Main Menu

RideBack

Started by Dreamcleaver, 2009-01-17, 05:01:49

Previous topic - Next topic

ogre

én vagyok a láma, hogy a 04 raw már jó ideje kijött, ma az ep05 is, de nem találok subot 04hez? iz-t nem dob ki a gugli :(

chilip

me nincs is, én is várom má nagyon :(

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2009-02-09, 16:49:39
me nincs is, én is várom má nagyon :(

Dęttó...

KeLa

Quote from: I-ZEpisode 4 delayed until next week. Going to Sapporo and will be back Tuesday.

chilip

<< Ep 4 >> - FANSUBBING TAKEN SERIOUSLY grouptól :D sztem anon megunta a várakozást, megnéztem, nem kamu vagy poén-subbing. Nagy ellentmondásokat nem láttam a szövegben és a RAW is HQ amit használtak. a rész meg  :jee:

NLZ

Érdekes volt ez a négyes. Kiváncsi vagyok, hogy innen hogyan tovább.
[reserved]

chilip

SaiyaGin

A macska rúgja meg, most jövök rá, hogy a koleszben már letöltöttem a 4. részt, de elfelejtettem hazahozni.  ::)

Szerk.: megnéztem, továbbra is úgy gondolom, hogy ez a legjobb azok közül a most indult sorozatok közül, amiket nézek.

NLZ

Érdekes az ötös, de azért gyenge lenne a sztori, ha most belépne főhőskénk a BlackKnightsba. Meg nem tiszta nekem, hogy mit akarnak ezzel a Yoda és a Kenji szállal.
[reserved]

ogre

ep6!

reméltem, hogy máshogy alakulnak a dolgok, kicsit lassabban, összeszedettebben, de így is jó lesz :D

NLZ

Na már csúszik le a lejtőn szegény süldő lányka, na vajon innen hova tovább?
[spoiler]Feladja magát? Mert ha igen, akkor kb kampec, de ha meg nem, akkor meg rászállnak és nem fog nagyon más menedéket találni a BMA-n (anti-GGP) kívül.[/spoiler]
Eddig nem nagyon vártam a folytatást, de mostmár... Wáhh, nem merem megnézni az előzetest, mert csak szarabb lesz jövő hétig várni. :D
[reserved]

ogre

az az igazság, hogy arra számítottam (tudom 5 rész alapján felesleges spekulálni), hogy a nagyorrú komolyan gondolja, hogy megvédi Rint, és távol tartja az eseményektől, amíg lehet.
a riporterünk meg jó nagy szarban van. látta, amit látott. ha ezt publikálja, v megpróbálja, abból nem kis baja származhat. cserébe bizonyíthatja Rin ártatlanságát. szóval ennek a szálnak azt hiszem lesz értelme (és nem az, hogy milyen szépen kiszerkesztették az autóját ;) )

chilip

where's ma ep7? :D

Cobra

Lehet még korai a megállapításom, de szerintem ebből jó eséllyel lehet elsőosztályú anime.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

motifator

Wow, még csak az első két részt láttam, sőt, a második rész már nem is tetszett annyira, mint az első. De most meghoztátok a kedvem, asszem megvan a ma esti program :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2009-02-19, 11:50:36
Lehet még korai a megállapításom, de szerintem ebből jó eséllyel lehet elsőosztályú anime.

Már az.  :lazza:

NLZ

Ne kiabáljuk el. :)
[reserved]

