Main Menu

Berserk manga

Started by emperor, 2003-09-06, 15:29:31

Previous topic - Next topic

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Miura üzenete a legújabb Young Animal magazinból, rövid de velős.  :D
"I know lately it has looked more like a collection of illustrations, but soon it will return to more of a manga format"

blackronin

Berserk vol. 34. borítók, képek:
[spoiler]

[/spoiler]
Nekem nagyon bejönnek!

Meg ugyebár ne felejtsük el, hogy 25-én jön ki az új fejezet (hivatalosan), de általában már 22-23-án kijön a raw változat.

Junchi

Uhh, a kötet borítója nagyon DURVA!  :whoah: És a többi kép is nagyon jó, bár Gutts feje még mindig kocka, de ez most mellékes...

Btw kíváncsi leszek magára a fejezetre is, I mean, ha ennyit vártunk rá, akkor legalább üssön, vagy valami...

chilip

ALL HAIL FALCONIA!

[spoiler][/spoiler]

még1 kép

[spoiler][/spoiler]

Zen

Máris faragtak Grif-nek egy várat?
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

de még MEKKORÁT! :D gondolom time skip vagy magic. de a szörnyek elég gyorsan dolgozhatnak :D

blackronin

Griffith királysága valóság lett?  :eek:
Ő lett a világ ura?  :eek:
Ez durva!

Junchi

LOL? Lehet, hogy xmillió év után ismét kapunk egy értékelhető Berserk chaptert? Ehh, most reménykedek, meg bízok Kentaróban, csak aztán nehogy megint "szép képek + nuku szöveg" legyen a vége...

blackronin

Sajnálom, Junchi de ez nem a te napod...  :P
307 summary:
[spoiler]
Chapter 307 Falconia - All 23 pages, with the exception of the first, are double page spreads.

After the Gani-Tree, the capital appears. It's amazingly huge. The Hawk capital Falconia.
Everyone enters, getting along. Continues next time. There is absolutely no progress in this chapter.
After something really interesting happens, you see little written.
[/spoiler]

Nagyjából ennyi a fejezet, de talán még lesz szó többről is.
Igaz, hogy megint kaptunk egy ilyen, "valójában szinte semmi érdemi nem történik" részt, de azért ne felejtsük már el, hogy éppen most valósult meg Griffith álma, eljött egy új kor, amiről a legtöbb shonen főgonosz csak a legvadabb álmaiban mer gondolni.
Én elégedett vagyok, számomra az "egyszerű képek" is sokat mondanak.

Zen

Quote from: blackronin on 2009-09-21, 17:58:24
Igaz, hogy megint kaptunk egy ilyen, "valójában szinte semmi érdemi nem történik" részt, de azért ne felejtsük már el, hogy éppen most valósult meg Griffith álma, eljött egy új kor, amiről a legtöbb shonen főgonosz csak a legvadabb álmaiban mer gondolni.
Én elégedett vagyok, számomra az "egyszerű képek" is sokat mondanak.
+1
&fmt=1

Junchi

Quote from: blackronin on 2009-09-21, 17:57:08

Mondjuk jah, ez igaz és valóban inkább WIN, mint FAIL, de... nah, mindegy, legalább most megint meglesz az eye-candym újabb három hónapra. :D

blackronin

Quote from: Junchi on 2009-09-21, 18:35:11
Mondjuk jah, ez igaz és valóban inkább WIN, mint FAIL, de... nah, mindegy, legalább most megint meglesz az eye-candym újabb három hónapra. :D
Hát lesz még eye-candy adag, mert október 9-én jön az új fejezet...  :D

Én azt mondom, hogy ezek a részek nagyot fognak ütni az új Berserk OVA-ban...
Már ha elérünk addig, mondjuk 3-4 év múlva.

edit: a képekhez nem kell kommentár...
[spoiler]

[/spoiler]

A köv. chapter első oldalai színesek lesznek!
Nem is tudom, hogy volt-e valaha ilyen.
Javítsatok ki, ha tévednék, de nem emlékszek ilyenre.

Prof. William

Hm... alig várom hogy Gatts nekilásson lerombolni ezt a nyálas kis utópiát. :)

Remélem ha valaha végre eljut az elfekhez majd talál pár ezer szövetségest is hjogy lezúzhassa a szép új birodalmat...

Merem remélni hogy Griffith végre elért mindent amire vágyott szóval innentől már csak lefelé vihet az útja .:)

Zen

Bárcsak tudnék én is a semmiből erőd-palota-kastély-várakat szülni, darabját eladom 1 milláért és.. :D
&fmt=1

blackronin

Quote from: Prof. William on 2009-09-22, 01:01:09

Remélem ha valaha végre eljut az elfekhez majd talál pár ezer szövetségest is hjogy lezúzhassa a szép új birodalmat...

