Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: RouninKewl avatar Ramiz. Azért elõzõ  :lazza: -bb volt ;)
Nemtom, szvsz csak joban hasonlított rá! :D  :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Damnatus

Hali!

BSz bandiras2!

Damnatus

Hali!

Grat Feldin az 1700-hoz!

Rounin

Quote from: DamnatusHali!

Grat Feldin az 1700-hoz!

Tartom!

Raggie

Tyû tényleg! Feldin kolléga elérte az 1700-at! Minden elismerésem!  :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Grat Feldin az 1700-hoz!

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNemtom, szvsz csak joban hasonlított rá! :D  :__devil:

Na majd csak várd ki a következõt... :D

Feldin: GRATULÉJSÖN! Rosszmájú kérdésem: mennyi maradna, ha egybevennénk az egymást követõ postjaidat (szaknyelven ún. "Feldin-flood")? :D :hehe: :) (Bocs. :angyali: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Grat Feldin végén még utolérsz

.Attila

Quote from: RouninTartom!
Emelem tízzel :)
Grat Feldin, Alkyra! :)
Grat Xaga az 1800hoz! :)

Ramiz

Grat Xaga! Siess, mert utolérlek! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Relunx

Grat Feldin az 1700-hoz!

Relunx

Moha

Grat Feldin az 1700-hoz!
Grat Xaga az 1800-hoz!

Xaga

Köccönöm szépen.

Nem kell sietni Ramiz megvárlak ;) :)

Damnatus

Hali!

Grat Xaga az 1800-hoz!

Feldin

Quote from: DamnatusHali!

Grat Feldin az 1700-hoz!
Köszönöm!!!!
Nem is vettem észre :D
MEg köszönöm: Rouninnak, Raggienek, Blimpnek, Ramiznak(kérdésre válaszolva kb 1650 :hehe:), Xaganak (igyekszem :)), Boncinak, Relunxnak, Mohának!!!!
És grat Xaga!!! meg mindenki :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Darkstar

Grat mindenkinek!  :appl:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: FeldinRamiznak (kérdésre válaszolva kb 1650 :hehe:

Grat az optimizmusodhoz! :D

Raggie

Quote from: RamizGrat az optimizmusodhoz! :D
Ne legyél már ilyen tapló! :ejj: Te meg nem floodolsz, de ellenben postjaid nagy(fele :D )része orbitális hülyeség(csakúgy, mint nekem, de én nem cs*szegetem Feldint :__devil: )!

De azért grat!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNe legyél már ilyen tapló! :ejj: Te meg nem floodolsz, de ellenben postjaid nagy(fele :D )része orbitális hülyeség(csakúgy, mint nekem, de én nem cs*szegetem Feldint :__devil: )!

Ne szítsd harcot, Feldin vette a lapot, hogy nem szívatni akarom. :angyali:

Raggie

Tudom, tudom! És mondjuk mostantól megfogadhatnánk, hogy nem szivatjuk egymást!(legalább a fórumon nem :D )

Well, do ya, punk?"

Rounin

Grat Xaga az 1800-hoz

Feldin: igazán nincs mit ;) (az is külön figyelemre méltó, hogy avatárodon nem emlékszem semmilyen változra, amióta végre szereztél egyet. )

(Ramiz, Raggie)
Ha már úgyis rokonok vagytok, verjétek le egymáson, ne itt ;)

Djinn

Gratulálok Feldin az 1700-hoz!  :tezsvir:  
Gratulálok Xaga az 1800-hoz! :tezsvir:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Quote from: Rounin(Ramiz, Raggie)
Ha már úgyis rokonok vagytok, verjétek le egymáson, ne itt ;)
Ezt mi békés, csöndes hasbaöklözéssel szoktuk rendezni, de utána mindíg kibékülünk egy pofa sör mellett!(hát mi más melet... :rolleyes: )

On: Grat Rounin az új aláírásodért! És Feldin kollégának a mozdíthatatlan avatárjához!!

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: DjinnGratulálok Feldin az 1700-hoz!  :tezsvir:  
Gratulálok Xaga az 1800-hoz! :tezsvir:
Úgy is van! :)

ignus

Hi all again!

nemtom miért nem érkezik postértesítõ, valószínüleg freemail sux.. :) Sõt ez biztos... mindenkinek grat akinek az elmúlt idõben nem tudtam!!!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Meske

Grat Feldin az 1700hoz!
Grat Xaga az 1800hoz!
Grat Rounin az aláírásodhoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Gratulálok Rounin az avatarhoz!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

o.O Hopp, mársi feltûnt? :) Elfelejtettem, hogy megcsináltam egy hónapja :rolleyes:

:merci:

Moha

Grat Rounin az avatarhoz!
Valamit grat neked is az avatarhoz kikuchiyo, látom megihletett a South Park flash. :)
És úgy látom neked is új avatarod van White SeeD. Grat!

Meske

Grat Rounin, kikuchiyo és White SeeD az avatarhoz!!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.