Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

:merci:
Kösz Necrid!
Kösz Danhibiki!
Kösz Slayer_Ace!
Kösz Yakumo!
Kösz Predaking!
Kösz Lazzaret!
Kösz Kvikveg!
Kösz sirtomi!
Kösz Lythis! [SIZE="1"]Naná! Nem megmondtam,hogy az 1000. is ott lesz? :D[/SIZE]

Kuroi Tenshi

És most a Gratok:

Grat Danhibiki!
Grat Yakumo!
Grat Kvikveg, cuki az avád! :D
Grat Lazzaret!
Grat Fazék - olyan "ennivaló" az a szignókép :haha:

Utólag is Boldog szülinapot Manitu és szaszaxp!

Danhibiki

Quote from: sirtomiGrat Danhibiki  :appl: Hogy kinek mennyi posthoz, azt nem tudom :)
Quote from: Kuro_TenshiÉs most a Gratok: Grat Danhibiki!
:merci: Köszke!
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Raggie

Grat Zoli! Télleg naggyon jók lettek ez az aláírás meg ava!! :jee: :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Grat Kuro_Tenshi(n Han)! Most, hogy beindult egy gitaros topik, gondolom "kicsit" tobbet fogsz postolni... ^^
Grat Dan(hibik)i! En mindig is Tekken es Mortal parti voltam, de a bunyo a lenyeg! :lazza:
Grat Mr. Zoli!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizGrat Kuro_Tenshi(n Han)! Most, hogy beindult egy gitaros topik, gondolom "kicsit" tobbet fogsz postolni... ^^
:merci: Még többet? Így is 11 posts/day fölötti átlagom van :D

Danhibiki

Quote from: RamizGrat Dan(hibik)i! En mindig is Tekken es Mortal parti voltam, de a bunyo a lenyeg! :lazza:
Arigato, de minja kapsz egy Hadou-ken t :D Igazad van a bunyó a lényeg;) (amúgy szeretem a Tekken-t is:p) De 2D-s bunyós gamék a jók;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Moha

Grat Shiroi, király az új avatarod! :jee: :D

Mattanja

Quote from: MohaGrat Shiroi, király az új avatarod! :jee: :D
Köszönöm, nekem is tetszik! :p
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Yakumo

Quote from: ShiroiNem adtam engedélyt felszólalni! :uzi:
Én meg ehhez gratulálok, legalább akkorát röhögtem, mint a koreai kislányokon. :lol:
[SIZE="1"]Tényleg mennyit offolsz...... :D :jee:[/SIZE]

Kvikveg

Shiroi grat az avatarhoz!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Mattanja

Köszönöm Yakumo!
Köszönöm mistress Kvikveg!
8]]=((

HVp213

Grat mindenkinek!

Grat Shiroi-sama! (nem kéne ennyit offolni ;))

(hogy ezé mit kapok :rolleyes: ban-t nem mer mint kiderült nincs hozzá elég mod-POWA-ja :haha: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Mattanja

Köszönöm HVp213!
De nem offoltam annyit mint mondjátok, ugyanis ha megnézitek, akkor a #2842-as postig on voltam, és azután csak egy offom van.
8]]=((

Ramiz

Jól van na... azért az az egy off is jelent valamit: a nõk bûnbe viszik az embert. :D
Grat a kislányhoz! Ja és hogy megint eljöttél meetre! :tezsvir:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Gai-Sensei u look awesome!! aka Grat az új avához Shiroi!

Mattanja

Köszönöm Ramiz!
Arigato Lee!
8]]=((

Alkyra

Szép avatár Shiroi. Gratula.^^

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Grat az új avához Shiroi!! honnét van?
 És grat az 1 postnyi offhoz is:D

Kupo

Raggie

Shiroi az sztem is jó volt hogy jöttél meetre! :jee: És grat az avához!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kisvirag

grat Shiroi az avatarhoz, kawaii :D

csakmostakkor, mi csajok kezdjünk el férfiavatarokat bepakolgatni?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizGrat a kislányhoz! Ja és hogy megint eljöttél meetre! :tezsvir:
Csatlakozom. Én meg kár, hogy lemaradtam róla ....

Kvikveg

Quote from: kisviraggrat Shiroi az avatarhoz, kawaii :D

csakmostakkor, mi csajok kezdjünk el férfiavatarokat bepakolgatni?
Nalam ez sosem volt gond. :lul:
De lehet, hogy az ellenseg megtevesztesere nekem is valami uberkawaii rozsaszin haju lanyt kene beraknom... pl Kenpachi vallarol a leanyzot. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

:merci: Raggie, hogy aláirást váltottál, egyben :tezsvir: érte, ez sokkal jobb, meg nyugodtabb, meg aranyosabb :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

Quote from: kisvirag:merci: Raggie, hogy aláirást váltottál, egyben :tezsvir: érte, ez sokkal jobb, meg nyugodtabb, meg aranyosabb :)
Kösz! :) Ez a Monkey D. Luffy Pirate Crew!!!! (lásd: One Piece :cool: )

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Grat az aláíráshoz, Mazs! Kaizoku rulez! :D

Kupo

Grat a sighez Raggie Gordon!