Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Cobra

Gratulálok Lorenor billentyûzetének, hogy ilyen jól bírja.  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

QuoteOriginally posted by Cobra
Gratulálok Lorenor billentyûzetének, hogy ilyen jól bírja.  :D
Ha valami lestrapálja az az hogy eddig billentyűzettel KOF2000 oztam...De most már pihenhet a drága..mert vettem joyt....  :D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

phr0zen

Gratula a MAI napra Lorenornak.Holnap már úgyis gratulálhatunk neki az 500.-hoz,Pénteken meg a 600-hoz,szal nem esek bele a nagy szelebrésönbe...

;)

Itachi

Itachi

Shock12

QuoteOriginally posted by phr0zen
Gratula a MAI napra Lorenornak.Holnap már úgyis gratulálhatunk neki az 500.-hoz,Pénteken meg a 600-hoz,szal nem esek bele a nagy szelebrésönbe...

;)

No ja... és ha még sokat duplázgat, akkor egy nap sem kell neki... Nekedmeg úgyszintgratula a 400hoz...

Itachi

QuoteOriginally posted by Shock12
No ja... és ha még sokat duplázgat, akkor egy nap sem kell neki... Nekedmeg úgyszintgratula a 400hoz...
Eccer velem is megeshet... ;) Ja és phrozen gratula a 400 hoz így tovább!:D

phr0zen

Köszönom.Nekem nem 1 nap alatt jött,mint egyeseknek...Mondjuk azt se mondanám h. vért izzadtam hozzá.:)

És ha nem tévedek,hamarosan készíthetjük a konfettit&a tûzijátékot,ugyanis meglesz végre a fórum történetének 2. Addict Member-je!(Az érdekes az lenne,ha most hirtelen hibernációjából frissen éledve feltûnne VASH és jó szokásához híven ronggyá postolná az egész fórumot,ezzel néhány perc alatt elhappolva elõled a spotlight-ot.És ez végülis nagyon könnyen megtörténhet.;) )

Itachi

Köszönom.Nekem nem 1 nap alatt jött,mint egyeseknek...Mondjuk azt se mondanám h. vért izzadtam hozzá.:)

És ha nem tévedek,hamarosan készíthetjük a konfettit&a tûzijátékot,ugyanis meglesz végre a fórum történetének 2. Addict Member-je!(Az érdekes az lenne,ha most hirtelen hibernációjából frissen éledve feltûnne VASH és jó szokásához híven ronggyá postolná az egész fórumot,ezzel néhány perc alatt elhappolva elõled a spotlight-ot.És ez végülis nagyon könnyen megtörténhet.;) )
mindig számolok ezzel a lehetőséggel.....Ha lesz hát lesz....;)

Shock12

No ja... dehát...

Quoteelhappolva elõled a spotlight-ot.És ez végülis nagyon könnyen megtörténhet.;) )
Én mondjuk nem a rivaldafényre, illetve a címekre hajazok, ha elhappolja, hát elhappolja, gratulálunk neki, és konyec... de lehet, hogy bennem van a hiba :) !

Itachi

No ja... dehát...

Én mondjuk nem a rivaldafényre, illetve a címekre hajazok, ha elhappolja, hát elhappolja, gratulálunk neki, és konyec... de lehet, hogy bennem van a hiba :) !
A kollégával egyetértek ...Nem az fontos nekem,hogy én post oljak a legtöbbet....Hanem az ,hogy egyáltalán post oljak..... :D

Drótmalac

Gratulálok! kedves résztvevõink véleménynyilvánítást nyertek drótmalac módra:

Egyetértek Shock-al. Ez nem versenypálya, hanem fórum, itt a különbözõ címek szimbolikusak. Azt jelzik, hogy ki mennyi post-al szaporította a fórumot, se többet, se kevesebbet, a minõségre meg csak akkor jön rá valaki, ha elolvassa az illetõ minden postját. (vagy elegendõ postot, egy statisztikai következtetéshez)
Különben sincs semmi értelme, hogy azt nézzük ki mennyit és milyet postol. Néha mindenkire rájön az agymenés, jónéhány, az idiotizmus határát súroló post formájában.
Ami meg az életkort illeti: mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát.

;)

Itachi

QuoteOriginally posted by Drótmalac

Egyetértek Shock-al. Ez nem versenypálya, hanem fórum, itt a különbözõ címek szimbolikusak. Azt jelzik, hogy ki mennyi post-al szaporította a fórumot, se többet, se kevesebbet, a minõségre meg csak akkor jön rá valaki, ha elolvassa az illetõ minden postját. (vagy elegendõ postot, egy statisztikai következtetéshez)
Különben sincs semmi értelme, hogy azt nézzük ki mennyit és milyet postol. Néha mindenkire rájön az agymenés, jónéhány, az idiotizmus határát súroló post formájában.

;)
Nagyon szép beszéd volt éljen!:appl:

Kalibur

;)
De  szép is lenne...
De azért a beszéd díjnyertes volt ! Drótmalac for president !!!
:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

;)
Akkor én már szétporladtam volna miközben párhuzamosan épp anyám méhét hagyom el........  :p

ArchElf

Bulldog születésnapot Bantu !! És ráadásul a 31.et... túl a 3. X-n... szép !
Tudjatok, 30 ev utan minden nap ajandek...
:)
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

ArchElf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Akkor én már szétporladtam volna miközben párhuzamosan épp anyám méhét hagyom el........  :p
Ha igen... ezek az emberi let hatarai...
AE

ArchElf

;)
Senior Drótmalac Member megmondta a frankót, de egyet értek jól...
(Amúgy én már több mint 1000 éves vagyok)
:)
AE

Saori

Kicsit késõn, de újra ittvagyok és ezennel gratulálok mai ünnepeltjeinknek: Boldog Szülinapot! s007 , StabWest
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Saori
Kicsit késõn, de újra ittvagyok és ezennel gratulálok mai ünnepeltjeinknek: Boldog Szülinapot! s007 , StabWest
Ezúttal időben: Boldog születésnapot s007 , StabWest!

Shock12

... s007 , StabWest

Úgyszintén boldog születésnapot !! :)

s007

viva la resistance!

StabWest

Ezúttal időben: Boldog születésnapot s007 , StabWest!
Úgyszintén boldog születésnapot !! :)
Köszi Mindenkinek!!!:)

phr0zen

StabWest barátom,boldog szülinapot!:D

*Bocs hogy csak most gratulálok,dolgom volt...*

StabWest

StabWest barátom,boldog szülinapot!:D

*Bocs hogy csak most gratulálok,dolgom volt...*
:) Külön köszönet phr0zennek;) !

Chronos

Boldog születésnapot kivánok Stabwestnek és S007-nek...;)

CHRONOS

Zodd

Én is mindkettőtöknek boldog szülinapot:hopp: :hahaha:
:bsd:

StabWest

QuoteOriginally posted by Chronos
Boldog születésnapot kivánok Stabwestnek és S007-nek...;)

CHRONOS
QuoteOriginally posted by Zodd
Én is mindkettőtöknek boldog szülinapot:hopp: :hahaha:
Köszi :)!

Shock12

Elõre gratulálok Saorinak a 200. postjához !! És ezt felelősségteljes küldetésének (is) végrehajtása közepette érte el !

Gratulálok, szép, csak így tovább !

Saori

Elõre gratulálok Saorinak a 200. postjához !! Grat, szép !

Köszi^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"