Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Auto takeover botot vagy legaláb egy scriptet keresek , de csak nem találok a fene enné meg. Akkor marad a manuális posztolgatás asszem...:rolleyes:

Bruce: Te legalább még próbálkozol..benne kb 4 napja ötlött fel elõször, hogy tanulni kéne a köv ZH-ra...hát eddig nem sikerült.:bruhuhu:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Quote from: RouninOnly you are this persistent, maggot *thundering voice*

Shiroi!!!!

Találtam ed2k linket Crying Freeman elsõ 3 kötetéhez. Már csak a maradék hármat kell megszereznem^^

(ezért maradtam eddig =D)

Pápussz (blehh)
Nem kell nekem moderátor, elbírok veled így is:D

pápá gekko-san!:) *hevesen integet* (ja a vektorokkal is:D)
(why do I have the feeling that I'm not rid of him yet...?)

Rounin

Quote from: LythisNem kell nekem moderátor, elbírok veled így is:D

pápá gekko-san!:) *hevesen integet* (ja a vektorokkal is:D)
(why do I have the feeling that I'm not rid of him yet...?)

Örökbecsû klasszikus:

I'll be back... :termi:

Dreamcleaver

Na akkor asszem kitûztem a zászlóm és nyertem. :gevumezs:
The beach is ours men!!! Let's take out those bunkers!

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Rounin

Quote from: DreamcleaverNa akkor asszem kitûztem a zászlóm és nyertem. :gevumezs:

What bunkers? :3x3:
What did you win? :3x3:

Lythis

Quote from: DreamcleaverNa akkor asszem kitûztem a zászlóm és nyertem. :gevumezs:
Nem képzeled, hogy csak úgy hagyjuk hogy nyerj:D

Látom a gekko is visszajött... megint igazam volt.... az élet szép.. 'n stuffz like that...

Rounin

Quote from: LythisNem képzeled, hogy csak úgy hagyjuk hogy nyerj:D

Látom a gekko is visszajött... megint igazam volt.... az élet szép.. 'n stuffz like that...

Ez a mi játszóterünk. Nem engedjük át senkinek. :morci:

Ez a post éjfél után meg fog semmisülni. Felesleges bárminemû moderátori beavatkozás. Sárkbecsszó.

Dreamcleaver

Csak azt ne mond, hogy az offtopicot is moderálják!:eeek:
Azt gondolom ti se mgondoltátok, hogy egy túlméretezett tûzköpõ gekkó meg egy wanabe Neko-chan fog egem lenyomni offtopicban így 5:42 körül. Max az, ha újra beindul a WoW priv szerverem. :lazza:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverCsak azt ne mond, hogy az offtopicot is moderálják!:eeek:
Azt gondolom ti se mgondoltátok, hogy egy túlméretezett tûzköpõ gekkó meg egy wanabe Neko-chan fog egem lenyomni offtopicban így 5:42 körül. Max az, ha újra beindul a WoW priv szerverem. :lazza:
Nos, elõször is :merci: h ráposztoltál, így nem lesz az enyémbõl flood, és nem is kell visszakeresnem majd, hogy én is töröljem...
 Másodszor: ne értékeld túl magad, én még simán bírom. És mellékesen: who you callin wannabe neko-chan you *HiME addict pervert?:D

mellékesen de, a modok keze ide is elér....ph34r!:__devil:

Dreamcleaver

Quote from: LythisNos, elõször is :merci: h ráposztoltál, így nem lesz az enyémbõl flood, és nem is kell visszakeresnem majd, hogy én is töröljem...
 Másodszor: ne értékeld túl magad, én még simán bírom. És mellékesen: who you callin wannabe neko-chan you *HiME addict pervert?:D

mellékesen de, a modok keze ide is elér....ph34r!:__devil:

HiME addict pervert! Yes maam! Loud and proud! :lol:

Azért ne szedj be túl sok dilibogyót, csakhogy fenn tudj maradni. :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverHiME addict pervert! Yes maam! Loud and proud! :lol:

Azért ne szedj be túl sok dilibogyót, csakhogy fenn tudj maradni. :D
nem szedek dilibogyót, elég hü... "nagy egyéniség" vagyok anélkül is:D

Mondjuk dobhatnám a topicjába is, de most lusta vagyok klikkelni még mittoménhányat: Otome storyline..kicsit másképp

Dreamcleaver

Quote from: Lythisnem szedek dilibogyót, elég hü... "nagy egyéniség" vagyok anélkül is:D

Mondjuk dobhatnám a topicjába is, de most lusta vagyok klikkelni még mittoménhányat: Otome storyline..kicsit másképp

:lol: Szegény Nina jelenetét az üdítõvel jól átírták! :D

Ezeket amúgy ti hogyan találjátok? Gondolom nem célirányos keresés? :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: Dreamcleaver:lol: Szegény Nina jelenetét az üdítõvel jól átírták! :D

Ezeket amúgy ti hogyan találjátok? Gondolom nem célirányos keresés? :D
A többi rész is ottvan, jobboldalt fenn tudsz váltani az epizódok közt egy legördülõ sávval, de gondolom feltûnt...

