Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by Cobra
Gratulálok Chronosnak a moderátori jogokhoz
                                                                             :hail:
Thx...;)

CHRONOS

Baldy

Hát én még picit messze vagyok attól, hogy senior legyek, de legalább nem vagyok junior :)
Viszont szeretnék ezúton mindenkinek gratulálni az eddig elért címeihez! Főleg öcsémnek, mert őt elfelejtette mindenki felköszönteni :D
Chronos: hadd gratuláljak neked is! Ennyi hozzászólást irni már tényleg teljesítmény! Ez utóbbit Shocknak is üzenem :) 1000 felett irni már tényleg kemény dolog. :) Hogyhogy nem kopott még tövig az ujjatok? :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

phr0zen

De joo,most aztán várhatunk vagy 5X annyit mira kiderül milyen rang jön az otaku után...:mad:

Egyébként grat Chrono-kun!!!!:hopp:

Chronos

QuoteOriginally posted by Baldy
Hát én még picit messze vagyok attól, hogy senior legyek, de legalább nem vagyok junior :)
Viszont szeretnék ezúton mindenkinek gratulálni az eddig elért címeihez! Főleg öcsémnek, mert őt elfelejtette mindenki felköszönteni :D
Chronos: hadd gratuláljak neked is! Ennyi hozzászólást irni már tényleg teljesítmény! Ez utóbbit Shocknak is üzenem :) 1000 felett irni már tényleg kemény dolog. :) Hogyhogy nem kopott még tövig az ujjatok? :D:D:D
Aztán majd ne csodálkozz, hogyha 3 hét múlva már te neked is 4 számjegyű lesz a post countod...;)

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by phr0zen
De joo,most aztán várhatunk vagy 5X annyit mira kiderül milyen rang jön az otaku után...:mad:

Egyébként grat Chrono-kun!!!!:hopp:
Thx...:)
Ha pedig tudni akarod, akkor itt az idő, hogy elérjed...;)

CHRONOS

Shock12

Chronos Gratula !! Nem sámli ! Mostasztán féljünk, mert szétcsaphacc soraink között :D !

Baldy

QuoteOriginally posted by Chronos
Aztán majd ne csodálkozz, hogyha 3 hét múlva már te neked is 4 számjegyű lesz a post countod...;)

CHRONOS

Oksa, majd teszek érte ;)
Bár csak legyen rá időm, ez az egyetlen feltétele sajnos a dolognak, de majd megpróbálom :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Chronos Gratula !! Nem sámli ! Mostasztán féljünk, mert szétcsaphacc soraink között :D !
Thx...;)
És nyugi, csak akkor csapok szét, ha szükség van rá...;)

CHRONOS

Chronos

Oksa, majd teszek érte ;)
Bár csak legyen rá időm, ez az egyetlen feltétele sajnos a dolognak, de majd megpróbálom :D
Mindenesetre sok szerencsét hozzá! :jee:

CHRONOS

StabWest

Tisztelt Chronos Úr!

Fogadja gratulációmat moderátori kinevezéséhez!
:cool: :appl::tezsvir:

Üdvözlettel,
StabWest

Chronos

QuoteOriginally posted by StabWest
Tisztelt Chronos Úr!

Fogadja gratulációmat moderátori kinevezéséhez!
:cool: :appl::tezsvir:

Üdvözlettel,
StabWest
Köszönöm...:)

CHRONOS

ignus

Nincsa az olyan messze.... Még 15 post és te is az leszel... szóval hajrá! Mindenkinek köszi a gratot! Saorinak főleg! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

Jaj, nee :D Most akkor nem fogjuk tudni hogy mi jön az otaku után :D nembaj, legalább egy őslényi tapasztalatokkal rendelkező egyén kordában tartja ezt a messt :)

phr0zen

Gratulálok magamnak amiért bannoltak az aoi-ról.:hopp:

Chronos

Gratulálok hogy emiatt gratulálsz magadnak...;)

CHRONOS

ignus

Grat... AMúgy mi rosszat tettél?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

phr0zen

QuoteOriginally posted by ignus
Grat... AMúgy mi rosszat tettél?

Jóban vagyok az egyik adminnal.:hehe: Tiszta puszipajtás.;)

ignus

Grat... Miért amúgy mit tettél?

phr0zen

Grat... Miért amúgy mit tettél?

Az az apró bökenő hogy halvány lila szellentésem sics.:hehe:

ignus

Az az apró bökenő hogy halvány lila szellentésem sics.:hehe:

És ez ilyen forever ban?

StabWest

Sejtettem, hogy Téged szúrtak ki:) . De csak 15 napra szól a "büntetés";) .

phr0zen

És ez ilyen forever ban?

Annak indult,de hála istenek feletti hatalmamnak,csak 15 nap lett belőle.:hehe:

Chronos

És ez ilyen forever ban?
Permanent ban...;) (örökös ban)
De szerencséjére csak 15 napig lesz bannolva...;)
Na nem mintha utána lenne neki kedve visszamenni...:ejj:

CHRONOS

phr0zen

Temessük a múltat,feledjük az aoit:600.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hopp:

ignus

Annak indult,de hála istenek feletti hatalmamnak,csak 15 nap lett belőle.:hehe:

Akkor tessék örülni! Már majdnem elkezdtem szervezni egy "vigasztaljuk meg phrozent" topikot! :) Amúgy elárulod az idézeted eredetét?

Chronos

Temessük a múltat,feledjük az aoit:600.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hopp:
Grat... :jee:

CHRONOS

phr0zen

Amúgy elárulod az idézeted eredetét?

Fight Club

ignus

Gratulálás PHROZEN-nek a 600. postért! És köszi az idézet megoldását... Most hogy mondod. Pedig mennyit agyaltam rajta. :)

Baldy

Mi a fene az az AOI???

Sky

Grat Phr0zennek a 600-hoz!
Mess with the best,
Die like the rest...