Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Helló Chiyouni! :)
Jó helyre jöttél, mindezekrõl szokott itt folyni diszkurzus, meg vannak itt hasznos linkek is hozzá.
Quote from: DreamcleaverEz az EL, Hellsing ajánlgatás minden egyes bemutatkozásnál kezd kicsit uncsi lenni...de tényleg.
Egyetértek. Párszor már kifiguráztam, de egyesek nem vették a lapot... meg mások is rákaptak... szóval pont az ellenkezõjét értem el :__devil: :D

Chiyouni

Köszi a meleg fogadtatást :)

Az Elfen Lied-ot meg a Hellsing-et annyian mondták, h a végén még tényleg megnézem....meg a Dokuro-chant is listára veszem.... ^^

Member: FMA-t már megnéztem.... :) asszem még tanév elején, és helyet kapott a kedvenceim közt....

Ramiz

Üdv Chiyouni! :)

Quote from: ChiyouniAz Elfen Lied-ot meg a Hellsing-et annyian mondták, h a végén még tényleg megnézem....meg a Dokuro-chant is listára veszem.... ^^
Member: FMA-t már megnéztem.... :) asszem még tanév elején, és helyet kapott a kedvenceim közt....
ÁÁÁÁaaaargh..... -_-
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Üdv a fedélzeten Chiyouni! :tezsvir:

Member

Quote from: ChiyouniKöszi a meleg fogadtatást :)

Az Elfen Lied-ot meg a Hellsing-et annyian mondták, h a végén még tényleg megnézem....meg a Dokuro-chant is listára veszem.... ^^

Lezüllik, lezüllik! :D Te vagy az én emberem!!!

Rage

Quote from: ChiyouniAz Elfen Lied-ot [...] annyian mondták, h a végén még tényleg megnézem...
Ne tedd. De tenyleg ne. Lathatod, milyen hatasa van az emberekre, legyel te az okosabb.

Btw, lied-et (li'det, nem "la'jdot"). Nemet szo.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Chiyouni

Na jó, akkor nem....de tisztára összezavarodok lassan O.o

Chiyouni

Na jó, akkor nem nézem....de tisztára összezavarodok lassan O.o
Rage: köszi...javítsatok ki nyugodtan, ha hülyeséget írok...

Kuroi Tenshi

Nézz amit akarsz, ne hallgass az itteni vitákra ;)
Van sok-sok ajánló, válassz kedvedre valót.

Chiyouni

HVp213

Üdv Itthon Chiyouni!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Member

Quote from: ChiyouniNa jó, akkor nem nézem....de tisztára összezavarodok lassan O.o
Rage hazudik, csak a japánhoz ért. :rolleyes: Amúgy K_T jól mondja, nehogymá mi döntsük el, hogy mivel szennyezed az agyad. :D

Rage

Chiyouni: Animeismertetõket olvass szerintem, sokat találsz belõlük ezen az oldalon is, továbbá AoiAnime-n is van pár.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Próféta

Üdv Chiyouni, nézz sok animét!
A tájékozódás ügyében meg Rage és Member az iménti két postban a szívembõl szólt.

Relunx

Üdv Chiyouni! És nézd meg az Erementar Gerad animét!
(+Fate/Stay Night-ot és Shagukan No Shana-t)

Relunx

Ramiz

Szerintem le kéne szokni arról, hogy mindenki elkezdi az újonnan érkezettre erõltetni a kedvenc animéit. Gondoljátok el, ti hogy reagálnátok, ha regisztrálnátok egy ilyesmi oldalra, és rögtön mindenki nektek támadna, hogy "Nézzél ezt!" meg "Nézzél azt!"? Én valószínûleg Hofit idézve ("...a jó anyád élvezetét szabályozzad, ne az enyémet!") védekeznék, reflexbõl... Tök rossz dolog ez.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Relunx

De álltalában a "kedvenc" animék jók szoktak lenni. :D
xart nem ajánlunk másnak...:D (mellesleg a kedvencek között is néha van pár alapmû, szal bevezetésnek megteszik...nem kell  mingyárt a fejeünket venni)

Relunx

Yakumo

Quote from: RamizÉn valószínûleg Hofit idézve ("...a jó anyád élvezetét szabályozzad, ne az enyémet!") védekeznék, reflexbõl... Tök rossz dolog ez.
:lul: :whoah: :lol: :hahaha: Na ez jó volt! :jee: Na ÍGY kell idézni!
De szerintem ez nem szabályozás azért, mert így a monitor elõtt ülve nehéz beszabályozni bárkit bárminek a nézésére. Ezek csak rajongói ajánlások, amibõl egy újonnan érkezett rá fog jönni, hogy: "Na jól van ezek is túl sok xyz animét néztek:D" És amellett, hogy jót röhög rajtunk:D , az is lehet, hogy felkelti az érdeklõdését pár cím, amit hall. Annak ellenére gondolom ezt így, hogy én sosem ajánlgatom az általam kedvelt anime-ket;)
Meg tudja mindenki szerintem: A Szabad Akarat az Szent! (és mindenkinek a sajátja)

