Main Menu

Psyren

Started by LuckyDingo, 2009-03-28, 17:17:54

Previous topic - Next topic

NLZ

Jah, de minek fedte fel a képességét a mindreader? Azon kívül persze, hogy villogni akart. Viszont megnyugtató, hogy a nagyi él még. :)
[reserved]

Prof. William

Engem az érdekel hogy vajon a 2 elteleportált tag él e még? Visszahozzák e valahogy őket a sztoriba vagy végleg ki lettek íródva?

KeLa

Nem hinném h ennyi lett volna... Hiryuu egy "sárkány", szal valszeg képes volt repülni vhogy, meg am is elég láma egy halál lehet leesni az égből :D
Oboro nagyobb szarban van, mert sérült, de sztem ő is megússza vhogy... talán pont az menti meg h egy tavoo szeméttelepre került. Előmásznak a kísérletek torz túlélői és összevarják, vagy berak magának egy coret, aztán átáll a rossz oldalra :smile:

LuckyDingo

Sztem Hiryuu és Oboro saját skill levelup miatt lettek eltelézve :D MIndkettőjük ereje még féligkész állapotban volt. Oboro sztem megtanulja healelni magát valahogy, vagy tallál egy új szereplőt, aki segít neki, utánna kitréningezi :)

Hiryuu pedig folyamatos harcok során tanul. Persze gyors repüléstan után :D De majd kiderül. Nem aggódom értük :)

NLZ

Jah, túl sok szerepet kaptak, hogy csak úgy kiírják ennyivel őket.
Úgy tippelem, hogy köv részben megmentik őket, aztán mindenki találkozik mindenkivel, egy kis heal, mindenki happy, a rész legvége pedig az, hogy eljutnak a Rootsba.
[reserved]

LuckyDingo

Húúúú új fejezet kint raw+fordítás /türelmetlen vagyok XD/
[spoiler]Ebből a fejezetből egy rész tetszett nagyon.. Marie boobz + Ageha ölelés XD Egyébként lol hogy a végén megmondják, hogy maradt életben a nyanya..[/spoiler]

KeLa

[spoiler]LOL, szerencsétlen meghalhatott volna szívrohamban is :D[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-04-18, 00:23:48
[spoiler]LOL, szerencsétlen meghalhatott volna szívrohamban is :D[/spoiler]
Nah jah éppen ezért vol lol a helyzet.. de most képzeld el kiderülne, hogy Ageha volt a "tolvaj" XDDD

NLZ

Nem rossz, nem rossz. :)
[reserved]

Zen

Túúúl rövid volt. :mad:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

15 oldal mindig kevés.
[reserved]

Alkyra

chilip

nya kiderült mitől van a jövőben pszi-növelő légkör

[spoiler]meteorit :P gondolom az egyik Wise térítette le az útjáról...[/spoiler]

NLZ

Pöröghetett volna picit jobban ez a rész, alig kaptunk infót. :(
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-04-26, 12:37:05
Pöröghetett volna picit jobban ez a rész, alig kaptunk infót. :(
Ahogy shrimpy (a fordító) rávilágított, a 13. oldalig köbö semmi új info nem volt.
De a Fredericás rész tetszett :D FŐleg, mikor Ageha rámutatott a lényegre XD

NLZ

Jah. De volt egy rajz a Kaptárról Rootsról. :D
[reserved]

chilip

most nincs is egyszerűbb dolga Agehának, trainingel rootsban (over 9000+ powerlevels :D ) és aztán visszamegy a múltba kicsinálni a Wise-t

Alkyra

Quote from: chilip on 2009-04-26, 13:52:39
most nincs is egyszerűbb dolga Agehának, trainingel rootsban (over 9000+ powerlevels :D ) és aztán visszamegy a múltba kicsinálni a Wise-t

Márha vissza tud menni...Pontosabban ha Nemesis-Q megengedi.

NLZ

A többieket előbb meg kell menteni. Valsz Vise begyűjtötte őket, mert egyébként rég beletrancsoltak a földbe.

NemesisQ miért ne engedné vissza őket? A feladatuk egyedül az, hogy a jövőben el kell menni a telefonig. Bár most van egy gyanúm, hogy már csak max 1-2x fognak visszamenni a jelenbe.
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-04-26, 14:00:07
A többieket előbb meg kell menteni. Valsz Vise begyűjtötte őket, mert egyébként rég beletrancsoltak a földbe.

NemesisQ miért ne engedné vissza őket? A feladatuk egyedül az, hogy a jövőben el kell menni a telefonig. Bár most van egy gyanúm, hogy már csak max 1-2x fognak visszamenni a jelenbe.

Hát még 4-5 hónapuk van, szal még akár többször is visszamehetnének. Az már egy másik dolog, hogy most ugye addig nem mennek vissza, amíg nincs meg a többi "utazó". De elvileg addig maradhatnának a jövőben, ameddig akarnak. :D

A másik dolog ami eszembe jutott. Eleinte voltak olyan Psyren-esek, akik nem Ageha&Co.-hoz tartozott, az utóbbi 2 alkalommal már csak ők utaznak? :D

NLZ

Biztos Ageháék turnusa volt az uccsó, többet felesnek érez NemeQ indítani. Inkább az nem tiszta, hogy hová tűnt a többi, már "leérettségizett" utazó.
[reserved]

LuckyDingo

Lényegében most már mindent tudunk XD el lehet felejteni a múltat, jöhet a jelen.
Asaga [spoiler]meg megtanult repülni.. majnem XD Tastuo meg visszatért :D[/spoiler]

Zen

Yagumo Matsuri kicsoda? Nem dereng a név.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Amamiya mestere. Meg ő mentette meg a sárkányost, ha jól láttam.
[reserved]

Zen

Nem, Asagat a régi haverja mentette meg, aki Tavoo volt.
&fmt=1

NLZ

Orly? Mondjuk tény, fegyvert használt. Akkor viszont most mondják el a bázison, hogy hogyan döglent meg a csaj.
[reserved]

KeLa

Egyértelmű h az Tatsuo, hiszen a nevén szólította ;)

Zen

És lapos volt a mellkasa. Meg volt rajta egy core.

Remélem Mr Maffiózóról kiderül h életben van. :D
&fmt=1

NLZ

Azért elég gyanús, hogy nem láttunk a Kaptárban senkit se.
[reserved]

LuckyDingo

Szerintem Matsuri, Ian meg Kagetora is életben van.. az is lehet hogy külön ellenállást vezetnek. Hiszen nekik már azért a "jelen"-ben is volt elég szép psy-erejük :D Most ennyi idő után Kagetora már Kenpachi 2. lett sztem XD

Persze a másik eshetőség, hogy az említettek nekiestek a WISEnak és azok legyőzték.. bebörtönözték őket :D
Jó lenne ha élnének :S