Dreamcleaver

Le vagyok maradva, most néztem meg a 4-5-öt. A Frostii még nem adta ki a 6-t. Továbbra is tetszik, nagyon. Jól felpörögtek a történések ebben a két részben, főleg, hogy már ki is derítették, hogy Rin vezette a RideBack-et.
Gondolom Fuego-t azért nem kapta szét a bossu.  :D
Erre a Fuego választja a motorosát dologra, meg számítottam, bár kicsit klissé, de még elmegy, ha meg tudják majd normálisan magyarázni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-23, 02:11:10
Erre a Fuego választja a motorosát dologra, meg számítottam, bár kicsit klissé, de még elmegy, ha meg tudják majd normálisan magyarázni.
Reméljük nem erőltetik a dolgot. Szerencsére a 6. részben látszik, hogy a csaj pure skill, még egy triciklivel is lenyomná a hadsereget. :D  Szal nem a motor lelke, meg egyéb faszságok miatt volt kemény a főhősünk. :D
[reserved]

motifator

Na behoztam a lemaradást, most néztem meg a 6. részt. Hát mit ne mondjak, izgi :) Eddig simán megérdemli a "better than expected" taget.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Prof. William

Remélem...

Eredetileg tök érdekes amikor egy mechának lelke van de amikor már a 521 -ik animében is elsütik ezt az már kissé lankasztó...
Nem kell ez mindig bele pl a Code Geass is jól meg volt úgy hogy "a mechák nem mások mint 21 -századi hadieszközök" modern tankok. :)
Remélem itt sem erőltetik...

NLZ

Remélem úgy lesz, ahogy mondtam, sztem is már nagyon facepalm ez a mecha lelke cucc.
[reserved]

motifator

Szerintem meg ez alapvetően hozzátartozik a műfajhoz. A mechának pedig lelke van, ő választja a pilótát, és ketten együtt természetfeletti erővel bírnak.
Ha egy anime nem erőlteti ezt a vonalat, akkor az plusz érdekes színt visz a dologba, de szerintem ez alapvető tulajdonsága a legtöbb mecha animének.

NLZ

Quote from: motifator on 2009-02-25, 01:51:08
Szerintem meg ez alapvetően hozzátartozik a műfajhoz. A mechának pedig lelke van, ő választja a pilótát, és ketten együtt természetfeletti erővel bírnak.
Ha egy anime nem erőlteti ezt a vonalat, akkor az plusz érdekes színt visz a dologba, de szerintem ez alapvető tulajdonsága a legtöbb mecha animének.
De ez csak egy szaros motor elektronikával és két karral, nem pedig valami űrbéli csodacucc meglovagolása. Szal itt nem kéne ez a sablonos faszság. :D
[reserved]

fraglimiter

Azert en nem hamarkodnam el a kijelentest hogy ez egy motor ket karral ;)
A mostani 6. resz legeleje is erre utal, amikor Kataoka (ha minden igaz ő a szőke lany) kerdezi a gomb szemu izomagyat hogy mi van a Fuego-val amiert Rin tudja vezetni ugy ahogy ő nem es erre a valasz: none of your business...

NLZ

Ne mondd, hogy szted ez valami marsbéli technológia. :facepalm:  Sztem csak Rin ilyen faszacsajszi, mert azt a gengszer-rideback hátán is keményen alázott.
Csak ne akarják misztifikálni, neeeeeeeee! Nem akarom megtudni, hogy Rin apja a Zetu bojgóról jött, nem akarom megtudni, hogy a RideBackokban régi szamurájok lelke van, nem akarok semmi faszságot. :zomg:
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2009-02-25, 13:37:11
Ne mondd, hogy szted ez valami marsbéli technológia. :facepalm:  Sztem csak Rin ilyen faszacsajszi, mert azt a gengszer-rideback hátán is keményen alázott.
Csak ne akarják misztifikálni, neeeeeeeee! Nem akarom megtudni, hogy Rin apja a Zetu bojgóról jött, nem akarom megtudni, hogy a RideBackokban régi szamurájok lelke van, nem akarok semmi faszságot. :zomg:

nem mindben, csak a spécikben  :ejnye: gengszterek is kaptak egy ilyet, mit ad isten Rin pont arra ült rá :D

NLZ

Jah, az a fehér hajú terrorista faszi pedig dörzsöli a markát, hogy just as planned, mi?
[reserved]

chilip

[spoiler][/spoiler]

NLZ

Igen, kb így.
[reserved]