Main Menu

Psyren

Started by LuckyDingo, 2009-03-28, 17:17:54

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

A mostani raw láttán éreztem szükségét annak, hogy nyissak egy ilyen topicot!

Tehát:

PSYREN

/bocsi de nem fordítok, wikipedia rulz/

One day while heading home, Ageha Yoshina finds a public pay phone ringing by itself. He picks it up, receiving no answer except a calling card with the word "Psyren" printed on it. After Sakurako Amamiya, a girl in Yoshina's class, disappears after mentioning "Psyren", Ageha uses the calling card in hopes of finding the whereabouts of his classmate, despite being warned not to get involved. After answering a long and detailed quiz on a pay phone, he is asked if he wants to go to Psyren. Furiously pressing "no," he storms away. The next day, two men manage to find out about Ageha and his Psyren card. While being chased, he receives a call which gets louder and louder by the second. As he answers the phone, he is immediately drawn into the world of Psyren. A world which is inhabited by monsters called Tavoo. A world where players must fight to survive using the powers of PSI.

Más topicokból rájöttem, nem csak én olvasom :)

LuckyDingo

Nah szal az említett raw O.o
[spoiler]Derült égből villámcsapásként jött az árvaházi csapat, főhőseink megmentésére :D Véleményem szerint rohadt jó fordulat.. nem tom miért, talán mert eddig semmi hír nem volt róluk, nem számítottam erre :O[/spoiler]

chilip

fakk, máskor nem olvasok bele a spoilerba... :facepalm:

KeLa

[spoiler]Engem is krvára meglepett :hopp: De azért vhogy mégis számítottam arra h majd egyszer a jövőben is lesz vmi szerepük.
Ezt most akkor gondolom azt jelentheti h a nagyi mégsem szállt fel a gépre... bár azon sem lepődnék meg ha valami más csavar történt a sztoriban.[/spoiler]

NLZ

Bigott jó hangulatos kis manga, kár, hogy lassan halad. Tegnap óta lesem már, hogy mikor jön az új rész. :)

Huhh, majdnem belenéztem énis a spoilerbe, közz, hogy szóltál chilip. :D
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2009-03-28, 17:40:15
Bigott jó hangulatos kis manga, kár, hogy lassan halad. Tegnap óta lesem már, hogy mikor jön az új rész. :)

rajtam ez már nem segít :fuk-u:

NLZ

Quote from: chilip on 2009-03-28, 17:41:09
Quote from: NLZ on 2009-03-28, 17:40:15

rajtam ez már nem segít :fuk-u:
Ne légy szomi.
[spoiler=kép][/spoiler]
:lol:
[reserved]

LuckyDingo

Jaj chilip sajnálom :D De gondoltam, ha elé beírom, hogy a rawról lesz szó, akkor aki nem szereti a spoilert, az nem nézi XD

chilip

reflex volt...  ^^"

NLZ

Lol, kemény volt ez az új rész. :D
[reserved]

chilip

jaja :D I liek wer tisz iz heding

NLZ

A tsundere még mindig nem nőtte ki az állatos kapucnikat. :D
[reserved]

KeLa

Ja, de jól áll neki... x)
Am mi akar ez lenni, macska vagy denevér? :D

NLZ

Fekete bőrcuccféle ruhája van, szal inkább denevér. :D
[reserved]

LuckyDingo

A macis jobban állt neki :D

Prof. William

Nem úgy volt amúgy hogy ez a csapat még a felnövés előtt meghalt? Látták a videón is.. Ezek szerint valahogy rendesen belekavartak a jövőbe hőseink.  :Kiraly:
A maszkos releaselt fickónak nem jósolok nagy jövőt ellenben a másik még megúszhatja a mangát törvénye alapján.

NLZ

Nem látták, hogy meghalnak, csak azt, hogy gáz van és elment a kép. Meg aztán megváltoztathatták a jövőt azzal, hogy megpróbálták megmenteni a nagyit. Ki tudja, milyen hatással lett ez a jövőre.

A másik gonosz simán elteleportál. :)
[reserved]

Prof. William

Loll enne ha kiderült hogy a nagyi megúszta és vadul tréningezte az elkövetkező években a csapatot. :)
Talán majd hőseinknek is tanítanak 1-2 új trükköt. 

+ Lazán el tudom képzelni hogy van valami tükkjük a teleportálós ellen is. akadájozás vagy hasonlók.

De ha mégsem a másik tuti nem ússza meg. Főleg mivel úgyis meghalna a release után.

NLZ

Bár inkább az a kérdés, hogy eddig hol bújkáltak és hogy honnan tudták, hogy hova kell menni.
[reserved]

Prof. William

Ez igaz mivel az ellent MEGLEPETÉSKÉNT érte a felbukkanásuk. Tehát nem tudhatták rólluk...  + Ők tudták hogy X évvel ezelőtti barátaik pont itt lesznek a jövőben...Nagy kavarást/változást sejtek a háttérben...

LuckyDingo

Simán tudhatták, hogy ott vannak, ugyanúgy ahogy a WISE-os emberek is, megérezték a PSI-jüket. Azért Ageha és Amamiya is elég komoly fightot nyomott.

Sztem a Nagyi nem élte túl így sem /bár élje túl nekem mindegy/ Talán a Házikóban történtek miatt kezdtek gyúrni keményebben.

Ami teleportálós ellen beválna.. vagyis inkább aki: Shao. Látja a PSI-t a villámos csávót simán hárította kisgyerekként, most már valszeg tiszta Neo XD Sztem ő képes valahogy kiütni a képességeket.

NLZ

Tyűh, kemények a kölykök. :D  A nagyinak látomása volt, mikor próbálták szabotálni az utazását, vagy mi?
[reserved]

KeLa

Vagy lehet h csak lekéste a gépet :smile:

Sztem Shiner vhogy megússza, érdekes lenne ha ő is már most kiesne, Dholakinak viszont már tényleg lejárt az ideje és már nagyon untam...

És igen, a kölykök krva erősnek tűnnek... szal vmikor mostanában Ageháéknak kell majd egy powerup O_o

chilip

meg egy új láb :D

KeLa

:lol:

Sztem Van megoldja, gondolom a gyógyító képessége is fel lett túrbozva.
Egy műlábas Agehát nem tudok elképzelni... xD

LuckyDingo

Jah.. Van már kölyökkorában csodákra volt képes XD 10 év múlva már a hullát is visszahozza :D Orihime powa :D

Prof. William

Jaja egy ilyen kell a csapatba hogy a legdurvább végtagvesztéses helyzeteket is megússzák a hőseink... + remélem a2 elteleportáltat is megmentik...

Alkyra

Quote from: chilip on 2009-04-04, 21:51:38
meg egy új láb :D

ide a bökőt, hogy vlk 'visszaforrasztja', mint pl a HunterXHunter-ben láttuk.

LuckyDingo

Kint a RAW meg Cnet vagy Shrimpy már fordításon dolgozik asszem :D [spoiler]De mekkora imba lett Shao :D[/spoiler] A Psyren kezdi átvenni a Bleach helyét nálam XD

chilip

pyroqueen mekkora állat :D mekkora távolságból tüzelt már. de az anti-pszis mindreader csákó még imbább...