Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Amúgy gratula Bruce 579-nek a memberséghez, Tiaronak a 600-hoz, és kicsit megkésve bár, de gratulálnék a mai szülinaposunknak is (nektek meg köszönöm, hogy megvártatok :))
Szóval Boldog Születésnapot Santitonak, aki ma lett 26!
Igen... HBD Sanito (érdekes... a naptáramban mára Atyman volt írva,  24 lett volna... érdekes)...
Persze Big-Big Gratula Tiarónak, meg Bruce579nek is !! ;)

Shock12

Gratulálok Saori az 1100. postodhoz !! Szép teljesítmény !! ;) ... Hm... szorgosan, csak így tovább ! :)

Saori

Köszönöm :o;), igyexem!
Neked meg szeretnék gratulálni az 1900-hoz! Már nincs shock a 2k-ig! :D ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

Köszönöm szépen a gratulációt ;) ! Igyekszem a fenmaradó 100 postot lehetõleg megfelelõ helyre, megfelelõ minõségben postolni. :)

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Előszöris: Boldog nőnapot a fórum minden hölgytagjának!
Gratula Soridannak az új avatarjához!
Gratula Tiaronak a 600.-ik postjához!
Gratula Bruce 579-nek a memberséghez!
Boldog Születésnapot Santitonak!
Úgy veszem ki, hogy Exo és Krilin is gratulációt érdemel az új avatarjáért, de őszintém mondva még nem láttam őket, de azért láttatlanba is gratula nekik!

Mit mondhatnék, grat mindenkinek!

Exo avatarját én csináltam :D

.Attila

Grat Saori!

(miért nem jut eszembe már valami jó? :ejj: )

.Attila

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Exo avatarját én csináltam :D

Akkor neked is nagy GRAT! :appl:

Exo

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Előszöris: Boldog nőnapot a fórum minden hölygtagjának!
Gratula Soridannak az új avatarjához!
Gratula Tiaronak a 600.-ik postjához!
Gratula Bruce 579-nek a memberséghez!
Boldog Születésnapot Santitonak!
Úgy veszem ki, hogy Exo és Krilin is gratulációt érdemel az új avatarjáért, de őszintém mondva még nem láttam őket, de azért láttatlanba is gratula nekik!
Arigato! De a dicshimnusz SysOP-ot illeti, ő az alkotó...én csak a screenshotot csináltam!:D

Exo

Ja, és ConGrat mindenkinek!:D

Xaga

Shadowolf

Na akkor: grat Saori-nak az 1100-hoz!
                grat Shock-nak az 1900-hoz!
                és végül grat Sötét Angyalnak az új avatarjához!
Remélem nem hagytam ki senkit. :D

.Attila

Grat Shock! No még 100, ill. most már csak 97, és MM!

Tiaro

I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

ignus

Fogadja gratulációmat Saori  az 1100ért és Shokku az 1900ért... Ignus a Soritól elcsent kevéske kis rakétát fellövi az égbe, aztán ujra depresszióba zuhan... :(
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Fogadja gratulációmat Saori  az 1100ért és Shokku az 1900ért...

Megint csak röviden: Dettó :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

noriko

Én is gratulálok, és plusszban még ElfWarriornak a 100.-hoz!!!szép tempó:)
"I wish I could, but I don't want to."

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by noriko
Én is gratulálok, és plusszban még ElfWarriornak a 100.-hoz!!!szép tempó:)

Arigatou!
Pedig nem is szoktam sűrűn ide írni, mert az olyan postszámnövelő ízű.:rolleyes: :D

És grat mindenkinek, aki most ért el valamit. Külön is Noriko-nak, hogy velem együtt nemrég érte al a 100-at. Mmint postot. :D
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves

Soridan

Uhh... Grat Saori, Shock, Tiaro, Exo, Krillin, Bruce579 és a többiek, ja és persze Ignusnak az elcsent rakettákért.

És kösözönöm mindenkinek, szipp.... (kíváncsi vagyok, ez az avatár meddig tart ki? :D :p :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Soridan
És kösözönöm mindenkinek, szipp.... (kíváncsi vagyok, ez az avatár meddig tart ki? :D :p :)

Egy hétnél többet nem adok neki. :p :D Ja, és grat ElfWarrior-nak a senior memberséghez! :jee:

ignus

Gratula ElfWarriornak a 102 posthoz! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

Gratula ElfWarriornak a 102 posthoz! :D

Hopp, tudtam, hogy vkit lehagytam.

Grat-grat!

Shadowolf: :p csak azért is meghagyom két hétig minimum :p
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Soridan
Shadowolf: :p csak azért is meghagyom két hétig minimum :p

Hiszem, ha látom. :hehe: Amúgy neked meg grat az új aláírásodhoz. Nekem teccik. ;)

Kalibur

Nna, itt is rég jártam, de azért megkísérlek valamivel előrukkolni, remélve hogy csak a fél társaság fog utánna csúnyán nézni, amiért kifelejtettem:
Grat Shock a túllépett 1900-ért, Saori az 1100-ért, a tünde harcimarcinak a 100 fölé lépésért, Sorinak az avatarért (tarts ki, két hét nem a világ :p ) és mindenkinek akit kifelejtettem.
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Bruce

Kösz mindenkinek! Amúgy a számokat nyugodtan lehagyhatjátok... Sőt! Zsozso, ki vagy a moderátorunk, ha hallod amit mondok, lécci radírozd le őket! Ezer hála, ha megteszed :)

Ebbe a threadben most vagyok először, épp ezért botsesz, hogy nőnapra nem írtam semmit... Ezentúl figyelek :)

Ja, és grat mindenkinek, akit megillet! Plíz ne haragudjatok, hogy nem nevezek meg mindenkit, de mint montam, most vagyok itt először... :(

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Soridan

QuoteOriginally posted by Kalibur
(tarts ki, két hét nem a világ :p )  

De amikor annyi jó ötletem/tervem van! :beken: Na jó, ha már ilyen szépen bíztatsz ;)

Shadowolf: látni fogod :morci: :haha: Biza'.  Egyébként az aláírásomat a Hollóidők c. mágus regényből hollóztam ki tegnap... muszáj volt, az ilyet nem lehet kihasználatlanul, parlagon heverni :)

Bruce: gratulálok, hogy megtaláltad az egyik (ha nem a) legnépesebb/legprogresszívebben burjánzó threadet :)

Shadowolf

Grat Cobrának a 400.-ik postjához!

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Grat Cobrának a 400.-ik postjához!

Úgyszintén.

ignus

Én is csatlakozom a Cobragratulálokhoz! :D

Bruce

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Saori

Én is csatlakozom a Cobragratulálokhoz! :D

Detto.. Valamint grat az elfharcosnak is ;) remélem nem maradt ki senki :D

Edit: énis thx mindenkinek..//hogy ne postszámnövelés legyen ;) :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"