Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: Relunx"Üdvözlöm önöket, kellemes jóestét kívánok! - Remélem önök is jól fognak szórakozni..." - Eh? Jól fogunk szórakozni?
:lol: hányas busz volt az?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pirula

Az ilyeneket kéne klónozni nem a birkákat és akkor valami hasznát is látnánk a génsebészetnek.
Innen küldök egy repet a sofõr úrnak! :)

Dreamcleaver

Quote from: RelunxHát ilyen BKV buszvezetõt még nem pipáltam...jól feldobta a napom hátralévõ részét...:D

Azt mondtad éjszakai járat...te ilyen korán kelsz?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

TurboK

Quote from: MemberFUTURE TRUNKS FOREVA'!!!
MISTYC GOHAN RULEZ!
MAJIN VEGETA ÜBER!
MR. SATAN FLASH!
JUNIOR CELL ROCKS!

Kihagytam esetleg még használható karaktert?
az összeset.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Necrid^

nincs vkinek a 291 részes DBZ? mellesleg jár meetre vagy pesti?

TurboK

Quote from: Necridnincs vkinek a 291 részes DBZ? mellesleg jár meetre vagy pesti?
lurkerneten fenn van a manga összes része, az animéval meg jobban jársz ha békén hagyod.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Necrid^

Quote from: TurboKaz animéval meg jobban jársz ha békén hagyod.
Miért is?

Ramiz

Manga tényleg jobb, de én azért szeretem az animét is, már csak a zenéje miatt is. :) ( Meg hát a gyerekkori filléres emlékeim... :rolleyes: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TurboK

Quote from: NecridMiért is?
teljesen meg van hülyitve a történetfonal egy tonna extra jelenettel ami vagy totál máshogy volt a mangában vagy nem is volt benne.

Necrid^

Quote from: TurboKteljesen meg van hülyitve a történetfonal egy tonna extra jelenettel ami vagy totál máshogy volt a mangában vagy nem is volt benne.
linket tudsz adni?

btw HAVAZIK :morci: már csak azt hilyanzott...

Relunx

A busz amelyiken utaztam a 950A éjszakai járat volt...

Relunx

Member

Quote from: TurboKaz összeset.
Nahát, ezekszerint te tudod kezelni a "visítóst" Songokut (Goku Normal) és a "Mindenre fénylõ" Vegetát (Vegeta Normal2)? :)
EDIT: Affene, Kurirint kihagytam az elõbb. Az is egy isten!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberÉn pedig ateista idealista, és alapvetõen spiritista
Öhm.... csak én látok itt ellentmondást? :p
Ateista minden túlvilágit tagad, de a lélek létezését is.

Quote from: kazenokizuBár ma erõsen elgondolkoztam, hogy miért is nem mentem inkább virágkötõnek???
Mióta Corvinus néven összevonták a Közgázt, ÁF-et és Kertészetit, így a neptunban együtt vannak a tárgyak... Világgazdaságtan alatt ott van a Virágkötészet :muhahah:

Quote from: MemberEDIT: Publikáld õket képek formájában! Léciiiiii! :D Meg állj te is mellettük, hogy tudjak arányosítani (mekkora is az a csokor :)). :rolleyes:
Hja persze, arányosítani... [insert random ecchi paródia] esetleg egy japán iskoláslány-egyenruhában, olyan rövid szoknyában, hogy az már szinte övnek minõsül? :p :muhahah:  nagyon átlátszó vagy

Quote from: RelunxMa este (szerda), felszállok a szokásos éjszakai buszomra...
Buszvezetõ:
nagy arc lehet ez a buszbvezetõ, több ilyen kéne! :jee:

Member

Quote from: Kuro_TenshiÖhm.... csak én látok itt ellentmondást? :p
Ateista minden túlvilágit tagad, de a lélek létezését is.
Nemigen. Kevered a materialistával.

QuoteHja persze, arányosítani... [insert random ecchi paródia] esetleg egy japán iskoláslány-egyenruhában, olyan rövid szoknyában, hogy az már szinte övnek minõsül? :p :muhahah:  nagyon átlátszó vagy
Tévedésben élsz. :ejnye:  Ha valamiben látni szeretném Kazenokizut egy virágcsokor mellett, az egy hangulatos kimono. Egy kimono sokalta jobban tûzbehoz, mint egy miniszoknyás iskoláscucc. :p

Lt. Simoan Blarke

Relunx: ilyen fickóról olvastam már valahol. az villamoson tolta, na most pl. ami beszólás megmaradt tõle, az hogy "fehéren izzik a kopár szík sarja, a következõ kanyarnál befordulunk balra"... meg 28-ason fickó egyszer elkezdett mentegetõzni, amiért összekeverte a Kõbányai 21-et a Kõbányai 31-gyel... van móka is a BKVn :D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiMióta Corvinus néven összevonták a Közgázt, ÁF-et és Kertészetit, így a neptunban együtt vannak a tárgyak... Világgazdaságtan alatt ott van a Virágkötészet :muhahah:
Megfontolandó ötlet, lehet, hogy ha nagyon felhúznak, élni fogok vele... :D:D:D:D
Quote from: MemberTévedésben élsz.  Ha valamiben látni szeretném Kazenokizut egy virágcsokor mellett, az egy hangulatos kimono. Egy kimono sokalta jobban tûzbehoz, mint egy miniszoknyás iskoláscucc.
:eeek: :wtf: :eek: :ejnye: :ejnye:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

