Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: DreamcleaverÜdv mindenkinek, visszamenõleg is a topic 09-24-2003, 23:54-i alapításáig. Na ezzel pótoltam ezt a hiányomat is. :)
Pfff... és még rám mondják, hogy lusta:D:D:D

Pr3d4k1ng

Quote from: LythisPfff... és még rám mondják, hogy lusta:D:D:D

Igen rád mer az vagy :D

Gratuálok mindekine akinek gratuállni kell , nem vagyok lusta vissza keresni csak nincsen kedvem vissza olvasni :D :D. Nem ugyanaz :haha:

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Kuroi Tenshi

Quote from: DreamcleaverÜdv mindenkinek, visszamenõleg is a topic 09-24-2003, 23:54-i alapításáig. Na ezzel pótoltam ezt a hiányomat is. :)
Gyorsan letudtad :rolleyes:
Semmi bemutatkozó beszéd, se pohárköszöntõ? Felmondok!

:D

Üdv!

Quote from: PredakingIgen rád mer az vagy :D

Gratuálok mindekine akinek gratuállni kell , nem vagyok lusta vissza keresni csak nincsen kedvem vissza olvasni :D :D. Nem ugyanaz :haha:
Ha nem lennél olyan lusta felnézni a képernyõ tetejére és megállapítani, hogy ez nem a Gratulációk, hanem a bemutatkozások topic :rolleyes:

:haha:

Kvikveg

Quote from: Kuro_TenshiHa nem lennél olyan lusta felnézni a képernyõ tetejére és megállapítani, hogy ez nem a Gratulációk, hanem a bemutatkozások topic :rolleyes:

:haha:
Ott a pont! :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Quote from: Kuro_TenshiHa nem lennél olyan lusta felnézni a képernyõ tetejére és megállapítani, hogy ez nem a Gratulációk, hanem a bemutatkozások topic :rolleyes:

:haha:

:hahaha:  Ez tényleg ült. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Yakumo

Quote from: Kuro_TenshiHa nem lennél olyan lusta felnézni a képernyõ tetejére és megállapítani, hogy ez nem a Gratulációk, hanem a bemutatkozások topic :rolleyes:

:haha:
:lol: :jee: :lol: :hopp: :lol:
Ez marha jó! :lul: :haha:

Necrid^

Quote from: Kuro_TenshiHa nem lennél olyan lusta felnézni a képernyõ tetejére és megállapítani, hogy ez nem a Gratulációk, hanem a bemutatkozások topic :rolleyes:

:haha:
:haha: :D :D :lol:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

De ez itt nem is a nagyon lol thread! :ejnye:

Moonshiner

Quote from: MohaDe ez itt nem is a nagyon lol thread! :ejnye:
Pedig naon lol.:D

Mirror

Mintha kissé kihalódott volna a fórum az utóbbi idõben... Ramiz jelenléte is érezhetõen csökkent ( :( ) ... csak nem vizsgázik itt mindenki?! :D (juhúú már csak 9 vizsgám van hátra!!! möglett a keddi nemzetközi bankmûveletek is puncsoss-pancsoss ötössreee jeee - CypressHilles 6ás-hátas).

Nos, a közelmúltban lejátszódó nemtúlszépséges (ámbátor roppant hasznosságot mutató hiánypótló) események kapcsán némileg magyarázatra szorulódok. Lehetne balablázni-pörgetni a rizsnyát órákon át, alaposan megrágva-tekerintve a stuffot, mint platnilovas a mûpalacsintát - inkább egyszerûsítve a képet újranyomom ezt a Mirror-identity-t, hogy mindenkinek jól essen (fel-le:))

Mirror = tükör - meglehetõsen érdekes mûködéssel
- ha fehéret mutacc neki, megmutatja a stuff sötétebbik oldalát is
- ha sötétebb az elé tett cucc, kísérletet tesz arra, hogy megmutassa a fehérebbik oldalát is (vagy, ha nem lelehetõ ilyesmi, akkor meg pakol némi infót még hozzá, hogy teljes legyen az érzés)
- olykor önfejûsen görbe tükröset játszik (girnyóknak izomtükör, izomagyaknak gizda-tükör)

