Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: BonciHa a posttörléseket nem vesszük figyelembe, akkor sirtomi volt az, de ha igen, akkor fogalmam sincs, hogy kell megnézni.
Szerintem sehogy.
Mindenesetre GRATULA a fórumnak a 100000 posthoz!
(éppen egy gratula flash-el bénázok, majd fölteszem)

Necrid^

Grat kvikveg az 1200hoz!! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Gratula Kvikveg az 1200-hoz!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Na, megvagyok a flash-sel. Kicsit gyenge lett tudom, de elég kezdõ vagyok flash-ben (legalább a zene loop jó lett :hehe: )

Grat a 100.000 posthoz USTEAM!

Grat Kvikveg az 1200-hoz! :)

Relunx

Hatalmas Grat az Uteamnek és az összes Membernek a 100.000 psthoz!  :jee:
Grat Kvikveg az 1200-hoz!

Relunx

Kvikveg

Quote from: MohaNa, megvagyok a flash-sel. Kicsit gyenge lett tudom, de elég kezdõ vagyok flash-ben (legalább a zene loop jó lett :hehe: )

Wow a flash tokjo!
Koszi!
Grat az USTEAMnek a 100.000hez!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: MohaNa, megvagyok a flash-sel. Kicsit gyenge lett tudom, de elég kezdõ vagyok flash-ben (legalább a zene loop jó lett :hehe: )

WoW!! LoL!! Ez :kiraly: !! bár valami Hellsinges vagy CB-s jobban tetszene! :]

Vili: grat az aláfirkantásodhoz! Engem már sikerült szugerálnod(megnéztem mégegyszer! ;) )!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Grat Moha aranyos a flash!  :jee:

Pirula

Quote from: MohaGrat a 100.000 posthoz USTEAM!
Nagyon király! :) Ment a rep!

HVp213

Grat Moha! :jee:
THX & Grat Raggie! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Ez munka.. grat hozza Moha :jee: legközelebb hogy kérjek egy DC-es :D (hol hallotam ez a zenét?)

Grat Sör Maister az 1600-hez :jee:
GRAT A 100.000 hez USTEAM :jee:

Moha

Quote from: Necrid(hol hallotam ez a zenét?)
Ikkitousen intro.

Kösz a gratokat, fiúk! :)

Pirula

Gratula az 1600-hoz Raggie! Ma koccintunk erre egyet. Kettõt. Hármat.

Raggie

Köszi Vili, Necrid és Pirula kollégák! :merci:

Pirula: úgy lesz! ;) vagy addíg amig eltaláljuk egymás poharát! o.O ^^
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Meske

Grat Raggie Gordon az 1600hoz!
Grat HVp213 az aláírásodhoz! 213213213213213213
Grat Mohuci a flash-edhez! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Quote from: PirulaGratula az 1600-hoz Raggie! Ma koccintunk erre egyet. Kettõt. Hármat.
Grat Raggie az 1600-hoz!
Grat Pirula a jó ötlethet! Ebbe én is beszállok! :D :hopp: :cool: :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Relunx

Grat HVp213 az aláírásodhoz!
Grat Moha a Flashez! Nagyon állat!  :jee:

Relunx

Rin

NAGY GRAT MINDENKINEK AZ ELMÚLT 3 HÉTBEN!!!! :appl:

HVp213

THX Rin (önzö modon magamra gondolok), Relunx & Necrid! (Sok sikert a holnapi vizsgádhoz!!! :jee: )

Itachi

Hehe..Jó rég néztem ide be utólag grat mindenkinek(fél évre visszamenõleg) aki bármilyen módon kiérdemelte.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Relunx

Grat Rin és Itachi az új aláírásodhoz!
Rin-nek:
Melyik animébõl van az aláírásod? Kik õk?

Relunx

Rin

Köszi!
Haruka és Mitsuki a Kimi ga Nozomu Eienbõl

Moha

Quote from: RelunxMelyik animébõl van az aláírásod? Kik õk?
Még nem láttad a Kimi ga Nozomu Eien-t? Sürgõsen bepótolni! A legjobb dráma anime, amit valaha láttam!
Grat az aláíráshoz Rin és neked is Itachi!

Grat Raggie az 1600-hoz!

Továbbá ismét köszönöm a gratokat. Tényleg nem vagyok ász flash-bõl és lehene jobb is, de örülök, hogy tetszik nektek. :)

HVp213

Gratula Itachinak & a Kiskorunak az aláiráshoz! :jee:

Rin

Köszi Moha és Vili ( :hehe:  :hehe:  :hehe: )!

sirtomi

Boldog születésnapot Kvikveg!

:appl:

Necrid^

Happy Birthday Kvikveg :appl:
Grat Rin Az aláirásért :jee:

HVp213

Boldog Szülinapot Master!

Grat Necrid! :jee: