Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Gratulálnék Angelnek, amiért visszaállította a régi avatarját! :hopp: :hopp: :hopp:

Shadowolf

Most pedig Xagának gratulálnék a memberséghez.

Xaga

Member vagyok, jeee:whoah:

Gratulálok magamnak Teljesítettem a 3 éves tervet:D

.Attila

QuoteOriginally posted by Xaga

Grat!

És mindezt 2 hónap alatt! :D

Shock12

QuoteOriginally posted by Xaga

Gratula !! Hajrá, következõ cél a szenyor memberség !! ;)

ignus

Grat mindenkinek akinek tegnap kellett volna, és Corbrának az új avatarjáért!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Grat Cobra az új avatarhoz!

u.i.: ez mindig is érdekelt: hogy látsz ki a sisakodon?

Cobra

Köszönöm a gratulációkat, és én is gratulálok mindenkinek, akinek kell.  :)
Trivi, még nem volt a fejeden bukósisak ? Azon vajon hogy lehet kilátni ?   :rolleyes:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

QuoteOriginally posted by Cobra
Köszönöm a gratulációkat, és én is gratulálok mindenkinek, akinek kell.  :)
Trivi, még nem volt a fejeden bukósisak ? Azon vajon hogy lehet kilátni ?   :rolleyes:

Egy bukósisakon be lehet látni, ezen viszont sosem lehetett belátni, bármennyire is közel volt a kamera. Vagy én emlékszem rosszul?

noriko

GRATI az új avatarhoz Cobra! :)  a másikat még azóta sem sikerült megfejtenem... annak ellenére hogy írtad mit kell látni.:(
mármint a tükröződéses részét..

Nahát, nem igaz hogy nem bírok összekaparni 50postot.. pedig már szeretnék avatart váltani én is, de úgy terveztem, hogy csak minden 50. post után fogok.. hmm...lehet hogy majd többször jövök ide gratulálni... értelmes szövegek leírására mostanában úgysem vagyok képes:rolleyes:   blah vizsgaidőszak vége merre jársz??
"I wish I could, but I don't want to."

Moloko

QuoteOriginally posted by Trivi
Egy bukósisakon be lehet látni, ezen viszont sosem lehetett belátni, bármennyire is közel volt a kamera. Vagy én emlékszem rosszul?
:_off:  jelentem, rajtam már volt gladiátor sisak, azon se kilátni se belátni nem lehet....

.Attila

QuoteOriginally posted by Angel
:_off:  jelentem, rajtam már volt gladiátor sisak, azon se kilátni se belátni nem lehet....

szintén :_off: Erre akartam célozni. Ha belátni nem lehet, akkor kifele hogyan lát?

Xaga

Gratulálok emberek a Külvilág szekció elérte és meghaladta a 10000 postot.

Chronos

Gratulálok mindenkinek, amiért a Usteam fóruma elérte a 20000 hozzászólást! :)
Csak így tovább! :jee:

CHRONOS

Shadowolf

És most egy kis egoizmus :D: Gratulálok magamnak a 20000.-ik illetve a 10000.-ik posthoz! Na és persze grat mindenkinek, aki közreműködött ennek az eléréséhez. :hopp:

EDIT: a két nagyon értelmes postom az offtopicban található. :D

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tiaro

Cobra, állat az avatarod! Tiszta nosztalgia... :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shadowolf

Na mielőtt megint lemaradnék :D : Gratula Kaliburnak és Trivinek a 600.-ik postjukhoz, illetve Shocknak az 1400.-ikhoz

ignus

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Na mielőtt megint lemaradnék :D : Gratula Kaliburnak és Trivinek a 600.-ik postjukhoz, illetve Shocknak az 1400.-ikhoz

Csatlakozom.... :D

És most látom hogy neked  meg a 400.hoz kell...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tiaro

Affrancba már megint lemaradtam. Szóval Shadow, grat a 400. posthoz, Kaliburnak a hatszázhoz, Shocknak szintén, Trivinek az 1400hoz... ja nem, Trivinek a hatszázhoz, Kaliburnak az ezernégyszázadik posthoz... vagyis Shadowolfnak a négyszázadik Trivijéhez, Shocknak pedig a Kaliburadik ezernégyszázához. :p
Csak meglett a végére, na.
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

ignus

QuoteOriginally posted by Tiaro
Affrancba már megint lemaradtam. Szóval Shadow, grat a 400. posthoz, Kaliburnak a hatszázhoz, Shocknak szintén, Trivinek az 1400hoz... ja nem, Trivinek a hatszázhoz, Kaliburnak az ezernégyszázadik posthoz... vagyis Shadowolfnak a négyszázadik Trivijéhez, Shocknak pedig a Kaliburadik ezernégyszázához. :p
Csak meglett a végére, na.
Kezd bonyolodni a dolog mi?...  :hopp:

Shadowolf

Dschneidernek asszem még nem gratuláltam a senior memberséghez, úgyhogy most bepótolom.

ignus

Dschneidernek asszem még nem gratuláltam a senior memberséghez, úgyhogy most bepótolom.

Akkor én is.... :D

.Attila

Grat Shadowolf! Ilyen tempó mellett teljesen természetes, hogy mindenki lemarad a gratulációval.

Kalibur

Köszönöm (egyébként mindenki másnak is, nemcsak neked :) ) bár meg kell, hogy mondjam, magamat ismerve talán kicsit elsiettétek, de sebaj :D
Én viszont akkor viszonoznám a gratot Shadownak, és továbbítanám Dschneidernek is:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Grat Shadowolf! Ilyen tempó mellett teljesen természetes, hogy mindenki lemarad a gratulációval.

:_off:: Ha azt gondolod, hogy most sokat írok, akkor várd csak meg a vizsgaidőszak végét. :muhahah:

.Attila

A 600. postommal köszönöm a gratulációkat!

És grat Shock a 1400-hoz!
Még csak 100 és otaku.

Shock12

Még csak 100 és otaku.

Grat a 600hoz !! ;) (Még nem tartok 1400nál... nyugi... maaajd...)

ignus

Még csak 100 és otaku.

Nagy grat Trivinek! Hurrá-hurrá! :hopp:
És Shokkunak is, az 1400. postjához, amit még nem irt meg....