Main Menu

K-on

Started by Darkstar, 2009-03-28, 12:30:32

Previous topic - Next topic

motifator

Én már elfogadtam, hogy a K-On nem egy zenész anime. A Beck, az zenész anime, de ennyi. A Nana se zenész anime, csak egy shoujo (na jó, ha úgy tetszik, josei), aminek a zene ugyan egy elég fontos eleme, mégse az a központi mozgatórugója.
A K-On esetében a zene nem más, mint egy teherautó, amire fel lehet pakolni 20 tonna moét, és így eljuttatni a nézőkhöz. A zene csak az ezüsttálca, amin felszolgálják nekünk a szokásos "aranyos iskoláslányok csinálnak aranyos dolgokat" moetortát. És jól csinálják, egy rossz szavam se lehet.

Furcsa, a 4. részben valahogy nem volt idegesítően kretén Yui. Meg ahogy azt a szólót leszedte hallás után a végén, na az bármennyire is nem volt reális, azért sokat javított Yui megítélésén. Mioról nem lehet mást mondani, csak hogy moe moe kyun! De továbbra is Ritsu a kedvenc!
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

bimanc

Azok a yt videók nagyon jók, de van itt még egy, hátha pont ez maradt ki valakinek:
http://www.youtube.com/watch?v=SoS1jqIdSf0&feature=related

Quote from: motifator on 2009-04-26, 14:27:13
Furcsa, a 4. részben valahogy nem volt idegesítően kretén Yui. Meg ahogy azt a szólót leszedte hallás után a végén, na az bármennyire is nem volt reális, azért sokat javított Yui megítélésén.
:tezsvir:
Szerintem ezúttal inkább Ritsu volt idegesítően kretén, Yui csak a szokásosat hozta.  :D
Mint főszereplő, természetes, hogy defektes egy kicsit, de legalább van/lesz karakterfejlődése.
Ja, és ahogy azzal a komoly arccal néz az endingben, az is sokat javít a megítélésén (szerintem).

KeLa

Quote from: bimanc on 2009-04-26, 21:24:10
Szerintem ezúttal inkább Ritsu volt idegesítően kretén,
Hahaha... xD Ritsu nélkül nem lennének jó poénok, moe moe kyun, music club... és még sorolhatnám :ejnye:
Szal nem bántani őt :hehe:

bimanc

Gomen, nem bántani akartam. Az rendben van, mikor szivatja Mio-t, de az nem illett annyira hozzá, hogy lesüllyedt Yui retard-szintjére. Legyen inkább hiperaktív, mint a 3. részben.

Darkstar

Nekem még Yuit sem sikerült annyira retardnak látni, mint itt páran írjátok.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2009-04-26, 22:56:38
Nekem még Yuit sem sikerült annyira retardnak látni, mint itt páran írjátok.

De te menthetetlenül elfogult vagy. :__devil:
(egyébként nekem sem)

KeLa

Sztem sem az, főleg az mostani részben tartott kis magánszáma után. Inkább krvára szétszórtnak mondanám, egy kis odafigyeléssel 100%-os dogát írt... igaz h ezután elfejtette azt, amit korábban tanult :D
Egyszerűen csak segítségre van szüksége... magától nem megy sokra^^"

Darkstar

:hehe:

(Ed.: Na erre csak közbevágtak, ez Rou-channak szólt :D)

BTW már várom ezt a részt

[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Jah, én se nagyon értem, nekem csak simán vicces (bár a 4. rész még csak most ért le, azt még ne láttam). Mondjuk bennem fel sem merült, hogy ezek normális emberi karakterek lesznek.

KeLa

Quote from: Darkstar on 2009-04-26, 23:02:35
[spoiler][/spoiler]
Remélem egy kicsit hozzáadnak és vhogy "rákerül" a ruha^^
Am az igazáság h mindegyik lányon megnézném <.<

Rounin

Quote from: Darkstar on 2009-04-26, 23:02:35
:hehe:

(Ed.: Na erre csak közbevágtak, ez Rou-channak szólt :D)

Igazság, fájdalom, do the math. :angyali:

Quote from: ÉnMondjuk bennem fel sem merült, hogy ezek normális emberi karakterek lesznek.