TurboK

Quote from: TurboKteljesen meg van hülyitve a történetfonal egy tonna extra jelenettel ami vagy totál máshogy volt a mangában vagy nem is volt benne.
gotlurk.net

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizu:eeek: :wtf: :eek: :ejnye: :ejnye:
konklúzió: wear miniszoknyás iskoláslánykacucc. az Membert elhárítja. (a férfiak 99%át meg nem, de hát valamit valamiért:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

TurboK

Quote from: MemberNahát, ezekszerint te tudod kezelni a "visítóst" Songokut (Goku Normal) és a "Mindenre fénylõ" Vegetát (Vegeta Normal2)? :)
EDIT: Affene, Kurirint kihagytam az elõbb. Az is egy isten!!!
Egy verekedõs játék nem azért jó mert van benne hatvan igénytelen karakter (mint az összes MUGEN cuccnál). A Hyper Dimension snesen pl mérföldekre elõbbre van az összes Mugen alapú db játéknál. Ot pl tudok is 100+ pontos combot Gotenksszel.

Ajánlom nyomj egy sort a Matrimelee c. bunyós anyaggal amúgy (a japán verzióval - az usa verzióból kiszedték majd az összes hangot és zenét). Azt nem üti semmi az égvilágon. (Ilyesmit képzelj el: full testhezálló kutyaruhában nyomul egy csupaizom manusz egy protézisét köpködõ (hadoken mozdulat) 80 éves nagyi ellen, mindeközben a háttérben arról énekel egy csaj hogy milyen csodálatos az internet)

sirtomi

Quote from: kazenokizu:eeek: :wtf: :eek: :ejnye: :ejnye:
Akkor ezekszerint miniszoknyás iskoláscuccban leszel a képeken? Mert ezeket a képeket én is megnézném :D

Na jó a kimonósakat is :)

Member

Nem arra gondoltam, hogy minél több kari legyen kombózhatatlan, hanem hogy meglegyen a hangulata. Ebben a Dragon Ballosban az teszik, hogy olyan kellemes C-64 hangulatot áraszt. :) Mondjuk az egyensúlyt sikerült állatira felborítani (Mr. Sátán állatira gyors, ám két ütéstõl kifekszik, úgyhogy ízületi panaszokat okoz, ha vele játszom, míg Broli egy mindent tudó gépi karival vállvetve is megölhetetlen)

Nem, nem taszít a miniszoknya, de szerintem egy nõt a kimono öltöztet a legjobban, függetlenül attól, hogy mindent elrejt. :ejnye:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNem, nem taszít a miniszoknya, de szerintem egy nõt a kimono öltöztet a legjobban, függetlenül attól, hogy mindent elrejt. :ejnye:
te tudod... nekem nem tetszik egyik se :p :D

Member

Quote from: blarkete tudod... nekem nem tetszik egyik se :p :D
Akkor búvárruhát adnál rájuk vagy mi? :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAkkor búvárruhát adnál rájuk vagy mi? :)
nem. párszor kifejtettem a többség szerint igen káros és már unalmas nézeteimet, szóval menj a fenébe! :p egy szép csaj akkor is szép, ha valami ocsmány ruhában van, az meg, hogy mennyire okoz a férfiaknak kangörcsöt, az engem már nem igazán érdekel.

Member

Értem,  mire gondolsz, nem kell egybõl megenni. :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉrtem, mire gondolsz, nem kell egybõl megenni. :p
i just h8 when i hav to say smtg 5-6-7-8-... times.

Dreamcleaver

Szerintem a miniszoknya meg a japcsi iskolás csajszik által viselt rövidszoknya nem ugyanaz. A mininszoknya az ilyen testresímulós, picsás ruhadarab, én személy szerint utálom. A japcsi iskoláscsajszi egyenruhák viszont bejönnek. alapvetõen szépek és megvan az az elõnye, hogy kicsit erõsebb szélben megpillanthatunk egy maci- vagy epermintás kawai nõi alsónemût. :D

Más: Ha kezenokizu elég nagyra köti azt a csokrot nem is kell neki ruha. Csak beáll mögé és kész. ;)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: DreamcleaverMás: Ha kezenokizu elég nagyra köti azt a csokrot nem is kell neki ruha. Csak beáll mögé és kész. ;)
Ez nem hallottam. :mad: Nem akarom! Nem akarom! Elveszik a képbõl a fíling!!!

Pirula

Quote from: DreamcleaverMás: Ha kezenokizu elég nagyra köti azt a csokrot nem is kell neki ruha. Csak beáll mögé és kész. ;)
Ha így folytatjátok a sort a végén még az lesz hogy elég ha egy szál ibolyát tesz maga elé. :D

Member

Quote from: PirulaHa így folytatjátok a sort a végén még az lesz hogy elég ha egy szál ibolyát tesz maga elé. :D
Ezt meg fõleg nem kéne...