De...kifejezetten célirányosan:D csak vágni kell a megfelelõ kulcsszavakat a google-höz:D

Dreamcleaver

Ja észrevettem. Akkor nekem kell egy google tutorial. :lul: :lul: :lul:
Ez tök semmilyen poszt te válaszolnod kell rá, ha nem akarsz alul maradni. :__devil:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Bruce

Quote from: RouninOkairinasai!!

Mellesleg van egy olyan érzésem, hogy hölgyrõl van szó :lul:

No, hess innen, tanulj bõszen (vagy legalább egyik szemed vesd a matekra (másikat tartsd az oktatón, kényelmi szempontokból :p (illetve biztonsági is, amint látom ;) ))!
hehe... vajh honnan sejtetted :rolleyes:
Mostmár legalább nem félek a mai naptól... bár még van vissza egy kicsi, de oktatóm reggeli szünetet tart, szal amíg kajcsi van, addig szabadon garázdálkodhatok :rolleyes: (megjegyezném, hogy a fél szem oktatón tartása talán szépség iránti vágyamat kielégítené, ellenben semmiképp nem kényelmes... egyrészt nem igazán tudom egyszerre kétfele fordítani a szemem, innentõl kezdve nem kérdés mit, ill. kit választok, ellenben ennek a huzamosabb ideig történõ figyelemnek egy kedves hátbaveregetés lenne az eredménye az oktató barátjától... én pedig egyelõre inkább ott szeretném tudni a lapockám, ahová teremtetett... :haha:  ) nah irány nekem is a kaja. Ja, meg az Írások... ott még van egy kis tennivalóm ;)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Lythis

Quote from: DreamcleaverJa észrevettem. Akkor nekem kell egy google tutorial. :lul: :lul: :lul:
Ez tök semmilyen poszt te válaszolnod kell rá, ha nem akarsz alul maradni. :__devil:
Mindent a népért:D

Google tutorial? tényleg vajon van olyan? tuti létezik olyan ember aki volt olyan elvetemült, hogy gyártott egyet... kiindulva abból, hogy vannak akik képesek Linux kézikönyveket gyártani... ehh...

Dreamcleaver

Hát nem tudom..én a googleben nem találok meg mindent. De mondjuk egy keresés találatnál az elsõ két oldalnál többet sosincs idegem végignézni. :)

Amúgy az avád mibõl van?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverHát nem tudom..én a googleben nem találok meg mindent. De mondjuk egy keresés találatnál az elsõ két oldalnál többet sosincs idegem végignézni. :)
Hát nemtom, attól is függ, hogy mennyire fontos az amit keres az ember (4-5 oldal után én is rendesen a pokolba kívánom az egészet...:D)
 Mondjuk nemtom, hogy nekem mi volt a rekord, de szerintem én is max 4-5 oldalt nézek végig.... ha addig nincs semmi, ami hasonlít arra, amit keres az ember, szerintem már nem is nagyon lesz....

edit: Avám? Elfen Lied.

Dreamcleaver

Quote from: LythisHát nemtom, attól is függ, hogy mennyire fontos az amit keres az ember (4-5 oldal után én is rendesen a pokolba kívánom az egészet...:D)
 Mondjuk nemtom, hogy nekem mi volt a rekord, de szerintem én is max 4-5 oldalt nézek végig.... ha addig nincs semmi, ami hasonlít arra, amit keres az ember, szerintem már nem is nagyon lesz....

edit: Avám? Elfen Lied.

Tudtam hogy EL lesz. Még nem láttam csak az elsõ részét valamikor régen.

Jó pl a mai otomés linket mivel kerested?

Takeover in progress...establishing defensive perimeter.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverTudtam hogy EL lesz. Még nem láttam csak az elsõ részét valamikor régen.

Jó pl a mai otomés linket mivel kerested?

Takeover in progress...establishing defensive perimeter.
Tényleg? és honnan tudtad?:D

Amit az imént linkeltem? azt nem kellett keresnem, az talált meg:D Történetesen van egy ismerõsöm, aki elég nagy HiME fan, és õ volt szíves megdobni vele...

you call those defenses? at least you have a sense of humor:D

Dreamcleaver

Quote from: LythisTényleg? és honnan tudtad?:D

Amit az imént linkeltem? azt nem kellett keresnem, az talált meg:D Történetesen van egy ismerõsöm, aki elég nagy HiME fan, és õ volt szíves megdobni vele...

you call those defenses? at least you have a sense of humor:D

Hát volt egy sejtésem. Az a baj, hogy az EL letöltéséig soem jutok el. Mindig közbe jön valami játék, film vagy egy új anime sorozat, ami ép megteccett. Mellesleg A Shuffle most jött le 20-ig. Asszem ma ugrom benne egy fejest. EL nézésében még az is akadályoz, hogy kb 30 gigányi anim van a gépemen, amit még nem láttam. :D

They are good enough to deal with those puny lackeys of yours.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverHát volt egy sejtésem. Az a baj, hogy az EL letöltéséig soem jutok el. Mindig közbe jön valami játék, film vagy egy új anime sorozat, ami ép megteccett. Mellesleg A Shuffle most jött le 20-ig. Asszem ma ugrom benne egy fejest. EL nézésében még az is akadályoz, hogy kb 30 gigányi anim van a gépemen, amit még nem láttam. :D

They are good enough to deal with those puny lackeys of yours.

Hmm.. na hja... egyszer majdcsak eljutsz addig:D Ezt a 30 giga dolgot meg meg tudom érteni... nekem most spec helyhiányom van, úgyhogy hamarosan nekiállok kiírni amit csak lehet....

Still, your defenses won't hold forever.... Lackeys O.o??? oh you must mean those useless.. whatev'... you'll just provide more corpses, so if I'm reeeeealy bored I'll be able to make a nice big undead army:D

Dreamcleaver

Quote from: LythisHmm.. na hja... egyszer majdcsak eljutsz addig:D Ezt a 30 giga dolgot meg meg tudom érteni... nekem most spec helyhiányom van, úgyhogy hamarosan nekiállok kiírni amit csak lehet....

Still, your defenses won't hold forever....

Hehe ismerõs...kár hogy a DVD aztmondják nem valami tartós. Spec én kb két hete ezért is vettem egy 200 gigás HDD-t. :D

Slaughters is but the tool...domination is what I rave about.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverHehe ismerõs...kár hogy a DVD aztmondják nem valami tartós. Spec én kb két hete ezért is vettem egy 200 gigás HDD-t. :D

Slaughters is but the tool...domination is what I rave about.

Nemtom, nekem eddig nem volt gond velük. Meg eleve olcsóbban szerzem be, mint mondjuk egy HDD-t.

keep on raving.... ^^

Dreamcleaver

Quote from: LythisNemtom, nekem eddig nem volt gond velük. Meg eleve olcsóbban szerzem be, mint mondjuk egy HDD-t.

keep on raving.... ^^

Nah igen. Mondjuk nekem is mind müxik. Te kb mennyiért veszed és milyen mennyiségben?

No...I keep on slaughtering. :__devil:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverNah igen. Mondjuk nekem is mind müxik. Te kb mennyiért veszed és milyen mennyiségben?

No...I keep on slaughtering. :__devil:

én 25ösével... árazás az kb itt

still slaughterin' ehh? well, do as you please... (they weren't specifically my lackies to begin with:D)

Dreamcleaver

Quote from: Lythisén 25ösével... árazás az kb itt

still slaughterin' ehh? well, do as you please... (they weren't specifically my lackies to begin with:D)

Aha kb én is ilyeneket láttam. Mondjuk én még mindig 16x Verbatimra szavazok, kicist drágább de jó. Aritát mef Ridatát ajánlotta még valaki.

Not yours? :confused: ...then who the devil...hmm white feathers...thought i told Shiroi to evacuate his underlings...oh well, Angel blood looks good on me. :__devil:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverAha kb én is ilyeneket láttam. Mondjuk én még mindig 16x Verbatimra szavazok, kicist drágább de jó. Aritát mef Ridatát ajánlotta még valaki.

Not yours? :confused: ...then who the devil...hmm white feathers...thought i told Shiroi to evacuate his underlings...oh well, Angel blood looks good on me. :__devil:

/me TDK fan, mondjuk a Verbatim is jó. Lényegében nem a márka a lényeg, hanem hogy legyen megbízható. Nekem van kemény 2 darab arita-m, de nem volt velük semmi gáz.

Hey, this way you'll have lots of feathers and thusly take over the pillow market...:D

(just for starters: supposedly there are 155 legions of angels or something like that... )

Dreamcleaver

Quote from: Lythis/me TDK fan, mondjuk a Verbatim is jó. Lényegében nem a márka a lényeg, hanem hogy legyen megbízható. Nekem van kemény 2 darab arita-m, de nem volt velük semmi gáz.

Hey, this way you'll have lots of feathers and thusly take over the pillow market...:D

(just for starters: supposedly there are 155 legions of angels or something like that... )

Bár van olyan, hogy az asztali DVD lejátszó szagatva játsza csak le az anim DVD-t, de a gépen tökéletes. Lehet codeceket kéne frissíteni rajta, mármint az asztalin.

Crap! You saw right through me! My evil plan to dominate the World through the pillow industry is now in ruins!...I have to kill you for this...arm yourself maggot! :mad:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: DreamcleaverBár van olyan, hogy az asztali DVD lejátszó szagatva játsza csak le az anim DVD-t, de a gépen tökéletes. Lehet codeceket kéne frissíteni rajta, mármint az asztalin.

Crap! You saw right through me! My evil plan to dominate the World through the pillow industry is now in ruins!...I have to kill you for this...arm yourself maggot! :mad:

kodeket...az.. asztalin:eeek:??? aztmeghogy?  Egyébként már piacra van dobva a régiómentes DVD lejátszó yaay.. reméljük csinálnak mondjuk régiómentes PS-t is....
 Nemtom, én javarészt itt nézem az anime-okat gépen... nincs kedvem veszõdni a mindenféle konvertálásokkal....

And what 'ya gonna kill me with? Pillows?:D