Mire jó is ez?
- mentesít az egysíkúvá válás kényelmes dagonyájától azáltal, hogy adott dolgot egyszerre több nézõpontból mutat be. Ehhez persze tökéletesen semlegesnek kell lenni - ha nem gyün össze, akkor jön a görbe-tükrös gonoszkodás, mert azért mégse 1000% meló az élet... - ami esetemben nem nehéz. Amióta az eszemet tudom, a különbözõ miértekre keresetem a választ. Érdekes utat tettem már meg eddig is az orrom elé kötött répát követve (a "miért?"-ek kereseése ugyebár ehhez hasonlatos: az ember 500 felé rohan, közben a cél ott az orra elõtt, de el nem érheti... de közben jó a buli...). Nem vagyok tagja semmilyen konkrét világnézetre okító szervezetnek-intézménynek (= vallás, egyház, párt), és a jövõben se szándékozok így tenni (max, ha a csigák scud rakétákkal lõnek verebekre...), mert szimplánfrankón klausztrofóbiás lennék, ha csak egy besulykolt nézõpontból szemlélhetném az a széép világot, ami körbe vesz.
- mellékesen még ki is kapcsol azzal, hogy pörgethetem a fejembe épített kis winyót jófajta muzsikákat hallgatva...
- az inkognitót azért szeret(te)m, mert úgy sokkal nyugodtabb az élet - olyasmit is mondhatok (gusztusosan csomagolva), amit amúgy nem volna szabad elmondanom (az elfolytás pedig nem célszerû dolog, me' azán: :grrr: ). Szal ez volt az én virtuális gyóntatóhelyem (ezt mondjuk leshetem...) - nem ciripel másnap egy kisebb légió az ajtó elõtt, hogy ezt mé' írtad?! "ME' jól esett..."
- azzé' szeretem az írásos mókát, mert így az emberek többnyire kulturáltan képesek megnyilvánulni, sõt, olykor még vitatkozni is képesek anyukázás meg hasonlók nélkülözése mellett. Valamint, megadatik az a rendkívüli alakalom, és elmondhatóvá válik a teljes gondolati sor és nem folytják az emberbe a szót.

Megszummázva itet:
A normális hétköznapi konverzésönökben az elmés megnyilvánulások elkerülésére célszerûbb elkerülni a kényesebb témákat (ezáltal megelõzhetõ az ordibálás/pánikkeltés:)), így aztán maradnak a jóval magasabb hatásfokú írásbeli memoárok/riportok.

"Meglássa áki ákárja', megírom azokat a memoárokat - hadd olvassák az unokáim is, ha valamitû' eccer megszaporodok!"
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Ramiz

Elõször is köszönöm, hogy hiányolsz :) , de sajnos még itt vagyok :lazza: , igaz inkább azokat a topikokat terhetem jelenlétemmel és ostobaságom hatalmas súlyával (vagy tömegével? hööö...), amik filmekkel kapcsolatosak, ti. két hete nem csinálok mást, csak filmeket nézek, iszogatok és a plafont bámulom, ilyesmi nulla apropóval meg nem tudok semmit írni, nemhogy három oldalas filozófiai mélységgel megtámogatott postokat, amelyek közben a modern világ gazdasági és politikai válságait is kielemzik a hatvanas évek cukornád-kereskedelem számszerû adataival megspékelve és a Távol-Keleti munkaerõ-piacnak a paraguayi gumikacsa-gyártásra gyakorolt hatásának az amerikai népesség-ingadozás tükrében kielemzett eszmefuttatásokkal alátámasztva, csak te, méghozzá erõlködés nélkül és gátlástalanul bármelyik topikban, ahol éppen nem számítunk rá, nos, ezt csak annak kapcsán jutott eszembe elmondani, hogy nem értek semmit a fenti postod magyarázatából, de megnyugtat, hogy ezt talán saját magadnak írtad, mármint a másik személyiségednek (apropó, tegnap épp magamban beszéltem a tükör elõtt (ez nem utal semmi zavarra szerintem, régóta szoktam, ha éppen hosszú idõ óta nem tudtam beszélni azt' felgyûlik a sok szó az ember torkán :) ), és valami mellett azzal érveltem magamnak, hogy "ez így szokás a körünkben", aztán belegondoltam, hogy minimum hány személyisége vagy személyiség-forgácsa lehet annak, aki magáról úgy tud beszélni, hogy "a körünkben", aztán a biztonság kedvéért megszavaztam magaimmal (milyen szép beteg szó, nem?), hogy biztos nem csak mi vagyunk így ezzel, és rögtön Beren/Mirror/?/?/?/stb. (:D) jutott eszembe... ugye igen? Ilyesfajta hozzászólásaid alapján, mint a fenti, ugyanis az az érzés ver visszhangot lelkem kútjában, hogy súlyosan pszihoid elme vagy, aki azonban minden bizonnyal keményen kézben tartja hasadt személyiség-csordáját, mert teljes tudatában van (ennek is).
De lehet, hogy tévedek. De lehet, hogy tényleg engem hívogatnak a vakondok. Le kell mennem, meg kell tudnom, hova mentek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Kézcsók Andi! :)

Mirror

Quote from: RamizElõször is köszönöm, hogy hiányolsz :) , de sajnos még itt vagyok :lazza: , igaz inkább azokat a topikokat terhetem jelenlétemmel és ostobaságom hatalmas súlyával (vagy tömegével? hööö...), amik filmekkel kapcsolatosak, ti. két hete nem csinálok mást, csak filmeket nézek, iszogatok és a plafont bámulom, ilyesmi nulla apropóval meg nem tudok semmit írni, nemhogy három oldalas filozófiai mélységgel megtámogatott postokat, amelyek közben a modern világ gazdasági és politikai válságait is kielemzik a hatvanas évek cukornád-kereskedelem számszerû adataival megspékelve és a Távol-Keleti munkaerõ-piacnak a paraguayi gumikacsa-gyártásra gyakorolt hatásának az amerikai népesség-ingadozás tükrében kielemzett eszmefuttatásokkal alátámasztva, csak te, méghozzá erõlködés nélkül és gátlástalanul bármelyik topikban, ahol éppen nem számítunk rá, nos, ezt csak annak kapcsán jutott eszembe elmondani, hogy nem értek semmit a fenti postod magyarázatából, de megnyugtat, hogy ezt talán saját magadnak írtad, mármint a másik személyiségednek (apropó, tegnap épp magamban beszéltem a tükör elõtt (ez nem utal semmi zavarra szerintem, régóta szoktam, ha éppen hosszú idõ óta nem tudtam beszélni azt' felgyûlik a sok szó az ember torkán :) ), és valami mellett azzal érveltem magamnak, hogy "ez így szokás a körünkben", aztán belegondoltam, hogy minimum hány személyisége vagy személyiség-forgácsa lehet annak, aki magáról úgy tud beszélni, hogy "a körünkben", aztán a biztonság kedvéért megszavaztam magaimmal (milyen szép beteg szó, nem?), hogy biztos nem csak mi vagyunk így ezzel, és rögtön Beren/Mirror/?/?/?/stb. (:D) jutott eszembe... ugye igen? Ilyesfajta hozzászólásaid alapján, mint a fenti, ugyanis az az érzés ver visszhangot lelkem kútjában, hogy súlyosan pszihoid elme vagy, aki azonban minden bizonnyal keményen kézben tartja hasadt személyiség-csordáját, mert teljes tudatában van (ennek is).
De lehet, hogy tévedek. De lehet, hogy tényleg engem hívogatnak a vakondok. Le kell mennem, meg kell tudnom, hova mentek.

:hail: Ramiz mester elõtt napi háromszor:) (ennyit arról, hogy a fentiekkel meggyõzködjük a nagyérdemût arról, hogy nem teccek skizó lenni, csak szeretek nyugodtan irogatni... - nem gyütt összeee)
Mondjuk, nemtom, hogyan teccik ráérni a plafon-nézésre (nem mondom, miféle idõszakban, mert egyszer még megérjük, hogy a rohadt paradicsomok kiröpködnek a monitorból...), de köllemes idõtöltést hozzá! Nézz filmeket helyettem is (bár, jelenleg a Lostot nyomatom, jó stuff majd írok arról is)...
Ja, ismét "remek" született!
További köllemes napot és szakadásmentes netet! :tezsvir:
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Hork

Szep napot!
Nehany honap tagsag utan elhataroztam vegre, hogy megprobalok reszeseve valni az itteni kozossegnek.
Nehany informacio rolam: 1986 januar 15.-en szulettem Nagyvaradon. Mai napig ebben a Varosban toltom idom nagy reszet.
Jelenleg dolgozok egy mezogazdasagi gepeket forgalmazo cegnel es hetvegenkent foiskolara jarok (bar tanulni nem igazan szoktam).
Hobbiaim koze tartozik/nak: minden aminek kereke van es van benne belso egesu motor, a kutyak es termeszetesen az ANIME vilaga.
Egyenlore "keves" animet lattam, napi egy resz az adagom (nem is kell tobb).
Neha, ismeroseim szerint, eleg erdekes dolgokat muvelek (pl. csak a vezetes es a        sebesseg kedveert, levagok 150 km-t).
Inteligensne tartom magam (megprobalom hasznositani az eletben az iskolaban tanultakat), bar sem irni sem olvasni nem tanitottak meg rendesen.
A kozelmultban ossze tortem a motoromat ( KAWA GPZ 500), es vettem egy masik autot (eddig egy 1996-os 1310-es DACIAm volt).

