Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

NLZ

Azért xxxHOLiC erre nem pont jó példa, mert ott nincs is nagyon összefüggő történetszál. Meg azt hallottam, hogy az anime inkább a manga melléktörténeteit dolgozza fel.
[reserved]

KeLa

Quote from: Chronus on 2008-12-14, 17:26:06
Ettől függetlenül, ha amúgy se annyira híres, hogy folytassák, akkor miért érdekli őket, hogy folytatásosan zárják le vagy nem?
Ez már csak azért is érdekes és érthetetlen, mert a dvd eladások egyáltalán nem mennek rosszul az SE-t nézve...

Bishop

Na ezaz ha ott az FMA meg a Hellsing példája miért követik el ugyanazt a hibát amit ép közbe próbálnak kijavítani  ::)

KeLa

Valamennyire azért meg lehet érteni őket is, a mai világban nem biztos h jó ötlet hosszú időre tervezni.
Franc tudja h az adott anime kelleni fog a népnek vagy sem.

A Hellsing esetében meg azért más a helyzet, ott nagyjából be volt lőve h mikor lesz vége a mangának.
A FMA mangánál pl nem igazán hallottam h meddig vinné a mangaka, szal ki tudja mi lesz azzal is. Meg am sem hiszem h a Bones 80+ részes animét készíte belőle...

ogre

az elején rumbelt szedtem, abbahagyták. átálltam sef-re, 38ig van. anirenán most látom, hogy franciául már kint van ep40 is. van valami értelmezhető ánglius is?

ed.
mindig hamarabb kérdezek, mint kéne. a tsubaki-féle sub jó? ep 39-re ezt adta ki, 40re már van sef is.

bimanc

Szerintem Tsubaki egy fokkal jobb, mint a sef, nem sokkal, de kicsit érthetőbb, szebb a képe, jobban olvasható. Egyszóval nézhető, de azért nem az a quality.
Az ep 40 viszont nagyon lol!  :D Medusa ennivaló!

ogre

thx! összehasonlítom a két subot, és meglátom, váltok-e visszamenőleg is. :)

LuckyDingo

41es rész letudva, most már semmi köze a mangához XD Attól függetlenül még mindig jó. Kövi epizód már eksön, vagy annak a kezdete lesz :)

KeLa

Ja bár azért valamennyire próbálkoznak belerakni ezt-azt, de egyik sem úgy alakul(t) ahogy kéne.
De am tényleg jól lehet rajta szórakozni, főleg úgy h fingom nincs mi lesz a következő részben, azon kívűl h Baba Yaga ostrom lesz :smile:
Vagy nem... =)

LuckyDingo

47.. OMG lol megamecha fight.. LOl a köbön.. ezdeszarr. XD kész vége ennyi volt :D

ogre

az a gond, hogy innen már nem igen tudom, merre vihetik a szálakat.
a Mifunés cucc szerencsére úgy alakult, ahogy várható volt.
de shinigami attakja után tényleg gőzöm nincs, mit lehet még csinálni, hogy ne érjen hamar véget a sorozat.

LuckyDingo

Quote from: ogre on 2009-03-08, 16:49:33
az a gond, hogy innen már nem igen tudom, merre vihetik a szálakat.
a Mifunés cucc szerencsére úgy alakult, ahogy várható volt.
de shinigami attakja után tényleg gőzöm nincs, mit lehet még csinálni, hogy ne érjen hamar véget a sorozat.
Ezek után már rég véget érhetett volna XD BlackStar-t is elcseszták, Ez a RObotos izéé meg már sok volt.

KeLa

Sztem pont ez kellett a végére xD
Az utóbbi részek már krvára unalmasak voltak, most meg... szal ott h Death City szó szerint harcba indult csak pislogtam h miva' :rotfl:
A vége meg LOL... :Kiraly:

NLZ

Az egész abszurd és elszállt, de a manga ismeretének hiányában sztem teljesen korrekt. :)
[reserved]

bimanc

Csak engem emlékeztet kissé a TTGL-re?
Talán nem csak engem:
Quote from: NLZ on 2009-03-08, 19:10:34
Az egész abszurd és elszállt

Egyébként meg most már tiszta, hogy mi lesz a vége. Ott van az a pofás ending, ami eléggé spoileres, és ezek után érthető is, amit benne lehet látni.

Member

Az új rész gagyi lett. :/
[spoiler]Shinigami-sama beugrik a népek elé, ahelyett, hogy a kezével nyeljen el mindent, mint pár perccel előtte?
Arachne meg hasonlóan idétlenül döglött, mint Medusa, de legalább neki nem felejtették el berajzolni a lelkét.[/spoiler]

KeLa

Az a múlt heti rész volt, bár a legújabb sem jobb sajnos... szal mind1
A következőben meg újabb powerup(ok)...

Member

Hétvégén nézek animét és a Tsubaki-Hatsuyuki-t, szóval nekem ez az új. :)
I see, this will become the FMA (2004) of 2009.

bimanc

[spoiler][/spoiler]
Desu-cannon?   :haha:

Remélem az utolsó részben azért harcolnak is majd.

Bishop

Quote from: bimanc on 2009-03-28, 16:09:43
[spoiler][/spoiler]
Desu-cannon?   :haha:

Remélem az utolsó részben azért harcolnak is majd.
:facepalm:

ogre

szerintem lesz harc, méghozzá komoly.
kiddokun meg jó lesz shinigaminak, akármennyire is fáj az ember szíve az idióta apjáért :)

Member

Nekem úgy festett, hogy a fater még él. Nem az a fajta anime, ahol pozitív hal.

Bishop

Mangaba meghalt BJ...HOPPÁ mekkora spoiler  :D

ogre

Quote from: Member on 2009-03-28, 19:03:50
Nekem úgy festett, hogy a fater még él. Nem az a fajta anime, ahol pozitív hal.

lehet. majd kiderül. viszont ha életben marad, akkor szegény kid hoppon marad a shinigamisággal. majd elmegy szimmetriafelelősnek :D

KeLa

Kid eddig is shinigami volt, csak nem a góré :D

Member

Végre volt normális sub, megnéztem.
Nagyra értékeltem volna, ha Kid nyírja le a Kishint (sanda gyanúm, hogy a fater vitality-jét szívja) és a végső csata Soul lelkében zajlik le, kár, hogy a shonen készítők semmi változatosságot nem akarnak.

NLZ

Mégis csak Makáék a főfőszereplők, nem lehet őket kihagyni a buliból. :P
[reserved]

ogre

Quote from: KeLa on 2009-03-28, 22:49:33
Kid eddig is shinigami volt, csak nem a góré :D

oké, de ha az apja nem kerül szembe a demon goddal, akkor soha semmijen melója nem is lesz szerencsétlennek. :)

NLZ

Miért, Kid álma, hogy suli igazgató legyen? :D
[reserved]

ogre

jó, nem akar suliigazgató lenni. de akkor is szar lehet (tudom, hogy mindössze egy anime szereplőjéről van szó) úgy élni, hogy nincs tkp semmi dolgod. emlékeim szerint nem véletlenül lépett be a shibusen-be. :)