Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Tac-csont

Örülök ,hogy ennyi vértestvérrel vagyok körülvéve.
Amúgy me sorry ha történelem vagy angyal és egyéb ismeretem
nem elég nagy vagy részletes. Majd idõvel apránként bõvítem !
Én még gondolkodnék ezen a dolgon ezért addig irogassátok csak
nyugodtan amit akartok.

UI: Köszi a felvilágosítást.

:bsd:  By:Tac-csont

roderick

Jahamár az angyaloknál tartunk, akkor nekem volt szerencsém az NGE mangát olvasni (hábár németül és az nem túl nagy szerencse :) ) és ott csak tizenkett? angyal van, ami azért is vicces, mert eredeti japánbam pedig Apostolnak hívják ?ket amib?l tényleg 12 van. Szóval nem igazán értem a dolgot, de ennél nagyobb baj, hogy úgy t?nik a kedves keszít? bácsi, se nagyon fogta, hogy tulajdonképpen mit is akar kihozni a sorozatból... (bár leborulok el?tte, mert így is rohadt jó lett... f?leg a manga... az 1000x jobb, érdekesebb, meghatóbb mint a sorozat... mikor jön ki a következ? része???)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Hol lehet a mangát megtalálni?:confused:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

roderick

QuoteOriginally posted by Lorenor
Hol lehet a mangát megtalálni?:confused:

Pl. Németország... :hehe:

Itachi

Hát azért az egy icipicit messze van nekem.......:eek:

roderick

Sajnos nekem is :(
A srác, meg akitôl kölcsönben megvoltak, szerintem a könyvek súlyával azonos mennyiség? gyémántért válna csak meg t?le...
Hüjje mániákusok... bezzeg mi nem :D

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Sajnos nekem is :(
A srác, meg akitôl kölcsönben megvoltak, szerintem a könyvek súlyával azonos mennyiség? gyémántért válna csak meg t?le...
Hüjje mániákusok... bezzeg mi nem :D
Ááááááá MI?Uuuuugyan kérlek..... :angyali:

Kalibur

Háát, gyalog én sem indulnék neki ...:D
Különben megpróbálhatsz rendelni is (bár ehhez nem árt a vastagabbik kiadású pénztárca sem...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

Az a rendeléses dolog nekem nem nagyon jön be mivel mint már te is mondtad soooook píz kell ahhoz...Amivel ugyebár nem mindenki rendelkezik...Ha meg igen akkor sem annyival, hogy csillagászati összegeket ráköltsön.....:ejj:

Tac-csont

Valahol viszont olvastam ,hogy valami HUN Manga FUN banda nagyobb tételben hoz be Mangákat ha van rá gény. Meg kéne tudni mekkora az az igényküszöb és rendelni mert szép kis mangákat én is vennék és még tudok valakit aki szintén.

Saori

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Valahol viszont olvastam ,hogy valami HUN Manga FUN banda nagyobb tételben hoz be Mangákat ha van rá gény. Meg kéne tudni mekkora az az igényküszöb és rendelni mert szép kis mangákat én is vennék és még tudok valakit aki szintén.

Énis vennék, ha lenne ilyen!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Most, hogy mondod én is hallottam valami ilyesmirõl még régebb....Nekem annak idején elég nagy sokk volt már az is, hogy a sima DB mangát beszüntették(sok igénytelen ******).Bár ahogy elnézem megint az :_off: irányba mozdultunk......... :rolleyes:

Tac-csont

Egy másik irányzatú kérdés a Trigun-ban a keresztes mukinak mi a neve ? Én nem néztem még Trigunt de ez fonti lenne tudnom legkésõbb holnapig. Elõre is thx.

phr0zen

Egy másik irányzatú kérdés a Trigun-ban a keresztes mukinak mi a neve ? Én nem néztem még Trigunt de ez fonti lenne tudnom legkésõbb holnapig. Elõre is thx.

Wolfwood.És semmi többet nem tudok mondani(még egy ilyen post,és a mi önjelölt arkangyalunk leharapja a fejemet a pofátlan offtopic  attitűdömért...;) )

Tac-csont

QuoteOriginally posted by phr0zen
Wolfwood.És semmi többet nem tudok mondani(még egy ilyen post,és a mi önjelölt arkangyalunk leharapja a fejemet a pofátlan offtopic  attitűdömért...;) )

thx

Kalibur

(még egy ilyen post,és a mi önjelölt arkangyalunk leharapja a fejemet a pofátlan offtopic  attitűdömért...;) )
Az ki?

Itachi

Netán Chronos ra gondolsz????????:confused:

Zelgadis

uuugyanmáár :)
Chronos. Arkangyal. Pfffh! Ne röhö... izééé ^^"""" neem neem, õ nem alacsonyodna le arkangyali szintre :angyali:

Jól mondom? ^^""

Itachi

Igaz,igaz mily megondolotlan kérdés....Máris pirulok......:p

Chronos

QuoteOriginally posted by Zelgadis
uuugyanmáár :)
Chronos. Arkangyal. Pfffh! Ne röhö... izééé ^^"""" neem neem, õ nem alacsonyodna le arkangyali szintre :angyali:

Jól mondom? ^^""
Hát ja, jól bevált őslény szintemről nem mondok le...;) (kivéve persze ha nagyobb szintet kapok)

CHRONOS

Itachi

QuoteOriginally posted by Chronos
Hát ja, jól bevált őslény szintemről nem mondok le...;) (kivéve persze ha nagyobb szintet kapok)

CHRONOS
Chronos a dino.... :lol:

Chronos

Chronos a dino.... :lol:
:jee:
Egyébként nem dino, hanem Õslény...:D
A kettõ nem ugyanaz...:p

CHRONOS

Tac-csont

Jaja a lény igen tág fogalom ,míg a díno egyáltalán nem annyira.
Õslény pl lehet õsvámpír vagy õskövület meg.........
Ha már itt járunk kategorizálásbol te meik õs részelghez sorolnád
magad ?

Chronos

Jaja a lény igen tág fogalom ,míg a díno egyáltalán nem annyira.
Õslény pl lehet õsvámpír vagy õskövület meg.........
Ha már itt járunk kategorizálásbol te meik õs részelghez sorolnád
magad ?

Csak szimplán őslény...;)
Hogy milyen őslény azt rátok bízom...:p

CHRONOS

Itachi

QuoteOriginally posted by Chronos
:jee:
Egyébként nem dino, hanem Õslény...:D
A kettõ nem ugyanaz...:p

CHRONOS
Jó na akkor már lehet Megatherium(óriáslajhár),Smilodon(kardfogú tigris)....vagy akár Gigantophitecus(egy rég kihalt majom ember ág)vagy még jobb Trilobita(háromkaréjú ősrák)....:p

Zelgadis

Hömm.. akkor mondjuk...
õsamõba? :) aminek még nem fejlõdött ki teljesen az idegrendszere? :D (még annyit sem tud mint az amõba :lul: )

Chronos

Hömm.. akkor mondjuk...
õsamõba? :) aminek még nem fejlõdött ki teljesen az idegrendszere? :D (még annyit sem tud mint az amõba :lul: )
-____________-

CHRONOS

Kalibur

Hömm.. akkor mondjuk...
Ha már tudományos szintekre eveztünk, vegyünk pl egy proteusz amőbát... (nema legősibb típus, de megteszi...) Nemhogy idegrendszere nincs, hanem tk semmi egyéb, ami sejtszinten túllép. Chronos azért asszem ennél többet érdemelne...
Ha már vámpír a téma eredete, megadom mongyuk a negyedik generációt, de sehova tovább...
(különben érdekes, miket vvesznek jó, ill rossz néven az emberek, mint megszólítás, nemde, Chronos ?)

Itachi

Hömm.. akkor mondjuk...
:lol:

Tac-csont

:)  Chronos lehet ,hogy nem kellett volna firtatnom a dolgot :D
Na jó ha kilõttétek a totál üres egyedeket én ivsszatérek az épeszü rétegre. Lehetnél pl: Ranagol Vámpír az nemsemmi.
Igaz ez Fantasy váltok. Na jó Fantasy cuccokon kívül nem jut semmi az eszembe. Draqula reinkarnációja ? Esetleg a Nagy nagy nagy nagY fater. Oooops sorry az Déd déd déd vagy valami hasonló. Családfából hülye vagyok. Szerintem egy õspingvinben kiegyezhetünk. Az poén. Bár nem mert azok sokan vannak Chronobol meg hát nem sok terem e földön. Na jó most nem ugrik be mi lehetnél. Majd holnap nekiülök és akkor elemezgetem továbbb a helyzetet.