Main Menu

Gintama

Started by Kira-sama, 2008-05-02, 15:27:02

Previous topic - Next topic

Kira-sama

Yo mina-san!
Mivel ilyen topicot nem találtam, ezért gondoltam nyitok egyet. Remélem mindenki tudja miről is van itt szó, ha nem akkor járjon utána. :D
Nagyon meglepett hogy ehhez az animéhez még nem készült magyar felirat. Most viszont fog, mivel a fansub csapatom úgy döntött felveszi projectnek... a gond csak az hogy nincs felesleges fordítónk!
Így fordító jelentkezését várja az Urahara Shop Fansub Team!
Cím: http://uraharashop.kozkincs.hu

Jelentkezni lehet a: bleach-site@freemail.hu   címen!

A továbbiakban pedig az animékről legyen itt szó. A jelentkezést nem ide várjuk!

motifator

Warning, 120 days, new topic, whatever...

Még Junchi ajánlotta annakidején Mohának, de én is elkezdem nézni. Nem igazán haladok vele, mert csak néha nézem, amikor kell egy kis kikapcsolódás. Valahogy plot híján nem tud annyira lekötni, hogy 2 résznél többet megnézzek belőle egyszerre, de minden egyes alkalommal idióta vigyorral állok fel a gép mellől miután Gintamát néztem, annyira fasza ez a sorozat.
Zseniálisak a karakterek, Kagurába szerelmes vagyok (biztos a china dress meg Kugimiya Rie teszi), a poénok hatalmasak, és némelyik történet szívet melengetően hangulatos. A lényeg, hogy kösz Junchi, tőlem is jön a szobor a Kálvin térre, csak az aláírásodat cseréld le :D

BTW ki nézi még innen? Én még csak most néztem meg a 13. részt, szal kell még egy kis idő, mire naprakész leszek vele. Eddig még nem voltam képes neverending shounen-t nézni, Bleach-et dobtam 6-8 rész után, One Piece-ből megnéztem vagy 50-et, de aztán nem érdekelt többé, de lehet, hogy a Gintama lesz az első kivétel. Mivel nincs plot, így nincsenek fillerek, ha a poénok szinvonala marad, akkor nem hiszem, hogy erre rá fogok unni :)

Ja, és ha még van, aki nem tudná, nem kell fansubra várni, a crunchyroll.com havi 6 dolcsiért 1 órával a japán premier után streameli angol felirattal 720pben, de a premier után 1 héttel mindenki nézheti ingyen és legálisan, igaz, csak SDben.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Moha

Szerintem is király sorozat. Minden rész külön történet, igazából pont ezért is jó, mert nem kényszerültek egy futó történeti szálat csűrni-csavarni. Eddig én bele sem kezdtem ilyen hosszú sorozatba, a leghosszabb, amit eddig végignéztem a Tenshi na Konamaiki volt a maga 50 részével. De a Gintama más.
Eddig 24 részt néztem meg belőle és nem ült le, maradt a poénok színvonala. Akkorákat tudok rajta röhögni, hogy a család nem tudja elképzelni, mit nézek... :D Tényleg király az egész.
Egyszerre amúgy én is csak 2-3 részt nézek meg, aztán nézek mást vagy pihentetem egy ideig, de szerintem ez így jó. Mire befejezik a sorozatot, talán utól is érem. :D

Amúgy te előfizettél a CrunchyRoll-ra? Megéri? Mert úgy láttam, elég sok sorozat esetében csak annyit ír: "this show is not available in your region due to licensing restrictions"... és kész...

motifator

Igen, jópár sorozatot más amerikai terjesztőktől vesznek át (funimation, ilyenek), azok meg már olyan szerződéssel vannak liszenszelve a japóktól, hogy csak amerikában terjeszthetők. De amiket crunchyroll közvetlenül a japóktól szerez, azok többnyire mindenhol nézhetők, kivéve Japánt és egy két olyan országot, ahol már valami más cég liszenszelte.
Amúgy még nem fizettem rá elő, jelenleg nincs a Gintamán kívül más olyan sorozat, amit ott nézek. Ebből viszont még le vagyok maradva, a régi részekből nincs is 720p. A Sakiból láttam már vagy 2 részt, de azt még egyáltalán nem biztos, hogy folytatni akarom. A Time of Eve-ből meg ezerévente jön ki egy rész, azért nem éri meg. A Skip Beat-et imádtam, de annak már vége van. Ha majd lesz második évad, azért már lehet, hogy előfizetnék.
Szal ha adnak több sorozatot, ami érdekel, (vagy hamar behozom a lemaradást Gintamából :)) akkor majd megfontolom a dolgot, mert az a 6 dolcsi tényleg nem egy nagy összeg, de jelenleg pénzkidobás volna nekem az egész.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Junchi

Örömmel tölt el ezen sorok olvasása :D

Nézzétek is, mert "must see comedy cucc" minden téren! Amúgy lesz majd benne egy mélypont valahol az 50-es részek környékén, mikor egy kissé kiábrándultam belőle, de 6-7 epizód múlva (szerencsére) ismét összeszedi majd magát és a 90. epizód környékén éri el a csúcsot, I mean, mikor a "vígjátékot nem szerető, nem is a műfaja btw" beállítottságú fan (=én) visítva röhögi végig az egyes epizódokat xDDD; Ja, és a 100. résznél lesz majd egy Shinsengumi kiugró is, ami nemes egyszerűséggel a legzseniálisabb drama + comedy kombó, amit animében valaha láttam!

chilip

elkezdtem valamikor de nem jutottam tovább a 3. részen :( na adok neki majd egy újabb esélyt, hátha "felnőttem" hozzá :D

nikici

Kedvencem. :D Egy animen se nevettem még annyit mint a Gintaman. XD És néha még egy kis komolyság is van benne. :D Igaz, van egy-két gyengébb epizód, de még azokban is van olyan poén, amit kár lett volna kihagyni. :D
A mangának is csak annyi negatívuma van, hogy nincs benne szinkron, mivel az is zseniális benne. :D Sugita rulz!  :whoah:

Btw, végre van DVD megjelenési dátuma a mozinak. :D Dec. 15.

LuckyDingo

9 részt néztem meg belőle, de még akkor is untam, amikor unalmamban néztem XDD Minden esetre megvan még valahol, de nem tudom mikor ugrok megint neki.

NLZ

Én valahol ott untam meg, mikor a házi grillen készült husok evéséről szólt egy egész rész.
[reserved]

Junchi

Tény, hogy előfordulnak benne fárasztó és unalmasabb epizódok, de ettől függetlenül nekem is lazán A kedvenc vígjáték animum.

A movie DVD/BD megjelenését meg várom szeretettel. :D

Finlandia

Nos, én az első 2rész után már imádtam minden percét. Eléggé megfogott az egész, és rommá röhögöm magam az epizódokon.
100. részt nemrég léptem át. Vannak benne komolyabb arc-ok, majd mitnha mi sem történt volna, folytatódik a baromkodás^^

Szerintem epic anime, nekem a "többször nézős" kategóriába került, és a kedvencek toplistám 2. helyére.  :cool: