Main Menu

F+

Started by VASH, 2003-09-14, 22:19:30

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by thebluesnote
Nem értem mirôl beszélsz...
A helyedben én sem érteném...:lol:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

thebluesnote

Aoianime fórumon egyesek azt állítják, náluk van f+ és m+. Most mégse lett betiltva? Állítólag Minimax-szal kell egy frekvencián jönnie...

Kalibur

Valaki mintha témát váltott vona :D ...
Viccet félretéve én még nem láttam, nem hallottam semmit az említett csatornákról (bár tuadonkepp nincs minimaxom sem), ugyhogy em tudok vitába szállni az üggyel kapcsolatban, sem megerõsíteni azt... De aki biztosat tud, az gyorsan írjon !

Sky

Ha thebluesnote korábbi kijelentéseit vesszük alapul, akkor a megértés ideje a következõképp alakul:
Alapvetõen 1 nap, de ha csak délutánonként, akkor 2 és ha csak minden második, akkor 4 napon belül várhatunk egy ezt megerõsítõ választ.
Mess with the best,
Die like the rest...

Kalibur

QuoteOriginally posted by Sky
Ha thebluesnote korábbi kijelentéseit vesszük alapul, akkor a megértés ideje a következõképp alakul:
Alapvetõen 1 nap, de ha csak délutánonként, akkor 2 és ha csak minden második, akkor 4 napon belül várhatunk egy ezt megerõsítõ választ.
No komment... :rotflol: :lul: :D

thebluesnote

Ez nagyon szép összesítés, csak az a baj, hogy nem csak az én kijelentéseimet vetted alapul. Ami nem lenne még nagy gond, csakhogy az egész alapja Jenchi egy téves kijelentése (amivel sikerült tévútra terelni az egész topikot, bár nem mondanám, hogy nem segítettem be egy kicsit... :) ) Hm, erre csak 4 nap múlva kellett volna válaszolnom (az csudanagy poén lett volna, nem?), de egyszerûen nem bírtam ki (az egész agysejtemet ráállítottam a projektre).

Kalibur

A válasz sebességébõl ítélve nem vagy reménytelen eset, különben csak bíztatásképp: A legfrissebb neurobiológiai kutatások eredményei szerint az agysejtel képesek osztódásra, úgyhogy fel a fejjel! Idõvel leszel te még gyorsabb is ;)

Kalibur

UI: Az említett kutatási eredményeket megállapító csoport sajnos azt is felfedezte, hogy a Homo sapiens ORTTus alfajra sajnos nem áll az elõbbi kijelentés :(

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

ArchElf

Aoianime fórumon egyesek azt állítják, náluk van f+ és m+. Most mégse lett betiltva? Állítólag Minimax-szal kell egy frekvencián jönnie...
Állítólag csak a nagy kábeles társaságoknál nem jön (ott valami feketeségnek kellene jöjjön), mint pl. a UPC, vagy ahol mondjuk a Matáv szolgáltatja a kábeltv-t is.
De ahol kis kábeles táraságok vannak (és eddig is volt minimax), ott elvileg már F+ és M+ van.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Kalibur

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Állítólag csak a nagy kábeles társaságoknál nem jön (ott valami feketeségnek kellene jöjjön), mint pl. a UPC, vagy ahol mondjuk a Matáv szolgáltatja a kábeltv-t is.
De ahol kis kábeles táraságok vannak (és eddig is volt minimax), ott elvileg már F+ és M+ van.

AE
Egérlyuk, patkánylyuk, megszívjuk...
Miért ne pont matávom legyen...
Eddig is szívtam miattuk a fogam (szolgáltatásról levett RTLII-k meg satöbbik), de látom van már további okom is rá.

thebluesnote

Nálunk AM Mikro-n sem jön (Minimax az viszont van). Na mindegy, Pityke rulz. :D

ArchElf

Nálunk AM Mikro-n sem jön (Minimax az viszont van). Na mindegy, Pityke rulz. :D
AM Mikro =X= Kábeltévé
:(
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Kalibur

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
AM Mikro =X= Kábeltévé
:(
AE
Fordítsd le valamilyen egyszerû és érthetõ formába lécci, mert attól tartok, ezt így nem tudom komplette értelmezni...

