Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Marfy

Gratulálok Shadowolf-sama!

.Attila

Moha

Gratulálok Shadowolfnak, hogy alig több, mint egy év alatt sikerült összehoznia 3000 postot!
Hail to The Mod! :)

Djinn

Gratulálok a 3000-hez Shadowolf!  :appl:  :appl:  :appl:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: NokiGratulálok Shadowolf-sama!

Csatlakozom a sok elõttem szólóhoz :)
Gratula Shadowolf :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Quote from: NokiGratulálok Shadowolf-sama!

Csatlakozom a sok elõttem szólóhoz :)
Gratula Shadowolf :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marox

Grat Shadowolf a 3000-hez!  :tezsvir:
Gratula az új avatarhoz Titkos!  :jee:

Damnatus

Hali!

Szintén gratulálok Shadowolf!

Meske

Grat Shadowolf a 3000hez!
Grat Titkos az új avatarhoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Drótmalac

Nagyon régen nem voltam erre, úgyhogy csak rövid összefoglalót írok, mert az elmúlt hét után nincs energiám végignézni, egy hét eseményeit. Szóval:
Gratula mindenkinek mindenért, amiért megérdemli, legyen az postforduló, avatar, születésnap, aláírás, személyes siker, vagy bármi!

Bruce

Huhh... senki nem látott meg... most ugyanis tanulnom kéne a holn... izé... mai vizsgára... (Már :muhahah: ilyen a fejem...) Pörgök mint a búgócsiga... pedig csak egy adag kávét ittam, de már össze-vissza beszélek... és még arra is volt energiám hogy végignézzem a hétvégi termést... többnek gondoltam, de hát ez van... Ja, ne pofázzak, gratuláljak, ugye? :rolleyes:

Szóval grat SysOP XXL-nek valamint Titkosnak az új avatárjához, Nokinak az 1000 post átlépéséhez és az ezzel járó Ancient memberséghez, valamint Shadowolfnak a 3000-hez, és az ezzel járó Lord of the board kitüntetéshez, még ha az a fránya "Moderator" tábla el is takarja  :hehe:

Na vissza a matekhoz...  :beken:

Edit: Na, még szép hogy hat órával késõbb veszem észre, hogy Itachinak sem ez volt az avatárja, mikor utoljára láttam :rolleyes: Szóval grat érte!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shadowolf

Köszönöm mindenkinek aki gratulált, és egyben én is gratulálnék mindenkinek aki az utóbbi idõben kiérdemelte volna valamivel (változatosság kedvéért túl lusta vagyok végignézni hogy kik is azok pontosan :rolleyes: ).

ignus

Sajnos csak utólag tudok gratulálni Shadowolf mesteremnek a 300x-dik postjához...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Damnatus

Pirula

Gratula Lordofdöbord Shadowolf és Ensönt Noki!

Xaga

Grat Shadowolf!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marfy

Köszönöm a grat-okat.  :merci:

Rounin

Quote from: ShadowolfKöszönöm mindenkinek aki gratulált, és egyben én is gratulálnék mindenkinek aki az utóbbi idõben kiérdemelte volna valamivel (változatosság kedvéért túl lusta vagyok végignézni hogy kik is azok pontosan :rolleyes: ).

Nem. Na neeeem. Még egy Lord? Ehhe, gratula beléd tömegivel :) Meg nagy adaggal. Woahh. (egyébként fél évvel elõbbre számítottam :P )

Shadowolf

Quote from: Rounin(egyébként fél évvel elõbbre számítottam :P )

Moderátorként megpróbálok kicsivel kevesebbet szemetelni mint sima memberként. :P (ha nagyon akarnám is már a 4k felé közelítenék :D)

Rounin

Quote from: ShadowolfModerátorként megpróbálok kicsivel kevesebbet szemetelni mint sima memberként. :P (ha nagyon akarnám is már a 4k felé közelítenék :D)

Blabla... ne szerénykedj, lenne az már 5k+ is. Ember, másfél hó alatt 1k+ voltál :p

Damnatus

Hali!

Mi sima memberek nem szemetelünk!
de hogy on is legyek: elsõként gratulálok a következõ postfordulósnak!  :lol:

Djinn

Boldog szülinapot SoDI!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Nem tudom biztosra, hogy már megtettem-e, de biztosra megyek:
Grat Noki az 1000. postodhoz! :D

Rounin

Quote from: DjinnBoldog szülinapot SoDI!  :)

Ditto!

(Baldy, rosszabb vagy, mint a bankok... ez már túlbiztosítás :p )

Karma XXL

Kösz mindenki! Bár tudnék ilyet rajzolni... Nem saját, Timothy Wongtól vettem el, ahogy az aláírásban is jelöltem...

Amúgy természetesen Boldog Születésnapot mindenkinek, és gratulálok is mindenkinek!

Meske

Boldog szülinapot SoDI!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marox

Moha

Baldy

Quote from: MeskeBoldog szülinapot SoDI!

Csatlakozom én is a köszöntõkhöz :)

Damnatus