Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Sephiroth

Gratulálok Kalibur.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shock12

Hát akkor fogadja születésnapi gratulációmat Pyran, aki ma 25 éves ! (Bár mivel eddig nem postolt, erõsen gyanítható, hogy nem fogja eme köszöntést olvasni... :) )

roderick

Gratulálok magamnak, hogy voltam olyan paraszt, hogy senkinek se gratuláljak az elmúlt kvázi 2 hónapban... dehát bejgli+vizsgák... :rolleyes: tudjátok... na azért gratula mindenkinek mindenért
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

ignus

Grat Pyran-nak aki "szellemregjével" növeli a fórum tagjainak számát!

Bódog Szülinapot!:D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :D

Én meg csatlakozom az ő elötte szólóhoz.
Boldog Happy Bírthday Születésnapot.

Drótmalac

Boldog szülinapot  Pyrannak.
Meg így utólag gratula mindenkinek akinek elmulasztottam az elmúlt pár hetes kényszerszünetben gratulálni. Bár még nem olvastam mindent végig, arra tök egyedül rájöttem, hogy időközben Chronos moderátor lett, tehát neki is gratula, valamint ha jól látom Shock és Kalibur is a közelmúltban jubilált, vagyis nekik is gratula (és ez még csak szűk egy oldal visszaolvasása után...)

ignus

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Boldog szülinapot  Pyrannak.
Meg így utólag gratula mindenkinek akinek elmulasztottam az elmúlt pár hetes kényszerszünetben gratulálni. Bár még nem olvastam mindent végig, arra tök egyedül rájöttem, hogy időközben Chronos moderátor lett, tehát neki is gratula, valamint ha jól látom Shock és Kalibur is a közelmúltban jubilált, vagyis nekik is gratula (és ez még csak szűk egy oldal visszaolvasása után...)
Grat a visszatéréshez és hogy ilyen gyorsan újra felveszed a fórum tempóját! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Hát akkor fogadja születésnapi gratulációmat Pyran, aki ma 25 éves ! (Bár mivel eddig nem postolt, erõsen gyanítható, hogy nem fogja eme köszöntést olvasni... :) )

Hátakkor én is gratulálnék az ünnepeltnek !! Boldg Szülinapot!!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Hát boldog születésnapot Pyran, kapjál sok-sok anime-t, ha válaszolsz erre a postra! (Na talán így postol, ha egyáltalán szokott errefelé nézni)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Trivi
Hát boldog születésnapot Pyran, kapjál sok-sok anime-t, ha válaszolsz erre a postra! (Na talán így postol, ha egyáltalán szokott errefelé nézni)
Foghadok veled egy huszasban, hogy nem! (meeten rendezzük :D )
De azért szülinapot neki !
Welcome back Drótmalac :p . Gratula az észrevételekhez és gyors következtetésekhez, és köszönöm a gratulációt !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Gratula [Bounce]-nak a memberséghez.

Xaga

Lásd elöttem szólót.

Xaga

Gratulálok magamnak 100. postomhoz. :tüzijáték: :tapsvihar: :D

.Attila

QuoteOriginally posted by Xaga

De szerény emberek vannak ezen a fórumon, magukat ünneplik :D (én is ünnepeltem magamat anno ;))

Egyébként: GRAT a senior memberséghez!

Shadowolf

A kis beképzelt! :p Amúgy tényleg gratula a színyor membőrséghez. :)

Xaga

Köszönöm, köszönöm. Bár nagy nehézségek árán de sikerült teljesítenem az 5 éves tervet.

Drótmalac

Gratula Bounce & Xaga a szintlépéshez!

Baldy

Grat a Senior Member cimedhez Xaga! Ritka teljesítmény! :D
És boldog szülinapot a szülinaposnak! Ööööö, hogy is hívják? Jah! Pyran! Szóval boldog cüllinapot Pyran! :) BUÉK! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Köszönöm, köszönöm. Bár nagy nehézségek árán de sikerült teljesítenem az 5 éves tervet.

Mintha ilyesmit már hallottam volna:

Member vagyok, jeee

Gratulálok magamnak Teljesítettem a 3 éves tervet

Xaga

QuoteOriginally posted by Trivi
Mintha ilyesmit már hallottam volna:

:D
Az 50. post elérése volt a 3 éves (napos) terv a 100. post elérése pedig az 5 éves (napos) terv. Jelenleg 1, 3 éves terv (főiskola elvégzése) és 1, 5 éves terv ( megtanulni japánul türhetö szinten) van betervezve :D

Sephiroth

ignus

Grat Xaga és  Bounce... És Baldy-nak hogy újra ittvan... (meg hogy vállalkozik egy meccsem megtekintésére... :) )

Shock12

Gratula Bounce-nak, és Xagának... mennek azok a tervek :) !

Shock12

Akkor bulldog születésnapot a ma születetteknek:

-  music, aki ma tölti a 84. életévét... ha még él, és olvassa, akkor gratula... ha lát fentrõl, amint ezt írom, akkor is gratula... kár, hogy nem az élõk között olvassa :D .
- shimrod, aki az évet nem adta meg, így nem tudjuk, hány éves is..,
- Misima_Law aki 19 éves...
- utoljára, de nem utolsó sorban Zoir, aki 26 lett !

Shadowolf

Heppi bőrthdéj a fent említetteknek!

Shadowolf

Ja és előleges gratula ignusnak a 300.-ik posthoz (és elnézést, hogy még nem sikerült a képeket eljuttatnom hozzád).

Nephilim

Grat Xaga! És hippy borzdélyt! És grat mindenkinek az n.-ik posthoz! :appl:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Sephiroth

Grat Nephilim a 200-hoz (Igaz még most csak 199).;)

És csatlakozom az utánam szólóhoz.:tezsvir:

ignus

Nagyon bódog szülinapot Shimrod-nak, Mishima Law-nak Zoirnak, És Musicnak.... (szép kor!) hopp: