Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Saori

Hai...tessék megvárni.. /me virtuálisan seggberúgja Soridant...Te csak utánam ;)
Hát...Blady lehet napközben beesik de én csak valószínű este leszek legközelebb, úgyhogy..ha Shokku gratulált a nevemben is akkor már nyugodtan a többiek is megtehetik..:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

ignus

Boldog Szülinapot Trivi-sensei! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
Fáradt vagy... :D ...
Ezt most mé? Nehehem értem... :confused: !
Mindegy. Akkor happy B. Trivi !!!!!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Soridan

Saori:

Már megint?? Megígérted, hogy többé nem... szipp.... /me eljátsza az avatárját :(

Shock12: :( :( Sajnálom....
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
Boldog Szülinapot Trivi-sensei! :hopp:

Jaja, :énekelve: Happy birthday to you!!! :p :D

Sephiroth

Heppíí Börzdély Trivi!!

És gratulálok mindenkinek úgy sac/kb 10x.
1: (Na most úgy hiszem egy fél-napig nem kell ide postolni:rolleyes: )
2: (Nem rossz értelemben, csak nincs sok időm)
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Zodd

Boldog szülinapot Trivi tőlem is :hopp:
:bsd:

Tiaro

Trivi szülinapja?

E ööm, e bódottá! E a lenadobb bódottá! :D

(Happy BirthDay! :tezsvir: )
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Xaga

Heppi Börszdéj Trivi!

.Attila

:merci: to all!

Tesóm nem tudom, hogy feljön-e még ma a forumba, bár valószínű, de akkor is csak késő este.

Tiaro: oro?

Trivi-sensei? Először szólítottak így...

Itachi

Na most értem haza,szóval HaPPy Bithday Trivi my friend!:D :D :zen: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

QuoteOriginally posted by Lorenor
Na most értem haza,szóval HaPPy Bithday Trivi my friend!:D :D :zen: :zen:

:merci: to you too, tomogaki!!!

Cobra

Boldog születésnapot Trivi.
Mesélj, mit kaptál ?  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

noriko

na ezért félek idejönni... mert ha véletlenül belerondítanék a konvencióba, akkor jól kikapnék...

...pedig most egy kevéske értelmezési problémával küzködök, ugyanis azt vettem ki Shock és Saori szavaiból, hogy elsőnek Baldy gratulál, aztán Saori, után többiek. De mivel Saori nem lesz, csak későn, nem mondta ki hogy boldog szülinapot, mert meg akarja várni ugye Baldy-t, de azt sem akarja, hogy sokáig várakozzunk utána őrá, úgyhogy Baldy után Shock köszönthet Saori nevében és utána többiek..:confused:  De közben a főszereplő maga mondta hogy Baldy is csak később jön, úgyhogy akkor biztos mindegy... és.... a többiek már úgyis elkezdtek köszöntgetni....úgyhogy: Boldog Szülinapot Trivi!:D

ezek után nem szídhat senki!!:hehe:  és ha félreértettem, gomen a hosszúság miatt. meg amúgyis...:p
"I wish I could, but I don't want to."

Saori

QuoteOriginally posted by noriko
na ezért félek idejönni... mert ha véletlenül belerondítanék a konvencióba, akkor jól kikapnék...

...pedig most egy kevéske értelmezési problémával küzködök, ugyanis azt vettem ki Shock és Saori szavaiból, hogy elsőnek Baldy gratulál, aztán Saori, után többiek. De mivel Saori nem lesz, csak későn, nem mondta ki hogy boldog szülinapot, mert meg akarja várni ugye Baldy-t, de azt sem akarja, hogy sokáig várakozzunk utána őrá, úgyhogy Baldy után Shock köszönthet Saori nevében és utána többiek..:confused:  De közben a főszereplő maga mondta hogy Baldy is csak később jön, úgyhogy akkor biztos mindegy... és.... a többiek már úgyis elkezdtek köszöntgetni....úgyhogy: Boldog Szülinapot Trivi!:D

ezek után nem szídhat senki!!:hehe:  és ha félreértettem, gomen a hosszúság miatt. meg amúgyis...:p

Az első ember aki odafigyelt :D :merci:
Szóval..mostmár boldog szülinapot szeretnék én is kívánni Trivi mesternek, nomeg gratulálni S(h)adowolfnak (;)) az 1100-ik postjához :)

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Az első ember aki odafigyelt :D :merci:
Szóval..mostmár boldog szülinapot szeretnék én is kívánni Trivi mesternek, nomeg gratulálni S(h)adowolfnak (;)) az 1100-ik postjához :)

"She's the One... " !! ;) Mai elsõ gratulációnk Norikoé, aki bizony el is olvassa az emberek irományát, és nem nekiáll vadul írni... :p

Akkor így Saori után / Baldy elõtt... Boldog születésnapot Trivi !! :)

Ja, meg ShadoWolf !! Gratula (bár 1200nél szándékoztam... de mindegy... :D)

Shadowolf

Saori, Shock kösz a gratot, és elnézést kérek. Ha viszont már úgyis itt vagyok, gratulálnék norikonak a figyelmességéhez. ;) (analfabétizmus rulez!!! :hopp: )

.Attila

Szerencsés helyzetben vagyok, most kimaradtam a dorgálásból :)

Mégegyszer :merci: mina (így kell írni :confused: ).

Grat Shadowolf!

u.i.: miért lettem én mester? :confused:

Saori

QuoteOriginally posted by Trivi
u.i.: miért lettem én mester? :confused:

Miért ne? :p Csakúgy jött :D

Itachi

Ezennel gratulálnék Angel nek a lesser demon séghez!:zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Ezennel gratulálnék Angel nek a lesser demon séghez!:zen:

Csatlakozom. :D

Sephiroth

Ezzenel gratulálok 35 membernek. Azt nem tudom kinek, de nem rég volt most user.:)
No time to haste... khmm waste. Let's go!

.Attila

Grat Angel! remélem még nem éstem el...

És grat magunknak meg a vendégeknek, hogy rövid időn alatt újabb rekordot állítottunk fel!

Baldy

Mindenek előtt BOLDOG SZÜLINAPOT a kedcenc öcsémnek!!!!! (ennek oka, hogy ő az egyetlen :D)
A többieknek is gratulálok, akik valamit elértek, de remélem nem sértem meg őket azzal, hogy ez a post most inkább az öcsém szülinapjáról szól :)
Szóval: Chestit Roszden Den!!!!

Ui.: Aki meg előttem mert az öcsémnek boldog szülinapot kivánni, ajánlatos, hogy a közeljövőben ne jelenjen meg előttem, mert kifejezetten morcos vagyok emiatt :hogyaza:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Baldy
Ui.: Aki meg előttem mert az öcsémnek boldog szülinapot kivánni, ajánlatos, hogy a közeljövőben ne jelenjen meg előttem, mert kifejezetten morcos vagyok emiatt :hogyaza:

Akkor csak két hét múlva találkozunk a meet-en. :p Amúgy grat neked, hogy még sikerült ma ide eljutnod. :D (hja, milyen jó, hogy nekem még nem kell dolgoznom :rolleyes: )

Baldy

Mindennek megvan a maga jó és rossz oldala :)
És nem tudom... 30 nő mellett csak 1 pasi van ott rajtam kivűl a munkahelyen... Ez olyan rossz lenne? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi
:
Trivi-sensei? Először szólítottak így...

Grat Shadowolf!
Melyik volt az? :D

U.i.: Baldy, akkor nem jössz a meccsre gondolom... :(
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Drótmalac

Ha jól láttam, akkor már  Baldy, valamint  Saori is gratulált már, tehát boldog születésnapot kívánok Trivi!
Gratulálok továbbá  Shadowolf 1100. postjához!
(ilyenkor jó, hogy mindig a végén gratulálok, mert nem vétek a szabályok ellen:D )

ignus

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Grat ignusnak a 600-hoz! :D

Köszi, ez gyors volt... :)