Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

kisvirag

vajon mit kezdenének a nagyanyáink korában esett néhol másfél méteres hóval?
Mostmár negyedannyi se esik, mint régente, meg hideg sincs annyira...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Mekkora is lehet aláírásban egy gif?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

see Chronos aláirását

Kvikveg

Tenyleg Ramiz: most mar visszacserelhetem az avataromat valami kevesbe szorosre? :D
edit: tenyleg jon a vilagvege. Nincs gaz se nalunk, se a hegyen. Valahol gazcsotores volt, allitolag szep nagy.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kupo

Jaja, nálunk sincs gáz, Solymáron volt törés...

Kvikveg

Quote from: KupoJaja, nálunk sincs gáz, Solymáron volt törés...
Van valami hely, ahol infot lehet szerezni, hogy milyen allapotban vannak a dolgok? Mikor lesz kesz, stb? Esetleg kepek... :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

gondolom gázzal megy nállatok is a fûtés, csak hogy egyszerû legyen a dolog :D (jajjdegonosz)

Kuroi Tenshi

Quote from: KvikvegVan valami hely, ahol infot lehet szerezni, hogy milyen allapotban vannak a dolgok? Mikor lesz kesz, stb? Esetleg kepek... :rolleyes:
ja, hova menjünk tunkolni? :__devil:

:haha:

Kupo

Hát nem tudom, bátyám jött haza Pestrõl, és le van zárva, azt mondja a munkások rontották el, és szétszedték a csövet. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: kisviraggondolom gázzal megy nállatok is a fûtés, csak hogy egyszerû legyen a dolog :D (jajjdegonosz)
Hm... szóval holnapra lesz bõven mirelit :__devil:

azért ez szívás...

Kvikveg

Quote from: kisviraggondolom gázzal megy nállatok is a fűtés, csak hogy egyszerű legyen a dolog :D (jajjdegonosz)
Van kandallo is bibibiiiii! :D
Csak a fat kell eloasnom egy rakat level alol...
Quote from: Kuro_Tenshija, hova menjünk tunkolni? :__devil:

:haha:
Miutan kinyirtam oket? :haha:
Quote from: KupoHát nem tudom, bátyám jött haza Pestről, és le van zárva, azt mondja a munkások rontották el, és szétszedték a csövet. :D
Ezuton gratulalok nekik parezer nagykovacsival karoltve. :b+:

Lythis

Sáárkánygyík-sama! hogy haladol a kronológiával?

Rounin

Quote from: kisviragvajon mit kezdenének a nagyanyáink korában esett néhol másfél méteres hóval?

18 éve úgy befagyott a Duna, hogy gyalog átmehettem volna rajta^^ Jégtörőt kellett hozni hozzá :]
Mellesleg nem kell fizika. Elég beleszagolni a levegőbe. Napok óta hószag terjengett mindenhol :p Nyamvadt városiak :_piszka: :D

Rounin

Quote from: kisviragvajon mit kezdenének a nagyanyáink korában esett néhol másfél méteres hóval?

18 éve úgy befagyott a Duna, hogy gyalog átmehettem volna rajta^^ Jégtörõt kellett hozni hozzá :]
Mellesleg nem kell fizika. Elég beleszagolni a levegõbe. Napok óta hószag terjengett mindenhol :p Nyamvadt városiak :_piszka: :D

Edit: kronológia harmadrészt van kész. Gekk, nekem kutatómunkát is kell végezni. Sok érdekes dolgot tudtam meg ám. Majd megy a blackmail ;>

Ramiz

Quote from: KvikvegTenyleg Ramiz: most mar visszacserelhetem az avataromat valami kevesbe szorosre? :D
Persze, nyugodtan. :) Azt sem én mondtam, hogy egyáltalán lecseréld. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: Rounin18 éve úgy befagyott a Duna, hogy gyalog átmehettem volna rajta^^ Jégtörõt kellett hozni hozzá :]
Mellesleg nem kell fizika. Elég beleszagolni a levegõbe. Napok óta hószag terjengett mindenhol :p Nyamvadt városiak :_piszka: :D

Edit: kronológia harmadrészt van kész. Gekk, nekem kutatómunkát is kell végezni. Sok érdekes dolgot tudtam meg ám. Majd megy a blackmail ;>
Várom már ezt a kronológiát :D kiváncsi lettem.

Kvikveg

Quote from: RamizPersze, nyugodtan. :) Azt sem én mondtam, hogy egyáltalán lecseréld. :D
A fogadas az fogadas. :D
Nnna, cserecsere.... Meg alairasom... Mmmm...

Moha

Quote from: SidneyA múltkor voltam vérvételen, lecsapoltak belõlem vagy 3 üvegcsével, szívesen áruba bocsátom, a licit kezdõdhet :lul: !
Rakd fel az eBay-re! :D :lul:

Kupo

Na, már van gáz. :D

Moha

Quote from: KupoNa, már van gáz. :D
Gáz van, fiúk! :D :haha:

Rounin

Quote from: MohaGáz van, fiúk! :D :haha:

Fõleg, hogy dolgozik a bab is bennem :rolleyes:

kisvirag

Quote from: MohaGáz van, fiúk! :D :haha:

ghehe, ezt én pont udvariasságbol nem lõttem el, de látom, vannak még elvetemült emberek a forumon :hehe:

Lythis

Na ja.. ezekután ne mondja nekem senki, hogy az a rengeteg lovag a tüzes lehellet, meg a varázshatalom, meg mittoménmi miat veszett oda a sárkánybarlangban (hacsak nem varázsbabról beszélünk:D).
 a leleplezett Rounin kombó: varázsbab+viszonylag zárt tér (barlang), és lovag legyen a talpán, aki kijön onnét élve:D:__devil:

Rounin

Quote from: LythisNa ja.. ezekután ne mondja nekem senki, hogy az a rengeteg lovag a tüzes lehellet, meg a varázshatalom, meg mittoménmi miat veszett oda a sárkánybarlangban (hacsak nem varázsbabról beszélünk:D).
 a leleplezett Rounin kombó: varázsbab+viszonylag zárt tér (barlang), és lovag legyen a talpán, aki kijön onnét élve:D:__devil:

Gyere és gyõzõdj meg róla, emberizing. Még senki nem panaszkodott.

Lythis

Quote from: RouninGyere és gyõzõdj meg róla, emberizing. Még senki nem panaszkodott.
Mert nem jöttek ki, te túlméretes gekkó:D múltkor sem sikerült lecsapnod, most sem fog menni...:D:D

Rounin

Quote from: LythisMert nem jöttek ki, te túlméretes gekkó:D múltkor sem sikerült lecsapnod, most sem fog menni...:D:D

Sóhaj. Gyere L2 és lecsaplak én. Vagy Újmohácsra ;> Na, gnite.

Lythis

Quote from: RouninSóhaj. Gyere L2 és lecsaplak én. Vagy Újmohácsra ;> Na, gnite.
Minek? Nemá, hogy még én tegyek szívességet.. habár bizti nagy vagy és lomha, meg eltunyultál a sokszázéves heverészéstõl a kincseshalmaidon, szal lehet h hetekbe tellene, de ha annyira át akarod rendezni a domborzati viszonyokat erõfitogtatásból, akkor gyere te ide:haha:

Moha

Úgy amúgy jól elvagytok, gyerekek? :rolleyes:

Rounin

Quote from: LythisMinek? Nemá, hogy még én tegyek szívességet.. habár bizti nagy vagy és lomha, meg eltunyultál a sokszázéves heverészéstől a kincseshalmaidon, szal lehet h hetekbe tellene, de ha annyira át akarod rendezni a domborzati viszonyokat erőfitogtatásból, akkor gyere te ide:haha:

http://rounin.atw.hu/en.jpg

Ez vár rád, emberféreg :D

Moha: bocs. :(

Lythis

Quote from: Rouninhttp://rounin.atw.hu/en.jpg

Ez vár rád, emberféreg :D

Moha: bocs. :(
Wow, egy csillivilli darkelf harcos? Ha lenne Lineage2-m akkor mondanám, hogy ok, így viszont kénytelen vagyok konstatálni, hogy egy poligonrakás mögé menekülsz:D

Moha, télleg bocs. Amúgy elvagyunk:D

edit: de legalább mostmár nem sárkánykodik... ehelyett Drizzt -eset játszik:D