Merem remélni hogy Griffith végre elért mindent amire vágyott szóval innentől már csak lefelé vihet az útja .:)
Én úgy érzem, hogy az elfek segítenek meggyógyítani Caska-t, már ha tudják, s kb. ennyi.
Valószínűleg Gutts-nak még a barátai se fognak tudni majd segíteni...
Nem azért, mert nem akarnak... Meg hogy félnek...
Hanem mert nem tudnak.

Ez az egész dolog már egy kicsit túlnőtt Gutts-on és csapatán.

Gutts már a kardok hegyén se tudott semmit tenni Griffith ellen, sőt még Zodd is sok volt neki... Mi esélye lenne Griffith ellen, akinek elég volt álmában legyőznie Zodd-ot, aki ennek hatására rögtön az ő oldalára állt?
Lehet, hogy ott Gutts-nak a Berserker páncél, s talán irányítani is tudja, de akkor is max. Zodd erősségű lehet. És Griffith fényévekre van Zodd-tól.
Elég reménytelen a helyzet.
Kétlem azt is, hogy az Elf Király elég hatalommal rendelkezhet, hogy bármi érdemit tegyen. Vagy ha rendelkezik, akkor se hinném, hogy ő maga fog Gutts oldalán harcolni.
Az se biztos, hogy egyáltalán Gutts oldalán áll-e még...

Most hogy Griffith álma teljesült, s lehet hogy még erősebb lett mint valaha, mit tehet?

Zen

Hát ha Flora(?) meg tudta gyengíteni a billogot (még ha csak ideiglenesen is), az elfkirály lehet h el képes törölni. Vagy ha úgy nézzük, Gutts a Skull Knight útját járja spirálban, szal lehet h ő is vmi hasonlóként fogja végezni. Esetleg sikerül változtatnia a helyzeten, Berserk részben végülis úgyis a fel nem adásról szól.
&fmt=1

Prof. William

Quote from: blackronin on 2009-09-22, 08:52:55
Quote from: Prof. William on 2009-09-22, 01:01:09

Remélem ha valaha végre eljut az elfekhez majd talál pár ezer szövetségest is hogy lezúzhassa a szép új birodalmat...

Én úgy érzem, hogy az elfek segítenek meggyógyítani Caska-t, már ha tudják, s kb. ennyi.
Valószínűleg Gutts-nak még a barátai se fognak tudni majd segíteni...
Nem azért, mert nem akarnak... Meg hogy félnek...
Hanem mert nem tudnak.

Ez az egész dolog már egy kicsit túlnőtt Gutts-on és csapatán.

Gutts már a kardok hegyén se tudott semmit tenni Griffith ellen, sőt még Zodd is sok volt neki... Mi esélye lenne Griffith ellen, akinek elég volt álmában legyőznie Zodd-ot, aki ennek hatására rögtön az ő oldalára állt?
Lehet, hogy ott Gutts-nak a Berserker páncél, s talán irányítani is tudja, de akkor is max. Zodd erősségű lehet. És Griffith fényévekre van Zodd-tól.
Elég reménytelen a helyzet.
Kétlem azt is, hogy az Elf Király elég hatalommal rendelkezhet, hogy bármi érdemit tegyen. Vagy ha rendelkezik, akkor se hinném, hogy ő maga fog Gutts oldalán harcolni.
Az se biztos, hogy egyáltalán Gutts oldalán áll-e még...

Most hogy Griffith álma teljesült, s lehet hogy még erősebb lett mint valaha, mit tehet?

Na de ne feledjük hogy ez egy MANGA amely elég sokszor a reménytelen helyzetből való nyerésről szól... A Berserk meg épphogy a soha fel nem adásról... Ennek a fényében le fogja zúzni Griffith bátyót előbb vagy utóbb...

A kardok hegyén nem tudni hogy mi lett volna mert amikor rátámadt Zodd az útját állta szóval vele volt hirig.

Amióta újjászületett nem igazán lehet tudni milyen erős... Godként elég táp volt de sztem most hogy emberi formában van már nem olyan erős... Inkább az űber alvezérei teszik nehezen megközelíthetővé...