Rettenetesen unatkozok, mert az irodaban nincs semmi munka de itt kell uljek.

Remelem befogadtok a kozossegbe.
György Hunor

Yakumo

Quote from: HorkSzep napot!
Nehany honap tagsag utan elhataroztam vegre, hogy megprobalok reszeseve valni az itteni kozossegnek.
Nehany informacio rolam: 1986 januar 15.-en szulettem Nagyvaradon. Mai napig ebben a Varosban toltom idom nagy reszet.
Jelenleg dolgozok egy mezogazdasagi gepeket forgalmazo cegnel es hetvegenkent foiskolara jarok (bar tanulni nem igazan szoktam).
Hobbiaim koze tartozik/nak: minden aminek kereke van es van benne belso egesu motor, a kutyak es termeszetesen az ANIME vilaga.
Egyenlore "keves" animet lattam, napi egy resz az adagom (nem is kell tobb).
Neha, ismeroseim szerint, eleg erdekes dolgokat muvelek (pl. csak a vezetes es a        sebesseg kedveert, levagok 150 km-t).
Inteligensne tartom magam (megprobalom hasznositani az eletben az iskolaban tanultakat), bar sem irni sem olvasni nem tanitottak meg rendesen.
A kozelmultban ossze tortem a motoromat ( KAWA GPZ 500), es vettem egy masik autot (eddig egy 1996-os 1310-es DACIAm volt).

Rettenetesen unatkozok, mert az irodaban nincs semmi munka de itt kell uljek.

Remelem befogadtok a kozossegbe.
György Hunor
Üdvözöllek dicsõ lovag, szép a kocsid, szép a lovad! :D Márha az avatarod takarja jelenlegi gépparkod;) Aztán nekem nem ész nélkül száguldozni, hidd el az a hülyegyerekeknek való akik idejekorán meg akarnak halni. :tezsvir:
Örülök, hogy "benéztél ide és,hogy nagyon udvarias gyerek lévén az elsõ postod itt szerepel! :appl: (még nekem sem sikerült,asszem:D)
Tolhatnál (a kocsidat sose kelljen:D) egy 10-es listát anime-k terén, hogy egy kicsit levágjuk az izlésedet;)

Amúgy meg: Üdv itt Hork! :jee:

Pr3d4k1ng

Quote from: HorkSzep napot!
Nehany honap tagsag utan elhataroztam vegre, hogy megprobalok reszeseve valni az itteni kozossegnek.
Nehany informacio rolam: 1986 januar 15.-en szulettem Nagyvaradon. Mai napig ebben a Varosban toltom idom nagy reszet.
Jelenleg dolgozok egy mezogazdasagi gepeket forgalmazo cegnel es hetvegenkent foiskolara jarok (bar tanulni nem igazan szoktam).
Hobbiaim koze tartozik/nak: minden aminek kereke van es van benne belso egesu motor, a kutyak es termeszetesen az ANIME vilaga.
Egyenlore "keves" animet lattam, napi egy resz az adagom (nem is kell tobb).
Neha, ismeroseim szerint, eleg erdekes dolgokat muvelek (pl. csak a vezetes es a        sebesseg kedveert, levagok 150 km-t).
Inteligensne tartom magam (megprobalom hasznositani az eletben az iskolaban tanultakat), bar sem irni sem olvasni nem tanitottak meg rendesen.
A kozelmultban ossze tortem a motoromat ( KAWA GPZ 500), es vettem egy masik autot (eddig egy 1996-os 1310-es DACIAm volt).

Rettenetesen unatkozok, mert az irodaban nincs semmi munka de itt kell uljek.

Remelem befogadtok a kozossegbe.
György Hunor

Ritka az olyan ember aki az elsõ postját a Bemutatkozásoba teszi le. TAnulhatnátok töle .:haha:

Üdvözletem közöttünk Hork. :appl:

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Mattanja

...registry approved...
Üdv közöttünk, Hork!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((


Lazzaret

Üdv az elvetemült anime és manga fanatikusok között Hork!:tezsvir:


www.arkangyalok.uw.hu

Xipe

Quote from: PredakingRitka az olyan ember aki az elsõ postját a Bemutatkozásoba teszi le. TAnulhatnátok töle .:haha:

Üdvözletem közöttünk Hork. :appl:


nem is ritka csak irtjuk oket.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

L.Mole

Üdvözlet Hork!

Quote from: RamizDe lehet, hogy tényleg engem hívogatnak a vakondok. Le kell mennem, meg kell tudnom, hova mentek.

Rég jártam erre, de örömmel látom, hogy azóta megtértél "vakond testvérem"  :tezsvir:

Cobra

Üdv Hork. Nézd meg az Initial D-t, ha még nem tetted, biztos tetszeni fog :) Részvétem a motorért, remélem magadat nem törted össze nagyon (bár én így találtam ide).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pirula


Raggie

Üd Hork és gratula az õszinte bemutatkozásért! Ide nyugodtan jöhecc mindíg, mert mindenkit befogad a társaság! ;)
(nézz Cowboy Bebop-ot és Hellsinget)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

Quote from: HorkSzep napot!
Nehany honap tagsag utan elhataroztam vegre, hogy megprobalok reszeseve valni az itteni kozossegnek.
Nehany informacio rolam: 1986 januar 15.-en szulettem Nagyvaradon. Mai napig ebben a Varosban toltom idom nagy reszet.
Jelenleg dolgozok egy mezogazdasagi gepeket forgalmazo cegnel es hetvegenkent foiskolara jarok (bar tanulni nem igazan szoktam).
Hobbiaim koze tartozik/nak: minden aminek kereke van es van benne belso egesu motor, a kutyak es termeszetesen az ANIME vilaga.
Egyenlore "keves" animet lattam, napi egy resz az adagom (nem is kell tobb).
Neha, ismeroseim szerint, eleg erdekes dolgokat muvelek (pl. csak a vezetes es a        sebesseg kedveert, levagok 150 km-t).
Inteligensne tartom magam (megprobalom hasznositani az eletben az iskolaban tanultakat), bar sem irni sem olvasni nem tanitottak meg rendesen.
A kozelmultban ossze tortem a motoromat ( KAWA GPZ 500), es vettem egy masik autot (eddig egy 1996-os 1310-es DACIAm volt).

Rettenetesen unatkozok, mert az irodaban nincs semmi munka de itt kell uljek.

Remelem befogadtok a kozossegbe.
György Hunor
Szeva Hork! Miket láttál eddig? Milyen animeket szeretsz?:rolleyes:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Yakumo

Quote from: Xipenem is ritka csak irtjuk oket.
Kedves Hork bemutatom: Õ Xipe:D
Ne ijedj meg, olvasd el a Profile-ját, utána is ráérsz:lul:!

Hork

Koszonom a barati fogadtatast.
Nem vagyok tul beszedes, ugyhogy lehet ritkan fogtok tolem szarmazo bolcsessegeket olvasni, de attol itt vagyok.

Az izlesemmel kapcsolatban. Megprobalom minden ANIME-ben megtalalni a pozitivumot. Azokat az ANIME-ket kedvelem leginkabb melyeket nehez megerteni.
A lista nem tukrozi az izlesem:
Az A+ altal leadottak kiveve a Trigun (nem jon be, idetlen...) es a 4 KIDS-es szornyusegek
INUYASHA - vegig, szep volt, jo volt, eleg is volt
Grave Of The Fireflies
Akira - a motoros jelenetek tetszenek
Animatrix - megbantam
GITS - a sorozat most kovetkezik
Slayers Try - nehany resz utan abba maradt a
NEON GENESIS EVANGELION (miatt) -........
LOVE HINA - egy konnyebb darab
AIR - jok a karakterek, sokat sirtam...
most pedig az AH! MY GODDESS OVA - nem tul jo de aranyos.

Raggie

Nem is rossz kezdés! Mehetsz tovább a komolyabb darabokra!
Pár ajánlat(ezek nem feltétlen komolyabbak, csak nekem spec bejöttek):
-Samurai Champloo
-Hellsing
-Texhnolyze
-összes Hayao Miyazaki film(Chihiro, Mononoke Hime, Laputa, stb...)
-Jin-Roh
-Ninja Scroll
-Vampire Hunter-D (bloodulst)
-stb... még sorolhatnám, de ezek mindenképpen érdemesek...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

Quote from: Horkmost pedig az AH! MY GODDESS OVA - nem tul jo de aranyos.
Na, ha nem túl jó akkor az OVA után irány a TV-s verzió...:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

sirtomi

Üdv Hork!

Én sem vagyok beszédes, mégis összejött egy rakás post. A fele se értelmes, de nem számít :D