Main Menu

Macross Frontier

Started by White SeeD, 2008-04-11, 22:30:56

Previous topic - Next topic

smash++

Én azért bízok benne, hogy Sheryl nem kerül kispadra.
1: Még mindig "érdekesebb és felnőtebb" a kapcsolata Alto-val mint Rankanak
2: Az a fülbevaló csak utal valamire.

Ez a pár rész annyi volt, hogy Ranka hátrányát Sherylel szemben behozták a készítők és végre megkapta a "főszerepet" a történetben.

chilip

17es rész jó volt, végre kiderült valami a kristályról is.

White SeeD

Érdekes az új intró.

Lehet nem kell választani és egy jó kis hárem összejön? :angyali:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Draconire

http://www.youtube.com/watch?v=K3eEjObrmbg&fmt=18

Az egész Frontier ilyen, vagy csak egy-két hasonló jelenet van benne?

fraglimiter

Ott egy kicsit talan tullottek a celon es ilyen O-Zone stilusu marhasag lett belole.
De az egesz Macross-nak a leteleme a zene igy gyakran van olyan hogy az egyik fohos enekel/koncertezik mikozben a tobbi karakter valahol a galaxisban csatazik (itt a Frontier-ben is volt mar pelda hasonlo jelenetekre nem is keves es ugy tunik csak tobb lesz... de ez mar spoileres resz lenne).

Dreamcleaver

Quote from: Draconire on 2008-08-12, 15:04:55
http://www.youtube.com/watch?v=K3eEjObrmbg&fmt=18

Az egész Frontier ilyen, vagy csak egy-két hasonló jelenet van benne?

Kb ezért nem tudtam egyik Macrosst sem végignézni, ráadásul a Frontierben még a szereplők is elég uncsik.

Bár csücsül itt egy Macross Zero OVA, az talán elég rövid ahhoz, hogy egyszer végignézzem.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Draconire

Szóval ilyen...akkor töltöm is lefele. :P

Cobra

Macross Zeronak az első 3 része nagyon jó, de a 4 és 5. mintha tők más animéből lenne. De azért végignézhető.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

smash++

17:
Én így éreztem az op-kor:  :zomg: :he: :eek: :falba:
Mit ne mondjak sikerült egy jó op-ból és egy jó sorozatból ezt a h@ny@s OP-t öszehozni. Nem elég, hogy Ranka megfertűzte a sorozatot és jelenleg ő a center az unalmas koncertjével  :ejj:  (Bocsi Ranaka fan-ok, én Sheryl párti vagyok)
Az akció jó volt, folytatják a kavart a történetben, a végén elhittem, hogy nah neki vége és gondoltam  :wtf: (nehogy már mehaljon).

Kövi részben Sheryl dráma  :redface: ,remélem lesz valami érdekes

Xzone

Quote from: smash++ on 2008-08-12, 23:47:05
17:
Én így éreztem az op-kor:  :zomg: :he: :eek: :falba:
Mit ne mondjak sikerült egy jó op-ból és egy jó sorozatból ezt a h@ny@s OP-t öszehozni. Nem elég, hogy Ranka megfertűzte a sorozatot és jelenleg ő a center az unalmas koncertjével  :ejj:  (Bocsi Ranaka fan-ok, én Sheryl párti vagyok)
Az akció jó volt, folytatják a kavart a történetben, a végén elhittem, hogy nah neki vége és gondoltam  :wtf: (nehogy már mehaljon).

Kövi részben Sheryl dráma  :redface: ,remélem lesz valami érdekes

Le vagy maradva egy résszel :D

Az az OP csak a 17. részben jön elő, a következőé már normális (és új).

chilip

18 és 19es rész nagyon jó volt, OP2 is nagyon bejön :3 (mint látható avámból és az aláírásból :D ) [spoiler]Sheryl meg fog halni?  :eek: gyógyíthatatlan betegség tehát ha nem történik csoda, Ranka end lesz[/spoiler]

smash++

18-19
Az új OP  :whoah:
Eljött az időpont, hogy számomra FAIL lesz a sorozat vagy bekerül az örök kedvencek közé. Tudom, hogy Ranka fan-ok vannak többségben, de nem lehet Ranka end.
ha mégis
Quote from: chilip on 2008-08-17, 13:38:00
[spoiler]Sheryl meg fog halni?  :eek: gyógyíthatatlan betegség tehát ha nem történik csoda, Ranka end lesz[/spoiler]
Gonnna kick some assss in Japan  :morci:

Úgy érzem nagyon izgalamas lesz ez a pár rész még és érdekes harcok is lesznek.

