Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Meske

Üdv itt Mantaray!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kvikveg

Szia shiri! Nezz Hellsinget!
Udv Shanira! Te is nezz Hellsinget!
Udv Mantaray! Te is nezz sok-sok Hellsinget!
Mantaray... szep nev, honnan van? Nekem a Mandalay Entertainment ugrott be eloszor (Sandokan, asszem).
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Üdv itthon Mantaray! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Üdv Mantaray!

Relunx

Üdv néked Mantaray!

Relunx

Moha

Üdv a fedélzeten Mantaray!

Mantaray

Konnichiwa

Thx all.
Már is jobban érzem magam itt :)
mint otthon, csak itt mindenkinek van egy közös pontja.. Anime
A nevem???? Az egyik kedvenc elõadóm egyik számának a címe :D
Asszem angolul van, de nembiztos, még nem néztem utánna. Lehet nincs is jelentése, csak az elõadó kitalált szava. :D

Hellsinget pedig egyfolytában nézni fogom / eddig kb 10 X néztem végig :D )
In a fight between Good and Evil
Is not the power that counts,
But the Beauty...

Djinn

Üdvözlet shiri, Shanira és Mantaray!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

animoni

Üdv Mantaray, shiri, Shanira!!!!

Quote from: KvikvegSzia shiri! Nezz Hellsinget!
Udv Shanira! Te is nezz Hellsinget!
Udv Mantaray! Te is nezz sok-sok Hellsinget!
Mantaray... szep nev, honnan van? Nekem a Mandalay Entertainment ugrott be eloszor (Sandokan, asszem).
:jee: Teljesen egyetértek!!! Nézzetek sok HELLSINGET!!! Sõt még többet!HELLSING RULEZ!!! :whoah:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Pirula

Aloha Mantaray!
Helló shiri!
Ahoy Shanira!
Azt hiszem titeket még nem üdvözöltelek. Késedelmemért most kérek töredelmesen bocsánatot. :)

Necrid^

Üdv Mantaray, shiri, Shanira!!!!  :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Selba

Hello mindenkinek ^^

Rounin

Hajimemashite Mantaray, Shanira! Grüss Gott! Érezzétek jól magatokat, és tartalommal teli, szórakoztató munkásságot kívánok néktek ;)

Relunx

Üdv. shiri!
Üdv. Shanira!

Relunx

Raggie

Üdv minden nyúbinak! Bocs, hogy így írok csak, de mostanában két-három hete nem volt alkalmam felnézni!

Naszóval olvassatok igazi mangákat és nézzétek meg a CB-t, meg a Hellsinget, meg a jó animéket! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Üdv shiri! Hát igen, mi már csak ilyen szeretni való emberek vagyunk... :D Mint ahogy te is. ;) (Ha harcolunk is néha, akkor azt nem gondoljuk komolyan. :lazza: )
Üdv Shanira! A "rang" nem számít semmit (szerintem), ne törõdj vele! Az a lényeg, hogy legyél itt, kommunikálj, akkor ismerni fog mindenki.
Üdv Mantaray! Nyugi, már bele is jöttél a fórumozásba, ahogy látom. :) Keresd fel valamelyik Hellsing topikot (manga/anime), indítsd el újra, aztán hajrá, megyünk mi is. :) Mert sok itt a Hellsing fan igencsak... :D

Gyertek meetre, ha arra jártok! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

jaja, rang nem szááámit semmit, max az látszik belõle, ki mekkora dumagép :)
én másfél éve rontom erre a levegõt, mégis csak négyszáz akárhánynál tartok, mások meg, akik meg akár egy évvel is utánam csatlakoztak, már tulvannak a másfélezren :)
hátigen, nem vagyunk egyformák :D
a lényeg, hogy jólérezzétek magatokat :)
ja, és akkor már:

ÜDV mindenkinek
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

Quote from: RamizGyertek meetre, ha arra jártok! :)
EZT én is javaslom! Naggyon jó hangulat szokott lenni, és az újakat szívesen látjuk!!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Csipike