Gatts idővel sanszos lehet ellene és ez csak a rajzolón múlik... Pl az elfektől is kaphat valami tápot... a lehetőségek száma végtelen...

blackronin

Gondolom, hogy megemlítem a következőt...
A 308-as és 309-es fejezet kiszivárgott, s a következő derült ki:
[spoiler]Guts és csapata eléri Elfheim-t, tehát ez a két fejezet már erről fog szólni, Griffith-től pedig elbúcsúzunk egy jó hosszú időre. S ezzel a csak képekből álló, kevés dialógusos részek "végre" befejeződtek, tehát akinek eddig ez volt a gond, az örülhet! (Junchi  :P )
Tehát újra Guts in Action!  :lazza:[/spoiler]

Prof. William

Na akkor talán végre...

[spoiler] "Hamarosan" kapunk egy épelméjű Cascat + némi tápot na és persze végre Guts! -ot! Remélem ismét bebüntet mindenkit. :)   [/spoiler]

Mellesleg Guttsnak csak egy tápot kelen kapnia az elfeknél...  Nagyon gyors gyógyulást. Ha ez meglenne neki akkor legyőzhetetlen lenne. :)

chilip

vagy hogy gondolatra öljön akár godhand-et is :D

Prof. William

Megkapná a Death Notet mi? :)

blackronin

Kijött a 307-es fordítás:
http://www.evil-genius.us/

A fejezet önmagáért beszél.

Aki esetleg nem hitte, hogy a következő chapter már valóban Guts-ról szól, annak elég csak elolvasnia a fejezet utolsó oldalát...  :P (nem a konkrét fejezetben írják, hanem egy note-ban, ami a Young Animal-ben volt)

blackronin

Berserk 308 képek:
[spoiler]

[/spoiler]
Úgy látszik, hogy még kapunk egy kis szellemhajó story-t a sziget megérkezése előtt...  :lol:
Meg egy kis humort, ami már igencsak hiányzott.

Junchi

:zomg: Újra beszélnek in my Berserk? Mi történt itt, csoda?

Btw örülök, hogy most ilyen gyakran van ez a manga, meg minden, de ez a kalózhajós dolog most megint nagy facepalm. Már anno a hegyisipkás manóktól és a tündérkéktől is hülyét kaptam, erre most meg kalózok, a la Pán Péter... LOL!

Quote from: blackronin on 2009-10-07, 20:28:49
Meg egy kis humort, ami már igencsak hiányzott.

Yupp, legalább kevésbé tűnik úgy, hogy mindenáron deepek akarunk lenni. :3

Titkos

Quote from: Junchi on 2009-10-07, 20:34:35
Yupp, legalább kevésbé tűnik úgy, hogy mindenáron deepek akarunk lenni. :3

Btw, nekem pont ezért jön be, ha Miura épp "befüvezik". XD Ugye van az Eclipse előtti történet, ami miatt mindenki hatalmas fanja lett eleve a mangának, meg az Eclipse utáni, ahol már történet szinte nincs, dalárás viszont annál inkább. Azonban Miura is rájött remélhetőleg menetközben (vagy csak szimplán kezd meghülyülni XD), hogy hosszútávon azért még a vér láttán élvezők is megunhatják, ahogy Gutts a hatszázadik démon összes csápját levagdossa, ezért időről időre előkapja cannabisos pipáját, és olyankor jönnek azok a részek, amiken sokkal jobban szórakozom, mert az legalább vicces. :D Szóval lehet kövezni, de én bírom Puck összes poénját, a tündérmesékből kilépett szereplőket is (őszintén: ki nem röhögött, amikor az erdei boszi házánál előmászott a földből egy seregnyi Shrek-ből kölcsönvett Mézi, és Guttsnak azokat kellett ledarálnia? XD), most pedig megkapjuk a szellemkalózokat. :D (Szvsz ez inkább Monkey Island/Karib-tenger kalózai lesz, mintsem Peter Pan, bár tőlem mindkettő jöhet. :D) Szóval Griffith saját birodalma láttán csak mondogattam, hogy "folytatni kéne...", de a dilikalózok után most már biztos vagyok benne. XDDD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Prof. William

Azok nem szellem kalózok hanem kalóz szellemek. :)

Ha Griff mesterkedése miatt mindenféle izé tűnt fel a világban akkor szellemkalózok ( vagy kalóz szellemek ) miért ne tűnnének fel?

Gutsnak kész felüdülés lesz a rengeteg isteni hatalmú izé helyett néhány szottyant zombin meg szellemen bemelegítenie magát. :)

Zen

&fmt=1

blackronin

308... Az Evil Genius-tól!
http://www.evil-genius.us/

Quote from: Zen on 2009-10-12, 12:11:44
308
Kösz a linket, Zen, de én mindig az Evil Genius féle fordítást várom meg.

A folytatás pedig a következő számban! Október 23!  :whoah: