Duplikaciok a serveren

Started by McDouglas, 2003-09-26, 05:49:33

Previous topic - Next topic

McDouglas

Felmerult parszor a problema, hogy duplan vannak fennt a filmek a serveren. Nos, ha valaki osszefutna veletlenul egy ilyennel, kerem jelezze ebben a topicban. 1 tera animet mar nem is olyan konnyu kezben tartani, plane ha nincs RAID-ben a cucc ;)

Neha nem olyan egyertelmu eldonteni, hogy melyiket is toroljem, es mivel engem vagy zso-t nem feltetlenul erdekel egy title, nem valoszinu, hogy le fogjuk tolteni, csak a minoseg megallapitasa erdekeben. Tehat ha lehet mindket verziobol toltsetek le egyet (ez nem vonatkozik a dialupos usereinkre... persze ha nagyon akarjak...;)), es a fobb parametereket (objektiv), es a sajat velemenyeteket is irjatok le rola.

Persze ha az egyik 30 megas rm, masik 180 megas avi, nincs szukseg a fent emlitett eljarasra, csak lokjetek be a cimet.

Elore is thx.
Kukorica Rox ^^

roderick

A Cowboy Bebop film még amikor utoljára néztem akkor kétszer volt fent, egy avi és egy két cd-s matruska (vagy valami hasonló) fájlban.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

emperor

Manga is játszik a témában? Ha igen akkor nézzétek át a Berserk könyvtárat...
Loyalty Never Dies


    McDouglas

    QuoteOriginally posted by emperor
    Manga is játszik a témában? Ha igen akkor nézzétek át a Berserk könyvtárat...

    Berserk mangaval nem naon tudok mit kezdeni, mert egyik fileon sincs releaser jeloles. Leszedni meg masfel gigat csak azert, hogy megnezzem ki releaselte nem fogok ;) Ha valaki file meret es crc alapjan tud a volume-okra releasert mondani, akkor rendbe tudom tenni.
    Kukorica Rox ^^