Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Amúgy is Lorenor ne nyújtogasd a nyelved mert még le találom harapni a végén !!! Aztán visíthatsz.

:bsd:  By:Tac-csont
Elképzeltem a harapás pillanatát :D ... Bizarr látvány volt ám:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

Amúgy is Lorenor ne nyújtogasd a nyelved mert még le találom harapni a végén !!! Aztán visíthatsz.

A nyelvem azért nyújtom mert láttam TurboK képét a Legnagyobb anime egyéniségek topicban(tubgirl)...Saori féléknek nem való....Csak erõs idegzetûek nek....
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lorenor
A nyelvem azért nyújtom mert láttam TurboK képét a Legnagyobb anime egyéniségek topicban(tubgirl)...Saori féléknek nem való....Csak erõs idegzetûek nek....

Ja azt én is láttam :D  Nagyon löl. De azért csak nem ide kéne abrakni.

Kalibur

Ja azt én is láttam :D  Nagyon löl. De azért csak nem ide kéne abrakni.

No én is megnéztem... csak egyet nem értek: Mi ezen a röhögcséges :confused:  (a gyomrom nem fog felfordulni tõle, miután láttam már hasonlóan szép dolgokat boncolás közben, meg után, de tk semmi értelmét nem látom)

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
No én is megnéztem... csak egyet nem értek: Mi ezen a röhögcséges :confused:  (a gyomrom nem fog felfordulni tõle, miután láttam már hasonlóan szép dolgokat boncolás közben, meg után, de tk semmi értelmét nem látom)
Én nem röhögcsélek..Nézd az avatarom..... :rolleyes:

Tac-csont

Én nem röhögcsélek..Nézd az avatarom..... :rolleyes:

Én röhögtem te !!!

Saori

Láttam és röhögtem egy jót, hogy mekkora kretének is vannak....
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Saori

Nem kell bemutatnod Lorenort :D

Itachi

Ugye nem a sumi sat nezted hanem a pofán xarosat....ha igen akkor alábecsültelek... :eek:

Tac-csont

---------------------------------------------------------------------------------
Na mivan mindenki kidõlt én szedek itt egyedül Véres Cseppet
---------------------------------------------------------------------------------

Cobra

Egy vesszõ és két kérdõjel nem ártott volna. (a Véres Csepp úgy látszik csak a fizikumot javítja, a mentális teljesítményt nem  :hehe:  )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Cobra
Egy vesszõ és két kérdõjel nem ártott volna. (a Véres Csepp úgy látszik csak a fizikumot javítja, a mentális teljesítményt nem  :hehe:  )

Nagyon vicces Memberkém de tudod igazi vámpír kicsire nemad.

phr0zen

Nagyon vicces Memberkém de tudod igazi vámpír kicsire nemad.

Ettõl függetlenül én büszkén bevallom hogy nekem kb. 6 éves koromban volt ilyen a helyesírásom mint derék Tac kománknak.;)

Kalibur

Két végérõl lehetne megfogni a helyzetet, de asszem mindkettõbõl ki tudom hozni, hogy megint nincs min vitázni, ugyhogy neki is kezdenék:
1. Káin gyermekei tökélyre törnek... sok 100 év tapasztalata állhat a hátad mögött, különösen, ha matuzsálemnek véled magad. Ezen esetben pedig nem értem mi értelme lenne oly kicsinységeken vitatkozni, mint az, ki hogyan ír...
2.Mindd rendelkezünk anyi logikai érzékkel, és elõzetes tudással, hogy fel tudjuk fogni a mondat jelentését, és a hiányzó írásjelekkel kiegészítsük azt (és ez innen válik a másik végletté: így talán még személyesebbé s vált az üzenet, és szenteltetek neki némi figyelmet)
Különben nekem teccik az ötlet... és hogy folytassam a régi jó reklámok véres változatait: "Lipton az én teám...:D (a hozzá tartozó viccet remélem mindenki ismeri)

Itachi

Két végérõl lehetne megfogni a helyzetet, de asszem mindkettõbõl ki tudom hozni, hogy megint nincs min vitázni, ugyhogy neki is kezdenék:
1. Káin gyermekei tökélyre törnek... sok 100 év tapasztalata állhat a hátad mögött, különösen, ha matuzsálemnek véled magad. Ezen esetben pedig nem értem mi értelme lenne oly kicsinységeken vitatkozni, mint az, ki hogyan ír...
2.Mindd rendelkezünk anyi logikai érzékkel, és elõzetes tudással, hogy fel tudjuk fogni a mondat jelentését, és a hiányzó írásjelekkel kiegészítsük azt (és ez innen válik a másik végletté: így talán még személyesebbé s vált az üzenet, és szenteltetek neki némi figyelmet)
Különben nekem teccik az ötlet... és hogy folytassam a régi jó reklámok véres változatait: "Lipton az én teám...:D (a hozzá tartozó viccet remélem mindenki ismeri)
Én nem..Mondd el plz.....:)

Kalibur

Én nem..Mondd el plz.....:)
Ugye pm-ben is megfelel ?

Itachi

Persze! :D Thx!

phr0zen

WÁÁÁÁ!Küldd már nekem is plíz!Emlékszem vmi ilyesmire csak épp nem ugrik be...;)

Itachi

Amióta láttam Rage amv jét a Hellsign hoz nagyon kíváncsi lettem a Hellsign ra...Nem is bántam meg..Nagyon ott van..Rage meg isteni munkát végzett..Az "Open you eyes" nagyon jól megy a Hellsign al...Mondjuk kíváncsi volnék ,hogy egy Manson muzsikával hogy menne.........:rolleyes: :bsd:

roderick

Amióta láttam Rage amv jét a Hellsign hoz nagyon kíváncsi lettem a Hellsign ra...Nem is bántam meg..Nagyon ott van..Rage meg isteni munkát végzett..Az "Open you eyes" nagyon jól megy a Hellsign al...Mondjuk kíváncsi volnék ,hogy egy Manson muzsikával hogy menne.........:rolleyes: :bsd:

A Hellsing mindennel jól megy :whoah:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Tac-csont

És még én vagyok 6 éves szinten helyesírásból mi :hehe:

Saori

És még én vagyok 6 éves szinten helyesírásból mi :hehe:

Mondasz valamit^^ Drága Lo, a Hellsign az HellSING..köszönöm...

Tac-csont

Nameg az a Hellsing ra véletlenül nem re meg egyéb............
Szal kb ennyit a Fórumos helyesírásról :D

Tac-csont

QuoteOriginally posted by phr0zen
Ettõl függetlenül én büszkén bevallom hogy nekem kb. 6 éves koromban volt ilyen a helyesírásom mint derék Tac kománknak.;)

Amúgy meg b, mire fel pont erre az üzire a nagy felháborodás:
"Nagyon vicces Memberkém de tudod igazi vámpír kicsire nemad.
" Először is Nagyon nagy N betűvel van mivel mondat eleje vicces az úgy jó ahogy van Memberkém hát figyelj aki nem tud olvasni az na szóljon be ˇMemberˇa Fórumon az user szintje :hehe:  veszőt sosem használok szóval az ne zavarjon. ecetera ecetera arról meg nem tehetek hogy 1,5 éves billentyűzettel gépelek és néha nem szuperál a helyköz lásd nem_ad.

Szóval kivételesen kikérem magamnak a véred !!! :morci:

Itachi

Nameg az a Hellsing ra véletlenül nem re meg egyéb............
Szal kb ennyit a Fórumos helyesírásról :D

Bazz te engem ne piszkálj!Az hellsign RA és nem RE feltéve ha tucc rendesen angolul..... :rolleyes:Más:Saori:Helyesíirásilag mi a baj azzal hogy Hellsign t és nem HellSIGN t írok......He SAORI??????!!!!!!!!Szóval ne engem baxogassatok ha viszket a p i cs átok......!!!!OFF! :morci: :morci: :morci: :morci:

roderick

Bazz te engem ne piszkálj!Az hellsign RA és nem RE feltéve ha tucc rendesen angolul..... :rolleyes:Más:Saori:Helyesíirásilag mi a baj azzal hogy Hellsign t és nem HellSIGN t írok......He SAORI??????!!!!!!!!Szóval ne engem baxogassatok ha viszket a p i cs átok......!!!!OFF! :morci: :morci: :morci: :morci:

Csak az hogy nem SIGN mint jel, hanem SING mit öö.. énekel?

Namindegy... egyébként ezt énis benéztem annó és most minden cd-men Hellsign-nek van írva a haverok meg jönnek reklamálni, ahelyett, hogy örülnének, hogy kölcsönadok ilyeneket nekik...
:mad:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Csak az hogy nem SIGN mint jel, hanem SING mit öö.. énekel?

Namindegy... egyébként ezt énis benéztem annó és most minden cd-men Hellsign-nek van írva a haverok meg jönnek reklamálni, ahelyett, hogy örülnének, hogy kölcsönadok ilyeneket nekik...
:mad:
Akkor elnézést:nem írni nem tudok hanem figyelmesen olvasni.... :rolleyes: De akkor se az írásomat baxtatni (ha az sing akkor helyes a re de mivel ÉN sign nak láttam ezért a RA a részemrõl nem volt helytelen szóval STFU.......:morci:

Saori

Más:Saori:Helyesíirásilag mi a baj azzal hogy Hellsign t és nem HellSIGN t írok......He SAORI??????!!!!!!!!Szóval ne engem baxogassatok ha viszket a p i cs átok......!!!!OFF! :morci: :morci: :morci: :morci:

Nem azzal van gondom hogy nem nagybetûvel írod, Te! Hanem azzal hogy nem hellsign hanem hellsing! Betûrend, Lo Betûrend!!!!!!!

Itachi

Nem azzal van gondom hogy nem nagybetûvel írod, Te! Hanem azzal hogy nem hellsign hanem hellsing! Betûrend, Lo Betûrend!!!!!!!
Az előtted lévő post ban elnézést kértem és tisztáztam a félreértést részemről és részetek ről..... ;)

Saori

Az előtted lévő post ban elnézést kértem és tisztáztam a félreértést részemről és részetek ről..... ;)

Igen eljutottam már odáig....