Maretzuki

Anime, japán kultúra, én. Ha most így visszagondolok, elõbb-utóbb mindenképpen rátaláltam volna erre a mûfajra...
A nõvérem annak idején beadta a jelentkezési lapomat a Károli Angol-Japán szakára. Anélkül, hogy megkérdezett volna :)  Akkoriban nem voltam túl... hmm... elhivatott az élettel, vagy konkrét célokkal kapcsolatban. Így aztán hiába szólt, elfelejtettem, hogy mikor lesz a szóbeli felvételi, és elõzõ éjjel egészen elképesztõt buliztunk =) De felvettek másnaposan is. Akkor indult a japán, nulladik évként. Nagyon tetszett a szak, és a nyelv is, persze emögött az is állt, hogy rengeteget szerepjátékoztunk a barátaimmal, és Orientalt meséltem. Rettentõ hangulatos volt elképzelni a keleti mitológia világát. És néha megleptem a japán származású tanárunkat mitológiai tudásommal :)
Eltelt egy év, én abbahagytam az egyetemet, megpróbáltam a saját lábamra állni (amire nagy szükség volt). Viszont maradt bennem egy erõs vágy, hogy megnézzem Japánt, és minden érdekelt, ami az országgal kapcsolatos.
Úgy hat éve megkért az öcsém, hogy szerezzek meg neki egy japán rajzfilmet. Jó darabig kerestem, de akkor még nem voltam otthon a netben igazán, és végül egy ismerõsöm (aki viszont nagyon) szerezte meg egy doboz Djarumért (az eredetiért - akkor még nem volt európai változat, és nehéz volt hozzájuzni;). A Ninja Scroll volt az. Aki már látta ezt az animét - meg ne sértõdjetek, hogy feltételezem, van, aki nem :gevumezs: - az tudja, hogy mennyire motiváló darab. Szóval azóta rengeteg animét néztem. Mindig japánul, persze, hogy legalább abból ne felejtsek, amit tanultam, meg mert japánul egészen más hangulatuk van, mint bármilyen más nyelvre szinkronizálva.
Elég sok helyen jártam a világban, de Japánba még nem jutottam el. Sebaj. Célok nélkül nem sokat ér az élet :)

HVp213

Üdv Itthon Miki! :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Welcome itt nalunk Maretzuki!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

üdv Maretzuki!
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Üdv a fórumon, Maretzuki!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Üdv a fedélzeten Maretzuki! :tezsvir:
Látom, azért a kicsivel idõsebb korosztályt is meg tudja fogni az anime és a japán kultúra. :)

Yakumo

ÜDV itt Maretzuki!
Úgy látszik komolyabb emberek is megjelennek egyszercsak köztünk:D Ez jó.
Nekem is az elsõ anime-k között volt a Ninja Scroll, talán második, harmadik lehetett amit láttam és bizony nem kis szerepe volt benne, hogy megszeressem és komolyan vegyem a japán animációs filmeket:jee:
Én is japánul nézem az anime-ket, ahogy írod az adja vissza legjobban a hangulatot, írom ezt annak ellenére is, hogy nem tudok japánul, mint te:o, nekem kell az angol felirat hozzá:) Remélem a célod megvalósul majd, ami a Japán utat illeti:whoah: (remélem olvasod jóhelyre szakadt:D Bonci barátunk blogját;) Bonci in Japan Legalábbis gondolom érdekel az ilyesmi akkor;) )
Quote from: ViliÜdv Itthon Miki! :p
Miért érzem azt, hogy ez a Vili gyerek tud valamit, amit mi nem? :D

Fazék

üdv Maretzuki! :)

Quote from: YakumoMiért érzem azt, hogy ez a Vili gyerek tud valamit, amit mi nem? :D
igen. hülyeségeket beszélni! :D

Yakumo

Quote from: Fazékigen. hülyeségeket beszélni! :D
lehet az is, hogy csupán a szokásosról van szó:D:hahaha:
A másik meg amire ugye gondolhatnánk, az Rounin újabb átváltozása, de õ még fent van a Member listán:)
Vagy valóban ismeri az új tagunkat;) ezek lehetnek a lehetõségek, majd kiderül;)

Dreamcleaver

üdv Maretzuki a fórumon!

Nézd már senki nem ajánlott EL-t meg Hellsinget. Nahát, nahát! :hehe:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Helló szia, Maretzuki!
Egészen érdekesen mozogtál a külvilágban (is), remélem, hogy ezt a szelet a fórumba is behozod! :p

Ramiz

Üdv Maretzuki!

Quote from: MaretzukiA Ninja Scroll volt az. Aki már látta ezt az animét - meg ne sértõdjetek, hogy feltételezem, van, aki nem :gevumezs: - az tudja, hogy mennyire motiváló darab.
:cool:
(Végre egy dohányos erõsíti sorainkat! :hopp: :tezsvir: )