Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Archelf-nek már gratuláltunk a 200-hoz? :confused: Túl lusta vagyok végigolvasni az előző oldalakat, szóval grat Archelf! :D

Te az önarcképcsarnokban már igen :hehe: , de egyébként még nem.

Grat ArchElf a 200.-hoz! Szépen lassan te is belejössz!

Soridan

Grat Tiaro az új avatarhoz! Sokkal jobb szvsz, mint az előző :cool:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
nem... kár... :D
Legközelebb legyél ügyesebb ;) :p

Quote Igen, eme név jobban kifejezi nemi hovatartozásod :D:D !
És úgy hagzik minnt valami tébolyult amazon ... :rolleyes:
Különben éljen Archelf és a 200 fölötti postszáma :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tiaro

Soridan: Köszi szépen, de ezt én is szóról szóra elmondhatnám neked, úgyhogy meg is teszem. :D

Szóval grat az új avatarhoz, sztem sokkal jobb lett, mint az előző. :jee: :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen, grat ArchElf !!

Jaaa ! Gratula!!! :D Megy ez ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Soridan

QuoteOriginally posted by Tiaro
Soridan: Köszi szépen, de ezt én is szóról szóra elmondhatnám neked, úgyhogy meg is teszem. :D

Szóval grat az új avatarhoz, sztem sokkal jobb lett, mint az előző. :jee: :D

:( Pedig az inkább vagyok én :lol:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Hűűű, valakinek már csak egy kell :D /me repülőrajthoz készül

ignus

Grat Sori az új avatarhoz.... Szerintem mindkettő ugyanolyan jó (ilyen vélemémy még úgysem volt! :D )

Saori: :tüzijáték,petárdákkészenlétben...:b :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

QuoteOriginally posted by ignus
Grat Sori az új avatarhoz.... Szerintem mindkettő ugyanolyan jó (ilyen vélemémy még úgysem volt! :D )

Saori: :tüzijáték,petárdákkészenlétben...:b :hopp:

De csak azért tetszik mindkettő, mert még nem volt ilyen vélemény??? :D

A kicsi piros rakétákat pedig én lövöm fel! Na jó, legalább az elsőt :)

.Attila

Grat Soridan!

Nagyon szép a rajz.

Soridan

QuoteOriginally posted by Trivi
Grat Soridan!

Nagyon szép a rajz.

Off on:

Shameless self-promotion: fent van fanartban is :)

Off off.

ignus

Gratula Lorenornak az új avatarért! Csak nem Saorinál akarsz bevágódni (még jobban)  :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

/me kilövi a kicsi piros rakétákat. Grat Saori!

Edit: ehh, korai volt...hiába no, kis pirománia^^"

Itachi

Gratula Lorenornak az új avatarért! Csak nem Saorinál akarsz bevágódni (még jobban)  :hopp:
Mért akarnék bevágodni.És miért még jobban???? :confused:  Nem igazándiból Sesshomaru sat akartam de a baj az,hogy ami nekem van Sessh avatar az vagy túl pici ,vagy túl rossz a minősége...Ez az avatar meg nagy is és szép is..Ja és régen(mikor te még nem fórumoztál) volt már vagy 3 féle Inu Yasha s avatar om...majd ha csinálok egy jobbat Sessh ről akkor azt fogom berakni..Addig marad ez.:zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

ArchElf

Igazán szépen köszönöm mindenkinek...
Persze ha ezt minden levélre személyesen megköszönném, jövő hétre meglenne a 300 is...
:p
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

.Attila

QuoteOriginally posted by Lorenor
Mért akarnék bevágodni.És miért még jobban???? :confused:  Nem igazándiból Sesshomaru sat akartam de a baj az,hogy ami nekem van Sessh avatar az vagy túl pici ,vagy túl rossz a minősége...Ez az avatar meg nagy is és szép is..Ja és régen(mikor te még nem fórumoztál) volt már vagy 3 féle Inu Yasha s avatar om...majd ha csinálok egy jobbat Sessh ről akkor azt fogom berakni..Addig marad ez.:zen:

Mivel én tudtam, hogy jön egy újabb avatar, most

Grat Lorenor!

Itachi

QuoteOriginally posted by Trivi
Mivel én tudtam, hogy jön egy újabb avatar, most

Grat Lorenor!
Arigato Trivi..Sokkal jobb szerintem mint az Inu Yasha s.. ;) :p :hail: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

ignus

A Saoris dolog csak poén volt (szereti....imádja Inu Yasha-t, legalábbis nekem nagyon ugy tünt)... Most gratolok a legujjab avatarért! :D

Soridan

Uhh...grat Lorenor, fantasssssssztiku az avatarod. MOndhatnám: sugoi! (csak be ne égjek ^^)

Moloko

grat Trivinek 1100hoz, és hzamár így beírok, akkor Shadowolfnak is a 1350hez (ugyancsak félszáz, de kerek szám :))

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
grat Trivinek 1100hoz, és hzamár így beírok, akkor Shadowolfnak is a 1350hez (ugyancsak félszáz, de kerek szám :))

Öööö....köszike (asszem :confused: :D). És grat Trivinek az 1100-hoz.  :)

ignus

QuoteOriginally posted by Angel

Hát bizony ez az angyal megelőzött! gratulálok Trivi-bának az 1100. postjához! Hurréj-hurréj

Drótmalac

Akkor a mai(+ami tegnapról lemaradt) termés, akarom mondani a tömeges gratuláció következik:
Gratula teraflare a memberséghez!
Gratula Emarsharae-nek az új avatarjához!
Gratula Kalibur az addict memberséghez!
Gratula ArchElfnek a 200. poshoz!
Gartula Soridannak az új avatarjához!
Gratula Lorenornak az új avatarhoz!
Valamint Gratula Trivinek 1100. posthoz!
Megintcsak remélem, hogy nem hagytam ki senkit.

Kalibur

Grat trivi 1100ához és főhajtás Sori avatarja és képességei előtt :jee:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

A Saoris dolog csak poén volt (szereti....imádja Inu Yasha-t, legalábbis nekem nagyon ugy tünt)... Most gratolok a legujjab avatarért! :D

Jól tűnt ;) Tényleg ííímádom Yashát.. :D //bár az közelsem mindegy kit tekintek annak :o ;) :D

Amúgy gratulálok Lorenornak az új avatarjához ! Sessh nagyon jó !!
Meg Soridannak is grat az avatarhoz!
Éspersze Trivinek az 1100hoz !!
//most már Shadowolf is " ^^ " szaporító :p Ez fertőző?

..Ésmostmár énis ősMember lettem!! ;)

Shock12

Gratulálok eme történelmi pillanathoz !! A USTEAM történetének elsõ, hölgy Õsi tagja született meg, méghozzá Saori. Ezen szintlépés alkalmával az itteni pályakezdettel rendelkezõ, örökös fórum-születésnap-jelzõ hölgyet ünnepeljük, akinek sikerült beilleszkedni, mitöbb elnyerni a fórum elismerését, és csodálatát gyönyörû, mitöbb mûvészi alkotásaival !

Gratulálok Saorinak !!! ''l^^(l)^^''l

Saori

Köszönöm szépen :o! Én meg gratulálnék Neked az 1800. postodhoz !! ;) :D Nagyon szép !! :D Csak így tovább! ;)