Xzone

A 19. résznek nagyon "love is in the air" hangulata volt, gyakorlatilag az összes szerelmi szálat belerakták... egész jól. Alto barátunknak viszont most már tényleg választania kell (az első OP zene nagyon jól illett az utolsó jelenethez), most már mindkét lány letisztázta magában a dolgot, és komlyan gondolják.

Hajrá Sheryl! :)

fraglimiter

Ez a Modified-gg sub kicsit sok volt mar szegeny notebookomnak igy neha belassult es nem kaptam feliratot (bezzeg a karaoke tokeletes volt vegig  :Eztneked: ), mit mondott Ranka mikozben futott fel a lepcson a vegen?

A szerelmi haromszognek kivancsi leszek mi lesz a vege :) (en egy Macross Zero-s endinget josolok...)

ed.: Koszi Xzone!  :borul:

Xzone

Quote from: fraglimiter on 2008-08-18, 12:39:06
Ez a Modified-gg sub kicsit sok volt mar szegeny notebookomnak igy neha belassult es nem kaptam feliratot (bezzeg a karaoke tokeletes volt vegig  :Eztneked: ), mit mondott Ranka mikozben futott fel a lepcson a vegen?

"Alto-kun... I can say it! The feeling I have to tell you!"

smash++

Quote from: Xzone on 2008-08-18, 13:16:44
Quote from: fraglimiter on 2008-08-18, 12:39:06

"Alto-kun... I can say it! The feeling I have to tell you!"
"HEADSHOT" :D  :__devil:

Attól félek, hogy a kövi rész nem fogja teljesen letisztázni a szerelmi 3szöget. Lehet Alto Sheryl-t választja, de mi lesz ezzel a vírussal... Sheryl elég dühösen nézett, lehet Alto kikosarazta... Remélem Alto nem hülye...

Arról nem is beszélve, hogy Sheryl múltja is érdekes azért, főleg a kép miatt is...
Nem vagyok egyedüli Sheryl párti... :D

chilip

hát ez jó rész volt... és marha szomorú :( R.I.P.

Xzone

Azt hiszem erre mondják, hogy "when the shit hits the fan". Ebben a részben mindenki beszopta.

Michel meg...

[spoiler]legalább kapott egy csókot és egy szerelmi vallomást egy félmeztelen lolitól a halála előtt.[/spoiler]

Cobra

Ráadásul elég valószínű, hogy az elkövetkező részekben látunk még pár ismert karaktert fekete zsákban.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

smash++

Nagyon féltem attól, hogy amilyen izgire vették a 19-es rész utolsó love story részét annyira nem fogunk kapni semmit... nem is kaptunk elég gáz, hogy ennyire a végén fog kiderülni (habár már a kövi részben megint Ranka vigyorog  :zomg: )
Nekem inkább olyan érzésem van, hogy a jó karik halnak meg, a sok szemét rossz karakter meg csak vigyorog...
Engem már csak az vígasztalna ha a rosszak is zsákba kerülnének a végére

Sheryl ismét bemutatta mennyire is különbözik Rankatól  :whoah: , Alto még mindig töketlenkedik és döntésképtelen...
Michael egyike volt a legjobb kariknak inkább a kis Luca maradt volna ott

Edit: Egyibként marha jó volt a vége, de ezért is nem szeretem az ilyen drámát

Xzone

Amúgy az Aimo Aimo Grace által turbósított változatából ugye nem csak nekem van már nagyon elegem? :)

chilip

nekem semmi bajon vele  :3x3:

Prof. William

Quote from: Xzone on 2008-08-23, 23:52:57
Azt hiszem erre mondják, hogy "when the shit hits the fan". Ebben a részben mindenki beszopta.

Michel meg...

