Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: LazzaretHa érdekel itt megtalálod:

http://lazzaret.uw.hu/iras.doc
Ha beáll ma este a fórum, elolvasom :). (csak nehogy megen lecsússzak egy csatáról pogóban :()

Moha

Quote from: White SeeDDe én már beérném egy aranyos szerény európai otakulánnyal. De szerintem mindenki:D
:D Na, azért ha nem otaku az illetõ, de fejlõdõképes, az is jó. Legalább vállalhatod a megtisztelõ feladatot, hogy bevezetsz valakit az otaku világba. :) Most nekem asszem adódik egy ilyen lehetõség...
Quote from: ShiroiEgyik jóbarátom is elkövette ezt a hibát, és 3-4 hónapnyi szenvedés után talált is egy illetõt, akivel normálisan tud beszélni
Hát tény, hogy elég kis százalékban találni normális embereket a társkeresõkön, de azért akadnak.
Én pl. a volt barátnõmet egy rádiós társkeresõben ismertem meg. No persze õ (érthetõen) nem fix telefonszámon, hanem jeligével hirdetett, ergo a rádióba kellett telefonálni a számért.

Aztán persze, mivel a társkeresõ mûsor még manapság is megy, megpróbáltam hülye fejjel (reménykedve) beírtam párszor: elsõre az "anime fan"-ból azt hitte a mûsorvezetõ, hogy anima sound system rajongó vagyok. :rolleyes: Szerencsére késõbb az otaku-t már nem tudta félreolvasni, de persze nem értette, mi akar az lenni...
Mondanom sem kell, hogy egy fia SMS-t nem kaptam csajoktól, aztán mikor valami barom felhívott "Rendõrség! Lenyomoztuk, zavarja az adásunkat!" szöveggel, onnantól hagytam a búsba az egészet...
Igaz, írhatnék én is a csajoknak, de az SMS-ek kb 70%-a fiúktól származik, a csajoknál meg 2 csoport van: 28 feletti és 18 alatti...
Amelyik meg korra oké lenne, az a "szeretek bulizni" kategória... :ejj:
Egyszer volt egy olyan szöveg, aminek megörültem, hogy "csak anime rajongók írjanak" - aztán kiderült, hogy egy 16 éves csajról van szó, aki oda van az Inu Yasha-ért, meg még pár másik sorozatért, ami az A+-on megy...

Member

Szegény Moha... Látom, nem vagy nagy Inuyasha fan. Asszem, az "Otaku létem megosztását egy ellenkezõ nemûvel" címû fejezetet nem a társkeresõn fogom kezdeni... Talán ha bejutnék japán szakra... Szoc. Munkáson nem sokat remélek :(.

Lt. Simoan Blarke

ilyenkor örülök, hogy a NEM KELL CSAJ! életfelfogás örömeit ízlelgetem immáron 18 és fél éve :D:D:D :rolleyes:
de komolyan. nincsen stressz, tudok az igazán fontos dolgokra (számítógép:D) koncentrálni, stb. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Tipikus Blarke válasz.
Egyszer hidd el, egyszer szükséged lesz rájuk. Vagy hagynád, hogy kihaljon a vérvonalad? :)
Esetleg spermabankot tervezel "206 a magasságom és az IQ-m" néven? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEgyszer hidd el, egyszer szükséged lesz rájuk. Vagy hagynád, hogy kihaljon a vérvonalad? :)
nem akarom a colos depresszív életunt emberidegen életfelfogású alfajt szaporítani. de nem a szaporodás kérdése fog vissza elsõdlegesen. engem nem érdekel a jövõ generáció, meg elképzelem ahogy kisblárkok üldögélnek a sarokban és tûrik, ahogy szívatják õket az osztálytársaik, és sírógörcs powa.
Quote from: MemberEsetleg spermabankot tervezel "206 a magasságom és az IQ-m" néven? :D
ezt hagyjuk. a spermiumaim jól érzik magukat a szülõhelyükön, és nem fogom õket távozásra késztetni. békesség van. és ez így helyes :D
A jelige meg nagyon gosu :D:D :cool:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Sok kis blarke (most kivételesen eszembe jutott, hogy kisbetû)? Ha elegen lesztek, lenyomjátok majd a genyákat. Megkérek minden otakut, hogy lásson hozzá a beltenyésztéshez, hogy lenyomhassuk a "otaku janai" lényeket!!! :D

Moha

Quote from: MemberSzegény Moha... Látom, nem vagy nagy Inuyasha fan.
Az Inu Yasha még nem is lenne probléma, de azért egy 16 éves csajjal csak nem kezdek ki, egy pöttyet fiatal lenne hozzám.
Quote from: MemberMegkérek minden otakut, hogy lásson hozzá a beltenyésztéshez, hogy lenyomhassuk a "otaku janai" lényeket!!! :D
Nem tudom, a beltennyészet nem jó. Én inkább - vérvonalfrissítés gyanánt - téríteni próbálok. :D

Member

Sztem ha eléri a 18-at, már nem számít pedofilizmusnak (végülis onnantól már elvileg önmagáért felel). Anyám és apám között is pont 7 év volt és jópár évig bírták együtt...

EDIT:
Kb. 2110 fórumozó van. Abból tegyük fel, hogy a fele-fele lány/fiú (valójában nem, a tévhittel ellentétben tapasztalatom szerint több a fiú) és ennek a fele nagykorú. Tehát 527 és fél gyerek összehozható. :D Ez édeskevés, valóban, inkább "prófétaként" osszuk az igét, azzal egyszerûbb összehozni az Otaku birodalmat...

EDIT2 a lentebb (fentebb) láthatóhoz:
Gyereket (jelenleg) nem kívánok. Egy csendes, megértõ feleség, egy hangulatos, apró, japán beütésû ház, egy 8 óra szabadidõ, egy 160 körül fizetõ munkahely, más nem kell nekem...

Lt. Simoan Blarke

én szégyenletes. nekem nincsenek társadalomhasznos terveim :__devil:
és a gyerek sok pénz. sok gyerek sok^sok pénz. sok gyerek leownolja az õket bántókat. kevés és sovány vígasz. és az engem hol érdekel?! meg mindenféle érzelmi dolgokat kell nyújtani feléjük, meg úgy nevelni, hogy úgy érezd, hogy jól csinálod. wwwwwwáááááááááááááá. ez nekem nem menne. hiába, én nem vagyok családcentrikus :(
a térítés meg hahh. én arcommal max. reverzális térítést tolhatok :D

hm. 7 év? nemjóóóóóóóóóóó :\ (hangos gondolkodás vége)

Lazzaret

Na irkáltam még hozzá ha valakit érdekelne:

http://lazzaret.uw.hu/iras.doc

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Ne sértõdj meg, blarke, de szerintem is elég belõled egy. :__devil: Egyébként amikor barátnõ után sírunk, nekünk sem elsõsorban a családalapítás és a defektes vérvonal továbböröklése jár a fejünkben. :) (Legalábbis nekem biztos nem.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNe sértõdj meg, blarke, de szerintem is elég belõled egy. :__devil:
hosszú idõ után végre valamiben egyetértünk ^^
Quote from: RamizEgyébként amikor barátnõ után sírunk, nekünk sem elsõsorban a családalapítás és a defektes vérvonal továbböröklése jár a fejünkben. :) (Legalábbis nekem biztos nem.)
hm. mit lehet egy bnõvel csinálni? házimunka, szex, szeretet. kb. ennyire tudok képzelni. házimunkát megoldom én, szex nem kell, szeretet meg baz. vegyé' kutyát. most akkor mi is van? :rolleyes:

Lazzaret

Tudod blarke erre mondják hogy még egy pár év és megtudod :D

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Lazzaretnek igaza van, nekem néha már most hiányzik. Azért a mangába menekülés néha még megoldja a problémát. /\ /\
Kutya?! EZ VOLT AZ UTOLSÓ! Mindent csak telecsinál aztán takarítsak utána. A nõk többsége legalább az évek során berögzült helyen végzi el a nagydolgát.
A szex minekkel például egyetértek. :jee:

Lazzaret

A szex fõleg unalom ûzõnek kell. Fõleg ha a hölgy dolgozik :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretTudod blarke erre mondják hogy még egy pár év és megtudod :D
hát... ezt mondják 6 éve. és szerintem 6 év múlva is ezt fogják mondani. kivéve ha Yuka-chan lesz olyan szíves manifesztálódni és ahelyett a balfék Kouta helyett VELEM összejönni :D

a kutya pedig nem csinál össze mindent, ha okosan neveled -_-

Member

Heh :D. Arra való, hogy fenntartsa a népszaporulati rátá, csakhát aki nem tud csinálni semmit, az szexszel. És ez olyan, mint a cigi. Megnyugszik tõle, már élvezetet is lát benne, aztán már rá is szokott.
A nõk többsége (fõleg a Keleten) a csokoládét jobban élvezi, mint a szexualitást, minden elismerésem az övék. Engem speciel egy félmeztelen manga-lányka (vmiért nem szeretem, ha már mindent megrajzolnak) jobban izgalomba hoz, mint egy tökpucér élõ. Tudom, beteges...

EDIT:
Nevelés1: Ül jutalmazással. Eredmény: meghülyül és elkezd ugrálni rám.
Nevelés2: Nyugodtan kell maradni a lakásban: meghülyül és elkezd ugrálni rám.
Csak azt tanulja meg, ami az életbenmaradásához szükséges (észrevettem, hogy bizonyos "esemény >> következmény" reakciókat milyen jó megfigyelt), a nevét és amit én akarok már nem. Egyedül csak a pórázzal járást fogta fel.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHeh :D. Arra való, hogy fenntartsa a népszaporulati rátá, csakhát aki nem tud csinálni semmit, az szexszel. És ez olyan, mint a cigi. Megnyugszik tõle, már élvezetet is lát benne, aztán már rá is szokott.
A nõk többsége (fõleg a Keleten) a csokoládét jobban élvezi, mint a szexualitást, minden elismerésem az övék.
mivel utóbbit nem tudom, milyen, ezért én is jobban szeretem a csokit :D de gondolom õk nem indulnak be annyira... tudja a fene. meg a csoki 24/7 elérhetõ mindenkor.

Quote from: MemberEngem speciel egy félmeztelen manga-lányka (vmiért nem szeretem, ha már mindent megrajzolnak) jobban izgalomba hoz, mint egy tökpucér élõ. Tudom, beteges...
a többség szereti, ha marad hely a fantáziának. szóval a félmeztelen és a meztelen közül a többségnek képen a félmeztelen jobban bejön.

Quote from: MemberEDIT:
Nevelés1: Ül jutalmazással. Eredmény: meghülyül és elkezd ugrálni rám.
Nevelés2: Nyugodtan kell maradni a lakásban: meghülyül és elkezd ugrálni rám.
Csak azt tanulja meg, ami az életbenmaradásához szükséges (észrevettem, hogy bizonyos "esemény >> következmény" reakciókat milyen jó megfigyelt), a nevét és amit én akarok már nem. Egyedül csak a pórázzal járást fogta fel.
hát... látszik, hogy nem én neveltem :rolleyes: (mondjuk enyém csak nekem fogad szót ;Ð)

Member

Nem szeretem a csokit :mad:. Akkor maradjunk a vodkánál vagy a jó savanykás meggynél...
Felõlem lehet meztelen, de alulra ne rajzoljanak semmit. Álá Elfen Lied. Persze nem árt egy emberibb testalkat hozzá :D, mert az EL õrültmód túloz.
A Beagle egy vadhajtásra és játékra nevelt fajta. Az õ gondolataiban a kettõ egy azon cselekvés, tulajdonképpen játszik a vaddal. Egy fajta, amely sohasem nõ fel...

Moha

Quote from: blarkemivel utóbbit nem tudom, milyen, ezért én is jobban szeretem a csokit :D
Hmmm... én nem szeretem annyira a csokit (csak az étcsokit) akkor ez most mit jelent? :haha:
Quotede gondolom õk nem indulnak be annyira...
A csokitól vagy a férfiaktól? :p Amúgy itt sem lehet általánosítani, mert embere válogatja. Minden relatív.
Quotea többség szereti, ha marad hely a fantáziának. szóval a félmeztelen és a meztelen közül a többségnek képen a félmeztelen jobban bejön.
Na ez viszont igaz szerintem is. Habár, attól függ...
Quote from: Shiroi"nem a szexrõl szól az élet, és közel sem olyan fontos, mint hiszed"
Ezzel én is egyetértek, de õk mintha azt írták volna, hogy egyáltalán nem kell nekik. Annak meg már kicsit más hangvétele van.

Rage

Quote from: RouninSemmi nem jár, nem tudom, honnan idéztél :o
Kimi ga nozomu eien, Daikuuji nevu karakter (szoke pincerno). :kiraly:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MohaHmmm... én nem szeretem annyira a csokit (csak az étcsokit) akkor ez most mit jelent? :haha:
japán csajokról volt szó, csak magamra ismertem :D
Quote from: MohaA csokitól vagy a férfiaktól? :p Amúgy itt sem lehet általánosítani, mert embere válogatja. Minden relatív.
az eredeti megállapítás is egy általánosítás volt, erre az általánosításra lett volna optimalizálva a válasz... :rolleyes: (különbenis, VÓTKÖTÖZKÖDNI?! :D)
Quote from: MohaNa ez viszont igaz szerintem is. Habár, attól függ...
igen. attól függ. megint általánosítás... de asszem teccikérteni, mit akartam mondani.
Quote from: MohaEzzel én is egyetértek, de õk mintha azt írták volna, hogy egyáltalán nem kell nekik. Annak meg már kicsit más hangvétele van.
és visszatértünk egy õsproblémához. kell ez nekünk? imho nem. :)

Rounin

Rage, minden nap tanulni újat. Arigatou gozaimashita^^

Fazék

Öööööö :wtf: igazán nem :_piszka: -ból, de sztem ez nem a legzseniálisabb álláspont. a szex egy rohadt jó dolog. fõleg ha mindkét fél élvezi. bár igencsak el**eszettnek érzem a mai fiatalságot ebbõl a szempontból, hogy egyik fele nem vágyik partnerre (vagy csak úgy tesz), a másik fele pedig válogatás nélkül akárkivel ******. a harmadik fele meg ööö szóval igen a harmadik fele pedig azt se tudja mit kezdjen szerencsétlenségében a nemi szervével. ha valaki félreért és azt hiszi azt mondom a szex a legfontosabb dolog az életben akkor megölöm. szóval egyszerûen ez a teljes elvetése ill. abszolút tárgyilagos/szükségleti kezelése a dolognak jól eltolt nevelés következménye sztem és jó lenne mégegyszer átgondolni :)

vagy vmi ilyesmi. remélem kb átmegy, hogy mit akartam mondani. azt hiszem fáradt vagyok, de aludni meg nem tudok, na mindegy, hallgatok még egy kis Soulfly-t addig is míg eldöntöm, hogy álmos vagyok-e.

Rounin

Quote from: Fazékmonológ....

Tökéletesen érthetõ és ezzel egyetérhetõ álláspont röptehén-sensei^^

Yakumo

Quote from: ShiroiAzt kívánom bárcsak még többen eljutnának erre a "nem a szexrõl szól az élet, és közel sem olyan fontos, mint hiszed" szintre, de komolyan. Elismerésem, ifjak. :jee:
Ez igaz. :jee:
Quote from: FazékÖööööö  igazán nem  -ból, de sztem ez nem a legzseniálisabb álláspont. a szex egy rohadt jó dolog. fõleg ha mindkét fél élvezi. bár igencsak el**eszettnek érzem a mai fiatalságot ebbõl a szempontból, hogy egyik fele nem vágyik partnerre (vagy csak úgy tesz), a másik fele pedig válogatás nélkül akárkivel ******. a harmadik fele meg ööö szóval igen a harmadik fele pedig azt se tudja mit kezdjen szerencsétlenségében a nemi szervével. ha valaki félreért és azt hiszi azt mondom a szex a legfontosabb dolog az életben akkor megölöm. szóval egyszerûen ez a teljes elvetése ill. abszolút tárgyilagos/szükségleti kezelése a dolognak jól eltolt nevelés következménye sztem és jó lenne mégegyszer átgondolni

vagy vmi ilyesmi. remélem kb átmegy, hogy mit akartam mondani. azt hiszem fáradt vagyok, de aludni meg nem tudok, na mindegy, hallgatok még egy kis Soulfly-t addig is míg eldöntöm, hogy álmos vagyok-e.
Viszont ez is igaz.

Sztem így teljes a kép. (nekem/nálam) Ez a két álláspont együtt sokaknak alkalmazandó példa.
Mindkettõtöknek :hail: :D

Member

Oké, Fazék, megértettük :). Ha mindkét félnek jó, ám legyen, viszont nem mindig jön ez össze... Nem arról van szó, hogy nem tudunk "vele" mit kezdeni, csak mi másnak szenteljük az életünket és ez így van jól. Te inkább termelj még több Otakut, azzal is jót teszel a közösségnek :D.

Lazzaret

Sztem a szex ugyan ugy fontos része az életünknek mint bármi más. Igazából a tökéletes élethez kell az is. Persze nem mértéktelenül. A kiegyensúlyozott magánélet és szekszuális élett nagyon fontos. Ugyanis kevésbé leszel stresszes és kiegyensúlyozatlan.

A lényeg szexre mindenkinek szüksége van aki mást mond az hazudik :)

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: Fazékszóval egyszerûen ez a teljes elvetése ill. abszolút tárgyilagos/szükségleti kezelése a dolognak jól eltolt nevelés következménye sztem és jó lenne mégegyszer átgondolni :)
Én is pont ezt akartam érzékeltetni. A végletek nem jók, sem egyik, sem másik irányban.
A szex nem a legfontosabb dolog a világon, viszont része az életnek. Szerintem nem jó sem a teljes elvetése, sem a túlzott elõtérbe helyezése. Középút, gyerekek, arany középút! :)
Persze kettõn áll a vásár, de mint ahogy Fazék is mondta: ha mindkét fél számára élvezetes, akkor a szex egy nagyon jó dolog.

Na nem, mintha annyira tapasztalatból beszélnék, csak kifejtettem a véleményem. :haha: