Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Grat Exo-nak, hogy megállapodott az avatar-jában!

Exo

Arigato minnasan!!! :D

Trivi: hatalmas GRAT az 1,7k-hoz! :jee: (hoppá....és elsőként :D)

Saori

Gratula Trivi az 1700-hoz!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Grat Trivi nek az 1700 hoz! Ehh...Hol vagyok én még ettől... :rolleyes:  :eek:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xaga

Grat Trivi az 1700-hoz.

Totya

Omedetou Trivi!  :appl:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Shadowolf

Quote from: LorenorGrat Trivi nek az 1700 hoz! Ehh...Hol vagyok én még ettől... :rolleyes:  :eek:  :zen:

Egész pontosan 413 post-nyira. :D Ja, csak úgy mellékesen: GRAT TRIVI! :D

Bruce

Grat Trivi az 1700-hoz!

Asszem Exonak meg írok egy progit, hogy ha bejelentkezek, rögtön küldjön egy gratulációt az új avatárhoz  :hehe: Bár aszondják megállapodtál... ez igaz? Mer akkor nem strapálom magam  :) (Ja, azért gratulálok a mostanihoz is! :) )

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Drótmalac

Gratula Blimp a seniormemberséghez!
Gratula Exo a legújabb, új avatárhoz!
Gratula Trivi az 1700. psthoz!

Shadowolf

Grat a szédülö halacskának a színyór memberséghez! :D

És grat magamnak, hogy hajnali kettökor még gratulálgatok, ahelyett hogy aludnék a kényelmes kis ágyikómban...:rolleyes:

dizzy

Quote from: ShadowolfGrat a szédülö halacskának a színyór memberséghez! :D

És grat magamnak, hogy hajnali kettökor még gratulálgatok, ahelyett hogy aludnék a kényelmes kis ágyikómban...:rolleyes:

grat neked is, hogy akárcsak én is, még mindig itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy már én is aludnék :)

Ez a szédülő halacska nagyon :lol:
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Shadowolf

Quote from: dizzygrat neked is, hogy akárcsak én is, még mindig itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy már én is aludnék :)

Ez a szédülő halacska nagyon :lol:

Örülök, hogy legalább valaki értékeli a xar humoromat. :D Na ennek örömére megyek lefeküdni. ;) Csá!

dizzy

Quote from: ShadowolfÖrülök, hogy legalább valaki értékeli a xar humoromat. :D Na ennek örömére megyek lefeküdni. ;) Csá!

Már csak én maradtam az egyedüli active user, úgyhogy én is alszom.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Exo

Gratula Dizzy a Seniorsághoz! :jee:

Bruce

Grat Dizzy a seniorsághoz! (Ja, és ahhoz, hogy ilyen sokáig bírtad, bár ez Shadowolfnak is jár!)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Vóbert

Gratula a gratulálandóknak! ;)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Totya

Gratula senior Dizzy!  :appl:
Teacher Banzai!!!

Xaga

Soridan

Gyarapodnak az überseniorok :D Gratz :) Lassan le kell szoknom erről a threadről, kicsit túl sok alkalom van, nem is tudom mind észrevenni  :rolleyes:  :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Vóbert

Quote from: SoridanGyarapodnak az überseniorok :D Gratz :) Lassan le kell szoknom erről a threadről, kicsit túl sok alkalom van, nem is tudom mind észrevenni  :rolleyes:  :)

Írd, hogy gratula mindenkinek :) Személytelen, de nem hagysz ki senkit sem :P
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Soridan

Quote from: VóbertÍrd, hogy gratula mindenkinek :) Személytelen, de nem hagysz ki senkit sem :P

:p oda is. Eredetilen, és nem udvarias :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

.Attila

Grat senior Dizzy!

Soridan

Quote from: ShadowolfGrat Vóbert-nek a 300-hoz!

Jaja! ÉS erről is lemaradtam (de csak egy paraszthajszállal :) )

Szóval fanfár :)

Shadowolf

Quote from: SoridanJaja! ÉS erről is lemaradtam (de csak egy paraszthajszállal :) )

Szóval fanfár :)

Neked meg az addict memberségedhez! ;)

.Attila

Grat Vóbert a 300-hoz, és grat Soridan a függőséghez! (annyi függő van itt már, hogy hamarosan detoxikálót kell nyitnunk :D:D:D)

Exo

Grat Vóbertnek a 300-hoz és Soridannak az Addictsághoz! :D

Soridan

Quote from: ShadowolfNeked meg az addict memberségedhez! ;)

Jééé, tényleg! /me úgy csinál, mint aki nem ezért a pillanatért remegett egy hónapon keresztül :D

Tettem is érte valamit :D (<-kösz)

Trivi:

hogyisne, aztán mihez kezdjünk? Alig van vér a toxinunkban, ki ne mossad már! MI éltetne akkor? :D