Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Raggie

:merci: Meske és Djinn! (kedves lányok! ;) )

Éééés, GRAT Manu az új/kicsi/jobbantetszõ aláíráshoz! (szvsz az elõzõ jobb volt! :) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon:merci: Meske és Djinn! (kedves lányok! ;) )
Ez is bók?
Gyönyörû meggy-ajkú, bûvölõ pilléjû álomszép tündér-kisasszonyok!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizEz is bók?
Gyönyörû meggy-ajkú, bûvölõ pilléjû álomszép tündér-kisasszonyok!
Jóóó, hááát! Ne nagyzoljunk! :D Csak enyhíteni alartam a hazafelé kitárgyalt nõi kissebségen itt az USTEAM-en! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonJóóó, hááát! Ne nagyzoljunk! :D Csak enyhíteni alartam a hazafelé kitárgyalt nõi kissebségen itt az USTEAM-en! :D
Ezt nagyon félre fogják érteni... :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizEzt nagyon félre fogják érteni... :rolleyes:
Akkor majd megmagyarázom... :)

Well, do ya, punk?"

Raggie

Grat Felsmuk az aláíráshoz!! :jee: (bár lehet, hogy :lame: vagyok, de mit ábrázol??)

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Grat mindenkinek mindenért!  :)
(Ebben benne vannak a születésnaposok, avatar ill. aláírásváltók, postfordulósok, névnaposok, stb...)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Boldog szülinapot SysOP XXL & Aleyne! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Djinn

Birthday Song
Boldog születésnapot SysOP XXL  és Aleyne!
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Bóóóóldóóóóóg szülinapoooot!

.Attila

Boldog Születésnapot Aleyne és SysOP XXL, valamint azoknak is, akiknek az utóbbi fél hónapban nem kívántam, mert nem látogattam a topicot, név szerint: Angel, Darkstar, Maniac, roderick, Ramiz, Necrid!

Animal

Quote from: BonciBoldog Születésnapot Aleyne és SysOP XXL, valamint azoknak is, akiknek az utóbbi fél hónapban nem kívántam, mert nem látogattam a topicot, név szerint: Angel, Darkstar, Maniac, roderick, Ramiz, Necrid!

Csatlakozok! BSZ SysOP XXL, Aleyne és gratula mindenkinek, akinek az elmúlt 3 hónapban szülinapja, névnapja, esetleg postfordulója volt. Ígérem a következõ 3 hónapban aktívabb leszek!  :haha:

HVp213

Sikerült elõkeveredne Grat Animal! (Grat Djinn, hogy sikerült õt gépelé kötözni! :p )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Xaga

Heppí B. SysOP && Aleyne

Elõre grat annak aki ebbe a threadbe a 10000 hozzászolást && 10000 postot írja :)

Sumire

Köszönet mindenkinek..! :)

Rin

Visszamenõleg is grat mindenkinek, amíg nem voltam a fórumon

Pirula

:merci: Manu, Meske, Djinn, Animal!
Boldog Szülinapot SysOp XXL! :)

Kvikveg

Jeee, Animal! Tiszta deja vue! :haha:

Boldog születésnapot SysOP XXL és Aleyne!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

Boldog szülinapot SysOP XXL és Aleyne!!!
Grat Felsmuk az aláírásodhoz!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Manu

Boldog születésnapot SysOp és Aleyne!

Moha

BoLdOg SzÜlEtÉsNaPoT SysOP és Aleyne![/B] :jee:
>D :D

Manu

Enyém a 10000, lehet gratulálni :D

Manu

Quote from: MohaBoLdOg SzÜlEtÉsNaPoT SysOP és Aleyne![/B] :jee:
>D :D

Grat a 10000. posthoz (ebben a topicban) Moha!

Meske

Grat Rin az aláírásodhoz és az avatarodhoz!

Moha

Quote from: ManuGrat a 10000. posthoz (ebben a topicban) Moha!
Jé, nem is néztem! :D
Tök jó! 10000GET! :hehe:
Kösz a gratot!

katz

Grat a T-equillás aláíráshoz HVp :jee: (Miért nem HP? :D)

HVp213

Meske

Grat HVp213 az aláíráshoz!

HVp213

Necrid^

Grat meske az uj avatárhoz és HVp213 és manu az uj aláirásért!! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!