Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

phr0zen

QuoteOriginally posted by Chronos
Természetesen nem...:)

CHRONOS

:D :D :D

Kalibur

OK, utálom, hogy meg kell zavarnom az építõ jellegû társalgástokat, de lenne két dolog, amit meg kéne jegyeznem:
1.Ez itt nem a tudomány és technika rovat.
2.Chronos "bátyó"! Értékelem az önérzeted, de igazán nem láttam semmit, ami túl sértõ lett volna rád nézve, vagy ami nem kellõ tisztelettel íródott volna.
"Ne beszélj úgy velem mintha a haverod lennék a suliban..." Miért, rossz az ha valaki barátnak vél még így látatlanba is?? Ne érts félre, kérlek, nem megsérteni akarlak...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Chronos

QuoteOriginally posted by Kalibur
OK, utálom, hogy meg kell zavarnom az építõ jellegû társalgástokat, de lenne két dolog, amit meg kéne jegyeznem:
1.Ez itt nem a tudomány és technika rovat.
2.Chronos "bátyó"! Értékelem az önérzeted, de igazán nem láttam semmit, ami túl sértõ lett volna rád nézve, vagy ami nem kellõ tisztelettel íródott volna.
"Ne beszélj úgy velem mintha a haverod lennék a suliban..." Miért, rossz az ha valaki barátnak vél még így látatlanba is?? Ne érts félre, kérlek, nem megsérteni akarlak...
Te érted félre...
Én alapvető tiszteletről beszélek...

CHRONOS

Drótmalac

Megjegyezném, hogy a codec-pakkok alapvetõen egy rakás codecet raknak fel, amiknek a felét nem használja az ember, de lényegesen gyorsabb megoldást jelentenek egy fim lejáttszásának problémájára, mint a megfelelõ codec megkeresése, letöltése és telepítése. Az Mplayer majdnem mindent lejáttszik, de annak is megvannak a maga korlátai, szóval nem 100%-os, de majdnem, szóval találkoztam már olyan fimmel, amit nem játtszott le, azonban sima winmediaplayer igen.
Mindazonáltal, a filmnézés keményen meghajtja a gépet, ha ehhez a codec-ek és codec pakkok állandó csereberéje társul, akkor gyorsan amortizálódik a (win*os)rendszer.
A problémák elkerülésére én csak 1 megoldást találtam eddig: rendszeresen karban kell tartani a gépet és kerülni kell a különbözõ elemek felesleges telepítgetését. És mindenki azt a megoldást használja, ami neki bejött, mert néha a verziószám egyezése ellenére lehet hibás/jó változat egyetlen codec/codec-pack-ból. (gy.k.: két különbözõ helrõl letöltött azonos mérteû, egyébként azonosnak tûnõ codec telepítõbõl az egyik jó, a másik nem, mert elõfordult már ilyen)
Ezen szerintem értelmetlen összeveszni.

Chronos

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Megjegyezném, hogy a codec-pakkok alapvetõen egy rakás codecet raknak fel, amiknek a felét nem használja az ember, de lényegesen gyorsabb megoldást jelentenek egy fim lejáttszásának problémájára, mint a megfelelõ codec megkeresése, letöltése és telepítése. Az Mplayer majdnem mindent lejáttszik, de annak is megvannak a maga korlátai, szóval nem 100%-os, de majdnem, szóval találkoztam már olyan fimmel, amit nem játtszott le, azonban sima winmediaplayer igen.
Mindazonáltal, a filmnézés keményen meghajtja a gépet, ha ehhez a codec-ek és codec pakkok állandó csereberéje társul, akkor gyorsan amortizálódik a (win*os)rendszer.
A problémák elkerülésére én csak 1 megoldást találtam eddig: rendszeresen karban kell tartani a gépet és kerülni kell a különbözõ elemek felesleges telepítgetését. És mindenki azt a megoldást használja, ami neki bejött, mert néha a verziószám egyezése ellenére lehet hibás/jó változat egyetlen codec/codec-pack-ból. (gy.k.: két különbözõ helrõl letöltött azonos mérteû, egyébként azonosnak tûnõ codec telepítõbõl az egyik jó, a másik nem, mert elõfordult már ilyen)
Ezen szerintem értelmetlen összeveszni.
Drótmalac, már megint nem tehetek mást, mint hogy teljesen egyetértek veled...;)
Tökéletesen igazad van, és részemről a "vita" lezárva...

CHRONOS

Tac-csont

Már ne értsetek félre vagy sértõdjetek meg de már a legelején mintha megírtam volna hogy csak 6 hónapja használok PAkkot !!!
Amúgy meg ez a PAkk amit én használok már nemazért de 3 Codecet rak fel amiket mind felraktam elõtte külön külön. A másik az lehet hogy neked szép és jó géped van voltál oly türelmes hogy ezt a rahedli Codecet kikeresed és összeállítod magadnak a legmegfelelõbb konfigot ez dícséretes télleg. Pláne látva a Codec listádat. De attól még errefelé én egy gyereket sem ismerek az egész Városban és sok egyéb városban igen tág baráti körömben akinek legalább egy film ne lenne rossz. Pedig nekem is és nekik is minimum egy 500-600MB nyi Codec mizéria áll rendelkezésre. Közte van mind amiket te írtál max 2 ha nincs meg.
A másik ez géptõl is függ konfig ide oda. A gyártók is megmondták hogy AMD 1000* jobban vezérli Multimédiát mint Celeron. Én nekem egy régebbi Integrált Celeron van szóval ennél nem igen találnék rosszabat Filmnézésre. De ugyanúgy vannak hibák más márkás és konfigos gépeknél is. Személy szerint havonta kapom az új Codec készletet ha fejlesztés volt.
Másik én még mindíg nem emlékszem hogy egy rossz szót is szoltam volna mplayerre és te ennek ellenére még mindíg olyanokat írsz ami arra következted úgy vetted ki mintha a lejátszóval lenne a bajon. Na akkor most leszögezem hogy közelsem. mplayer-t használok én is mindenhez. De ha egyszer a filmek többsége nekem joban megy más lejátszóban akkor szerintem logikus hogy azt fogom használni. Ja és a DivX-elt filmek ha jól tudom többéve lettek behozva szólva volt idõm nekem is próbálgatni a Codeceket. Nálam egyedül a dat-ok nem szaggatnak sos de mivel az nem tömörített meg kódolt formátum elég gáz is lenne ha még az is rosszul menne ja meg a mpg-vel se szokott bajom lenni csak az esetek 0,1%-ban. Kaliburral egyetértve a, ez télleg nem technikai topic és nem is tudom hogy jött ide a téma. b, fontosabb dolog, mivel nem adom én meg a kellõ tiszteletet neked ? Ha egy ember vitat valamit ellenérvel akkor nyilvánvaló hogy nem úgy beszélek mint ha a Fõnökömmel tárgyalnék vagy ilyesmi. Érv ellenérv ennyi. Nekem ez az álláspontom és sok környékbeli támogatná.
Na most én inkább lezárom részemrõl a vitázást mivel innen úgy sem igen lessz értelme. Én nekem úgy se változik az álláspontom ha nekem a tapasztalataim ienek. Ez elég nyilvánvaló szerintem.

Térjünyk vissza a Vérszívásra :D

:bsd:  By:Tac-csont

zsozso

Nemlattam olyan filmet ami ezzel a build el nem futott volna:
http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mplayer-mingw32-dev-CVS-031013.zip
A config filejaba a dr=yes et kommenteld ki(tegyel ele 1 # -ot) és akkor minden szép és jó.
És plz az offolast abbahagyni mert szetcsapok koztetek....
Death is the only redemption

Chronos

QuoteOriginally posted by zsozso
Nemlattam olyan filmet ami ezzel a build el nem futott volna:
http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mplayer-mingw32-dev-CVS-031013.zip
A config filejaba a dr=yes et kommenteld ki(tegyel ele 1 # -ot) és akkor minden szép és jó.
Sorry Zsozso...:(
Tac-nak, meg Kaliburnak:
Téma, vita, stb... lezárva...
Offolás részemrõl abbahagyva...

CHRONOS

Kalibur

QuoteOriginally posted by zsozso
Fogadd  meleg hálámat kérlek, asszem sokat segítettél !:zen:
Dear Chronos! Nemigen vagyok vitázós típus. Nekem az a vita az elsõ post után már lezárult. Annyi az egész, hogy nemigen értettem, mi is volt a baj.. De asszem ez már teljesen lényegtelen is. (És ahogy már másutt is említettem: Love and peace!)

Kalibur

Ja, hozzátenném: Mi értelme vértesóknak egymás vérét színi? Béke, és inkább raboljuk ki a vérbankot ...

Chronos

Mindkét postoddal tökéletesen egyetértek! :jee:

CHRONOS

Tac-csont

Támogatom a tervet :zen:
Noss akkor irány a Vérbank

Kalibur

Megállapítás: találtam fénybenjárót!! Sokat!! Lágymányoson...az egyetemen... Professzoroknak adják ki magukat és a diákok vérét szívják, de én átláttam ám az álcán :mad:  (magyarul: fránya egy napom volt, írjatok valami "szív"derítõt.)

Tac-csont

Megállapítás: találtam fénybenjárót!! Sokat!! Lágymányoson...az egyetemen... Professzoroknak adják ki magukat és a diákok vérét szívják, de én átláttam ám az álcán :mad:  (magyarul: fránya egy napom volt, írjatok valami "szív"derítõt.)

Hm... ma kiléptem az utcára és köd volt mindenütt :D
Nekem ennél nincs szívderítőbb időjárás.

Kalibur

Oh, igen... a ködnek megvan a maga sajátos varázsa. Azt én is szeretem, bár nálunk mostanság nem van tú sok... (pedig ideális pl vadászatra. Úgy általában túl késõn veszik észre hogy túl sápadt a bõröd:D )

Tac-csont

Oh, igen... a ködnek megvan a maga sajátos varázsa. Azt én is szeretem, bár nálunk mostanság nem van tú sok... (pedig ideális pl vadászatra. Úgy általában túl késõn veszik észre hogy túl sápadt a bõröd:D )

Jaja :D  Nekem ma is kiri vadászidény mindenütt köd és eső. Az Avasi temetőben meg kiri körülötte fás erdős rész hosszas lépcsősor és azért legalább 10 perc mire sűrűbbenlakott rész jönne. Tökéletes terep ma megyek is körülnézni.
Lehet ,hogy nézek egy kis harapnivalót magamnak :hopp:

VASH

QuoteOriginally posted by Chronos
khm...öööö...úristen....ajjaj...izé...:D :D :D :D :D
Szóval ha megjelent a zöld nyilacska, akkor talán be is kéne kapcsolni a feliratot...;) (Azért "nincs semmi" mert az ogmben alapértelmezettként ki van kapcsolva a felirat...)

CHRONOS

ok megy, thx a tippet, amásik meg ki a ****om tudhatta volna hogy az omghez nincs alapértelmezett beállítás...:zen:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

VASH

Hmmmmm... Karót a szívükbe?:confused:

MEGA :lol:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

MAGUS...

új kaszt :Fél-elf templomos vámpír:D

Ezt amikor meghallottam, tudtam meg van az én kasztom:D
Érdekes karakter, éjszaka halálos , nappal csak 8 körre jöhet ki a napra és amíg kint van addig minden körben elveszíti élete 1/8, de este maga a gyilkológép természetesen hatalamas ezüst (itten valami uber kiri fából készült)ij, természetesen ezüst nyilakkal:D de a legtöbbet puszta kézzel sebzi(csonkolás, szívkitépés, stb.) asszem életerõt így szerez: a halottak hajdani életének emberek, elfek: 50%, halottak 35% egyéb: 25%.
ja a halottakat fel is tudja támasztani de csak mint élettelen testeket(ghoul) és minden felezõdik(élet, támadás, véd)akárhányat feltámaszthat egy csatában de csak 5 vihet magával további használatra(gondolom 4 cipelik a koporsót(koporsóban a sebzéseknek csak a 40% kapja be) 1 meg marad a "menj nézz körül és ha 5 percen belül nem jössz vissza, várunk tovább" szerepére:D)
van még egy csomó tulajdonsága de azt most inkább ne...

Vért ide, erre inni kell:D
:linsux: :linsux: :linsux:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

QuoteOriginally posted by VASH
MAGUS...

új kaszt :Fél-elf templomos vámpír:D

Ezt amikor meghallottam, tudtam meg van az én kasztom:D
Érdekes karakter, éjszaka halálos , nappal csak 8 körre jöhet ki a napra és amíg kint van addig minden körben elveszíti élete 1/8, de este maga a gyilkológép természetesen hatalamas ezüst (itten valami uber kiri fából készült)ij, természetesen ezüst nyilakkal:D de a legtöbbet puszta kézzel sebzi(csonkolás, szívkitépés, stb.) asszem életerõt így szerez: a halottak hajdani életének emberek, elfek: 50%, halottak 35% egyéb: 25%.
ja a halottakat fel is tudja támasztani de csak mint élettelen testeket(ghoul) és minden felezõdik(élet, támadás, véd)akárhányat feltámaszthat egy csatában de csak 5 vihet magával további használatra(gondolom 4 cipelik a koporsót(koporsóban a sebzéseknek csak a 40% kapja be) 1 meg marad a "menj nézz körül és ha 5 percen belül nem jössz vissza, várunk tovább" szerepére:D)
van még egy csomó tulajdonsága de azt most inkább ne...

Vért ide, erre inni kell:D
:linsux: :linsux: :linsux:

Ok nem hangzik rosszul. De ha M.A.G.U.S. -nál járunk ismét valakinek nincs Ranagol Paplovag kiegészítőkönyv vagy a ranagolokról bármi + info könyv bármi ? Nagyon kéne ha van please küldjétek már el. Nekem mind egy hogy e-mail vagy ide ha kell meg is veszek könyvet ha úgy van de kell !!!
Előre is thx minden segítséget.

VASH

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Ok nem hangzik rosszul. De ha M.A.G.U.S. -nál járunk ismét valakinek nincs Ranagol Paplovag kiegészítőkönyv vagy a ranagolokról bármi + info könyv bármi ? Nagyon kéne ha van please küldjétek már el. Nekem mind egy hogy e-mail vagy ide ha kell meg is veszek könyvet ha úgy van de kell !!!
Előre is thx minden segítséget.

NA ez MEGSZÁLLOTT:D (a szó legjobb értelmében)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Kalibur

QuoteOriginally posted by VASH
NA ez MEGSZÁLLOTT:D (a szó legjobb értelmében)
És ez még csak rosszabb lesz ! Per pillanat örülök, hogy nem állok vele szemtõl szembe, félek, még én is megijednék (mániákus csillogás szemekben, Alucardot megszégyenítõ õrült vigyor... nem szép látvány... láttam már ilyet, ráadásul nõi kiadásban... Scarry I tell ya):D

Tac-csont

És ez még csak rosszabb lesz ! Per pillanat örülök, hogy nem állok vele szemtõl szembe, félek, még én is megijednék (mániákus csillogás szemekben, Alucardot megszégyenítõ õrült vigyor... nem szép látvány... láttam már ilyet, ráadásul nõi kiadásban... Scarry I tell ya):D

Ezt kire értetted ? :D

Kalibur

Na vajon kire ? (de remélem nem veszed komolyan, én spéci nem annak írtam :) )

Tac-csont

Na vajon kire ? (de remélem nem veszed komolyan, én spéci nem annak írtam :) )

:D  Ok csak biztosra akartam menni :D
Amúgy meg van benne valami mert ez télleg kicsit fanatikusra sikeredett most ,hogy visszaolvastam. De télleg nagyon kéne minden Info a ranagol rendrõl mindent tudni akarok róluk ha már azzá lettem. Krán õshazámnak ne kelljen szégyenkeznie miattam.
Ja és mielõtt találgatnának a kívülállók ez a Krán nem az Ukrán rövidítése hanem egy Fantasy Város.

roderick

Hmmm...  mostmár úgyérzem eljött az idô h. közöljem veletek, akármit is csináltok a Giovannik úgyis megtalálnak titeket és elkapnak... (mázlis esetben csak a térdetetiek törik el... (bár azóta sem értem h. egy vámpírnak az miért probléme, de az olasz hagyományoknak élni ekell tovább :)))
És akkor hiába jöttök, hogy: :merci:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Kalibur

Én eddig meg asszittem, nemigen van olyan általános õrült, aki szeret ujjat húzni egy tremerrel...

roderick

Én eddig meg asszittem, nemigen van olyan általános õrült, aki szeret ujjat húzni egy tremerrel...

Bocsi, elismételnéd a klánod nevét, asszem még sosem halottam róla, tudod mi csak a fontos dolgokkal foglalkozunk...

:hehe:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Tac-csont

QuoteOriginally posted by roderick
Bocsi, elismételnéd a klánod nevét, asszem még sosem halottam róla, tudod mi csak a fontos dolgokkal foglalkozunk...

:hehe:

Már elnézést de a fontos közelsem minden. Ezért nem veszitek észre oly sokszor a kihltnak hitt klánokat és irányzatokat melyek a sötétségbe burkolózva folytatják hagyományaikat. Nameg az új rendek melyek uralkodni fognak egykor a régiek fölött leigázva azokat. És ezt én mondom vala :D

Amúgy meg mindíg vannak Renegátok akikrõl szinte semmit sem tud senki ebben van az erelyük és ezért élnek túl oly sok mindent.

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Már elnézést de a fontos közelsem minden. Ezért nem veszitek észre oly sokszor a kihltnak hitt klánokat és irányzatokat melyek a sötétségbe burkolózva folytatják hagyományaikat. Nameg az új rendek melyek uralkodni fognak egykor a régiek fölött leigázva azokat. És ezt én mondom vala :D

Amúgy meg mindíg vannak Renegátok akikrõl szinte semmit sem tud senki ebben van az erelyük és ezért élnek túl oly sok mindent.

Szavaidat olvasva szinte kedvem támadna magamnak is renegáttá válni, ha nem gondolnék bele, mennyi megpróbáltatással is járna... (neeem, ezt most mégis kihagyom:ejj: )