Helló mindenkinek!
Zsenge kis fórumozó vagyok (sosem csináltam még ilyet, szóval kéretik finoman bánni velem) és inkább nézelõdöm, mint írok. Az anime világába a bátyám vezetett be, aki elköltöztekor rám hagyott egy szép listát (mit érdemes szerinte megnézni) és az usteamet, mint a hírek és anime-k forrását. Azóta eltelt pár év, bõvült a listám, láttam pár egészestést (Nausicaa, Laputa, Mononoke Hime, Porco Rosso, Kiki's Delivery..., Howl, Ninja scroll, Kumo no you ni, GITS, Whispers of the Heart, Metropolis, CB-film, Steamboy, Beyond the Clouds),  és sorozatot (CB, 12 kokki, Kiddy Grade, Trigun, Naruto, Planetes, Kanon, Hack sign, FMP, Lost Unoiverse, Chobits, Bleach). A napi adagomat próbálom rendesen bevenni, miközben újra suliba járok, és ápolgatom emberi kapcsolataimat is. Szabadidõmben fordítgatok is, hogy azok se maradjanak ki semmi jóból, akiknek hiányos a japán és angol tudásuk. Mellesleg a japán nekem is elég hiányos (mondhatni majdnem nulla).Szóval asszem ennyi.
Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni.

Necrid^

Üdv csipike!! :jee:

.Attila

Hajimemashite Csipike! Douzoyoroshiku onegaishimasu! :)
Ugye lány vagy? Biztos ami sicher rákérdezek :)

Csipike

Quote from: BonciHajimemashite Csipike! Douzoyoroshiku onegaishimasu! :)
Ugye lány vagy? Biztos ami sicher rákérdezek :)

Hát igen, lányból készültem.  :)
Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni.

Darkstar

Üdv itt csipike.  :)  (Már a multkor is elkezdted írni, de nem fejezted be, igaz?  :) )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Ajjaj kezd nõi többség kialakulni itt a fórumon! :hehe:

Légy üdvözölve csipike szerény társaságunkban! Látom naggyon sok kötelezõ tananyagot már magadénak mondhatsz pl: CB!!!!, Ninja Scroll, Ghibli- filmek(Hayao), Trigun. Eddig naggyon jó ízléssel válogattál, és csak így tovább! Az irogatástól meg ne félj, csak belém ne köss( csak viccölök), nna szóval az a lényeg, hogy nézz Hellsingget például, mer az ahogy látom még kimaradt!!
jó összevissza lett ez a post, de mind1! :D

Well, do ya, punk?"

Kairakuda

Sziasztok! Kedvenc kocsmám az 5.bejáró Budapesten, a Pipa utcában, szeretem a sört, meg a dán pipadohányt. Elsõként az animék közül az Animátrixot láttam, a tudományos fantasztikum rajongójaként azonnal lebilincselt, ezt követte a Ghost In Shell, mivel kedvelem William Gibson mûveit ez az anime is mély nyomokat hagyott bennem. Kedvenceim közé tartozik még a Metropolis, a Ghost In Shell Innocence, a Chihiro szellemorszagban, a Mononoke Hime és a Fullmetal Alchemist sorozat...

Kvikveg

Szia Csipike! Nezz Hellsinget! (Mangaminta fent balra :hehe: )
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: CsipikeA napi adagomat próbálom rendesen bevenni (...)
Látom, te is függõ vagy. ;) Üdv a Klubban! :) ... akarom mondani a fórumon.

Kariakuda: az ízlésed :cool: ! William Gibson & Ghost in the Shell rulez! Gyere a Külvilág/Négyszögletes... -be, és kitárgyaljuk Gibsont (meg kérek tippeket, mert én még csak kettõ könyvét olvastam)!

Ja igen: az aláírásod is :cool: ! Leffe rulez!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Üdvözlet Csipike és Kairakuda!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Necrid^

Üdv Kairakuda!! :)

Raggie

Quote from: KairakudaSziasztok! Kedvenc kocsmám az 5.bejáró Budapesten, a Pipa utcában, szeretem a sört, meg a dán pipadohányt. Elsõként az animék közül az Animátrixot láttam, a tudományos fantasztikum rajongójaként azonnal lebilincselt, ezt követte a Ghost In Shell, mivel kedvelem William Gibson mûveit ez az anime is mély nyomokat hagyott bennem. Kedvenceim közé tartozik még a Metropolis, a Ghost In Shell Innocence, a Chihiro szellemorszagban, a Mononoke Hime és a Fullmetal Alchemist sorozat...
Hihiiii, ecsééém!! Ennél jobb bemutatkozó szöveget réég olvastam!! Sör, kedvenc kocsma, WG, Ghost in the Shell, mi kell méég?! Naggyon jóó arc lehetsz! A kocsmáról részletesebb leírást is kérnénk az Utazások topicba, A Leffe télleg naggyon király,  de ittál már cseh-söröket? Azok nem semmik!

Egyszóval légy befogadva, barátom!

Edit: ja igen! Neked biztos tetszeni fog még a : Cowboy Bebop sorozat (+film), meg a Hellsing sorozat!!! Nézd meg õket felttétlenül!

Well, do ya, punk?"