Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Tac-csont

QuoteOriginally posted by phr0zen
Kicsit hosszabbíts a fogakon,mert így úgy néz ki mint egy bizarrabb fogas mosoly,utána már ****a lesz.;)

Azért fehér és vörösen izzó szemû.Amúgy nem tudom sokkal hosszabítani nem fér ki max egy kockaegységgel akkora is volt a foga eredetileg de így szerintem jobb. A vér amúgy is igencsak eloszlatja a kétejeket az animáltnál :D  Ja és ebbõl is csináltam egy vámpírosat amit most raktam be a fogsorosbol. Az könnyû volt csak a középsõ fogát átszinezem arra a sárga árnyékolt színre és kész. Pont 2 szép nagy Vámpírfog lett belõle.
Majd ha lessz választék akkor az összeset beadom zsozso-nak ,hogy nem kerülhetne e be pár a smile készletbe.

:bsd:  By:Tac-csont

VASH

Kicsit hosszabbíts a fogakon,mert így úgy néz ki mint egy bizarrabb fogas mosoly,utána már ****a lesz.;)

szerintem ez így jó, mit akarsz csinálni belõle kardfogú tigrist?:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

VASH

QuoteOriginally posted by Kalibur
"Kiszívom a véredet... kiszívom a véredet...kisz..."
Viccen kívül: kajálnék, utánna kipróbálnám milyen vicces új dolgokat tudok, és keresnék valami búvóhelyet reggelre.

Másból vagy vérbankból?

Elmennék gyónni, valahogy így: Oldozz fel atyám mert vétkeztem, és most is arra készülök:morci:
van egy két pap akinek átharapnám a torkát de nem lennék az a "jó" vámpír, keresnék valami szervezetet mondjuk HUNSING:D
aztán ott kamatoztatnám a tudásom...

azt még nem tudom hogy fajtabeliekre vadásznék vagy az emberekre, az majd akkor elválik:D

ja és meghalgatnám egy párszor:Ninja Scroll - Rob Zombie - Dracula Remix.mpeg:zen:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

QuoteOriginally posted by VASH
ja és meghalgatnám egy párszor:Ninja Scroll - Rob Zombie - Dracula Remix.mpeg:zen: [/B]

Bölcs gondolat.:zen:

VASH

Bölcs gondolat.:zen:

ja és beszereznék még néhány nagyon, NAGYON brutális fegyvert, mondjuk egy ezüst kaszát, jó kis depis felíratokkal:Isten gyûlöl engem...:morci:stb.

I have really cool ideas:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

ja és beszereznék még néhány nagyon, NAGYON brutális fegyvert, mondjuk egy ezüst kaszát, jó kis depis felíratokkal:Isten gyûlöl engem...:morci:stb.

I have really cool ideas:D

Felirat: "Ha ezt látod, az már rég rossz..."

VASH

QuoteOriginally posted by Zelmor
Felirat: "Ha ezt látod, az már rég rossz..."

Ez jó, ez nagyon jó.
Ha a kaszával elvéteném, az üzenettõl biztos halálra röhögi magát(én majdnem azt tettem:D)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Ez jó, ez nagyon jó.
Ha a kaszával elvéteném, az üzenettõl biztos halálra röhögi magát(én majdnem azt tettem:D)

Legalább teljes lesz a siker:D

VASH

Legalább teljes lesz a siker:D

de ez akkor is morbid, nem vámpíros filmbe való hanem valami televápírtubbiesba:D

Hellsingben is jobb a JEASUS... mint mondjuk ha ezt el tudod olvasni, akkor túl közel vagy egy no-life kinghez:lazza:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Hellsingbe az lenne poén, golyók vigyorgó vámpírfejek lennének, hasonló mint a Who Frammed Roger Rabbit-ban. Na, de tom kissé hülye ötleteim vannak. Ezt is csak poénnak széntam, engem sosem kell komolyan venni (csak komoly témákban...)

phr0zen

Quote:JEASUS [/B]

Vki nagyon hozza a formáját.;)

Zelmor

Jahh... Ne tegyek be inkább valami elmeroggyant képet avatárnak? Mondjuk egy képet magamról?:p

VASH

Hellsingbe az lenne poén, golyók vigyorgó vámpírfejek lennének, hasonló mint a Who Frammed Roger Rabbit-ban. Na, de tom kissé hülye ötleteim vannak. Ezt is csak poénnak széntam, engem sosem kell komolyan venni (csak komoly témákban...)

nem is rossz ötlet, ha  töltény elsüt egy jó ppoént becsapódás elõtt, monjuk:Te az ott nem egy zombi? KAPJUK EL:morci:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Oszt elõkap egy marha nagy Tomahawk-ot, és széjjelcsapja. :D

VASH

Oszt elõkap egy marha nagy Tomahawk-ot, és széjjelcsapja. :D

Kaszát, kérem kaszát, kaszával csapja ketté...

KASZA RULEZ
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Kaszát, kérem kaszát, kaszával csapja ketté...

KASZA RULEZ

A kasza olyan ódivatú. Legyen mondjuk...hegesztõpisztoly?
:D

Kalibur

A kasza olyan ódivatú. Legyen mondjuk...hegesztõpisztoly?
:D
És mi lesz a jó öreg Kaszás kliséjével?? Ugyan kérem, lángszóró... semmi nosztalgia nincs ezekben a fiatalokban?

Tacnak: Nekem úgy teccenek a smilik ahogyan vannak :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Zelmor

Hegesztõpisztoly nem ugyan az, mint flamethrower...
Jó a kaszás, csak ne lássam... Lol. Most nézem híreket neten. Aszongya, francia földön kisgyerek megveszett. Afrikából hozta be. 3 éves. Ezeknél nincsenek védõoltások???

Tac-csont

Nah de iet egy napra elmegyek és máris kész regényt kell írnom annyit írtok itt. Vltam M.A.G.U.S.-ozni kiri volt :D  Mivel Vámpír nem volt Paplovag letem Ranagol paplovag Krán-ból. Mikor a story közepén keresztrefeszített emberek voltak akikbõl egy medencébe csorgott a vér már ösztönösen rohantam vérvételre persze nem lehetett. A poén ezt a szertartást Ranagolok csinálták és Krán-ban õsháazámban mely egyben a Ranagol Papság õshazája (Hahál/Rend) szóval ölhettem mert gonosz voltam és kicsináltam egy ellenséges Kasztba tartozó fõpapot is akit a story felén át leütöttem ,megrúgdostam aztán 2* is egy késõbb hozzá kerülõ speckó kõ miatt feltámadt aztán szétszedtük lett szép nagy lovagi Kardom 2k6+2 :D
Jajj olyan poén volt amikor csuhában a hátamon egy krumpliszsákban a szájában egy brumplivan akartam kivinni azt a papot és furcsállotta a nép minek bögdösöm izomból a könyökömmel a krumpliszsákot. Ja a 2 pincért aki gyanakodva kovetett természetesen becsaltam a sötét szobában ahol várt a társan a sötétben + a másik fõhõs rég pincérnek álcázva ott volt a 2 eredeti pincér mögött és úgy jött velük mintha õs is közélyük tartozna. Ok neki van olyan hogy hátbatámaság marhaerõs támadás a társan aki várt sötétbõl támadott volna rályuk az megin erõsebb támadás én meg alapbol erõset ütök. Bemegyünk a szobába erre a mesélõ ne is kezdjétek a harcot ez 2 fegyvertelen képzetlen pincér egy ütés és meghalnak :D  azt erre készülõdtünk ennyit. Ok oylan jó imám van amikor véráldozatot mutatok be malyd elkérem a könyvet és leírom mert nagyon tetszik. Elõre szólok nagyon nem pozitív ima csak nekem mert én áldozhatom õket. Tele volt a story zombikkal varázslókkal és fullpáncélos katonákkal és azzal az elképesztõ mennyiségû marhasággal amiket mi összehordunk ez alatt a játék alatt és nincs magnetofon hogy felvegyük :(  Na de ennyi elég is lessz a szerepjátékról.

Nekem fegyver 2 kezes nagy Lovagikard nekem az kéne !!!
Kalibur: smileira thx majd csinálok még hasonlókat apránként.
Tegnap vámpíros háttérképeken dolgoztam több kevesebb sikerrel de lettek háttérképek. Szép Vérvörös alapon mindegyik.

Hm... kicsit sokat írtam asszem most pihenek kicsit mentem halgatni kis :whoah: zenét aztán go el. Este újra leszek.

VASH

örülök neki hogy jól érezted magad...
bár én a mágussal még csak ismerkedek, már érzem hogy én is valami kaotik-gonosz paplovag leszek:morci:

ja ez a képet látnotok kell:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

zsozso

bár én a mágussal még csak ismerkedek, már érzem hogy én is valami kaotik-gonosz paplovag leszek:morci:

Más szemében a szálkát sajátodban a ......
Death is the only redemption

Tac-csont

Jaja az a jó. Paplovagban sok kaszt van de ez a ranagol lét hát......
"ezt látnotok kell": kösz a bizalmat. Ez pont úgy néz ki mintha felhívnád a figyelmem egy olyan dologra ami ******* nem érdekel. Amúgy mondok mégjobbat én amúgy 4-es helyesírás vagyok Magyarból :D  Na ehhez mit szólsz és erre van több doga bizonyítékom is :D :D :D  Szerintem ez poén. Amúgy jobb ha hozzászoksz a stílusomhoz mert ez nem fog megváltozni.

VASH

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Jaja az a jó. Paplovagban sok kaszt van de ez a ranagol lét hát......
"ezt látnotok kell": kösz a bizalmat. Ez pont úgy néz ki mintha felhívnád a figyelmem egy olyan dologra ami ******* nem érdekel. Amúgy mondok mégjobbat én amúgy 4-es helyesírás vagyok Magyarból :D  Na ehhez mit szólsz és erre van több doga bizonyítékom is :D :D :D  Szerintem ez poén. Amúgy jobb ha hozzászoksz a stílusomhoz mert ez nem fog megváltozni.

Nem bántásnak szántam, akkor nagyon gányra sikeredett:(
Ha megbántottalak, sorry, az lenne az utólsó napa az életemben amikor egy embert a nyelvtan tudása alapján ítélnék meg:ejj:
Ehhez viszont van storym, 9.-ben elsõ doga után a tanár kioszt nekem egy nyelvtan ötöst és elküld korrepetálásra(te ezt érted mert én máig sem)
Másik: engem nem érdekellnek a dolgozataid(csak papír, a tudás a lényeg), nekem úgy vagy jó ahogy most.

(egyébként hogy értsed hogy miért raktam föl a képet, azt hittem (és máig is így gondolom) ,hogy azt a szöveget poénból írtad úgy, és viccesnek találtam hogy mennyi hibát tudunk véteni ha akarunk)

MÉG 1x BOCSI
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Cobra

Nem akarok flémelni, de én el szoktam olvasni amit írok, mielõtt elküldöm az üzenetet. Ja, és elég LOL, hogy pont Vash mutatta a hibákat, pedig tõle talán még egyetlen hibátlan üzenetet sem láttam. Bocs minden érintettõl, de ezt muszály volt leírnom.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tac-csont

Nem bántásnak szántam, akkor nagyon gányra sikeredett:(
Ha megbántottalak, sorry, az lenne az utólsó napa az életemben amikor egy embert a nyelvtan tudása alapján ítélnék meg:ejj:
Ehhez viszont van storym, 9.-ben elsõ doga után a tanár kioszt nekem egy nyelvtan ötöst és elküld korrepetálásra(te ezt érted mert én máig sem)
Másik: engem nem érdekellnek a dolgozataid(csak papír, a tudás a lényeg), nekem úgy vagy jó ahogy most.

(egyébként hogy értsed hogy miért raktam föl a képet, azt hittem (és máig is így gondolom) ,hogy azt a szöveget poénból írtad úgy, és viccesnek találtam hogy mennyi hibát tudunk véteni ha akarunk)

MÉG 1x BOCSI

Marha jól tudsz bocsánatot kérni :D  Amúgy egyáltalán nem sértődtem meg csak tök poén ezen felháborodni :D
Amúgy helyesírásomról és szerintem sok máséról is annyit ha sietsz véged. Amúgy meg fórumba e-mailben nem akar szerintem senki helyesen írni minek fárassza magát ha 30 perc múlva új regényt ír. Erre úgy sem kap senki osztályzatot.
Nyugi nincs harag. Amúgy egy úri bocsánatkérő veszett el benned.
De azért ugye kiszívhatom a véredet éhes vagyok :hopp:

( Na jó csak vicc )

:bsd:  By: Tac-csont

Kalibur

Én uláccik pályát tévesztettem MAGUSban, de jusztis elmondom: ellenségek lettünk volna, testvér! Nekem ugyanis Arel papnõm  (félelf :) ) van... ugyi a természet istenének papnõje, totál cuki káosz-élet jellemmel, egy nomád íjjal, és egy egykezes hosszúkarddal (egyenlõre gyári, még semmi érdekesebbet nem "találtunk")

VASH

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Marha jól tudsz bocsánatot kérni :D  Amúgy egyáltalán nem sértődtem meg csak tök poén ezen felháborodni :D
Amúgy helyesírásomról és szerintem sok máséról is annyit ha sietsz véged. Amúgy meg fórumba e-mailben nem akar szerintem senki helyesen írni minek fárassza magát ha 30 perc múlva új regényt ír. Erre úgy sem kap senki osztályzatot.
Nyugi nincs harag. Amúgy egy úri bocsánatkérő veszett el benned.
De azért ugye kiszívhatom a véredet éhes vagyok :hopp:

( Na jó csak vicc )

:bsd:  By: Tac-csont

Inkább kérj 2x bocsánatot mint hogy elveszíts akár egy barátot is:D

Nem jutnál el odáig, hogy szívhass belõle:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

QuoteOriginally posted by Cobra
Nem akarok flémelni, de én el szoktam olvasni amit írok, mielõtt elküldöm az üzenetet. Ja, és elég LOL, hogy pont Vash mutatta a hibákat, pedig tõle talán még egyetlen hibátlan üzenetet sem láttam. Bocs minden érintettõl, de ezt muszály volt leírnom.

BERÁGTAM, nem kapsz G.I. JOE filmet:D

(egyébként hétfőn kezdem leszedni, 2 hét múlva lesz fent valószínűleg)

PEACE
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Kalibur

BERÁGTAM, nem kapsz G.I. JOE filmet:D

Erre mondják, hogy Vashszigor ?:hehe:

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
Én uláccik pályát tévesztettem MAGUSban, de jusztis elmondom: ellenségek lettünk volna, testvér! Nekem ugyanis Arel papnõm  (félelf :) ) van... ugyi a természet istenének papnõje, totál cuki káosz-élet jellemmel, egy nomád íjjal, és egy egykezes hosszúkarddal (egyenlõre gyári, még semmi érdekesebbet nem "találtunk")

Csak azért mondod mert még nem tudod kikkel kellett együt dolgoznim. Mira egy félelf ember apja annya is félelf volt. Róla megteszi ennyi múltja annyi volt hogy sok sok éven át egy erdőben egy varázslótol tanult. A másik Corky akivel mindig b@sztattuk egymást ő meg egy kis csóró tolvaj. Egy hodvezetésben, történelemismeretben ,történelemben ,lovaglás MF ,pszi Mf stb.....stb....... Olvasott / Írástudó stb..stb... Ranagol paplovag aki Halál/Rend tulajdonságokkal apja Ranagol főpap annya boszorkány én ki Krán őshazában a ranagol őshazában születtem én ki betörte apapság összes titkos termét ezekkel a bugrisokkal kezdtem el a játékot. Na most gondolj már bele. Mivel Mira Harcos volt vele végülis jól kijötem de a kis Tolvaj aki csak lapult szinte egész játék alatt azt múúúá én már a cellában leszírtam volna. Hidd el te kész megváltás elttél volna a kis tolvaly helyében.