Ditto. Nem is nézném, ha azt várnék. :smile:

Darkstar

Widescreen ep 1 by trollguys

(Ez még NEM a dvd, csak ws adás)

Quote from: Rounin on 2009-04-26, 23:14:17
do the math. :angyali:
Inkább hallgatok még egy kis Dragonforce-t, a hatás majdnem ugyanaz :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Megnéztem az első részt. Az ED nagyon  :cool:, és maga a rész szórakoztató volt. Yui kawaisága néhol már-már retardáltságba csap át, de még nem idegesítő. Remélem a sorozat folyamán egy kicsit meg fog komolyodni, persze csak mértékkel.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Én

Nah, megnéztem a 4-et is. Aki még mindig nem imádja Mio-t, az egész egyszerűen fag. :D

LuckyDingo

Quote from: Én on 2009-04-27, 01:38:46
Nah, megnéztem a 4-et is. Aki még mindig nem imádja Mio-t, az egész egyszerűen fag. :D
http://img403.imageshack.us/img403/9232/hontou.swf
:D
Amúgy jah, igazad van ^^

KeLa

ch.12 + ch.13 ^^

A 13. LOL, jól láttam h Mugi-chan mire gondolt... =)

Draconire

Quote from: KeLa on 2009-04-27, 21:02:51
ch.12 + ch.13 ^^

Ez nem a Manga board. Egy-két kép amit így meg úgy vártok ok, de azért ne itt legyen már megbeszélve az egész manga.

Darkstar

Quote from: KeLa on 2009-04-27, 21:02:51
Párszor már jelét adta ilyenirányú érdeklődésének. :D

Mondjuk a ch. 13 fordítása egyszerűen rettenetes volt pár helyen.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

KeLa

Most nem azért, de eddig se itt volt megbeszélve az "egész manga"[LOL]... és ezután sem lesz, szal nem kell félnie senkinek... :)

Oh, egy K-ON! doujinshit látok TT-n <.<

Zsiga

Quote from: KeLa on 2009-04-28, 00:30:52
és ezután sem lesz
Ebben teljesen igazad van. ;)

Darkstar

Mi ez a modtúltengés? Ez a topic az én vadászterületem.  :frown:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

KeLa

Quote from: Zsiga on 2009-04-28, 02:13:31
és ezután sem lesz
De ugyanakkor manga topikot nyitni egy néhány oldalas 4-koma-nak sztem teljesen felesleges volt, az még bőven elfért itt is h talán 2x vagy 3x 1-2 megjegyzést fűztünk az adott fejezethez. Ezeket nem mondanám "megbeszélésnek", mivel h nincs is nagyon mit megbeszélni.

Zsiga

Quote from: KeLa on 2009-04-28, 13:27:49
Quote from: Zsiga on 2009-04-28, 02:13:31
és ezután sem lesz
De ugyanakkor manga topikot nyitni egy néhány oldalas 4-koma-nak sztem teljesen felesleges volt, az még bőven elfért itt is h talán 2x vagy 3x 1-2 megjegyzést fűztünk az adott fejezethez. Ezeket nem mondanám "megbeszélésnek", mivel h nincs is nagyon mit megbeszélni.
Nekem tökmindegy hol beszélitek meg, ha nincs igény külön mangatopicra szívesen beolvasztom ott valami általános mangásba (már ha van ilyen, nem ismerem azt a boardot); csak ne itt offoljatok vele. Így is túl nagy a kísértés hogy beleolvassak valami mangaspoilerbe... :D

KeLa

Nem tudom más h látja, de szerintem nyugodtan törölheted, a nyitókomment am sem kimondottan a mangával kapcsolatos és azt is kétlem h nagy szükség lenne rá :smile:

chilip

Alkyra

Quote from: chilip on 2009-04-28, 14:46:27
HAHAHAHA ONECHAA~AN! IMOTOO~O! :D

Nem tudom, hogy miért, de ezeken sosem voltam képes nevetni...

KeLa

Oh, asszem láttam vmi szépet :redface:

LuckyDingo

Darkstar

Quote from: KeLa on 2009-04-28, 21:59:52
Oh, asszem láttam vmi szépet :redface:
Fuck year, ezt tegnap láttam egy képen, de akkor még nem találtam rendes scant.

Ed.:
1   és   2
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip