Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
Póstán hogy? Formátum? Ha hozzád eljutott, onnantól én hogy szerzem meg tõled ?
(Különben meg Saori neve aranyba foglalandó, küldje a póstacímet, és megy a díszzacsis vér:D )

Aranyba nem de vértörvénykönyvbe tutira. Amúgy meg elküldöm én neked ha kell. Csak előbb meg kell várni hétfőt mert nekem most kellettt volna feladni neki cuccost de sajna CD-beszerzési problémák miatt kicsúsztam időböl ha mostadnám fel egész hétvégén ott állna postán. De nyugi meglesz az.

:bsd:  By:Tac-csont

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Aranyba nem de vértörvénykönyvbe tutira. Amúgy meg elküldöm én neked ha kell. Csak előbb meg kell várni hétfőt mert nekem most kellettt volna feladni neki cuccost de sajna CD-beszerzési problémák miatt kicsúsztam időböl ha mostadnám fel egész hétvégén ott állna postán. De nyugi meglesz az.

Viszonylag nyilvánvalónak tartom, hogy ha nem kéne, nem nyaggatnálak érte...(kösz a türelmet:p )
Ami pedig dear Saorit illezti, legyen ahogy te gondolod...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

Viszonylag nyilvánvalónak tartom, hogy ha nem kéne, nem nyaggatnálak érte...(kösz a türelmet:p )
Ami pedig dear Saorit illezti, legyen ahogy te gondolod...

Ok ,köszi a bizalmat. Ma még nem láttam de amint feljön átadom neki az üzenetet.

Saori

Ködös szép éjszakát Vértestvérek!

Hát úgy hétfõig valszeg nem is fogtok látni túl gyakran^^
Majd csak utána..Tac akkor küldöm neked is majd a cdket.
Kalibur neked meg azért megadom a címem, a vér az jöhet^^ Szívesen fogadom bármikor ;)
Akkor további szép éjszakát és jó vadászatot!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

Remélem azért nem leszel el túl sokáig.
Hétfõ azért elég messze van még !!!
CD-k oké csak most jutott eszembe én
még meg sem adtam a címem :D
Majd mp-ben elküldöm valamikor hétvégén.

Chronos

QuoteOriginally posted by Saori
Akkor további szép éjszakát és jó vadászatot!
Ehh, inkább alszom suliban...:)
Most olyan jó ködös éjszaka van, hogy a minimum hogy pár embert elkapok...;)
Mert hát én lennék a fõvámpír, vagy mi a fene...:p

CHRONOS

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Chronos
Ehh, inkább alszom suliban...:)
Most olyan jó ködös éjszaka van, hogy a minimum hogy pár embert elkapok...;)
Mert hát én lennék a fõvámpír, vagy mi a fene...:p

CHRONOS

Na ja. Főmufti nemsemmi. Ezért neked legalább 6-ot el kell kapnod ,hogy jó példát mutass nekünk :D  És hozhatnál nekünk is egy harit.

:bsd: By:Tac-csont

Chronos

És hozhatnál nekünk is egy harit.
OK...:)
A maradékot megkaphatjátok...;)

CHRONOS

Tac-csont

CHRONOS

Thx Mastaaa. Bloody Party :D :D :D
Na mentem az én kicsi kriptámba pihizni egyet.
Rémálmokat mindenkiek izé szépálmokat mindenkinek.
Á fene kinek mi válasszon hát vele vagy vala.

Kalibur

CHRONOS
Nagylelkû vagy mester :D
Desszertnek még megteszi, ha abból indulok ki, hogy nagy vámpír nagy étvágy kapcsolat valószínûleg fennáll, de ez éremeiden mit sem homályosít ;)

Itachi

Na a nagy Balhé óta nem voltam itt..Spongyát rá!Chronos mit szólsz ehhez?:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lorenor
Na a nagy Balhé óta nem voltam itt..Spongyát rá!Chronos mit szólsz ehhez?:

Tudom ,hogy nem nekem szólt de baró. :D

Itachi

Tudom ,hogy nem nekem szólt de baró. :D

Mindenkinek szólt ,csak azért írtam Chronost mivel neki van Alucard os avatar ja..gondolom akkor õneki biztos teccik majd...mert nekem nagyon...Hellsing rulez.. :D

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lorenor
Mindenkinek szólt ,csak azért írtam Chronost mivel neki van Alucard os avatar ja..gondolom akkor õneki biztos teccik majd...mert nekem nagyon...Hellsing rulez.. :D

Na ja nagy poén :D  Az ijen kis gif-ek nagyon ott vannak.

Itachi

Na ja nagy poén :D  Az ijen kis gif-ek nagyon ott vannak.

Jaja a legjobbak....Én gyûjtöm is õket...:D

Tac-csont

Vááááhám ehh egy kis nyaktörögetés. Nyújtózás. Most jötem D2-zés bõl. Wov nemsemmi. 12 level vagyok és egy 30 level-es pályán játszom. De baró egyszerre tudok már varázsolni 3 farkast 3 hollót egy földalatti gilisztát meg Spiritet. És van egy bazinagy botom amivel ütöm a népet. VAlaki innen nem D2-zik ?

Itachi

Vááááhám ehh egy kis nyaktörögetés. Nyújtózás. Most jötem D2-zés bõl. Wov nemsemmi. 12 level vagyok és egy 30 level-es pályán játszom. De baró egyszerre tudok már varázsolni 3 farkast 3 hollót egy földalatti gilisztát meg Spiritet. És van egy bazinagy botom amivel ütöm a népet. VAlaki innen nem D2-zik ?

De én csak amiről beszélszt azt LOD nak hívják... ;)

Saori

Én csak fogok^^ Ezekszerint druida bácsid van, ne?
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Én csak fogok^^ Ezekszerint druida bácsid van, ne?
Véres és teliholdas jóestét Saori san!:bsd:

Itachi

Tac neked LOD ban mi a nicked?Nekem Kashkabald.Ha megmondod addollak a friends list em hez..;) ha kell segítség csak szólj...Most nekem is egy ele-druidám van clvl28...;) De van barbárom meg necrom is...Egyik se túl fejlett...Max clvl 24...:bsd:

Cobra

Sima D2-vel nem akartok játszani normál szinten ? Mert akkor én is jönnék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kalibur

Most akkor beszállok a LOD sorba :D . Van druidám (fejlesztés alatt, lvl 8 környékén...), Assasinom lvl 30, és egy Champion sorcersessem lvl 42-43 környékén... (egy ideje nem jáccottam , nem volt rá idõm, így most nemtok pontos értéket mondani) A friends listhez nem az accaunt name kell?

Itachi

Most akkor beszállok a LOD sorba :D . Van druidám (fejlesztés alatt, lvl 8 környékén...), Assasinom lvl 30, és egy Champion sorcersessem lvl 42-43 környékén... (egy ideje nem jáccottam , nem volt rá idõm, így most nemtok pontos értéket mondani) A friends listhez nem az accaunt name kell?
De...Ugyanaz mint a nick...Mivel csak egy nevet használhacc egy accra....
:rolleyes:

Zelmor

Én már rég nem D2LODozom. 99es realmes druida, werewolf átalakulásra és Fury-ra specializálva, 24-es OakSage-el, Lycantrophy-val, és 19k HitPointtal, 700 mannával... Már unom. Ráadásul 1.10 semmi újjat nem hozott, legalábbis ennek a fajta karinak nem. És most csak assi miatt nem kezdem újra.

Tac-csont

Ja már az van. Régen sima volt de azzal nem lehetett OnLIne játszzani. v1,09 és Druidian most a nevem de mivel rngetek karim van mind kis szintû igaz de szerintem minden szerephõsbõl egy a Nerom úgy level 7 körül lehet. Aztán a varázslócsajból 2 van az is max level 7 a Druidával most level 12 vgyok de nézd el nem rég kezdtem. A poén egy level 30-assal járok a sivatagos pályán és oda gyengécske vagyok most lassan felgyúrom ott magam.
Saori Sama ==> Tac-csont igyekszik a CD-k küldésével. Hétfõn tutira feladom. Lorenor ha van kedved egyszer jöhetnél játszani te is.Igaz kicsit lagos mostanság ,szerintem a Windows a hibáés elõzõ telepítésben sokkal jobban ment ott csak 10-15 percenként volt egy párseces lag. Majd közben próbálomrenoválni a rendszert.

Itachi

QuoteOriginally posted by Zelmor
Én már rég nem D2LODozom. 99es realmes druida, werewolf átalakulásra és Fury-ra specializálva, 24-es OakSage-el, Lycantrophy-val, és 19k HitPointtal, 700 mannával... Már unom. Ráadásul 1.10 semmi újjat nem hozott, legalábbis ennek a fajta karinak nem. És most csak assi miatt nem kezdem újra.
Újat nem de vért pisálsz hellen az tuti.....Nagyon fel lettek gyúrva a szörnyikék....Másrészt a Synergy k miatt teljesen új buil d ok lehetségesek....Mondjuk nem Druidával de mondjuk Necro val..Lásd: poison meg bone Necro..nagyon ütõs.....:eek:

Tac-csont

Ja voltam éán is Necroval de az valahol 6-7 levelen ottmaradt. Nekem eddig legjobban a Varázslócsaj tetszett meg a Druida.
A Warriornak jó a szerkója de lehetnének jobb támadása is.
A Amazon-nak is kellene pár jobb támadás de az lándzsával baró.
Amúgy én csak TCP/IP-s módban játszom mert nincs gyári CD key.

Itachi

Ja voltam éán is Necroval de az valahol 6-7 levelen ottmaradt. Nekem eddig legjobban a Varázslócsaj tetszett meg a Druida.
A Warriornak jó a szerkója de lehetnének jobb támadása is.
A Amazon-nak is kellene pár jobb támadás de az lándzsával baró.
Amúgy én csak TCP/IP-s módban játszom mert nincs gyári CD key.

Ezért éri meg eredetit venni..Persze csak akkor ha nagyon elhivatottnak érzed magad....(Nekem az a bajom a LOD al ,hogy az arcade 2D s ek hez képest elásra jó csak-ásít)...  :bsd:

Kalibur

Offtopicban lettem figyelmeztetve az Alucardos gif-re, most mondanám: Igen, láttam, de õszinte leszek, mert nincs értelme ámítani a népet: Nem hagyott rajtam annyira mély benyomást, hogy szóvá is tegyem, de a figyelmeztetést mindenesetre köszönöm ;)

Tac-csont

Nahát itt dorgálják a nyugodt békés csendes Vérszívó népeket.
Hát ez ........... :D  Na Kalibur igaz is akkor ha érdekel Vampire RPG OnLine akkor gyere fel bármeik nap 7 óra után crosschat.net-re a Vampire szobába. OK keresd Lomeket !!!