Chronos

QuoteOriginally posted by Kalibur
Fordítsd le valamilyen egyszerû és érthetõ formába lécci, mert attól tartok, ezt így nem tudom komplette értelmezni...
AM Mikro "nem egyenlő" kábeltv-vel

CHRONOS

phr0zen

QuoteOriginally posted by Chronos
AM Mikro "nem egyenlő" kábeltv-vel

CHRONOS

Valóban nem,viszont anyagilag egy isteni áldás mondjuk a UPC-vel összehasonlítva.

Kalibur

Anyagilag talán...
Minõségileg ugyanezt ennyire bizonyosan már látod nem állítanám.
Télleg annyira drága a UPC ?

Sky

Igen és nem.
Igen a többihez képest drága és nem, azért a minõségért megéri annyi pénzt kiadni(szerintem)
Mess with the best,
Die like the rest...

Kalibur

Nno, eltelt már bizonyos idõ a legutsó post óta. Tud már valaki valamit errõl a két mesebeli adóról?

phr0zen

Nem tom ti h. vagytok vele gyerekek,de észrevettétekh. kb. 2-3 napja abból áll a fórum h. egymásnak gratulálgatunk?Utána a gratuláloknak is gratulálunk,majd a gratulálok gratulálóinak is...;)

phr0zen

QuoteOriginally posted by phr0zen
Nem tom ti h. vagytok vele gyerekek,de észrevettétekh. kb. 2-3 napja abból áll a fórum h. egymásnak gratulálgatunk?Utána a gratuláloknak is gratulálunk,majd a gratulálok gratulálóinak is...;)

Hoppáré,most veszem csak észre h. ezt rossz topiba postoltam.

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

phr0zen

...

???

Sky

Hmmm....
Ott az olvasási készségeden gondolkodtam...
....
Most a kombinációson...
...
Mess with the best,
Die like the rest...

phr0zen

Hmmm....
Ott az olvasási készségeden gondolkodtam...
....
Most a kombinációson...
...

1.Nem értem hova akarsz kilyukadni.
2.Nem sok új információ kerül vkinek a koponyájába azzal h. te postolsz 3 db pontot.:rolleyes:

Sky

Ha az ember rossz topicba postol az feltételezi hogy nem tudta/akarta elolvasni a topic többi részét és ez elgondolkodtató
Mess with the best,
Die like the rest...

phr0zen

Ha az ember rossz topicba postol az feltételezi hogy nem tudta/akarta elolvasni a topic többi részét és ez elgondolkodtató

Tudod,ha az ember rossz topicba postol,az nem feltétlenül amiatt van mert nem olvasta el mi elõtte ott íródott.

Tudtam hova akarom postolni,csak félrekatt miatt nem ott kötött ki.Én már csak halandó vagyok,gondolom te soha nem hibázol mert ilyen emberfeletti lény vagy,abszolút gyári hiba mentesen,gyakorlatilag már az emberi evolúció csúcspontja.Vagy csak egy átlag ember nagyon parasztkodós hangulatban.:rolleyes:

Kalibur

Remélem egyikõtök sem rág be rám, ha mostan szépen békítõ szándékkal lépek itten fel, és megkérlek TITEKET, hogy ne veszekedjetek... Ez az egész szerintem marhára nem errõl szól...
Persze, ha nagyon rgymás torkának akartok ugrani, legalább azt mondjátok meg, hol, és akkor megyek szurkolni (természetesen mindkettõtöknek, mert az úgy fair):tezsvir:

phr0zen

Nem látok rá túl sok esélyt.Nem igazán szívlelem ha vki ennyire tapló módon leszól,különösebb indok nélkül.:rolleyes:

VASH

QuoteOriginally posted by Kalibur
Remélem egyikõtök sem rág be rám, ha mostan szépen békítõ szándékkal lépek itten fel, és megkérlek TITEKET, hogy ne veszekedjetek... Ez az egész szerintem marhára nem errõl szól...
Persze, ha nagyon rgymás torkának akartok ugrani, legalább azt mondjátok meg, hol, és akkor megyek szurkolni (természetesen mindkettõtöknek, mert az úgy fair):tezsvir:

JAJA ÚGY FAIR, egyébként meg van internet,van gép, és persze van rengeteg anime, fölösleges ezen veszekedni....
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself