Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Az ETR-t viszi (Szegeden nem Neptun, hanem Egységes Tanulmányi Rendszer van). Állítólag érthetõbb, de sztem bugos egy kissé (fõleg, amikor az ETR2-bõl átáltunk ETR3-ra. Tárgyak tûntek el embereknél :mad: )

Xaga

Tûzróka!!!! ÁÁÁÁÁÁ, brózer = Opera, IE Firefox == fúúújjj

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaTûzróka!!!! ÁÁÁÁÁÁ, brózer = Opera, IE Firefox == fúúújjj
utóbbival egyet értek. az Operáról pedig nem hallottam eddig rosszat, de a fox is tökéletes volt mindeddig (mondjuk pár wikipedia cikken be tud halni. de belefér.), és ehhez szoktam hozzá... szóval ez már ilyen kinek a pap dolognak tûnik for me...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Nemtom, én nem sokmindent nézek vele (Ha esetleg vmi rosszakaró fórumos ezután küld nekem vmit, vele töröltetem le (vagy a vérével) :D). Egyszer mondjuk, amikor kerestem Hellsing Hentai Mangát (Érdekelt, hogy Vic akkora mellekkel mit tud csinálni :haha: ), bemászott egy cuki spyware és lõhettem le a windows (direkt nem nagybetûs).

Xaga

Quote from: blarkeutóbbival egyet értek. az Operáról pedig nem hallottam eddig rosszat, de a fox is tökéletes volt mindeddig (mondjuk pár wikipedia cikken be tud halni. de belefér.), és ehhez szoktam hozzá... szóval ez már ilyen kinek a pap dolognak tûnik for me...
Szokj át Operára :) (inkvizitor módon terjesztjük az igét:))

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiBizony ám. Akárhányszor Explorert használtam, vírussal gazdagodtam. De ez biztosan azért volt csak mert nem értek hozzá.
hogyan is szól a mondás? hiba esetén cserélje ki a felhasználót és nyomja meg bármelyik billentyût? :confused: Explorer rossz, Netscape-rõl eddig nem hallottam rosszat, de jót se. Operát és foxot ugyanannyian szeretik... utóbbiban valamennyire közrejátszik, hogy mintha linux-kompatibilis lenne (bár van pár linuxt nem szeretõ komponense elvileg...:confused: legalábbis szakértõ gyerek vmi ilyet mondott). dönts a vaníliás, az epres és a kakás shake között :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeIE meg NEM jó. tömve van biztonsági résekkel... csak neptunt nézek vele
Én is már csak arra használtam, de málunk most a neptun bejelentkezés elõtt (azon az oldalon, ahol ki kell választani az "Elérés IE-bõl"-t a legördülõbõl) beraktak a lp aljára egy Távoli asztal kapcsolatot, ami megy FF-al is
Kérdezz utána, hogy milyen beállítások kellenek a távoli asztal kapcsolathoz, hátha megy

Xaga

Quote from: blarkehogyan is szól a mondás? hiba esetén cserélje ki a felhasználót és nyomja meg bármelyik billentyût? :confused: Explorer rossz, Netscape-rõl eddig nem hallottam rosszat, de jót se. Operát és foxot ugyanannyian szeretik... utóbbiban valamennyire közrejátszik, hogy mintha linux-kompatibilis lenne (bár van pár linuxt nem szeretõ komponense elvileg...:confused: legalábbis szakértõ gyerek vmi ilyet mondott). dönts a vaníliás, az epres és a kakás shake között :D
Operából is wan linux verzió anyi volt eddig hogy Opera shareware wolt de most ingyenessé tették firefox meg open-source és az ó csodálatos dolog hogy muszály használni...

Member

A végén még rávesztek a váltásra :). Gondolhattam volna, hogy nem csak a skin más :D.

MÁS: Ha valakinek az utolsó akció idõpontjára azt írják, hogy N/A, az halottnak tekinthetõ a fórumon? (Xipe és kisvirag ilyen és nem értem, hogy miért. Ööö, Moha, Shiroi?)

Kuroi Tenshi

Quote from: XagaOperából is wan linux verzió anyi volt eddig hogy Opera shareware wolt de most ingyenessé tették firefox meg open-source és az ó csodálatos dolog hogy muszály használni...
Ja, vannak aláfelhasználók által írt programok és egyebek is
pl más "témát" (inkább skinnek nevezném) töltöttem már alá, van benne egy olyan kiterjesztés is, hogy kanjiszótár, ami operában nincs :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA végén még rávesztek a váltásra :). Gondolhattam volna, hogy nem csak a skin más :D.
nem hiszem el, hogy te valaha is tanultál infót :lol:

Quote from: MemberMÁS: Ha valakinek az utolsó akció idõpontjára azt írják, hogy N/A, az halottnak tekinthetõ a fórumon? (Xipe és kisvirag ilyen és nem értem, hogy miért. Ööö, Moha, Shiroi?)
nem. hanem beállították azt, hogy ne látszódjanak az active userek között, és ez elrejti az utolsó jelenlétüket is egyben. (pl. szépen nézne ki, ha zsozso "halott" lenne :D)

Tenshi: nálunk ehhez a citrix kliens való, azt meg még haverom se tudta belõni, a nagy infózseni :D

Xaga: mibaj az opensource-szal? :confused:

Moha

Firefox-nak és Opera-nak is van Linux verziója. Komponensek között meg persze, hogy van windows specifikus, dehát azt nem kell Linuxra felrakni. :haha:
Amúgy meg mindkettõ ingyenes és szvsz IE-nél mindkettõ sokkal jobb, szóval az ember kipróbálja mindkettõt és eldönti, hogy neki melyik tetszik inkább. :)

Én anno egy szép password thief után váltottam FF-ra. A másik ok pedig a popup blocking és a tabbed browsing volt (ez utóbbit az IE még mindig nem tudja, csak bizonyos babrálásokkal, és amúgy enélkül a funkció nélkül én már nem bírnék meglenni. :))

Kuroi Tenshi

Quote from: MohaA másik ok pedig a popup blocking és a tabbed browsing volt (ez utóbbit az IE még mindig nem tudja, csak bizonyos babrálásokkal, és amúgy enélkül a funkció nélkül én már nem bírnék meglenni. :))
hû ez mennyire jól jön néha. A benti gépeken meg csak félig telepítették fel a FFot, így az nem mûxik, csak az IE van... ja meg a scroll is jobban mûködik (mármint a benyomod-a-középsõ-gombot fajta, itt szépen megy, ott ugrál; stb)

Member

Quote from: blarkenem hiszem el, hogy te valaha is tanultál infót :lol:
Mondtam valaha is hogy érdekelt? :D
Annyit kell tudnom, hogy összerakhassak egy egyszerû honlapot meg hogy menjen a fórum, oszt kész (meg az FTP :)). Ja, ment a mail ebben a pillanatban.
Az érettségim 5 volt, dehát az kaki, mindenki tudja...

Mirror

Quote from: MohaHát csoda, hogy nem értettem ezeket az ide-oda százalékokat? :haha: Basszus, nem szívesen lennék jogász. Egy ismeretlen program assembly kódjában jobban ki lehet igazodni, mint ezek között. :p

Amúgy részemrõl a benzintámogatás nem sokat jelent: céges kocsival járok melózni (bár most éppen szervízben van), abba meg fizetik a benzint.
Hát, én is megemlékeztem államalkotó "öseinkrõl", akik ezeket a szépségeket csak azért találták ki, hogy nekem meg kelljen tanulni... ráadásul az apeh csongrád megyei elnökénél kellett vizsgázni, ehm, nem volt túl sok helye a mellérizsnyázásnak, de valamiért ötös lett (ez afféle csak menjek át vizsga, szóval lemondhatok a lottó ötösrõl, mert már "beváltottam"...).
Szóval, asszem nem belõlem lesz :_piszka: adótanácsadó/ellenõr...
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Necrid^

Ma volt az Elsõ és az Útólsó szor ahol veszek vmit a jozsef városi piacról.. igy vettem egy kabátot.. és amikor haza fele indultam vmi kinai barom aki elém parkolt megtõrte az elsõ balos fényszõrõ üvege.:grrr: :morci:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Ez mondjuk bármikor megeshet. Mindenhol élnek "barmok", már egy percig sem lehet nyugtunk tõlük. :)

Mirror

Quote from: MemberMegy egymás mellett a két ablak, küldök egy mélt, erre Arakiként jelenik meg, Arakié meg Memberként és nemtom, miért. Úgyhogy az övét bezártam (Itt csámcsog most mellettem, nem sok vizet zavar...).
Már hirtelen azt hittem, a kolléga is ketten van:D

Quote from: XagaMitszoltok Euklidész Elemek címû mûvének kiveséséhez :) :__devil:
"Szeretném kérni a Csajkovszkijtõl a Diólikõrt"
csak bölcs Salamon ne legyen, azza' má' beégtünk...:)))

Csak az IE-re nézek rá, másra nem is!! annnyira jóóó!!!!! Amúgy, van firefoxom is, ha tetveskedik a mikró, akkor azzal nyomom, de az IE itt valahogy jobb, Firefox-szal többször mentettem le hibásan adatot, utána meg kezdhettem elõrõl. Vírusdöglesztõbõl és spywareirtóból meg már így is épp elég van a gépemen, legalább dógozgatnak... És nem szívtam be vírust már... kismillió éve (egyszer vaolt egy getto 2000-em, még win 3,1 alatt...), bár az iq netszerelõ a múltkor a taskmanagerben vírusnak titulálta azt a progit, ami valójában a nyomtatót vezérli.. ciki volt, amikor ezt neki is elmeséltem...
Max Raabe funclub
[FONT="Lucida Console"]MirrOrG - da inteGrateD Sir Dave & GuarDian francishe[/FONT]

Minden idõk legjobb mellékszereplõi:
1.: Stanley - Ford Fairline kalandjai
2.: Kirk - Gilmore Girls
3.: Muldoon atya - Horrorra akardva 3
(jé, elolvastam Chronos szabályzatát az aláírásokról... aszem mosmá kompatibilis)

Moha

Quote from: MirrorVírusdöglesztõbõl és spywareirtóból meg már így is épp elég van a gépemen, legalább dógozgatnak...
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én jobb szeretem, ha be se jönnek. "Prevention is better than cure" a jelszó! Elég nekem a fateromnál írtanom ezeket. Bár, ha be is jönnek, a tûzfal miatt (remélhetõleg) úgysem tudnak semmi adatot kiküldeni.
Quoteegyszer vaolt egy getto 2000-em, még win 3,1 alatt...
Ismerõs, ismerõs. :) Anno suliból én is elhoztam egyszer. A középsuliban a gépeket szinte állandóan 2 vírus terjedt: ez, meg a Natas. Még jó, hogy azt nem szedtem be. Getto2000 csak pofázik, ill. éjjel 1-kor törli az msdos.sys-t, ellenben a Natas pusztít rendesen...

Amúgy akárhogy nézzük, a vírusok ideje lejárt. Manapság nem vírusok vannak, hanem férgek. Anno a vírusok írói mindent elkövettek, hogy a vírus észrevétlen maradjon: kicsik voltak, megpróbálták kijátszani a vírusfigyelõket, elrejtették a tevékenységüket, stb. Na, azokhoz tényleg kellett programozói tudás. Ellenben manapság bármelyik hülyegyerek össze tud dobni visual basic-ben egy férget. És míg régen a trükkösebb vírusok még a gyakorlott felhasználó elõl is el tudtak bújni, és észrevétlen terjedtek a floppykon, addig ma 2 dologra épírenek: 1. arra, hogy a felhasználók hülyék és 2. arra, hogy a windows tele van lyukakkal...

syeren

Ismét sikerült egy nagyot szívnom ebben a félévben:
-nem vettem fel az élettant, h meg tudjam csinálni az állatrendszertant,
-nem mentem el biofizikából vizsgázni, h inkább az állatrendszertanra tanuljak..
nem lett meg az állatrendszertan vizsga, így szívtam a biofizikával is...
-nem javítom a biotechnológiát, mert inkább az állatrendszertan uv a fontos...
nem sikerült az uv sem, maradt a rossz jegy is...
Így ennek az egésznek absz. semmi értelme sem volt... :(

Kvikveg

Quote from: DidicoNa idefigyelj te Envy fanatikus és Galaxy Angel mániás! Ne szídd az Elfen Leidet mert még csak egy részt néztél meg! És Kait se! és Alt se! Mrs Envy! Dugulj el! Nem lehetsz velem szemben ennyire érzéketlen! Kihasználod, hogy kicsi vok és ezt még megbosszulom! Egyébként is! A Galaxy Angelt csak azért akarod megnézni, mert Mayumi Yamaguchi adja Forte Stollen hangját! És csak azért tartod jó animének! Hát megsugom neked, hogy ha talán végig néznéd az Elfen Liedet megváltozna a véleményed! Egyébként is... Envyre is csak azért találtál rá, mert én mondtam, hogy nekem nagyon tetszik a Full Metal Alchemist és érdekes kereszt sztorija van. Aztán végig nézted. Az igaz, hogy ezt az animét tõletek kaptam, de ha én nem mondom neked, hogy mekkora jó nem is biztos, hogy megnézed! Szánalmas vagy Araki-neechan! (önéletrajz, onegai!!!!!!!!!!!! De ezt még megtárgyaljuk.)
Köszi Member-kun, megtudtam nézni a leveledet is.
Most halkan remenykedek, hogy ennel azert jobb lesz a szinvonal...:confused:

Kicsit kesobb:
Pm, jo otlet! Tamogatom!!!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

JAJJistenem. itt szenvedek 1 órája avval, hogy az openoffice writerben olyan tökfaszán kinézõ, titkosírásba dekódolt szöveget átalakítsam papíron levõbe. eddig 15 sor van meg, és még van másfélszer ennyi. *sigh* nembaj, holnap szerepjátékon a játékosok fognak szívni rendesen.

Quote from: kódolt szövegς±³óίώíʼnû³ēğώήħώħίώ±ώñξίήħĉƏēώħʼnċέ³ή±ήŋįжώģħίώēʼnώʼnēñώğŋʼnċŋ³ģ±ήήáήŋįжώģŋğξώñáƏώħήήжώ±ώʼnēĉƏŋίŋʼnώέήŋ³éƏήēįύώ±ώêē³ήēςéίēήēįώģē³ξēί:ώς±³óãʼnώ±ώñξίήħĉώ±ώĉé³ŋñύ
ugye milyen gyönyörû?:D

Member

MIRROR: Nyugi, nem vagyok skizofrén. :)
MOHA: Én inkább attól állok be, amikor bejön, hogy spyware infected és mellé egy aranyos programocska is letöltõdik, mely leirtja, ha fizetsz 30 dolcsit. Winreinstall-ról még nem hallottak?!
KVIGVEG: Ha kell, adok neki két büdös nagy pofont, itt lakik 3 falura :). Gyerek még :D. (Remélem, hogy ma olvasni fogja.)
BLARKE: Hmm... Ehhez Apacs szótár kéne inkább...

Pirula

Quote from: MemberXIPE MEG MÉ OLYAN HÍRHEDT?!
Mert gyerekeket eszik sáfrányos rizzsel.

SaiyaGin

Quote from: PirulaMert gyerekeket eszik sáfrányos rizzsel.

Még jó, hogy felnõtt vagyok.:)
(Bár most, hogy belegondolok, lehet, hogy összetévesztene egy gyerekkel.:mad:  Nem baj, már úgy is gondolkozom rajta, hogy növesztenem kéne Harima-féle-szakállt-bajuszt. :D)

Member

PIRULA: :D
SAIYAGIN: Várom a fotót :). Akkor már a napszemcsi is legyen rulez!

SaiyaGin

Quote from: MemberSAIYAGIN: Várom a fotót :). Akkor már a napszemcsi is legyen rulez!

Egyszer vettem egy 199 Ft-os napszemüveget, ami hasonlóan néz ki csak "egy picivel" :lame:-ebb. :D Sajnos az osztálytársaim tiltakoznak a viselése ellen, így nem szoktam haszálni. :zen: Nem baj, ha tényleg megvalósítanám a nagy célt, megkeresem. :kiraly:

Member

Quote from: SaiyaGinEgyszer vettem egy 199 Ft-os napszemüveget, ami hasonlóan néz ki csak "egy picivel" :lame:-ebb. :D Sajnos az osztálytársaim tiltakoznak a viselése ellen, így nem szoktam haszálni. :zen: Nem baj, ha tényleg megvalósítanám a nagy célt, megkeresem. :kiraly:
Ha te már Harima leszel én meg Xelloss, akkor összeállunk egy fotó erejéig (együttest is alapíthatunk), aztán beküldjük a naon LOL-ba? ;)
Akkora szakállhoz azért kell egy év legalább (persze Harimának napok alatt kinõtt :))

SaiyaGin

Quote from: MemberHa te már Harima leszel én meg Xelloss, akkor összeállunk egy fotó erejéig (együttest is alapíthatunk), aztán beküldjük a naon LOL-ba? ;)
Akkora szakállhoz azért kell egy év legalább (persze Harimának napok alatt kinõtt :))

Az együttes-alapítás szerintem nem az én muzikális zsenialitásomnak való...  :__devil:
Nem tudom, hogy mennyi ideig tart egy akkora szakáll kinövesztése, de kétlem, hogy 1 évig eltartana. (Meg annyit nem is akarok rászánni.:D)

Member

Quote from: SaiyaGinAz együttes-alapítás szerintem nem az én muzikális zsenialitásomnak való...  :__devil:
Nem tudom, hogy mennyi ideig tart egy akkora szakáll kinövesztése, de kétlem, hogy 1 évig eltartana. (Meg annyit nem is akarok rászánni.:D)
Én is azt hittem, hogy fél év elég lesz vállig érõ haj növesztéséhez. Hát tévedtem (1,5 éve szenvedek és még mindig csak az állam körül tart. Nem beszélve arról, hogy a köztes állapot nagyon ronda :mad:.). Egy ideig én is szakállat akartam, echte kecskeszakállat, kékre festve, de Xel haja megbabonázott :D. Amúgy shitteld le az oszt.-társakat, igénytelenek és semmitmondóak!