kor, sztem ennyi az egész -.-

KeLa

Az előbb néztem meg a 6. részt (raw)

Nagyon dúrva lett... :lol:

LuckyDingo

Én még csak az 5öst néztem :D
Arra szintre süllyedtem, hogy csak Animekiwin nézem XD

Megnéztem a 6osat rawban... Kid lélek-szinkroja valami gyönyörű lett :O

LuckyDingo

7es raw jó volt :D Mivan, már senki se nézi? :XD Végre megjelent Medusa meg Chrona :D Bár a kövi rész jobb lesz :D Stein in action :3
Medusa hangja nekem kicsit túl komolynak tűnt, Chronáé túl fiúsnak, de az még nem zavaró :D Ragnarok hangja el lett találva :)

chilip

nézem-nézem o/

6os részen kurvára röhögtem, többször is megnéztem azóta, hihetetlen jól megcsinálták.

és én nem nézek RAW-ot :D majd akkor megnézem a 7eskét ha van kinn sub

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-20, 12:24:57
Chronáé túl fiúsnak
Nehéz olyan karakternek választani hangot akinek gyakorlatilag nem tudni a nemét. Az se biztos hogy van neki, Medusa kölke, szóval akár lombik kísérleti eredmény is lehet.

chilip

sztem meg lány (és nekem az volt egyértelmű amint megláttam)

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-20, 12:24:57
7es raw jó volt :D Mivan, már senki se nézi? :XD Végre megjelent Medusa meg Chrona :D Bár a kövi rész jobb lesz :D Stein in action :3
Medusa hangja nekem kicsit túl komolynak tűnt, Chronáé túl fiúsnak, de az még nem zavaró :D Ragnarok hangja el lett találva :)
Ez is nagyon jó rész , nekem pl a hangokkal nem volt bajom :jee:

Quote from: chilip on 2008-05-20, 12:32:09
sztem meg lány (és nekem az volt egyértelmű amint megláttam)
Én is inkább úgy gondolom h lány lehet, bár néha nem egészen egyértelmű ::)
Mondjuk belőle simán kinézem h mindkettő :D

chilip

http://www.onemanga.com/Soul_Eater/20/09/

ez alapján biztos az, meg mien fiúra adnának szoknyát :D az már nagyon GAY lenne

KeLa

Az nem szoknya hanem egy hosszú kabát-szerűség...

És pl <itt> meg elég fiús a kinézete... egy partin ő lenne az egyetlen lány akin nadrág van? :confused:

Igazán megerősíthetnék már valamelyiket... főleg h még a hivatalos oldalon sincs fent :/

chilip

végre megnéztem én is a 7es részt... és hát ESZEMENT ÁLLAT EGY RÉSZ VOLT!!!!!!  :whoah: nagyon tetszett, főleg ragnarok sikoltása  :Kiraly: nagyon jó harc, kár hogy 0,0003% van arra hogy a BONES csinálja a naruto shippuuden-t  :bruhuhu: milyen lenne már az ilyen szintű animációval... hangulata is ennek a résznek nagyon kemény volt, és Chrona hangja nem fiús, hanem fiú hangja van :) és végig him-ként utalnak rá, tehát vehetjük fiúnak, míg meg nem cáfolják hivatalos forrásból...

Soldier

a Rumbel csapaton kivül erdemes akarmeiket is nezni ?  :confused:

chilip

én tadashi-t szedek, semmi baj nincs vele... észrevehető hibáját nem találtam a fordításnak ilyen n00b japán "tudással", képminőség elég durva.

Soldier

Quote from: chilip on 2008-05-21, 22:02:51
én tadashi-t szedek, semmi baj nincs vele... észrevehető hibáját nem találtam a fordításnak ilyen n00b japán "tudással", képminőség elég durva.

oki majd belenzeek köszi.

NLZ

Tetszik ez a picit groteszt látványvilág, a zene se rossz, de ez a Black Star annyira irritáló, hogy addig ütném, amíg mozog. Tipikusan az a senkiházi hülyegyerek, aki semmit nem tud, de nagy ovis pofája van. Tisztára mint Naruto. Kár ezért, nem bírom az ilyen szánalmas idiótaságot.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2008-05-23, 06:16:52
Tetszik ez a picit groteszt látványvilág, a zene se rossz, de ez a Black Star annyira irritáló, hogy addig ütném, amíg mozog. Tipikusan az a senkiházi hülyegyerek, aki semmit nem tud, de nagy ovis pofája van. Tisztára mint Naruto. Kár ezért, nem bírom az ilyen szánalmas idiótaságot.
BlackStar is fog változni :D Jó irányba  :__devil: :__devil: :__devil: :__devil:

Bishop

Black*Star a legjobb karakter :Kiraly: Amugy nagya szája de azárt elég erős.
[spoiler]Duelbe végigveri a fél shibusent, igaz Kidel nem bír el no de majd egyszer[/spoiler]

NLZ

Remélem normálisabb lesz, mert pl a 2. rész elején és a 6.-ban elég gáz volt a performansza.
Stein viszont nagyon mókás karakter, remélem sokat fog szerepelni. :)
[reserved]

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2008-05-23, 06:16:52

:uzi: :uzi: :uzi:

BlackStar mindenkit elverne, nem csak a szája nagy de tudása is van, anno csak ő tudta megütni Stein-t. Hát azt, hogy addig ütnéd míg mozog azt hagyjuk mert sztem hamarabb törne el a kezed az arcán minthogy ő akár csak a szemöldökét is megmozdítsa :)

2ik részben leütötte azt a Mifune-t aki majd nagyobb szerepet kap a köv részek folyamán ... :D Egyáltalán nem volt szánalmas és soha nem is lesz az.