[spoiler]legalább kapott egy csókot és egy szerelmi vallomást egy félmeztelen lolitól a halála előtt.[/spoiler]

:lol: Akkor már volt értelme az életének. :)

fraglimiter

Ez a resz engem jol sziven utott, nagyon erosen kellett koncentralnom hogy ne sirjak  ^^"
[spoiler]Michael-nel mar nagyon a sorozat elejen lehetett erezni hogy ő mint a fohos egyik legjobb baratja sajnos nem fogja kihuzni a sorozat vegeig, nagyon sajnalom mint karakter de animeokat (mechas animeokat foleg!:)) nezunk mar evek ota, ez kell sajnos ahhoz hogy "elvileg" bizonyos karakterek tovabb tudjanak lepni/fejlodni.[/spoiler]
A sorozat talan (ha nem) legszomorubb resze volt  :bruhuhu:
De legalabb vegre-valahara Sheryl POWER volt!!!!
Mondjuk arra most tippelni sem tudok mivel allitjak meg a Vajra-t, a fegyverek mar eddig sem voltak tul hatekonyak, Ranka sem valt most be. Luca motyogott valami Fold Izéről, talan...
+1, hogy az Aimo Aimo-t kukaba kellene dobni, bezzeg ami a preview-k alatt van azt sosem halljuk teljes egeszeben  :Eztneked:

Xzone

Ebből mit akarnak kihozni? Elképzelésem sincs, hogy milyen véget szánnak a készítők a sorozatnak. /confused

Jöhetne már a második OST: az OP zene és a végén, a szponzoros szöveg alatti track nagyon bejövős :D

chilip

MICSODA CLIFFHANGER!!!

[spoiler]Vajra szülőbolygója a föld!!! ott van a true queen is! Grace ereje kicsit imba, rohamosztagot lemészárolta fegyvertelenül karcolás nélkül...

azthittem Alto-ék is az öreggel mennek  :frown:[/spoiler]

Xzone

Quote from: chilip on 2008-09-07, 14:09:17
MICSODA CLIFFHANGER!!!

[spoiler]Vajra szülőbolygója a föld!!! ott van a true queen is! Grace ereje kicsit imba, rohamosztagot lemészárolta fegyvertelenül karcolás nélkül...

azthittem Alto-ék is az öreggel mennek  :frown:[/spoiler]

[spoiler]
Amikor legutóbb néztem, a Földnek még csak egy holdja volt...
[/spoiler]

Leont meg már nagyon meg kellene ölnie valakinek. Azt sem bánom, ha Grace teszi, de nem bírom azt a fickót.

Ez a rész amúgy WIN, többek között azért, mert jó sokat szerepelt Sheryl, másrészt pedig leadták végig azt a számot benne, amit eddig is nagyon szerettem, még úgyis, hogy csak kb. 10 másodpercet hallottam belőle :)

[spoiler]
Jah, és mi történt Sheryl és Alto között amikor a kamera a csillagos ég felé mozdult? Remélem az, amire gondolok... amikor ismét mutatták a Saotome-mansiont, és Altot, ahogy előtte áll, valahogy egy szál cigit vártam a kezében :D
[/spoiler]

smash++

Nekem azért nem volt túl nagy WIN. Röviden
1. Leon és az áruló Luca még mindig él és virul...
2. Újra megerősítették, hogy Sheryl valszeg a sorozat végére vagy röviddel azután meghal... (Tiszta Alto's Mother Copy-Paste)
3. Sheryl lett Ranka helyettes a sz@rkavarók (rossz oldal) táborában, ahova Alto is beállt Sheryl miatt.

Jó volt, mert
1. Visszatért Sheryl mint szereplő és énekes, ill. Alto-val kavart valamit.
2. Macross Frontier csapat kalóz lett.
3. Talán a True Queen és a Vajra szülőbolygója tud segíteni Sheryl-en vagy vmi hasonló  :frown:

Grace-k tuti valami új hazát keresnek és a Vajra szülőbolygó mintha ideális lenne nekik  :confused:
Ebből mit fognak kihozni? Válasz: Second Season
Ha pedig nem akkor számomra hiányozni fog beőle az ami pl a Heroic Age -ben benne volt (ott kerek volt ki mit akar, melyik faj mit miért csinál)

chilip

pure WIN eddig az egész sorozat, 23as rész is tetszett. Eddig év animuja mert eggyik rész se okozott csalódást :)

Xzone

Sajna úgy néz ki, hogy Alto mégiscsak Rankát választja...na nem baj, legalább megpróbálta. Sheryl pedig szerintem már ma csak úgy menekülhet meg, ha kinyírják a fő-fő Vajra bosst (ami lehet, hogy addigra már Grace lesz :) ), és azzal együtt elpusztul ez az egész fold-háló dolog.

Oh és már csak pár hét az OST-ig :D