Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: HVp213Boldog Szülinapot Master!

Grat Necrid! :jee:
:merci: tök könnyu volt.. és én sokat paráztam :) , na hajra most már te jösz :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: Necrid:merci: tök könnyu volt.. és én sokat paráztam :) , na most hajra most már te jösz :)
Grat Necrid :D

.Attila

Boldog születésnapot Kvikveg!

Necrid^

Quote from: sirtomiGrat Necrid :D
:merci: sirtomi :)

Darkstar

Boldog születésnapot fõvámpír! :appl: :D
Grat Necrid! :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manu

Boldog Születésnapot Kvikveg! Ismét egyidõsek vagyunk. :)

Xaga

Heppí B. Kvikveg

Grat Necrid, aztán csak ovatosan :)

Danhibiki

heppi bõrzdéj Kvikveg :jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

kisvirag

mmm, boldog szülinaopot Kvikveg :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

HVp213

Grat Necrid az 1300hoz! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213Grat Necrid az 1300hoz! :jee:
:merci: jó sok Gratokat kaptam ma :D

Ramiz

Grat Necrid!!! Jól haladsz a nyelvvel! :tezsvir:
Grat Manu a király aláírásodhoz! :cool: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: RamizGrat Necrid!!! Jól haladsz a nyelvvel! :tezsvir:
Grat Manu a király aláírásodhoz! :cool: :D
:merci:

Moha

BoLdOg SzÜlEtÉsNaPoT Kvikveg!

Grat Necrid az 1300-hoz! Május óta nem semmi! :jee:
Grat Manu a "felvillanyozó" aláíráshoz! ;)

Necrid^

Quote from: MohaBoLdOg SzÜlEtÉsNaPoT Kvikveg!

:merci: kedves Moha.. ha ilyen jó a társaság nem tehetek róla hogy 2 honap allat értem a 1300-at :)

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Baldy

Quote from: MohaBoLdOg SzÜlEtÉsNaPoT Kvikveg!

Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz :)
Grat mindenkinek, de fõleg persze Kvikvegnek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Rin

Boldog Szülinapot Kvikveg!!! :appl:
Grat Necrid és Manu!

Necrid^

:merci: Baldy, Rin

Grat Manu :jee:

Baldy

Quote from: Necrid:merci: kedves Moha.. ha ilyen jó a társaság nem tehetek róla hogy 2 honap allat értem a 1300-at :)

Nem akarok kötöszködõ lenni, de ha mindenki gratulációját egyenként megköszönöd, akkor hamarosan már az 1400-t is megünnepelhetjük :)

/me véleménye szerint szép dolog, ha valaki tevékeny a forumon, de ez inkább a postjai tartalmasságától legyen, ne a számuktól...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Necrid^

Quote from: BaldyNem akarok kötöszködõ lenni, de ha mindenki gratulációját egyenként megköszönöd, akkor hamarosan már az 1400-t is megünnepelhetjük :)

/me véleménye szerint szép dolog, ha valaki tevékeny a forumon, de ez inkább a postjai tartalmasságától legyen, ne a számuktól...
Jól van, csak ma egy kicsit boldog vok mert meg lett a jogsi :)

Kvikveg

Wow! Koszonom mindenkinek! :D

Alairas: Master fovampir :__devil:

Bocsi, hogy csak most nezem, de az oroshazi allatotthon egyes lelkes aktivistai megint terrorista szabotazsakciot kovettek el ellenem - ezuttal konkretan a mukodo honlapom ellen, de visszavagtam, es gyozni fogok. Maganhonlap lesz belole ha ennyire nem kell nekik. Egy ember onmagaval nehezen tud osszeveszni, kveve ha skizofren ugye. Remelem az o uj lapjuk pocsek lesz, es karorvendezhetek. Ha mar belerugni nem tudok a hulye bagazsba... Kibogozhatatlan, hogy ki kivel hol mikor mit csinal es mihez lenne joga... Remenytelenek. Csak az idegeim maradjanak meg... :eeek:

Eeeeeees nagy grat Necridnek a jogsihoz! :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: KvikvegWow! Koszonom mindenkinek! :D

Alairas: Master fovampir :__devil:

Bocsi, hogy csak most nezem, de az oroshazi allatotthon egyes lelkes aktivistai megint terrorista szabotazsakciot kovettek el ellenem - ezuttal konkretan a mukodo honlapom ellen, de visszavagtam, es gyozni fogok. Maganhonlap lesz belole ha ennyire nem kell nekik. Egy ember onmagaval nehezen tud osszeveszni, kveve ha skizofren ugye. Remelem az o uj lapjuk pocsek lesz, es karorvendezhetek. Ha mar belerugni nem tudok a hulye bagazsba... Kibogozhatatlan, hogy ki kivel hol mikor mit csinal es mihez lenne joga... Remenytelenek. Csak az idegeim maradjanak meg... :eeek:

Eeeeeees nagy grat Necridnek a jogsihoz! :appl:
Kösz Kvikveg!! 1000x :merci: a megbiztatásod a vizsga elött.

Kvikveg

Quote from: NecridKösz Kvikveg!! 1000x :merci: a megbiztatásod a vizsga elött.
:D Maskor is szivesen. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Boldog születésnapot Kvikveg!!!  :haha:

:appl::appl::appl:
Gratulálok Moha a gratuláló flash-ez!  :jee: (már egyszer gratuláltam hozzá, de több postom is szõrén szálán eltünt... )
Gratulálok Kvikveg az 1200-hoz!
Gratulálok Raggie az 1600-hoz!
Gratulálok az aláíráshoz Rin, Itachi, HVp213 (Vili - engedéllyel) és Manu ( :eeek: )!
Gratulálok Necrid a jogsihoz és az 1300-hoz!!
:appl::appl::appl:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Kösz Djinn! :)

Grat Manu az aláíráshoz és Necrid az 1300-hoz!

Boldog szülinapot Võvámpír kolléga!!!
"may the god bless my blade I will kill out the beast of this world with!..." by Father Anderson ;) (átpártoltam :D )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lythis

Grat a jogsihoz Necrid!!! :appl:  :appl:  :appl: , igyekszem felzárkózni, amint lehet:D

A Fórumnak így utólag grat a 100000-hez! ( a flash is naon ottvan :jee: )

Illetve Happy Birthday Kvikveg!!

Necrid^

:merci: Djinn, R.gordon, Lythis

Meske

Utólagos Boldog Szülinapot Kvikveg!
Grat Itachi, Manu és Rin az aláírásaitokhoz!
Grat Necrid az 1300hoz és a jogsidhoz! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.