Main Menu

Psyren

Started by LuckyDingo, 2009-03-28, 17:17:54

Previous topic - Next topic

NLZ

Hát igen, ha valakinek annyi esze van, mint egy kiskanál madárszarnak, hogy nem ellenőrzi le, hogy az illető halott-e, az meg is érdemli. :)
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2010-02-19, 21:03:45
Hát igen, ha valakinek annyi esze van, mint egy kiskanál madárszarnak, hogy nem ellenőrzi le, hogy az illető halott-e, az meg is érdemli. :)

hát én nem azt néztem ki belőle hogy csettintésre hidegvérű bérgyilkossá váljon :D sztem ez volt az első ölése

NLZ

Azért Matsuri gondolhatott volna erre, ő nem egy zöldfülű (elvileg).
[reserved]

LuckyDingo

Most komolyan.. volt olyan aki tényleg úgy gondolta, hogy majd sikerül Amagi Miroku agyát megsütni? :XD Akkor cseszhetnék a storyt :D

NLZ

Nyilván, de akkor is lehetett volna vmi kreatívabb megoldás.
[reserved]

LuckyDingo

Hmm csöppet slowpoke lehetek, de én valami oknál fogva most találtam még csak meg a  vomicot... durva, hogy a psyren első pár fejezete fentvan.. és lehet nekem van rossz fülem, de mintha Ageha Ichigo /bleach/ hangját kapta volna XD
edit: lehet hogy tényleg rossz fülem van XDD

Egyébként tök jó így "olvasni" mangát :D

Zen

109, nagyon kemény. :lol:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2010-03-05, 14:08:37
109, nagyon kemény. :lol:
Van már fordítva, vagy te is csak a rawot nézted eddig? :D
Amamiya kjúút benne XDD

/nem kérdeztem semmit, megtaláltam a Binktopiás scant. :D/

Zen

Azért utólag válaszolok, igen, lefordítva néztem. :D
[spoiler=in b4]Igen bmeg, asztalon keresztül, jó? :hehe:[/spoiler]
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Alkyra

Valaki mondja már el nekem, hogy a Amamiya mióta és miért viselkedik ilyen gyerekes és idiótán. A 'jellemszakadás' előtt egy kemény nő volt, most meg valami...áh. Nem foglalkozok inkább vele...

NLZ

Tsundere kifordulás, mit vársz?
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2010-03-05, 18:32:52
Valaki mondja már el nekem, hogy a Amamiya mióta és miért viselkedik ilyen gyerekes és idiótán. A 'jellemszakadás' előtt egy kemény nő volt, most meg valami...áh. Nem foglalkozok inkább vele...
Eccerű. Azért lett ilyen, mert a másik Amamiya megraepelte az ő titkait és elmondta az érzéseit Agehának. Ő ezt (még) nem akarta (belátni?) és így most hülyén érzi magát, mert valszeg még az életben nem volt szerelmes és most kijött rajta ez a *doki-doki* feeling, ami miatt super kawaii lett. :D Valszeg megbeszélik és idővel elmúlik..

NLZ

Nem hinném, most jön a telefon, mielőtt bármire is jutnának, aztán már az akció hevében el is felejtik egészen addig, míg Ageha hősiesen megmenti Amamiyát.
[reserved]

Alkyra

Quote from: NLZ on 2010-03-05, 19:11:59
Tsundere kifordulás, mit vársz?

Ez túl erős dere ahhoz képest. Gondolom egyszerű volt a dolog: a főhősnő nem jött be a népnek és váltani akartak. Ezt megoldották úgy, hogy az eddigi jellemét egy könyvből vette (BAH!) és most, hogy 'kiderültmitérezasráciránt' eldobja a dolgot és marad az 'igazi' énje.  :wtf: Ez most egy nagy minőségcsökkenés volt számomra a sorozatban. Remélem nem akarják tartani ezt a vonalat...

Zen

*sigh* Sose fogom megjegyezni h ki-kicsoda.
Junas az most melyik? Amelyik az árvaháznál harcolt?

Amúgy tess fejezet: http://read.homeunix.com/onlinereading/?image=Psyren/Psyren%20c111/01.png&server=nas.html
&fmt=1

KeLa

Quote from: Zen on 2010-03-19, 20:06:46
*sigh* Sose fogom megjegyezni h ki-kicsoda.
Junas az most melyik? Amelyik az árvaháznál harcolt?
Ő az, szerepelt a legújabb fejezetben is...
http://www.mangafox.com/manga/psyren/v11/c111/18.html

Zen

Ennyire sík nem vagyok. :D
&fmt=1

KeLa

Sry, csak abból h az árvaházas részt említetted nekem úgy tűnt hogy az az utolsó amire emlékszel és talán nem vetted észre ^^

Zen

Np, de itt mégiscsak maskarát hordott, amire én nagyon nem emlékszem h korábban is rajta lett volna, a ruháról meg elég nehéz lett volna megismerni. :D
&fmt=1

NLZ

[reserved]

Zen

Mmm, Psyren wiki.. kösz. :D
&fmt=1

LuckyDingo

Ugye az az elmebeteg fejű a chapter végén nem a [spoiler]gyógyító gyerek, akinek a nevét már elfelejtettem, de egy szerencsétlen fejlemény miatt ottragadt psyrenben, miután lezuhant? :O[/spoiler]

chilip

hát yoyo kicsit táp lett  :eek: vision gyerek képes látni magát "a veszedelmet" minden forrásból bármilyen támadás legyen, azt eltéríteni másfele. mini accelerator.

NLZ

Érdekes cucc, vajon mi lehet a gyenge pontja, hátulütője?
[reserved]

chilip

battery runs out :D

monnyuk csak addig működik míg tényleg fél az ellentől, ha elkezd bízni magában akkor már nem fél és nem érzi a veszedelmet monnyuk így elsőre

LuckyDingo

OMG.. [spoiler]shounen főhős bevallja a shounen főhősnőnek, hogy szereti..  ezek után mire számítsak.. Amamiya vagy meghal, vagy elrabolják és csinálnak vele valamit, amiért Ageháék ellen fordul? :D Alig várom :D[/spoiler]

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2010-07-10, 02:20:44
OMG.. [spoiler]shounen főhős bevallja a shounen főhősnőnek, hogy szereti..  ezek után mire számítsak.. Amamiya vagy meghal, vagy elrabolják és csinálnak vele valamit, amiért Ageháék ellen fordul? :D Alig várom :D[/spoiler]
Kár h az egyik képen a rajzolónak csak egy elszúrt Keanu Reeves fejre tellett. ::) :D
&fmt=1

LuckyDingo

Zen

Remélem a manga zárás felé halad, ha már ilyen lazán írtják a star commandereket, nem pedig előrántanak vmi ratyi Még Nagyobb Veszedelmet(tm).
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2010-09-04, 22:22:26
Remélem a manga zárás felé halad, ha már ilyen lazán írtják a star commandereket, nem pedig előrántanak vmi ratyi Még Nagyobb Veszedelmet(tm).
Hát jah, bár még a Nemesis Q bezavarhat valahogy.