Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Itachi

QuoteOriginally posted by Sky
Egy sötét felhõ ereszkedett a gratulációk rovatra ...
Gratulálok hogy sikerült lehangolni egy amúgy boldog topicot ...
Bocs nem ez volt a célom...Elragadtak az érzelmek.. :p
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Nem szidni Lorenort. Az emberek soxor rossz hangulatban vannak, erre nem úgy kell reagálni, hogy lecsesszük õket.

Mellesleg ha ilyen zh-t írtál volna, na meg ha ilyen szerencséd lenne a nõkkel, mint nekünk, neked is rossz hangulatod lenne.

Sky

Most nem részletezem sem az utolsó zh-imat sem a nõügyeimet, de ennyi idõ után megtanultam élni vele.
Ne hidd hogy a helyzeted bármivel is rosszabb pl. az enyémnél, csak engem már nem izgat fel igazán...
Az elõzõ comment pedig nem lecseszés volt hanem inklább ****kasztikus hanvételû, de ez a kommunikációs forma nem viszi át igazán a hangszínt ...
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

QuoteOriginally posted by Trivi
Nem szidni Lorenort. Az emberek soxor rossz hangulatban vannak, erre nem úgy kell reagálni, hogy lecsesszük õket.

Mellesleg ha ilyen zh-t írtál volna, na meg ha ilyen szerencséd lenne a nõkkel, mint nekünk, neked is rossz hangulatod lenne.
Kösz a védelmed,de fölösleges billentyű koptatás..mivel bölcs mondás:Akinek nem fájt a foga még soha az nem is tudhatja milyen a fogfájás...Most meg még mielőtt Shock kollégának szólnia kéne ,hogy OFF TOPIC...Végeztem... :zen:

ui:azért kösz jól esett...;)

Sky

És what makes you think hogy az én hangulatom jobb a tiédnél ?
Mess with the best,
Die like the rest...

Sky

QuoteOriginally posted by Lorenor
Kösz a védelmed,de fölösleges billentyű koptatás..mivel bölcs mondás:Akinek nem fájt a foga még soha az nem is tudhatja milyen a fogfájás...Most meg még mielőtt Shock kollégának szólnia kéne ,hogy OFF TOPIC...Végeztem... :zen:

ui:azért kösz jól esett...;)

Szóval kettövel följebb ...
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

És what makes you think hogy az én hangulatom jobb a tiédnél ?
Én nem mondtam ,hogy xarabbul vagyok mint más ,mivel mindenkinek megvan a maga keresztje....Eccer én is nyafoghatok...Úgyse szoktam....most ez esett jól...Kell néha egy kis agóniával átszõtt melankólia is(nekem legalább is igen..)Mivel minden völgy után jön egy domb..Mindig...;) Na de mostmár tényleg OFF!:zen:

Sky

Én nem mondtam ,hogy xarabbul vagyok mint más ,mivel mindenkinek megvan a maga keresztje....Eccer én is nyafoghatok...Úgyse szoktam....most ez esett jól...Kell néha egy kis agóniával átszõtt melankólia is(nekem legalább is igen..)Mivel minden völgy után jön egy domb..Mindig...;) Na de mostmár tényleg OFF!:zen:

Ebben kieggyezhetünk...
Na megyek hegyet mászni(még néhány óra és lejön egy pár új psx-iso, addig meg GGX és X-change2)...
Mess with the best,
Die like the rest...

Saori

Gratula minden koránkelõnek...egy kiscit még nem vagyok magamnál, ugyanis mot 10 perce akartak elütni....10 cm-re állt mge elõttem az autó...szóval én még gratulálok magamnak, amiért élek...:(
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Sky

Én is gratulálok neked mert élsz !:D
Nélküled ki harangozná be hogy kinek kell gratulálni ?
Mess with the best,
Die like the rest...

Kono

QuoteOriginally posted by Saori
Gratula minden koránkelõnek...egy kiscit még nem vagyok magamnál, ugyanis mot 10 perce akartak elütni....10 cm-re állt mge elõttem az autó...szóval én még gratulálok magamnak, amiért élek...:(

Ehh, jóisten... Vigyázz magadra, mi lesz nélküled ezzel a fórummal, hmm? ^^" Mondjuk nemtom, hogy történt, de azért gratula a túlélésért!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Itachi

Kár lett volna...nagy veszteséget szenvedne a Gratulációk meg a Vampires topic....:beken:

Kalibur

Kár lett volna...nagy veszteséget szenvedne a Gratulációk meg a Vampires topic....:beken:
Egyetértek ! Ugyhogy a jövõben nem is kísérletezni ! (szívbõl jövõ parancs, tudom milyen jó játék ... engem a hév került el kerek 5 cm-re...:D )
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sky

Látod mennyien örülnek neked?
És ez még valószínûleg nem a vége...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

ÁÁÁÁ !!! Jujj ! Kihagyok egy fél napot, és ezt tudom meg ??? Gratulálok a sofőrnek, hogy sikerült megállnia !! ;) ...

Na jó, Neked is Saori, hogy sikerült túlélni az autó elé lépésedet :) !

phr0zen

Gratulálok Shock 12-nek a 800. postjához.:)

Továbbá gratulálok minden születésnaposnak és jubileumi postszámot elérõnek(pl. Zodd)akinek az utóbbi napokban a túlzott elfoglaltság miatt nem volt idm gratulálni.;)

Itachi

Gratula Shock kollégának a 800. post jához.....:D

Sky

Grat Shock-nak a 800. posthoz
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

QuoteOriginally posted by phr0zen
Gratulálok Shock 12-nek a 800. postjához.:)
...

Gratula Shock kollégának a 800. post jához.....

Grat Shock-nak a 800. posthoz

Köszönet mindenkinek :) !!

Chronos

Gratula Shock-nak...;)
Csak így tovább! :jee:

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Gratula Shock-nak...;)
Csak így tovább! :jee:

CHRONOS
Kössz. Te meg kapardd már össze azt a 25 postot, már csak annyi kell, hogy lépj megint egyet a ranglétrán :D !

phr0zen

QuoteOriginally posted by Shock12
Kössz. Te meg kapardd már össze azt a 25 postot, már csak annyi kell, hogy lépj megint egyet a ranglétrán :D !

Gondolj csak bele Chrono:Soha,senki nem hívhatna többé õslénynek!Hát létezik ennél utópisztikusabb jövõkép?;)

Chronos

Igyekszem, igyekszem...:p

CHRONOS

.Attila

QuoteOriginally posted by Shock12

Hajrá!

Ha belegondolok, hogy én még a 25.-nél sem tartok :D

Shock12

Hajrá!

Semmi gond, majd idõvel Te is postolgatsz, és majd szépen gyarapodsz... nyugi ;) !

Chronos

Hajrá!

Menni fog az...;)
Nem egyszer volt arra példa, hogy jött egy új member, bepostolt 20-at, majd 2 hónappal késõbb 600-at...:D
Szal menni fog, csak akarni kell...:p
Mindenesetre hajrá hozzá...:jee:
Ebben a fórumban elég sok topic van, amihez hozzá lehet szólni, biztos vagyok benne hogy fogsz találni olyat, amelyik a kedvenc topicod lesz, és oda postolsz majd sokat...:)
Egy ennyire látogatott fórumban (hozzátenném: régen közel sem volt ennyire látogatott) elég egyszerû az elsõ 200 postot elérni, onnantól kezdve pedig már megy magától a postolás...:)

CHRONOS

Shock12

Chronosnak teljesen igaza van... még annyit fûznék hozzá, hogy persze törekedni kell azért arra, hogy értelmes hozzászólások szülessenek... azaz nem baj,  ha kevés van, de ha az a kevés velõs, akkor sincs baj :) ! (persze vannak agymenések, általában azon lehet a legjob-baka-t röhögni :D )

Zodd

Menni fog az...;)
Nem egyszer volt arra példa, hogy jött egy új member, bepostolt 20-at, majd 2 hónappal késõbb 600-at...:D

CHRONOS

Nem is tudjuk ki volt az :D
Chronos te se tudod esetleg Lorenor vagy Sky nem tudja :D
:bsd:

Chronos

QuoteOriginally posted by Zodd
Nem is tudjuk ki volt az :D
Chronos te se tudod esetleg Lorenor vagy Sky nem tudja :D
Hát ja, én sem tudom...;)
*khm*Vash*khm*Lorenor*khm*Sky*khm*
Szal nem tudom...:D (meg egy kicsit meg is vagyok fázva :lol: )

CHRONOS

Shock12

Hát ja, én sem tudom...;)
*khm*Vash*khm*Lorenor*khm*Sky*khm*
Szal nem tudom...:D (meg egy kicsit meg is vagyok fázva :lol: )
CHRONOS
:muhahah: :rotflol: :lul: :jee:

... na igen... valahogy ezt én sem tudom ... :p