Nem, nem vagyok BlackStar fan... :angyali:

Gregory

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 15:11:05
Hát azt, hogy addig ütnéd míg mozog azt hagyjuk mert sztem hamarabb törne el a kezed az arcán minthogy ő akár csak a szemöldökét is megmozdítsa :)
Az én apukám erősebb.
[spoiler]azért annyira ne menjünk már le, hogy az anime karakterek harci képességeit hasonlítgassuk egy igazi ember harci képességeihez. Szerintem.
[/spoiler]

Liquid Snake

Quote from: Gregory on 2008-05-24, 15:14:07
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 15:11:05
Hát azt, hogy addig ütnéd míg mozog azt hagyjuk mert sztem hamarabb törne el a kezed az arcán minthogy ő akár csak a szemöldökét is megmozdítsa :)
Az én apukám erősebb.
[spoiler]azért annyira ne menjünk már le, hogy az anime karakterek harci képességeit hasonlítgassuk egy igazi ember harci képességeihez. Szerintem.
[/spoiler]

Én kezdtem?  :muhahah:

Más: Chrona sztem lány. Fiús-lány... de lány. Nemtom ha jól emlékszem vmelyik ch-ban elpirult amikor Soul vagy BlackStar mondott neki vmit. Meg ugye Ragnarok amikor felhúzta a szoknyáját sztem az egyértelműen bizonyítja h lány  ^^"

KeLa

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 15:16:12
Más: Chrona sztem lány. Fiús-lány... de lány. Nemtom ha jól emlékszem vmelyik ch-ban elpirult amikor Soul vagy BlackStar mondott neki vmit. Meg ugye Ragnarok amikor felhúzta a szoknyáját sztem az egyértelműen bizonyítja h lány  ^^"
Chrona elég sokszor elpirult, nem igazán számított h aki szólt hozzá az fiú volt-e vagy lány :smile:
Mint pl most az elején, amikor Maka ellen harcolt...

NLZ

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 15:11:05:uzi: :uzi: :uzi:

BlackStar mindenkit elverne, nem csak a szája nagy de tudása is van, anno csak ő tudta megütni Stein-t. Hát azt, hogy addig ütnéd míg mozog azt hagyjuk mert sztem hamarabb törne el a kezed az arcán minthogy ő akár csak a szemöldökét is megmozdítsa :)

2ik részben leütötte azt a Mifune-t aki majd nagyobb szerepet kap a köv részek folyamán ... :D Egyáltalán nem volt szánalmas és soha nem is lesz az.

Nem, nem vagyok BlackStar fan... :angyali:
Az egy dolog, hogy hozzáért Stein-hez, de hatása nem volt. Ennyi erővel Soul is hozzáért a Witch Hunting támadás alatt, és annak is ugyanakkora volt a hatása.
Stein azért jól kisütötte Black Star agyát. ^^ Csinálhatná gyakrabban. ::)
[reserved]

Bishop

Nem hiszem hogy Stain-hez kéne mérned őt, de mások nem tudnak a korosztályából a wavelength-jét beleáramoltatni másokba. Ha meg a személyiségével van bajod, hagy kérdezzem már meg hogy a TTGL-t láttad? Tetszet? Mert ez a nagyképő, nagyszájú szöveg hasonló Kaminaéhoz, ráadásul nem gyenge használhatatlan, szal egyáltalán nem baj ha ilyen. Jó nem a felnőttekhez képest dea korosztályában kiemelkedő és úgy hogy nem tanul szinte semmit, csak edz és edz(vagy tán Lee-t is utálod? Narutoval kapcsolatba inkább talán nem is kérdezősködök, múltkor bebizonyítotad abba a topicba mennyire eltérőek a nézeteink)

motifator

Nekem nincs bajom Black*Starral, de azért Kaminához nem kéne hasonlítgatni  :eek:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bishop

"The man who pierce trough heaven!"-"I'll become God!"
Hasonló, az hogy most vannak külömbségek még nem változtat a tényen. Aki Kamina favorit annak lehet ez valami féle lekicsinyítés, de ettől még a karakter alapból hasonló. Más hogy Kamina gondol másokra Black*Star nem.

KeLa

Azt azért nem mondanám h BS nem gondol másokra. Az egy dolog h nagyképű dumája van és mindenkinél jobbnak tartja magát, de ettől függetlenül megvédi a barátait, segít nekik ha kell. Olyan ember akire lehet számítani...

Bishop

[spoiler]Hát mangaba mostk icsit más a helyzet. Mondjuk Demon swordos résznél télleg megmutatta jobbik oldalát[/spoiler]