Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Itachi

Alá kéne vetnie magát egy paleontológiai vizsgálatnak.......:D :D :D :D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Cobra

Talán a nevébõl rájöhettetek volna, hogy réges-régen (nem, nem egy távoli galaxisban) volt már egy Chronos, talán az õ reinkarnációja. (kicsit segítek, görög mitológia elsõ fejezet)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Chronos

QuoteOriginally posted by Cobra
Talán a nevébõl rájöhettetek volna, hogy réges-régen (nem, nem egy távoli galaxisban) volt már egy Chronos, talán az õ reinkarnációja. (kicsit segítek, görög mitológia elsõ fejezet)
Pontosan!;)

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Szerintem egy õspingvinben kiegyezhetünk.  
:lol:
Csak az a baj, hogy én meglehetősen utálom a hideget...:p

CHRONOS

Kalibur

QuoteOriginally posted by Chronos

CHRONOS
Ebbõl akkor két dolog következhet:
Az elsõ: Az õspingvinek alapvetõen melegkedvelõ lények voltak (amit eme recens példány is bizonyítani látszik...).
A második lehetséges következtetés az, hogy te mégsem õspingvin vagy... (vág ám az eszem, mint a csorba beretva...:D )

Másik: ha télleg te volnál Chronos reinkanációja, én a helyedben marhára ügyelnék, nehogy a késõbbiekben fiam szülessen...:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

phr0zen

Ha jó apa leszel és,teszem azt,nem zabálod föl tisztelt gyermekeidet,akkor talán még jl kijöhettek...;)

Itachi

Vagy mondok mégjobbat:te vagy Chronos a négy halállovas egyike a Hegylakó sorozatból.....Társaiddal eggyüt(Methos,Silas,Casspian)ti voltatok az apokalipszis négy lovasa....:D Most meg csak arra vársz ,hogy ismét egyesüljön a csapat...és akkor ismét igába hajthatjátok a földet..Muhahahahaaaa:bsd:

Chronos

Egész jó elképzelések születtek itt, úgy gondolom...;)

CHRONOS

VASH

QuoteOriginally posted by Chronos

CHRONOS

én meg az idõ múlását, ugyhogy ha lehetne kérni akkor forgasd már vissza mondjuk 1700 körülre(akkor tûztem japánba) vagy 1968(szintén japán) és akkor lenne egy két eladandó ötletem a (anime)filmgyárosoknak:D:D:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Remek akkor te lennél Chronos a Gonosz :D
A õspingvint amúgy nem a melegkedvelés miatt írtam de ha a hideget már utálja akkor nem is jártam olyan messze (csak pár fényév). Az az idõficam engem is érdekelne. Mannék én csatázgatni nagyon baró lenne. NeCronomicoN <== igen csak sötét alak vagy te tudod e.

:bsd:  By:Tac-csont

Itachi

Javasolom térjünk vissza az erdeti témához mert még a végén ezért is ENGEM billent zsozso fenéken...........:ejj:

Kalibur

QuoteOriginally posted by Lorenor
Javasolom térjünk vissza az erdeti témához mert még a végén ezért is ENGEM billent zsozso fenéken...........:ejj:
Egy utsó kérdés még elõtte: Miért billentett még alfelen ?

Saori

Hogy a vámpíroknál maradjunk, egy kép...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

Kalibur

És az elkövetõ ? Te voltál? Ha igen, megérdemelsz egy kézrázást (írtam volna, hogy meleget, de még nem vacsoráztam... így meg ugye nhéz ...):D

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
És az elkövetõ ? Te voltál? Ha igen, megérdemelsz egy kézrázást (írtam volna, hogy meleget, de még nem vacsoráztam... így meg ugye nhéz ...):D

a kézrázást elfogadom^^ Bár egy adag friss vérnek jobban örülnék ;) Ma még nem volt szerencsém inni^^

Itachi

Most egy kis vámpíros német dal még boldogtalan gyerekkoromból:D feltélenül német tudás szükségeltetik

Eins,zwo,drei,vier,Dracula!
Fünf,sechs,sieben,acht,Dracula!
Erwacht,erwacht um Mitternacht.
Die Uhr shlaegt zwölf ich höre schon,
Dracula am Telefon.
Es klappert sein Gebiss ,es klappert sein Gerüsst,
Die Leichen tanzen Rock'n Roll
Bei Nacht,bei Nacht, bei Nacht im Mondenschein!
(Instrumental)

:teccik:

VASH

azok nekem  is nagyon bejöttek, én egyenlõre ott tartok hogy benn másolgatok rajzokat, meg próbálom beszerezni a cuccokat amiket Rage mondott:D

Ma volt rajzórám, a képem cime: HATE, PAIN, FAITH, DREAMS.
egy darkos kerszt volt rajat enyhe vörössel ráfestve a szavak, a tanárnak angyon tetszett, azt mondta nagyon kifejezõ...(hát az is volt)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Itachi

Valaki nem tudja megmondani,hogy hol tudom a Vampire:The Masquerade :A Vörös Halál Karneválja köteteit megvenni???????:confused:

roderick

QuoteOriginally posted by Lorenor
Valaki nem tudja megmondani,hogy hol tudom a Vampire:The Masquerade :A Vörös Halál Karneválja köteteit megvenni???????:confused:

Boltban...
B?vebben: Könyvesboltban....
Amúgy én régen annó láttam a Móró-ban (asszem így hívják), ami a dunaplázában van, de tuti, hogy a Silverland és a Camelot is tart egy két darabot valahol...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Thx az infót!Majd akkor utána nézek....:)

Tac-csont

Szóval ha már ismét Vámpirulunk akkor ajánlok egy nagyon jó weblapot egy nagyon jó filmel és egy ingyen letölthetõ Vámpíros HL mOD-al. http://www.entertheunderworld.com
:D  Ezt megnézni ám :D
Aki teheti Flash üzemmódban böngészen rajta mert az nagyon hatásosra van megcsinálva + ha érdekel valakit a film is megvan nekem ha igaz szinkronosan. Ma este nézem meg.

Kalibur

Szóval ha már ismét Vámpirulunk akkor ajánlok egy nagyon jó weblapot egy nagyon jó filmel és egy ingyen letölthetõ Vámpíros HL mOD-al. http://www.entertheunderworld.com
:D  Ezt megnézni ám :D
Aki teheti Flash üzemmódban böngészen rajta mert az nagyon hatásosra van megcsinálva + ha érdekel valakit a film is megvan nekem ha igaz szinkronosan. Ma este nézem meg.

Első nekifutásra azt kell mondjam, teccik a cucc, felkeltette azéreklődésemet... majd meséld el, milyen volt, ha pedig jó, akkor azt is, honnan szerezted meg.

Lorenornak: Weinberg - Masquerade of the red death című történetét ha esetleg nem is Camelotban (ott szerintem nincs meg végig... legalábbis én nem láttam...) de az igazán nagy könyvesboltokban is meg lehet még találni
Köztünk szólva a szemét Szukitsék küldhetnék má a folytatást is (The road to hell), érdekelne... még jó, hogy ca. két vagy három évvel ezelőttre ígérték...

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Első nekifutásra azt kell mondjam, teccik a cucc, felkeltette azéreklődésemet... majd meséld el, milyen volt, ha pedig jó, akkor azt is, honnan szerezted meg.

Lorenornak: Weinberg - Masquerade of the red death című történetét ha esetleg nem is Camelotban (ott szerintem nincs meg végig... legalábbis én nem láttam...) de az igazán nagy könyvesboltokban is meg lehet még találni
Köztünk szólva a szemét Szukitsék küldhetnék má a folytatást is (The road to hell), érdekelne... még jó, hogy ca. két vagy három évvel ezelőttre ígérték...
Kösz a segítséget!Ennyi hasznos tanács után biztos,hogy próbálkozásaimat siker fogja koronázni....:kiraly: Ami pedig a folytatást illeti arra még várhatunk egy ideig.....sajnos.....Hiába nem vagyunk egy nagy ország mi mindent utoljára kapunk meg......:(

Tac-csont

Na ja. Kicsi ország nagy igényekkel. Az Underworld baró a trailerbõl de Linux telepítés tesztelés és egy másik gyerek gépének vissz@rakása Linux-ból Win XP-be és egyéb apróságok után most fejeztem be teendõimet és nem volt idõm megnézni a filmet. A filmet meg haver hozta. Interneten gõzöm nincs hol van de annyit mondhatok DC++ az hogy máshol van e passz.
Nekem megvan és én ennek örülök.

Tac-csont

Jujjjjj Chronos majd elfelejtettem ha értesüléseim igazak akkor ulólagos midörökkétartó valahányszázadik szülinapot neked !!!

Kalibur

Jujjjjj Chronos majd elfelejtettem ha értesüléseim igazak akkor ulólagos midörökkétartó valahányszázadik szülinapot neked !!!

Te Tac, nem sértés képp, de erre ám van egy tuti kis (na jó, nagy) téma, aminek az a címe, Gratulációk...
Má nemtom hány embert és hányszor csesztek le az offolásért, de 'szívemre' venném, ha ezentúl te is közéjük tartoznál...

Tac-csont

Ok vettem. Ebben csak annyi a baki ,hogy én nem járok csak 2 szobába és nem is áll szándékomban többbe járni. Mert akkor onnan is kapnám állandóan a sok mail-t. Akkor inkább ráállok a privát üzenetek küldözgetésére.

Itachi

Ok vettem. Ebben csak annyi a baki ,hogy én nem járok csak 2 szobába és nem is áll szándékomban többbe járni. Mert akkor onnan is kapnám állandóan a sok mail-t. Akkor inkább ráállok a privát üzenetek küldözgetésére.

Mondasz te vmit....A múltkor majdnem lefejeltem a tetõt mikor megláttam ,hogy mennyire "üres" a postaládám......:eek:

Saori

Akkor inkább ráállok a privát üzenetek küldözgetésére.

Kezdheted úgy hogy elolvasod amit írtam ;)